Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(Singerita @ 2010 03 19, 18:59)
Nereiks, jei buvote vaiko priežiūros atostogos. Susimokėti teks tiems, kurie nedirbo, nebuvo vaiko auginimo atostogose ir nebuvo registruoti darbo biržoje.

O jei dirbau 3 mėn. ir esu studentė, tai man PSD nereiks mokėt? unsure.gif Nes kaip suprantu mane kaip studentę draudžia valstybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2010 03 19, 20:45)
bet as kazkodel negaliu idiegti sitos programos ABBYY eFormFiller 2.5 v6 savo kompiuteri.gal uztai kad Mozilla pas man g.gif

na jau N kartu bandziau parsisiusti ta programa,bet nesigauna doh.gif verysad.gif gal sakau mano Windausai per seni tai programai g.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2010 03 21, 18:10)
na jau N kartu bandziau parsisiusti ta programa,bet nesigauna doh.gif  verysad.gif gal sakau mano Windausai per seni tai programai g.gif

Gali buti del to,kad windovsai nepriima lietuviska kalba,nes pas mane irgi nepriimdavo,tai vyras suletuvino windowsus,tai dabar viskas ciki,atidaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovacka @ 2010 03 20, 14:57)
Na va,ir VMI oficialiai savo puslapy pranešė,kad preliminarios deklaracijos didžiajai daliai bus paskelbtos kovo 23 d. Tik tas "didžiajai daliai" truputi kelia klausimų  g.gif

Sveiki. O man nereikia tu preliminariu deklaraciju. Kodel iki sio laiko nesukeltos pazymos is darbovietes ir Sodros apie ju priskaiciuota ir sumoketa gyv.pajamu mokesti?Juk jau iki vasario 15-os viskas turejo buti pateikta ir uzdeklaruota... g.gif
Aisku,is to ir darosi tos preliminarios deklaracijos,bet tikrai nebuvo sunku eksportuoti duomenis pagal asmenis.
Atsakyti
Spėju rytoj kaip bus: užlinks EDS sistema ir neveiks kokias 2 dienas laugh.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(nykstuke 7 @ 2010 03 21, 23:03)
Sveiki. O man nereikia tu preliminariu deklaraciju. Kodel iki sio laiko nesukeltos pazymos is darbovietes ir Sodros apie ju priskaiciuota ir sumoketa gyv.pajamu mokesti?Juk jau iki vasario 15-os viskas turejo buti pateikta ir uzdeklaruota... g.gif
Aisku,is to ir darosi tos preliminarios deklaracijos,bet tikrai nebuvo sunku eksportuoti duomenis pagal asmenis.

Kiek girdėjau/skaičiau, kad labai daug klaidų (blogai kodai nurodyti) ir laiku, t.y. vasario 15 d., nepateikė reikalingų duomenų VMI. Apie 10 proc. visų darbdavių iki kovo vid. buvo nepateikę, pernai metais lyg ir 3 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 22 kovo 2010 - 11:52
Tai jau kai pasirodys EDS deklaracijos tai ir jau i VMI gales vaziuoti deklaruot?
Atsakyti
Taip, ryt turbut tikrai neveiks EDS, kai tiek norinciu deklaruoti doh.gif
Atsakyti
laba vakara. atejau su klausimu_
2009 m.nuo liepos 21 iki spalio 30 d.dirbau pagal terminuota darbo. Man nebuvo taikomas NPD. Ar jau galiu vaziuot i VMI pildyt deklaracija, kad susigrazint man netaikyta NPD? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 03 22, 23:29)
laba vakara. atejau su klausimu_
2009 m.nuo liepos 21 iki spalio 30 d.dirbau pagal terminuota darbo. Man nebuvo taikomas NPD. Ar jau galiu vaziuot i VMI pildyt deklaracija, kad susigrazint man netaikyta NPD? g.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2010 03 23, 08:41)

labas rytas visoms laukiancioms deklaraciju mirksiukas.gif ,jei pasirodys pas kuria duokit zinot.
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 03 21, 20:43)
Gali buti del to,kad windousai nepriima lietuviska kalba,nes pas mane irgi nepriimdavo,tai vyras suletuvino windowsus,tai dabar viskas ciki,atidaro  thumbup.gif

seip pas man windausai lietuviski,tai gal as paprasciausiai kazka netaip darau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teresiukas3: 23 kovo 2010 - 07:58
o pas mane seb uzluzes negaliu pasiziureti schmoll.gif cia kaip visada ar pinigu lauktum ar deklaracijos,butinai turi uzluzti doh.gif
Atsakyti