del paskolos tai aisku nesamone,man kazkaip nesiderina su vestuvem
QUOTE(tinginiuke_ @ 2008 01 18, 13:56)
Mano vestuves rugpjucio 16d. nzn cia daug ar mazai bet planuojam isleisti apie23000 bus 50 sveciu jos vyks 2 dienas viskas pagal trradicijas ir siuolaikiskai taprasme muzikantai, fotografai, limuzinai, pulko rubai nuomuoti, sodyba ir gal net laivas kokei valandai. tai va noreciau kaip ir paklausi ar tai normali suma ir kiek jus planuojat isleist jei tuo paciu metu zenijates? o ar atsipirks tai nzn.
na jeigu visis sveciai vietoj dovanu iteiks vokelius, tuomet galima tiketis kad atsipirks ar bent jau kazkokia dali kompensuos... manau suma normali. mes be pribumbasu ir tai panasiai paskaiciavom.
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 01 28, 18:20)
Sodyba liuks pasirinkot 2007 vasara dalyvavau drauges vestuvese ir ten svente. Labai grazi vieta ir aptarnavimas. Zodziu man labai patiko
Dekui uz info,nes istikruju atsiliepimu dar nebuvau girdejus
Aš net nesitikiu, kad atsipirks ar bent baliaus išlaidas padengs.
Juk švesime ne tam, kad atsipirktų.
Juk švesime ne tam, kad atsipirktų.
QUOTE(WEITA @ 2008 02 04, 15:49)
vestuves atsiperka tik tada kai is abieju pusiu teveliai dovanoja po nemenka suknele...
na, nelabai pritarciau sei nuomonei musu teveliai tai nedideles sumas padovanojo, o vestuves atsipirko
QUOTE(WEITA @ 2008 02 04, 16:49)
vestuves atsiperka tik tada kai is abieju pusiu teveliai dovanoja po nemenka suknele...
turbut norejai parasyt - po nemenka sumele
QUOTE(skgreta @ 2008 02 04, 14:18)
na, nelabai pritarciau sei nuomonei musu teveliai tai nedideles sumas padovanojo, o vestuves atsipirko
tai gerai kai nedaug isleidi vestuvem...arba sveciai buna dosnus..tai jau visai kas kita .mano pazystami dare vestuves 25 000 lt ir viskas atsipirko todel kad teveliai po 8 ,10 tukstanciu dovanojo
QUOTE(WEITA @ 2008 02 04, 16:47)
tai gerai kai nedaug isleidi vestuvem...arba sveciai buna dosnus..tai jau visai kas kita .mano pazystami dare vestuves 25 000 lt ir viskas atsipirko todel kad teveliai po 8 ,10 tukstanciu dovanojo
na mes vestuvems isleidom beveik 21000, tevai padovanojo po 1000, vestuves daremes patys, tevai visai neprisidejo. Gavom dovanu 24000. Kaip sakiau tikrai nesitikejome, kad gali atsiprikti, ne tam ir darem.
QUOTE(skgreta @ 2008 02 04, 15:07)
na mes vestuvems isleidom beveik 21000, tevai padovanojo po 1000, vestuves daremes patys, tevai visai neprisidejo. Gavom dovanu 24000. Kaip sakiau tikrai nesitikejome, kad gali atsiprikti, ne tam ir darem.
bet vis vie gerai juk vestuves tai atsipirko jums.visi teveliai juk nevienodi ,kad man taip pasisektu ir sveciai tokie butu