Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(deimapov @ 2010 04 01, 18:49)
Pasidariau šiandien tynginį, maxei gaidelio sausainiams akcija, cento parduotuvėj kondencuotas pigus, kakavos turėjau, sviestuko dar prigrieiau ir mmm koks skanutis

g.gif a kiek cente kondencuotas, as kiek ziuriu tai norfoj Sodziaus pigiausias 2 su centais ax.gif

Ai as pusrytukui kelis sausainius arbatinius su arbata,per pietus keli gabaliukai lasiniu sudytu su kopustais raugintais vel, a nesenai kotletukus kepiau, alia uzmirsau kiausa imust lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tokia pirmoji petelne pabyrejus gavosi,alia valgoma thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 01, 19:29)
g.gif  a kiek cente kondencuotas, as kiek ziuriu tai norfoj Sodziaus pigiausias 2 su centais ax.gif

Ai as pusrytukui kelis sausainius arbatinius su arbata,per pietus keli gabaliukai lasiniu sudytu su kopustais raugintais vel, a nesenai kotletukus kepiau, alia uzmirsau kiausa imust lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai tokia pirmoji petelne pabyrejus gavosi,alia valgoma thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

3,49. o sodžiaus man kažko nelabai patinka produkcija schmoll.gif
Na išėjo 9lt visas tinginys.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 01, 18:49)
Pasidariau šiandien tynginį, maxei gaidelio sausainiams akcija, cento parduotuvėj kondencuotas pigus, kakavos turėjau, sviestuko dar prigrieiau ir mmm koks skanutis

Aš ir Maximoje pirkau tuos sausainius su ta mintimi, kad darysiu Velykoms tinginį drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 04 01, 20:13)
Aš ir Maximoje pirkau tuos sausainius su ta mintimi, kad darysiu Velykoms tinginį  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Aš visada kai maxima jiem padaro akciją, tai nusiperku. ažkada varna padariau tinginį su cukriniais ausainiais, tai kai užpyliau masę skystą ant jų tai jie išsilydė, nes gi jie tirpstantys tokie, tai gavosi košė, kurios negalėjau valgyti biggrin.gif ppasimokiau, dabar tik gaidelį perku
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 04 01, 20:13)
Aš ir Maximoje pirkau tuos sausainius su ta mintimi, kad darysiu Velykoms tinginį  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

As irgi prigriebiau tu sausainiu, bet savaitgali isvaziuojam, tai darysiu tik po svenciu jeigu liks is ko daryt smile.gif

O siandien valgem:
Pusryciai - kava/arbata
Pietus - MB misraines su duona (sparagai, raug. agurkas, desra), as sumustiniu, sausainiai
Vakariene - virti pakepti kiaulienos kauliukai, bulves, raug. agurkas, sausainiai
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 01, 19:47)
3,49. o sodžiaus man kažko nelabai patinka produkcija schmoll.gif
Na išėjo 9lt visas tinginys.

g.gif mz kaip idomu, na poteisybei sodziaus produkcija tik ir naudoju kondencuota piena, kazkaip nieko daugiau is tos serijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 01, 22:34)
g.gif mz kaip idomu, na poteisybei sodziaus produkcija tik ir naudoju kondencuota piena, kazkaip nieko daugiau is tos serijos biggrin.gif

tai va gal todėl aš ir neperku niekad biggrin.gif gal jis ir geras, bet kai kita produkcija man ne per geriausia atorodo tai matyt ir apie kondensuotą tą patį galvoju biggrin.gif o gal yra visai kitaip
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 01, 23:21)
tai va gal todėl aš ir neperku niekad biggrin.gif gal jis ir geras, bet kai kita produkcija man ne per geriausia atorodo tai matyt ir apie kondensuotą tą patį galvoju biggrin.gif o gal yra visai kitaip

lotuliukas.gif lotuliukas.gif xe net susimasciau a ka sodzius dar gamina ar kokia da produkcija yra g.gif visai kvankst paliko lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif o va kondencofkes maz reik nusipirkt, zinau greita it pigu torciuka, maz reiks velykom zbacat biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
na va, šiandien vakarienei vietoj kukulių su daržovėm gavosi orkaitėj kepti dideli kotletai, o keptuvėj padariau daržovinį padažą (daržovės + grietinė + tarkuotas permezanas, kurio radau užsilikusį gabalą). visai neblogai gavosi, spėju, valgysim tris dienas tuos kotletus arba reikės į kažką transformuoti 4u.gif
rytojui turiu darbo kažkur įkišti 80kg kiaulę(atvežė iš kaimo, reikės sutvarkyt, sušaldyt/susūdyt), tai spėju, toj vietoj mano maisto gaminimas ir pasibaigs, gerai, kad šiandieninių kotletų yra biggrin.gif
Atsakyti
Tai šešias dienas būsit kotletus valgę, nenusibos?
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2010 04 01, 23:37)
na va, šiandien vakarienei vietoj kukulių su daržovėm gavosi orkaitėj kepti dideli kotletai, o keptuvėj padariau daržovinį padažą (daržovės + grietinė + tarkuotas permezanas, kurio radau užsilikusį gabalą). visai neblogai gavosi, spėju, valgysim tris dienas tuos kotletus arba reikės į kažką transformuoti  4u.gif
rytojui turiu darbo kažkur įkišti 80kg kiaulę(atvežė iš kaimo, reikės sutvarkyt, sušaldyt/susūdyt), tai spėju, toj vietoj mano maisto gaminimas ir pasibaigs, gerai, kad šiandieninių kotletų yra biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai toj vietoj gal ir pasibaigs, alia poto prasides dvigubas darymas, reiks gi kiaulaite sunaikinti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš tai niekaip kamros neištuštinu, sakiau iki vasaros noriu visiškai viską ištuštinti, bet pastaruoju metu norisi silkės, daržovių, saldumynų, traškučių visokiausių... et
Atsakyti