Man raso, kad treti asm. nepateike duomenu. Ar reiktu imtis kazkokiu veksmu ar sedeti ir laukti?
gal galit padet
jei pernai dirbau 3 men ar galiu vyrui perrasyt npd uz vaika ir kaip tai padaryt ar reikia kokius mano duomenis kur nors rasyt?
ar geriau nerasyt vyrui nes paciai neisesis paskui susigrazint
preliminari yra tik vyrui
aciu
jei pernai dirbau 3 men ar galiu vyrui perrasyt npd uz vaika ir kaip tai padaryt ar reikia kokius mano duomenis kur nors rasyt?
aciu
pazymos yra, bet tuscios, aceit nepateikti duomenys, paskambinau 1882, tai sake nepergyvent, nespeja ju sukelt, poros dienu begyje ikels....
QUOTE(Auges @ 2010 03 23, 11:08)
Jau geriau nebūtų
Šiandien laukia manęs ilgas maratonas aiškinimosi su Sodra, ką jie ten privėlė... Siūlau nepasitikėt aklai Sodros duomenimis ir pasitikrinti ar tikrai tiek gavot, kiek jie deklaruoja
galbūt dar nespėjo sukelt.
O tretieji asmenys - tai yra visi kiti išskyrus jūs ir VMI, t.y. tie, kas mokėjo jums pinigus
Sodra
Bet ji pateikė, tik dar matyt į jūsų deklaraciją nepakliuvo
Šiandien laukia manęs ilgas maratonas aiškinimosi su Sodra, ką jie ten privėlė... Siūlau nepasitikėt aklai Sodros duomenimis ir pasitikrinti ar tikrai tiek gavot, kiek jie deklaruoja
galbūt dar nespėjo sukelt.
O tretieji asmenys - tai yra visi kiti išskyrus jūs ir VMI, t.y. tie, kas mokėjo jums pinigus
Sodra
Bet ji pateikė, tik dar matyt į jūsų deklaraciją nepakliuvo
pas mane tas pats, prirase tokiu sumu, kuriu isvis nesu niekad gavusi, eisiu i sodra aiskintis
QUOTE(saulute32 @ 2010 03 23, 10:18)
Ziurekit gal kuri galesit atsakyti. MB alga 2009 buvo 4400.05 Lt, balandzio menesi nedirbo, uz gyvybes draudima sumokejes 950 Lt. MNPD 5640 Lt. tai kodel dar jis turi sumoketi valstybei 72 Lt jei ir taip ne visas MNPD buvo pritaikytas ir uz gyvybes draudima turetu kazka grazint dar, o cia jis turi sumoket?
o kiek sumoketa GPM?
QUOTE(domiliuk @ 2010 03 23, 10:37)
pas mane tas pats, prirase tokiu sumu, kuriu isvis nesu niekad gavusi, eisiu i sodra aiskintis
Matyt daug kam taip , nes telefonas Sodros užsikimšęs, prisiskambint neįmanoma
QUOTE(durke @ 2010 03 23, 10:20)
Gal kas galit pasakyti i kuri langeli reikia rasyti kokia suma buvo sumoketa uz kompa nes ji kazkodel neperkelta
priedo L2
prisijungiau ir as uz 2009 man dar ner... ir darr klausimas uz 2008 paziurejau deklracija rodo iskaiciuota suma 331, per metus pajamos 4115,42. tai kiek galiu susigrazinti?
QUOTE(Deimantilija @ 2010 03 23, 12:25)
gal galit padet
aciu
aciu
ir dar vienas klausimelis
jei duomenys yra tik vieno is sutuoktiniu ar galima paskolos palukanas padalint pusiau ir deklaruot vienam o paskui po kiek laiko kitam ar reikia abiem kartu deklaruot?
QUOTE(Judituxe @ 2010 03 23, 10:52)
prisijungiau ir as uz 2009 man dar ner... ir darr klausimas uz 2008 paziurejau deklracija rodo iskaiciuota suma 331, per metus pajamos 4115,42. tai kiek galiu susigrazinti?
o kaip su NDP?
QUOTE(saulute32 @ 2010 03 23, 10:18)
Ziurekit gal kuri galesit atsakyti. MB alga 2009 buvo 4400.05 Lt, balandzio menesi nedirbo, uz gyvybes draudima sumokejes 950 Lt. MNPD 5640 Lt. tai kodel dar jis turi sumoketi valstybei 72 Lt jei ir taip ne visas MNPD buvo pritaikytas ir uz gyvybes draudima turetu kazka grazint dar, o cia jis turi sumoket?
Bijau suklysti,bet ar čia ne tas variantas,kai nedirbus tenka susimokėti PSD nuo min,atlyginimo,kuris ir yra 72 lt. mėnesiui.
QUOTE(dovacka @ 2010 03 23, 10:57)
Bijau suklysti,bet ar čia ne tas variantas,kai nedirbus tenka susimokėti PSD nuo min,atlyginimo,kuris ir yra 72 lt. mėnesiui.
hm... bet jei dirbo pagal darbo sutarti, tai PSD mokamas nuo pajamų sumos., siuo atveju suma butu daug didesne.....