Ir as manau, kad nereikia is vestuviu daryti biznio Ir isvis, jei kyla tokie klausimai, kaip kad ar atsipirks vestuves, ar ne; tai gal geriau pamastyti, ar apskritai jas verta daryti?
Man vestuves toli grazu neatsipirks... ir tegu...cia musu svente, o ne bizniukas koks
QUOTE (Zanetux @ 2004 05 03, 18:10) |
Na, visu pirma nemanau, kad vestuves yra daromos tam, kad atsipirktu... Jos daromos tam, kad butu smagu jauniesiems, sveciams, paprasciausiai kad jas galima butu prisiminti kaip laimingiausia diena gyvenime |
Jo tokia nuomonė tik materialistų, tai geriau tada išviso nedaryti vestuvių nes bus labai liūdna, ka 2 dienas prašokai ir nei pinigų nei vertingų dovanų
Keistas požiūris.
Mano vestuvės prie 3 metsu buvo Vilniuje Vaidotų malūne, apie 30 žmonių kainavo apie 5000 Lt, tikrai neatsipirko, bet ir nereikėjo kad atsipirktų ne dėl to darėm
Sakyciau per siauras apklausos atsakymu variantu pasirinkimas , tik TAIP ir NE. O galetu buti pvz. PUSIAU ar IS DALIES, nes dazniausiai taip ir buna. Na kiek as buvau vestuvese ir zinau, tai svente atsiperka per puse. Pvz., jei vestuvems isleidote apie 10 tukst., tai sugris 5. Man tik keista, kad siais laikais zmones issisuka su 5-6 tukst. vestuvems. Na nebent jos labai mazos ar ka. Mano pazystami visi mokejo apie 10-12 tukst., o ir patiems vestuves kainuos ne ka maziau.
QUOTE (Atėnė @ 2004 05 04, 07:35) |
Sakyciau per siauras apklausos atsakymu variantu pasirinkimas , tik TAIP ir NE. O galetu buti pvz. PUSIAU ar IS DALIES, nes dazniausiai taip ir buna. Na kiek as buvau vestuvese ir zinau, tai svente atsiperka per puse. Pvz., jei vestuvems isleidote apie 10 tukst., tai sugris 5. Man tik keista, kad siais laikais zmones issisuka su 5-6 tukst. vestuvems. Na nebent jos labai mazos ar ka. Mano pazystami visi mokejo apie 10-12 tukst., o ir patiems vestuves kainuos ne ka maziau. |
Visai neprastos tos vestuves uz 5 "stukas" Aisku, ten "deganciu" kepsniu valgyt neuzsakinejom, bet visko valgyt ir gert uzteko ir dar liko! Tuokemes rotuseje, po to vaziavom i baznycia. Sventeme kavineje (buvo muzikantai, filmuotojas). Viskas buvo labai labai
QUOTE (Zanetux @ 2004 05 04, 10:04) |
Visai neprastos tos vestuves uz 5 "stukas" Aisku, ten "deganciu" kepsniu valgyt neuzsakinejom, bet visko valgyt ir gert uzteko ir dar liko! Tuokemes rotuseje, po to vaziavom i baznycia. Sventeme kavineje (buvo muzikantai, filmuotojas). Viskas buvo labai labai |
Ne PRASTOS, o mazos arba paprastos, nes vestuves 60-ciai zmoniu su nakvyne, alkoholiu, 3 karstais, muzikantais ir t.t. uz 5 tukst. niekaip neiskelsi .
QUOTE (Atėnė @ 2004 05 04, 12:09) |
Ne PRASTOS, o mazos arba paprastos, nes vestuves 60-ciai zmoniu su nakvyne, alkoholiu, 3 karstais, muzikantais ir t.t. uz 5 tukst. niekaip neiskelsi . |
Pries du metus 60 zm. iskeliau uz 4000
Musu atveju 5000 ishejo 20 zmoniu, bet kaip jau minejau, didzioji dalis shios sumos eine ne maistui, o drabuzhiams ir visiems samdomiems zmonems (fotografas, filmuotojas, muzikantai etc.) O jei paskaichiuoti povestuvine kelione, tai tada viskas kainavo 10000 lt, bet tai geriau uz ta suma mazesnes vienos dienos vestuves ir 10 dienu kelione, nei dvi dienos didelio baliaus. Na bet chia kiekvienam savo. O beje uz tuos 5000 lt vestuves tikrai ishejo super ir dabar turim labai daug graziu atsiminimu ir jei galechiau, tai vel viska pakartochiau.
Na nezinau kaip uz 5000 geras vestuves iskelti, mums jos atsiejo virs 10 000 Lt 40 zmoniu ir tikrai nepasakyciau, kad buvo kazkokios labai prabangios. Cia matyt ta kaina priklauso nuo miesto, kuriame jas darai ir nuo laiko kada jas darai.
Na, jeigu kyla klausimas, ar atsipirks, tad gal geriau dviese su busimu vyreliu nupedinti i rotuse ar baznycia, susituokti ir tiek. Tada nereikes "vargintis" skaiciuojant - atsipirks/neatsipirks