Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(deimapov @ 2010 03 29, 19:48)

va tik spejau nueiti i kita kambari trumpam doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš šiandien valgiau brandintos kopūstų sriubos ir šviežią dešrelę
Atsakyti
biggrin.gif as pusryciams naikinau atnesta kliento tortuka ax.gif o pietums ir vakarienei sudytu lasinuku su duona ir raugintais kopustasi pakapojau..nekoks derinys gal - alia visai tiko thumbup.gif ,da gabaliuka keptos lydekos nusvilpiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 29, 22:56)
o pietums ir vakarienei sudytu lasinuku su duona ir raugintais kopustasi pakapojau..nekoks derinys

o man tai liux toks derinukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 30, 01:16)
o man tai liux toks derinukas  bigsmile.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Siandien labai uzsiemus, nebus kada virtuveje sukinetis, tai sumasciau, kad reiks paskambint MB ir sudiriguot, kad trauktu is kameros cepelinus ir virtu vakarienei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 30, 01:16)
o man tai liux toks derinukas  bigsmile.gif

derinukas tai mazu ir liuks, alia bijojau , kad nakti da teks su wc draugaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif alia viskas gerai baigesi biggrin.gif Siandien pusryciai bus per pietus, o pietus vieto vakarienes, taip pigiau prasisuksim , kaip visad thumbup.gif Desim koki sumustini po valandos kitos su arbata, o vakare kepsim bulves cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 03 30, 09:23)
pritariu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Siandien labai uzsiemus, nebus kada virtuveje sukinetis, tai sumasciau, kad reiks paskambint MB ir sudiriguot, kad trauktu is kameros cepelinus ir virtu vakarienei  thumbup.gif

O aš ir vėl noriu rauginų kopūstų sriubytės, reikės prasivirti gal

QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 30, 10:07)
derinukas tai mazu ir liuks, alia bijojau , kad nakti da teks su wc draugaut lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  alia viskas gerai baigesi biggrin.gif Siandien pusryciai bus per pietus, o pietus vieto vakarienes, taip pigiau prasisuksim , kaip visad thumbup.gif Desim koki sumustini po valandos kitos su arbata, o vakare kepsim bulves cool.gif

mano anyta sgtebisi, kad aš kai valgau, nesvarbu ką, visada užsigeriu vandeniu, ar tai silkę ar tai apelsinas gali būti nesvarbu, man vanduo prie visko tinka, o ji sako nu aš tai į wc bėgčiau po tokių užsigėrimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 30, 12:42)
O aš ir vėl noriu rauginų kopūstų sriubytės, reikės prasivirti gal
mano anyta sgtebisi, kad aš kai valgau, nesvarbu ką, visada užsigeriu vandeniu, ar tai silkę ar tai apelsinas gali būti nesvarbu, man vanduo prie visko tinka, o ji sako nu aš tai į wc bėgčiau po tokių užsigėrimų biggrin.gif

hihihi.gif ai buna buna subludyja organizmas, as po tu paciu lashiniu, begu kazko skanaus ieskot poto-tai puse sokoladom ant virsaus buna uzsimetu i nieko, gyva blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 30, 18:13)
hihihi.gif  ai buna buna subludyja organizmas, as po tu paciu lashiniu, begu kazko skanaus ieskot poto-tai puse sokoladom ant virsaus buna uzsimetu i nieko, gyva blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man ir tas pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 30, 19:16)
man ir tas pats  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif alia tai sutapimai thumbup.gif Xe apgavau jus siandien doh.gif Vietoj keptu bulbu sumastem balandelius daryt..Cia maciau kazkuri pirko ta farsa is maximos po2,50 ir kaip jum is? unsure.gif Kazkoks keistas man, lyg ne is mesos darytas g.gif
Atsakyti
Pusryciai-sumustiniai su tepamu sureliu ir agurku
Pietus - darzoviu sriuba (kopustas, morka, bulve), ir brandintas kugelis
Vakariene - mb - pica, man - salotos (krabu lazdeles, krapai, grietine, prieskoniai) ir sumustinis su desra
Atsakyti
Vakar vakarienei visi po pora cepu ikirtom thumbup.gif
Dar istraukiau is kameros kiaulienos gabaliuka is kaimo, tai pamusiau kepsniuku mirksiukas.gif
Atsakyti