http://www.delfi.lt/...m.d?id=30285457
ar bent kas nors rado?
Kazi, ar cia mano kompas kaltas, noriu susiinstaliuot ta ABBY programa, tai lietuviskai neleidzia...
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 23, 09:42)
Kazi, ar cia mano kompas kaltas, noriu susiinstaliuot ta ABBY programa, tai lietuviskai neleidzia...
Pas mane ta pati problema nekaip negaliu pajungt tos programos
QUOTE(ramaskeeele @ 2010 03 23, 09:58)
panos,pas mane irgi atsirado,bet raso kad tretieji asmenys nepatieke duomenu...tai ka ,darbdavys nepateike duomenu apie mane? ka daryt?
+ taspats
QUOTE(ramaskeeele @ 2010 03 23, 09:58)
panos,pas mane irgi atsirado,bet raso kad tretieji asmenys nepatieke duomenu...tai ka ,darbdavys nepateike duomenu apie mane? ka daryt?
mum su vyru tas pats...
Mergaites, kurioj vietoj ziuret kiek turi sugrazint valstybe Turiu omeny langeli.
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 03 23, 09:58)
Pas mane ta pati problema nekaip negaliu pajungt tos programos
lietuviskai ne visada leidzia kazkaip ten (nesu zinove ) angliskai irgi nera gi sunku
na ka pas mane kompas kimba tad negaliu paziureti... tai ryt teks vaziuoti i VMI. ar bereikes dabar pazimu norint deklaruoti?
1 Klausimelis kompa pirkom 2008 metais , lizinga baigeme moketi 2009 12 men , 2008 kaska susigrazinau o kaip uz sumoketas sumas 2009?
2 Kelis menesius vyras buvo bedarbis ir jam jokio NPD netaike tai gal uz tuos menesius galiu as pasiskaiciuoti? jis nebuvo issiregistraves DB o ir registruotiem kazi ar skaiciuoja?
2 Kelis menesius vyras buvo bedarbis ir jam jokio NPD netaike tai gal uz tuos menesius galiu as pasiskaiciuoti? jis nebuvo issiregistraves DB o ir registruotiem kazi ar skaiciuoja?
Idomu, jei as esuvaiko prieziuros atostogose, kokie asmenys nepateike apie mane duomenu