Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Pusryciai - sumustiniai su desra
Pietus - kepta zuvis su morku-salieru garnyru, bulvemis (pas mama)
Vakariene - bulviniai pirsteliai su suriu ir majonezo-tomato padazu
Atsakyti
šiandien daug kas pastebėjau žuvį valgo, tiek iš draugių, tiek iš giminių, Linas Samėnas ir žuvį kepė biggrin.gif
O aš ką tik išsikepiau dar blynelių su bananais biggrin.gif atėjo ir mano blynelių valanda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 26, 19:10)
šiandien daug kas pastebėjau žuvį valgo, tiek iš draugių, tiek iš giminių, Linas Samėnas ir žuvį kepė biggrin.gif

pasninkas siandien.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 03 26, 19:43)
pasninkas siandien.

Ai rimtai, aš irgi pasnikavau visą dieną, kol brandintų kotletukų nesuvalgiau unsure.gif na bet kadangi... man nėra pasnikų dienų tai nieko tokio manau smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar turgelyje vištienos rinkinių sriubai, apvirsiu, į buljoną ryžių, morkyčių, krapų, petražolių ir bus liuks sriubytė thumbup.gif o mėsytę vyrams keptuvėje pakepinsiu su svogūnais, o sau įsidėsiu savo konservuotos cukinijos mišrainės, taikaip ir troškinukas gausis ax.gif Valgysim su kopūstų salotomis ax.gif
Dar vakar tėvukas nupirko š/r karšio , tik jau laaaaaaaaaabai sūrus
Atsakyti
Aš šiandien:
I-lietiniai su sūriu
II-brandinti faršo kepsniukai
III-sumuštiniai su ikrais
Atsakyti
Mūsų meniu šiandieninis:

pusryčiai: man - grikių košė, MB - sumuštiniai
pietūs: trinta daržovių sriuba ir brandinti lietiniai su sūriu ir grietine
vakarienė: greičiausiai pikantiškos salotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 03 25, 14:49)
Bananinis pyragas su riesutais

Šitą šiandien kepiau thumbup.gif tik be riešutų tongue.gif bet skanus gavosi ax.gif jau nedaug ir liko, kaip vyrai prasinešė biggrin.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, arbata
Pietus - saldytu darzoviu sriuba,kepeneles su virtom bulvem, burokeliu/raug. agurko/majonezo salotom
Vakariene - kepeneles, bulves, raug. kopustai, as dar sriubos valgiau
Atsakyti
o aš taip ir neišsiverdu sriubos sad.gif kai viena aesu, nu man taip sunku apskaičiuot kiek čia jos išsivirus. pastoviai gaunasi trinta sriuba, nes per daug pridedu visko, ir nebėra skystimo, tik daržovės biggrin.gif kaip košė vos ne biggrin.gif kitą savaitę reiktų prasivirti kokią sriubytę, skrandį gaivinti reikia biggrin.gif seniai sriubą bematė jis
Atsakyti
As tai bandau sriubomis nors kiek seimyna uzkisti tongue.gif
Mesos sutaupau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 03 27, 21:46)
As tai bandau sriubomis nors kiek seimyna uzkisti  tongue.gif
Mesos sutaupau  biggrin.gif

tai bet ir skrandžiui gerai ir šiaip man labai skanu sriubos, labai mėgstu, tik va kai iena esu tyngiu sau virtis biggrin.gif bet jau kai skrandis reikalauti pradeda (o jau pradėjo) tai teks virtis
Atsakyti