Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty filmukai

Gal kas gali pagelbeti su lietuviskais filmukais? ax.gif
Atsakyti
sveikos mamyte.
jei kam reikia "hello kitty" lietuviskai, turiu 2 kompaktus ( vienam-valomes dantis, einam i tualeta, tvarkomes zaisliukus, sveikinames, kitam- einam miegoti patys, mielai padedam, aiskiai atsiliepiam, valgome viska
jei kas norit, kreipkites i az... per skype galesiu permest
Atsakyti
Mielos mamytes, as jau keliom persiunciau siuos filmukus ir viena is ju pazadejo ikelt i shared puslapiuka, tai sekit nuorodas., nereiks vargt, galesit imti tiesiai smile.gif
sekmes.
Atsakyti
QUOTE(astakola @ 2011 01 17, 21:31)
Mielos mamytes, as jau keliom persiunciau siuos filmukus ir viena is ju pazadejo ikelt i shared puslapiuka, tai sekit nuorodas., nereiks vargt, galesit imti  tiesiai smile.gif
sekmes.

Labai laukiam, bet man atrodo mus uzmirso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 01 26, 21:49)
Labai laukiam, bet man atrodo mus uzmirso  unsure.gif

Karuses įkeltas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2011 01 26, 21:29)

Labai aciu wub.gif
Atsakyti
astakola saunuole 4u.gif
Mamytes, o kaip jus tuos parsisiustus filmukus isirasote i DVD kad galima butu pasirinkti kalba, serija ir kt. Jei rasau per DATA DVD tiesiog sumeta failus, viska rodo, bet neleidzia nieko pasirinkti. Su kuria programa rasot? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2011 01 31, 15:53)
astakola saunuole  4u.gif
Mamytes, o kaip jus tuos parsisiustus filmukus isirasote i DVD kad galima butu pasirinkti kalba, serija ir kt. Jei rasau per DATA DVD tiesiog sumeta failus, viska rodo, bet neleidzia nieko pasirinkti. Su kuria programa rasot? Aciu  4u.gif

Aš rašau su Nero Burningo programa kaip kipse išmokė 4u.gif

Kaip įrašyti su Nero daug filmo failų ir failiukų tipo VIDEO_TS.BUP

Nero-->nero burning rom-->DVD-Video
Atsakyti
Vetre, aciu Jums, bet as tikrai nerandu savo Nero programoje tokio DVD-Video blink.gif Gal pas mane senesne programa, jus tokia turite? Imetu foto
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2011 02 05, 17:51)
Vetre, aciu Jums, bet as tikrai nerandu savo Nero programoje tokio DVD-Video  blink.gif  Gal pas mane senesne programa, jus tokia turite?

Turi rasti pirmiausia Nero burning Rom, jei kitaip nerandi, eik kur kompo paleistis „pradėti“ kur visos programos, prie nero privesk pelę, išlys 4 pasirinktys, privesk pele prie nero 6 ultra edition, prie rodyklytės privedus pelę, išlys daug, kur paprastai rašom su nero express ir t.t, tarp jų bus ir Nero burning rom, pasispausk jį, ir kairiam šone ant iškilusio lango pamatysi DVD-Video.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2011 02 05, 20:04)
Turi rasti pirmiausia Nero burning Rom, jei kitaip nerandi, eik kur kompo paleistis „pradėti“ kur visos programos, prie nero privesk pelę, išlys 4 pasirinktys, privesk pele prie nero 6 ultra edition, prie rodyklytės privedus pelę, išlys daug, kur paprastai rašom su nero express ir t.t, tarp jų bus ir Nero burning rom, pasispausk jį, ir kairiam šone ant iškilusio lango pamatysi DVD-Video.Sėkmės  4u.gif

Viskas pavyko bigsmile.gif Aciu Jums labai 4u.gif Dar padejo siame psl informacija, kaip irasyti su Nero Burning Rom, gal kam pravers, imetu nuoroda.
http://www.studijuok...ko_irasymas.htm
4u.gif Dar karta aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
tikiuosi jusu vaikuciam patiko sis filmukas, nes mano mazoji ( 2m. ) tai ziuri ir ziuri,...
sekmes visoms. 4u.gif
Atsakyti