Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Visas su praėjusiomis šventėmis 4u.gif

Tiek per tas šventes daug buvom svečiuose ir pas mus svečių buvo, kad nesuspėjau surašyti čia visko... smile.gif taigi mes valgėm:

Vakar:
pusryčiai - kava, arbata, vaika dar sausų pusryčių su pienu valgė;
pietūs - nuo užvakar likusios kepenėlės troškintos su bulvių koše ir su pekino-ridikėlių salotomis;
vakarienė - pribaigėm margučius (nulupau visus, perpjoviau per pusę, trynius sumaišiau su truputį tarkuoto sūrio ir žirneliais konservuotais, ir dar majonezu ir sudėjau tą masę į baltymus, kaip lekštutės gavosi), kad truputį paįvairinti tų margučių valgymą smile.gif

Šiandien:
pusryčiai - kava, arbata su sūreliais;
pietūs - radau kelis vištienos ketvirčius kameroj, tai patroškinau su morkom ir bulvėm;
vakarienė - užmaišiau mielinę tešlą, kaip visada man gavosi daug, tai bus mieliniai blynai su uogiene, ir dar bandelių su cinamonu prikepsiu...
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 04 06, 16:06)
Tikiuosi dar nepamiršot manęs.  ax.gif

Aišku, kad ne, sveika sugrįžusi.

QUOTE(mickute7 @ 2010 04 06, 18:50)
Nusipirkau kotletuku  thumbup.gif

kodėl maniau, kad tu juos nusipirksi biggrin.gif
Atsakyti
O per velykas tai bet koks meniu buvo ivairus uzkandziai, misraines, mesos ir panasiai, tai net nerasau
Pusryciai - ryziu kose
Pietus - rugstyniu sriuba, balandeliai, bulviu kose, salotos (pekino kopustas, agurkas, al. aliejus, citrinos sultys, prieskoniai)
Vakariene - desreles, bulviu kose ir salotos nuo pietu likusios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliteee: 06 balandžio 2010 - 19:06
Aš labai balandėlių pasiilgau, bet dabar man vienai juos gamintis tai tikrai nesamonė, nueisiu kokią dieną į kavinę ir pavalgysiu
Atsakyti
Na as tai juos saldau pastoviai, siandien ir pridariau ir prisaldziau, tai vyras daznai pasitroskina kai as isvaziuoju
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 04 06, 21:31)
Na as tai juos saldau pastoviai, siandien ir pridariau ir prisaldziau, tai vyras daznai pasitroskina kai as isvaziuoju

na ir aš šaldydavau, bet dabar man į dieną 2-3 balandėlių reikia, tai nejau po tiek ir troškinsiu schmoll.gif
Atsakyti
as jau nuo velyku neinu i parduotuve ax.gif vakar dar pabaigem velyku likucius ,saldumynus , kepsniukus .Siandien vaikas i darzeli isejo , as pasikepiau bulviu su kiausu, sureli su kava.Isemiau mesa is saldyklio - virsiu sriuba , o mesyte pakepsiu su pievagrybiais , gal dar kokia kruopu kose padarysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 07 balandžio 2010 - 12:12
QUOTE(deimapov @ 2010 04 06, 19:26)
kodėl maniau, kad tu juos nusipirksi biggrin.gif

jau perkandai mane tongue.gif lotuliukas.gif

Pietums morkų misraine likucius sau susikroviau , o vyrelis likusius kepsniukus ir torto isikrove.
Vakarienei dar nežinau ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 06, 19:26)
Aišku, kad ne, sveika sugrįžusi.

friends.gif

Šiandien:
pusryčiams vyras ir vaikas sumuštinius su "rududu", aš varškės su grietine ir cukrum, kava, arbata
pietum - parūkytos dešrelės su burokėlių "ikra" (pakepinu svogūnus ir tarkuotus burokelius, ketšupo įdedu), agrastų kompotas
vakarienei galvoju raug. agurkų troškinį su trupučiu kiaulienos daryti, nes užsistovėjo tie agurkai šaldytuve kažkaip rolleyes.gif , bulvės.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 07, 13:11)
pievagrybiais

aš jau esu pasiilgus bulvinių blynų, koldūnų, balandėlių, pievagrybių ir TRAŠKUČIŲ doh.gif doh.gif nu be jų man kažkas baisaus doh.gif

QUOTE(mickute7 @ 2010 04 07, 13:20)
jau perkandai mane  tongue.gif  lotuliukas.gif

nu mes dažnai panašius produktus žiūriu perkam tuos akcijinius hihihi.gif thumbup.gif
Aš šiandien savo vakaryksščius lašišų kepsniukus su grikiais, vakare jei netyngėsiu terliotis, reikės kokius 4 bulvinius blynus prasikept ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 07, 13:11)
Isemiau mesa is saldyklio - virsiu sriuba , o mesyte pakepsiu su pievagrybiais , gal dar kokia kruopu kose padarysiu  g.gif

Sutapimas biggrin.gif As irgi issitraukiau vistienos ketvirti, nukaulinsiu ir pakepsiu su pievagrybiais. Aisku padaziuka padarysiu su grietine, prieskoniais, ir bus ale maggi ideja biggrin.gif Valgysim su bulvem. Ir dar sriubos truputi isvirsiu su tais kauliukais, bulvem, morka, kopustais.
Dar vakare reiks pagamint kazka MB i darba nestis, tai gal kokiu kotletu su morkom prakepsiu.
Atsakyti
Pusryciai - desreles, bulviu kose, agurkas
Pietus - brandinta rugstyniu sriuba, ir apkepas (virtos bulves, virti ryziai, virti kiausiniai, zali kiausiniai, saldytos dilgeles, desreles, grietine, garstyciu padazas, pomidoru padazas)na labai jau skanus apkepas gavos, naudojau ivairius likucius
Vakariene - apkepas kur pietums, ir iskepiau morku pyraga
Atsakyti