QUOTE(plato @ 2010 04 08, 11:28)
Tikrai , ir kokių tik protų neprilenda. Čia su jum tai diskusija gali tęstis be galo be krašto. Nejaučiat jūs ,kad savo nuomonę jau neskleidžiat , o brukat. Nu bet vistiek,ką aš čia kalbu, koks gi ten mano protas , pagal jus
Matau, kad esate dar viena mama, kuri ateina i foruma konkuruoti ir issilieti. Bet as tikrai neturiu nei noro nei laiko su tokiomis kaip jus tampytis. As jums norejau gero, todel uzklausiau ar zinote Atoderm Po Zinc sudeti ir sintetiniu poveiki. Jei buciau zinojus, kad pulsite man irodineti priesingai ir plius dar uzsipulsite, kad neva linkiu jums blogo ir jus "isvis dar nepasiruosusi" tokiai informacijai, tai buciau is tolo jusu posta apejusi
. Siaip tai jeigu jus nepasiruosusi, tai nera ko viesoj erdvej ir rodytis tada. Negana to, kad aukoju savo laika sviesdama tokias kaip jus, bet dar tureciau ir psichologiniais paruosimais uzsiimineti? Aciu, bet cia jau psichiatru darbas - kreipkites i juos, jeigu jums blogai. Manes irgi niekas neparuosinejo, viena grazia diena emiau ir perskaiciau vienos mamos pateikta informacija apie sintetiniu emolientu zala ir nepuoliau nei jos kaltinti, nei neigti, kad tai netiesa. Apsvarciau sau tyliai, panarsiau interneta, susiradau daugiau informacijos ir mano galvoje nusvito. O jusiskej tai matau niekada nenusvis, bet man tai ne motais - jusu vaikas, jusu bedos.
O del to, kad anot jusu as cia "teisiausia", tai pries ka as tureciau cia stengtis buti teisiausia? Esu teisi pries save, pries savo sazine ir prota, pries savo vaika, o pries ka dar tureciau buti? Pries jus? Pries kitas mamas? Man visiskai nesvarbu teisia jus mane laikot ar ne - nuo to nei mano nuomone, nei vaiko gydymo budai nepasikeis.
O del savo nuomones brukimo
, tai yra zmoniu, kuriems ji naudinga ir padeda, o jus, kaip "nepasiruosusi", tai galit paprasciausiai apeiti mano postus. Galiu pamokyti kaip tai padaryti - uzeinat su pelyte ant slankiklio ir pavaziuojat zemyn prie jums patinkancio posto
- ir vsio - kliutis iveikta