Gal kas gali pagelbeti su lietuviskais filmukais?
QUOTE(astakola @ 2011 01 17, 21:31)
Mielos mamytes, as jau keliom persiunciau siuos filmukus ir viena is ju pazadejo ikelt i shared puslapiuka, tai sekit nuorodas., nereiks vargt, galesit imti tiesiai
sekmes.
sekmes.
Labai laukiam, bet man atrodo mus uzmirso
astakola saunuole
Mamytes, o kaip jus tuos parsisiustus filmukus isirasote i DVD kad galima butu pasirinkti kalba, serija ir kt. Jei rasau per DATA DVD tiesiog sumeta failus, viska rodo, bet neleidzia nieko pasirinkti. Su kuria programa rasot? Aciu
Mamytes, o kaip jus tuos parsisiustus filmukus isirasote i DVD kad galima butu pasirinkti kalba, serija ir kt. Jei rasau per DATA DVD tiesiog sumeta failus, viska rodo, bet neleidzia nieko pasirinkti. Su kuria programa rasot? Aciu
QUOTE(Invincible @ 2011 01 31, 15:53)
astakola saunuole
Aš rašau su Nero Burningo programa kaip kipse išmokė
Kaip įrašyti su Nero daug filmo failų ir failiukų tipo VIDEO_TS.BUP
Nero-->nero burning rom-->DVD-Video
Vetre, aciu Jums, bet as tikrai nerandu savo Nero programoje tokio DVD-Video Gal pas mane senesne programa, jus tokia turite? Imetu foto
QUOTE(Invincible @ 2011 02 05, 17:51)
Vetre, aciu Jums, bet as tikrai nerandu savo Nero programoje tokio DVD-Video Gal pas mane senesne programa, jus tokia turite?
Turi rasti pirmiausia Nero burning Rom, jei kitaip nerandi, eik kur kompo paleistis pradėti kur visos programos, prie nero privesk pelę, išlys 4 pasirinktys, privesk pele prie nero 6 ultra edition, prie rodyklytės privedus pelę, išlys daug, kur paprastai rašom su nero express ir t.t, tarp jų bus ir Nero burning rom, pasispausk jį, ir kairiam šone ant iškilusio lango pamatysi DVD-Video.Sėkmės
QUOTE(vėtrė @ 2011 02 05, 20:04)
Turi rasti pirmiausia Nero burning Rom, jei kitaip nerandi, eik kur kompo paleistis pradėti kur visos programos, prie nero privesk pelę, išlys 4 pasirinktys, privesk pele prie nero 6 ultra edition, prie rodyklytės privedus pelę, išlys daug, kur paprastai rašom su nero express ir t.t, tarp jų bus ir Nero burning rom, pasispausk jį, ir kairiam šone ant iškilusio lango pamatysi DVD-Video.Sėkmės
Viskas pavyko Aciu Jums labai Dar padejo siame psl informacija, kaip irasyti su Nero Burning Rom, gal kam pravers, imetu nuoroda.
http://www.studijuok...ko_irasymas.htm
Dar karta aciu