QUOTE(pukita999 @ 2007 10 06, 18:25)
musu buvo ~65 zmones, o kainavo gal 16000 lt, aishku lengva man kalbet, nes
1. limuzinu mes nesamdem, nes mums jie nepatinka, vienodu senoviniu automobiliu kortezo irgi neprireike
2. rubu nesinuomavom, nes... neisivaizduoju, ar rasciau sau ka tinkamo, o pasiuvo labai nebrangiai. net nezinau kodel taip.
3. floriste - drauge, ji dar ir vestuviu svecias
4. vestuviu muzikantu irgi nesamdem, nes man nieko baisiau uz vestuviu muzikantus nera (uztai artimieji padare dideli siurpriza - atveze mano ir MB megstama grupe, rimtus muzikantus, jie atgrojo savo programa
), toliau grojo kompas+stiprintuvas+koloneles. ale renkantis smuika+fortepijona ar dziazo katedros studentus+DJ irgi butu galima taupyti. + stilingiau.
5. pulko nebuvo, nes pagal kitokius paprocius sventem.
6. fotografo nesamdem - sita darba atliko gimine - fotomeninikas
7. filmavo MB sese, reishkias gausim smagu profesionalu ir menova filmuka
8. pakvietimus, korteles, ir vestuviu www padariau as pati - tokia mano propesija
na sakykim cia dar koks 10000 sutaupyta
cia kaip viena jaunoji teisingai pasake - reikia kurybishkai pazvelgti i savo vestuves
pridesiu nuo saves - reikia susidelioti teisingai prioritetus bei nevergauti aplinkiniams, madai ir pan. pvz.
nors cia kiekvieno skirtingi norai ir polekiai, gi jei nori svest pilyje, skanaut gurmanishka maista, francuziskos suknios is 2008 m katalogo, fotosesijai atskraidint oro baliona ir pan.. tai gal 50000 lt ir isleisi,
na ir super, jei zmones organizuoja sau tokios sventes negailedami lesu - gi ne piniguose laime, gi vestuves atsiminsi visa gyvenima, o litai... aj..