Mums vestuves "neatsipirko", bet tokio tikslo ir nebuvo.Darem svente sau, o ne atsipirkimui, norejosi ir atrodyt graziai, ir fotografo gero, ir stalo ne tuscio, muzikantu linksmu, o ne didzejaus popigiai. Is tevu nemem nei centuko, nes vestuves musu, o del asmeniniu uzgaidu svaistyt tevu pinigus geda, neisivaizduoju, kaip del kiekvienos smulkmenos reiktu kaulyt pinigu
Daugiausia kvietem draugus is vyresniu buvo tik tevai ir kriksto tevai, seneliai ismire, tai nebuvo. Tai kadangi dar dauguma jaunimelio buvo studentai, ar katik baige mokykla tai arba gavom nuo zmogaus 100Lt, arba maziau, pvz. viena porele sugebejo i voka imesti 55lt

, kita 75Lt, MB sesuo isvis sugalvojo, kad atlyginimu vokeliuose nedovanos ir padovanojo ,"Vulcano" firmos (MAXIMA) pati leviausia blekiniu puodu rinkini uz 80Lt, va cia tai man jau pasityciojimas, mano sese moksleive budama sugebejo nuo saves 100Lt nugrezt, manau nuo zmogaus tai yra norma. Dabar pati esu pakviesta i kuklias vestuves tai zadu dovanot 200Lt nuo manes ir vyro