Įkraunama...
Įkraunama...

Ar atsiperka vestuvės ?

Apklausa: Ar atsiperka vestuves ? (534 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 08 08, 01:03)
šiaip dar negirdėjau, kad kažkas išleistų tūkstančius ant savęs ir ateitų be dovanos  biggrin.gif kam tie kraštutinumai. bet kai nepagalvojama, kad žmogaus pajamos gal šiuo metu sumažėjusios, gal šeimoje tik vienas 'maitintojas', gal žmonėms reikėjo kelis šimtus km atvažiuot iki šventės, gal žmogus į vokelį įdėjo tiek, kiek iš paskutiniųjų galėjo, ir pareiškiama, kad tokia dovana - šlapias skuduras per veidą... šlykštoka skaityt tokius nuotakų pasisakymus.

Na bent jau as nesakiau, kad kazkas per mazai idejo ar pan. smile.gif mes dziaugemes, kad i poras atejo butent tie zm, kuriuos kvietem ir tikrai neskaiciavom, kas kiek atnese biggrin.gif as tik pasisakiau pries tokias pamerges, kurios pasakoja kad isleido groziui 500lt ir daugiau, o visam kitam nlb liko ir pinigu.. nes grozis ir dirbtines blakstienos daug kainavo.. buna tokiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 08 07, 22:51)
Apie atsipirkima net minties nebuvo,dziaugiausi kad siais laikais man brangus zmones isvis turejo is ko issiruosti i vestuves  smile.gif  kas kiek galejo,tiek dovanojo,ir 100Lt, ir 300, ir 500. Siaip ar taip, buvau nusiteikusi atsisveikinti su pinigais,vestuves su vyru kelemes patys, ka gavome dovanu, isleidome kazkiek poilsiui prie juros, dviems artimiesiems paskolinom, o kas liko padovanojom mano tevams kad isirengtu namie duso kabina,vat  smile.gif  su vyru i uzsieni grizom tusciom kisenem ir man del to nei kiek negaila,pinigai uzdirbami,svarbiausia kad turejom puikia svente  mirksiukas.gif

Va butent mes ir po vestuviu net nepejom pasidziaugti tais pinigeliai viska i zemes pirkima sudejom ai savaitgaliui i druskininkus ismovem pasirelaksinti ir siurbli nusipirkom lotuliukas.gif O vestuves tai tikrai atsipirko.

Nzn kai as tekejau tai buvo rugpjucio men.tai per ta men buvo 4vestuves iskaitant musu vienos ta pati savaitgali,ir ka tik i vienas dariausi sukuosena na neskaitant savo visiems i voka dejom 200lt o seip tai niekada neisleidziu nereikalingu pinigu as sau grazi ir issiplovus galva palaidais plaukais ir saikingai pasidazius na tik suknele reikejo nuomotis kuri kainavo vienom vestuvem 90lt kitom 100lt na rugseji buvo dar vienos tai tada suknele skolinausi ir vel viska pati dariausi,tai man net minties nekyla einant i vestuves ant saves isleisti 500lt ir daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 08, 01:25)
as tik pasisakiau pries tokias pamerges, kurios pasakoja kad isleido groziui 500lt ir daugiau, o visam kitam nlb liko ir pinigu.. nes grozis ir dirbtines blakstienos daug kainavo.. buna tokiu 4u.gif

norit ir gražių pamergių, kad nuotraukose gražiai atrodytų, ir dar dovanų kad nepagailėtų - na ne visi žmonės taip sugeba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 09, 10:48)
Apsikakok....

Čia dar nieko irnesakyk.gif Va čia vienos nuotakos mintį pacituosiu "is 80 liko 59 hihihi.gif Bet dabar nesigailiu, nes sveciai tik puse sodybos atpirko, tai jei dar butu kiti 20 atvare su tokiom sumom, tai mes tik dar daugiau i minusa"

Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 09, 11:41)
Čia dar nieko irnesakyk.gif Va čia vienos nuotakos mintį pacituosiu "is 80 liko 59 hihihi.gif  Bet dabar nesigailiu, nes sveciai tik puse sodybos atpirko, tai jei dar butu kiti 20 atvare su tokiom sumom, tai mes tik dar daugiau i minusa"

Bet tai kokio velnio tada žmonėms tas vestuves daryt. Nebaliavoji, nelėbauji ir jokių išlaidų, jokių nuostolių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 09 rugpjūčio 2010 - 11:32
QUOTE(Mili04 @ 2010 08 09, 17:25)
Gal rink zodzius g.gif Lieji cia savo nepasitenkinima gal namie issikrauk cool.gif

