Įkraunama...
Įkraunama...

Ar atsiperka vestuvės ?

Apklausa: Ar atsiperka vestuves ? (534 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(tavo_katyte @ 2007 10 07, 11:45)
vestuvės buvo oficialiai 1d, žmonių buvo ~20, maisto liko belekiek, kavinė leido išsinešt, tai gavosi taip, kd atbaliavojom dvi dienas už viską sumokėję tik tiek, kiek rašiau  bigsmile.gif

Tada sveikinu biggrin.gif

Pries 2 sav. puskes vestuves buvo.Zmoniu buvo 38+6 vaikai.isleido virs 10.000,nes dar ne skaiciavo visko.Dovanu gavo 6.500
Irgi buvo 2 d.nes maistas liko
Atsakyti
Atsipirko vestuves,bet nematerealiai,o yspudziais,nuotaika ir prisiminimais,pinigais,tai galima sakyt,kad tik balius atsipirko.Aisku liko maisto,bet antra diena mes jo kaip ir nevalgem,nes tevai organizavo antra diena,tad kaip nereikejo to maisto,dalyvavo 30 suaugusiu+3 vaikai,gavom pinigu 5200lt.
Atsakyti
pries 4 metus vestuves kainavo apie 10000 Lt, 38 sveciai. Is "dovaniniu" pinigeliu susidare suma (virs 2000 Lt, mazdaug puse zmoniu dovanojo pinigus, puse dovanas), kuria sumokejom uz stala. Is ju tada prisipirkom nemazai buitines technikos, kurios siaip dar ilgokai nebutume pirke. Tai trupuciukas naudos buvo tongue.gif
Atsakyti
Ilja, o pries kiek laiko darete vestuves???? smile.gif bes dabar uz tokia kaina 60 zmoniu neimanoma...na nebent kokioj lusnelej, be gyvu muzikantu, tai gal dar ir rastum....mes zadam daryti vestuves rugpjuti, tai kai siek tiek skaiciavome, tai maziausiai 10000lt! pvz.jei imsim limuzina, tai vien jis apie 3000lt iseis! blink.gif
Atsakyti
mums neitiketinai atsipirko blink.gif
vestuves buvo 1 d. zmoniu buvo 22
isleidom vestuvems 8000 lt

o podovanojo 16 000...dukart daugiau - fantastika
net isivaizduot negalejom
Atsakyti
planuodami vestuves net nesvajojom ir nesitikejom...
atgavom gal 80% visu islaidu
thumbup.gif
malonus siurprizas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 06, 19:25)
As tai net nesitikiu, kad atsipirks vestuves, nes jos mums kainuos apie 50 000 lt...bet esme pacioje sventeje, svarbiausia, kad viskas pavyktu taip kaip suplanuota ir liktu grazus prisiminimai jie mums vertesni uz bet kokius pinigus  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Pasakykit ir man jus ta mena padaryt vestuves tokiam skaiciui zmoniu su tokiomis mazomis islaidomis???? Prie geriausiu noru man niekaip nesigauna  schmoll.gif  verysad.gif  Dabar viskas tiek isbrange, kad jeigu nori pasidaryt svente kaip pasaka tai ir kainuoja viska tiesiog pasakiskai  g.gif

tai visa laika viskas brangsta o ne pinga...bet daug kur sutaupyt tikrai galima...
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 06, 18:25)
As tai net nesitikiu, kad atsipirks vestuves, nes jos mums kainuos apie 50 000 lt...bet esme pacioje sventeje, svarbiausia, kad viskas pavyktu taip kaip suplanuota ir liktu grazus prisiminimai jie mums vertesni uz bet kokius pinigus  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Pasakykit ir man jus ta mena padaryt vestuves tokiam skaiciui zmoniu su tokiomis mazomis islaidomis???? Prie geriausiu noru man niekaip nesigauna  schmoll.gif  verysad.gif  Dabar viskas tiek isbrange, kad jeigu nori pasidaryt svente kaip pasaka tai ir kainuoja viska tiesiog pasakiskai  g.gif

musu buvo ~65 zmones, o kainavo gal 16000 lt, aishku lengva man kalbet, nes
1. limuzinu mes nesamdem, nes mums jie nepatinka, vienodu senoviniu automobiliu kortezo irgi neprireike biggrin.gif
2. rubu nesinuomavom, nes... neisivaizduoju, ar rasciau sau ka tinkamo, o pasiuvo labai nebrangiai. net nezinau kodel taip.
3. floriste - drauge, ji dar ir vestuviu svecias
4. vestuviu muzikantu irgi nesamdem, nes man nieko baisiau uz vestuviu muzikantus nera (uztai artimieji padare dideli siurpriza - atveze mano ir MB megstama grupe, rimtus muzikantus, jie atgrojo savo programa thumbup.gif ), toliau grojo kompas+stiprintuvas+koloneles. ale renkantis smuika+fortepijona ar dziazo katedros studentus+DJ irgi butu galima taupyti. + stilingiau.
5. pulko nebuvo, nes pagal kitokius paprocius sventem.
6. fotografo nesamdem - sita darba atliko gimine - fotomeninikas
7. filmavo MB sese, reishkias gausim smagu profesionalu ir menova filmuka
8. pakvietimus, korteles, ir vestuviu www padariau as pati - tokia mano propesija
na sakykim cia dar koks 10000 sutaupyta

cia kaip viena jaunoji teisingai pasake - reikia kurybishkai pazvelgti i savo vestuves
pridesiu nuo saves - reikia susidelioti teisingai prioritetus bei nevergauti aplinkiniams, madai ir pan. pvz.

nors cia kiekvieno skirtingi norai ir polekiai, gi jei nori svest pilyje, skanaut gurmanishka maista, francuziskos suknios is 2008 m katalogo, fotosesijai atskraidint oro baliona ir pan.. tai gal 50000 lt ir isleisi,
na ir super, jei zmones organizuoja sau tokios sventes negailedami lesu - gi ne piniguose laime, gi vestuves atsiminsi visa gyvenima, o litai... aj..
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 10 19, 02:36)
musu buvo ~65 zmones, o kainavo gal 16000 lt, aishku lengva man kalbet, nes
1. limuzinu mes nesamdem, nes mums jie nepatinka, vienodu senoviniu automobiliu kortezo irgi neprireike  biggrin.gif
2. rubu nesinuomavom, nes... neisivaizduoju, ar rasciau sau ka tinkamo, o pasiuvo labai nebrangiai. net nezinau kodel taip.
3. floriste - drauge, ji dar ir vestuviu svecias
4. vestuviu muzikantu irgi nesamdem, nes man nieko baisiau uz vestuviu muzikantus nera (uztai artimieji padare dideli siurpriza - atveze mano ir MB megstama grupe, rimtus muzikantus, jie atgrojo savo programa  thumbup.gif ), toliau grojo kompas+stiprintuvas+koloneles. ale renkantis smuika+fortepijona ar dziazo katedros studentus+DJ irgi butu galima taupyti. + stilingiau.
5. pulko nebuvo, nes pagal kitokius paprocius sventem.
6. fotografo nesamdem - sita darba atliko gimine - fotomeninikas
7. filmavo MB sese, reishkias gausim smagu profesionalu ir menova filmuka
8. pakvietimus, korteles, ir vestuviu www padariau as pati - tokia mano propesija
na sakykim cia dar koks 10000 sutaupyta

cia kaip viena  jaunoji teisingai pasake - reikia kurybishkai pazvelgti i savo vestuves
pridesiu nuo saves - reikia susidelioti teisingai  prioritetus bei nevergauti aplinkiniams, madai ir pan. pvz.

nors cia kiekvieno skirtingi norai ir polekiai, gi jei nori svest pilyje, skanaut  gurmanishka maista, francuziskos suknios is 2008 m katalogo, fotosesijai atskraidint oro baliona ir pan.. tai gal 50000 lt ir isleisi,
na ir super, jei zmones organizuoja sau tokios sventes negailedami lesu - gi ne piniguose laime, gi vestuves atsiminsi visa gyvenima, o litai... aj..

Labai idomu, jus nieko nesamdet, tai 16000 uzmokejot tik uz valgi 65 sveciam?? blink.gif as neisivaizduoju kaip taip brangiai galima isipaisyt neturint nieko ... Mes pvz. ir fotografa samdem, vestuviu vedeja, Dj, autobusa didziausia nuomavom, sale, pirti 2 dienai... ir mum isejo 14000 jau su viskuom, su papuosimais ir kitom smulkmenom .... tiesa zmoniu buvo 50 ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2007 10 19, 09:21)
Labai idomu, jus nieko nesamdet, tai 16000 uzmokejot tik uz valgi 65 sveciam??  blink.gif as neisivaizduoju kaip taip brangiai galima isipaisyt neturint nieko ... Mes pvz. ir fotografa samdem, vestuviu vedeja, Dj, autobusa didziausia nuomavom, sale, pirti 2 dienai... ir mum isejo 14000 jau su viskuom, su papuosimais ir kitom smulkmenom .... tiesa zmoniu buvo 50 ...  unsure.gif

lotuliukas.gif "neturint nieko" ? tiesiog skirtingi poreikiai ir polekiai. o musu poreikiai buvo kuklus bigsmile.gif
16000 lt maistas,saldumynai,gerimai, nakvyne, kubilai, pirtys, musu rubai, ziedai, makiazai, kuras, dovanos artimiesiems...
kadangi cia ne vieta, idedu pilna samata gal kam pagelbes...
Atsakyti
pasidariau isvada, jei nori, kad vesele atsipirktu. Reikia sukviesti kuo daugiau zmoniu, daryti tik viena diena ir be nakvynes, be muzikantu. Bet ar taip idomu?Nesamone, juk tai svente, o ne balius is butinuma. As jauciu pareiga ir pagarba sveciams. Noriu, kad ir jiems patiktu ir butu patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 10 19, 23:52)
lotuliukas.gif  "neturint nieko" ? tiesiog skirtingi poreikiai ir polekiai. o musu poreikiai buvo kuklus  bigsmile.gif
16000 lt maistas,saldumynai,gerimai, nakvyne, kubilai, pirtys, musu rubai, ziedai, makiazai, kuras, dovanos artimiesiems...
kadangi cia ne vieta, idedu pilna samata gal kam pagelbes...

Nu "neturint nieko" tai netiesiogine prasme lotuliukas.gif Bet ir kuklumas, kuris kainuotu 16000 kaikuriem tai jau prabanga smile.gif

Tad linkiu visiems taip kukliai svesti savo vestuves lotuliukas.gif clap.gif
Atsakyti