QUOTE(Mally @ 2005 11 17, 16:19)
Na tikrai ne visi tokie įžvalgūs, kad suprastų, jog jų vestuvėse jaunieji matyti nenori, ypač kai su šypsenom veiduose jie yra pakviečiami o kam kviesti tuos, kurių nenorit matyti vestuvėse, tai niekaip nesuprantu, kviesti tikintis, kad atsisakys manau, čia faktas, kad jie išvis atėjo jums yra problema, nes kai žmogaus nemėgsti, tai tikrai rasi prie ko prikibti, o kai myli, tai į daug ką dėmesio nekreipi ir užsimerki. Kad ir tas pats vokelio turinys - 200 lt nuo 4 žmonių, manau, kad labai normalus ir net neabejoju, kad buvo tokių, kurie jums ir mažiau įdėjo
skiaciau ta visa jusu ginca...na kita karta gal ir nenori zmoniu kviesti, bet tiesiog reikia, mandagumas arba etiketas reikalauja. juk ir taip ne viska gyvenime darai ka nori???..
na o del tu pinigu...tai suprantu as amade, kaip zinai kokia yra situacija su tais zmonems...gal tik nereikejo taip paviesint...
zinai ir man taip buve...gruodi buvo mano drauges gimtadienis (cia pries kelis metus|)...kadangi kartu nuomavom buta, as jai kaip ir svente suruosiau ir siaip dovana faina nupirkau (to ko ji norejo)...visa vakar buvo demesio centre nieko daryti nereikejo....na atejo mano gimtadienis...tai ir pati viska susiruosiau...ir pavelavus atvaziavo...ir dovana tarp kitko numete...nebuvo abydna tiek del tos dolvanos..bet del jos tokio poelgio..be to, ji puikiai zinojo kiek jos dovana kainavo ($100) ir uz kiek man nupirko ($21)...o be to galimybes pas abejes vienodos buvo...
siaip as nematerialiste, neziuriu ka zmoes dovanoja, man svarbu kad tai nuo sirdies...bet kita syk abidna pasidaro...kad neivertina tavo pastangu...
beje, saga minejo, kad baisi kancia i vestuves kitiems eiti...na tai ko eina...tegu ir sedi namie ir su niekuo nebendrauja..tada nebus nei problemu kuo rengtis, nei kur vaikus deti...