Žinot, būtų gerai, kad jaunieji, kviesdami svečius į savo tuoktuvių puotą, praneštu, kokios yra jų išlaidos vienam asmeniui.
Tada senmergė puseserė galėtų pasiskaičiuoti, ar ji gali sau leisti atvykti jaunųjų pasveikinti. Ir teisingiau įsivertinti ant kokios sumos jai reikia atrodyti ir už kokią sumą ką atsinešti. Na, kad jos dalyvavimas jums apsimokėtų.
Atsakyti
Apie vestuviu atsipirkima net minties nebuvo, paskritai net nekelem tokio klausimo, nes dareme svente, kokios norejome. O jau dovanos dovanomis, kiek kas galejo, tiek ir dovanojo, buvo, kad ir nieko neidejo i vokeli, bet svarbu atejo, tai mums buvo svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 10, 07:57)
Žinot, būtų gerai, kad jaunieji, kviesdami svečius į savo tuoktuvių puotą, praneštu, kokios yra jų išlaidos vienam asmeniui.
Tada senmergė puseserė galėtų pasiskaičiuoti, ar ji gali sau leisti atvykti jaunųjų pasveikinti. Ir teisingiau įsivertinti ant kokios sumos jai reikia atrodyti ir už kokią sumą ką atsinešti. Na, kad jos dalyvavimas jums apsimokėtų.

Tau gal kazkas sirdi spaudzia jei zmones pasako kad vestuves atsipirko?
Nu jo zinai mes ant vokelio pagal zmogu surasem kiek atnesti doh.gif
Ir cia klausiama apie tai ar atsipirko vestuves o ne ar planuojat kad atsipirks ir jei po baliaus paskaiciuoji kad jos atsipirko tai tipo negalima garsiai pasakyti nes cia baliu darei tam kad pinigu susirinkti doh.gif Ruosantis net minties apie tai nebuvo, koks zmogus turi buti kad galvoti kazi kiek cia pinigu gausim doh.gif
Ir prie ko cia senmerges ?Gal pati tokia esat tai sirdi skauda doh.gif Kaip pamerge nori taip tegu ir atrodo cia jos reikalas mano prasymas buvo tik vienodos sukneles ir ne viena nebuvo pries visos buvo begalo grazios ir nuostabios. Bet buvau vestuvese kur pamerge atejo su kremine suknele doh.gif tai kas nepazysta varte nuotraukas ir klause o kuri cia nuotaka? nu taip tai jau virsune doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 08 10, 11:35)
Bet buvau vestuvese kur pamerge atejo su kremine suknele  doh.gif  tai kas nepazysta varte nuotraukas ir klause o kuri cia nuotaka? nu taip tai jau virsune doh.gif

Jei zmonems kilo klausimu, cia jau nuotakos problema.
Atsakyti
Jei kam įdomu - pateiksiu savo pavyzdžius:

Vienose vestuvėse dovanojom 150 Lt nuo poros, nes taip buvo nuspręsta viso pulko.

Antrose vestuvėse su MB dovanojom 200 Lt

Mano tėvai važiavo sveikinti krikštosūnaus, bet vestuvėse nedalyvavo, padovanojo 500 Lt.

Žodžiu labai įvairiai, o kiek girdėjau vestuvės gal neatsiperka, bet tikrai tų pinigėlių grįžta nemažai smile.gif
Atsakyti
Pati nesenai ištekėjau, tai irgi vidutiniškai po 100lt nuo žmogaus buvo. išskyrus tėvelius ir brolius bei seseris-tie tai pasišvaistė taip,kad net sunerimau, ar jiems patiems paskui užteks pragyvenimui. bet bent jau mano brolis pasakė "nepanikuok, neturėčiau-neduočiau" smile.gif beto, dar manau daug kas priklauso nuo pačių vestuvių, kokių išlaidų dėl jų turi. Pvz. kad ir muzikantai-mums grojo pažįstami geri, buvo tokia roko grupė-šauniai pagrojo 3 val, o paėmė tik 300 lt.kaip nuo draugų. kiti jei muzikantams išleidžia kokius 1500lt. tai ir išlaidų turi daugiau tada smile.gif tuomet ir tas "atsiperkamumas" sąlyginis.
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 09, 11:41)
Čia dar nieko irnesakyk.gif Va čia vienos nuotakos mintį pacituosiu "is 80 liko 59 hihihi.gif  Bet dabar nesigailiu, nes sveciai tik puse sodybos atpirko, tai jei dar butu kiti 20 atvare su tokiom sumom, tai mes tik dar daugiau i minusa"

Pletkininkes jus pletkininkes doh.gif demonstruojat savo morale, kurios net neturit? Nu šaga marš dabar visos pradedat lot ant manes ir pomidorais uzmetot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti