Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(Ateik @ 2010 04 07, 21:13)
Gerai skaitosi info apie jį, bet ryt einu pas Grušauską su mažuliu, žiūrėsiu, ką jis pasiūlys tepimui. TS jau nebetepiau šiandien - kažkaip negerėja, o tik blogėja paskutiniu metu.  unsure.gif

tepimui pasiulys BET KĄ kaip čia ausru vienam poste pasitavo nors ir š... tepkit...
sakė visi tepaliukai/kremukai tinkami kai nesikaso o tik reikia drėkint, o jei labai kasosi tai cutivate+kremas mišinuku tuo tepliot
manau pasiulys ta patį...

nesusitavau tos mamytės kurios vaikutis labai kosti ir slogytė... o nebandėt euphorbium..? jis homeopatinis bet bent jau mum gerai pramuša nosytę ir tada nenubėga į gerklę...
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 08, 12:31)
be galo džiaugiuosi skaitydama, kad vaikučiams pagerėja,reikia tikėt ir vieną dieną mūsų vaikučiai pasveiks, galės valgyti, tą ką ir kiti tokio amžiaus vaikai valgo. 4u.gif dėkui už palaikymą,stiprybės ir kantrybės visoms 4u.gif

zinot o as pasiziuriu kuo sveikus vaikus maitina daugelis mamu ir dziaugiuosi kad mano vaikas per ta nelemta ad bent jau isvenge tokiu dalyku kaip visokios desreles, slapiankos visokie sausainiai ir kitas bevertis maistas, kad ir tas karves pienas, galima ir be jo gyvent tokiem maziukam sveikiem net nerekomenduoja o va darziuke pvz i visas koses ji deda(mes nesim savo gatavas kaip ir visa maisteli..). zodziu kaip ir jus visos bandau ieskoti pliusu smile.gif
beje mamos kurios tikincios o gal ir ne, ir kam dabar blogai -labai rekomenduoju malda, gal naivu kai kam pasirodys, bet...na tikrai labai rekomenduoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rieduliukas @ 2010 04 08, 14:21)
tepimui pasiulys BET KĄ kaip čia ausru vienam poste pasitavo nors ir š... tepkit...
sakė visi tepaliukai/kremukai tinkami kai nesikaso o tik reikia drėkint, o jei labai kasosi tai cutivate+kremas mišinuku tuo tepliot

nesusitavau tos mamytės kurios vaikutis labai kosti ir slogytė... o nebandėt euphorbium..? jis homeopatinis bet bent jau mum gerai pramuša nosytę ir tada nenubėga į gerklę...

euphorbium ir mum labai geras, gal tikrai pabandykit?
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 04 08, 14:25)
zinot o as pasiziuriu kuo sveikus vaikus maitina daugelis mamu ir dziaugiuosi kad mano vaikas per ta nelemta ad bent jau isvenge tokiu dalyku kaip visokios desreles, slapiankos visokie sausainiai ir kitas bevertis maistas, kad ir tas karves pienas, galima ir be jo gyvent tokiem maziukam  sveikiem net nerekomenduoja o va darziuke pvz i visas koses ji deda(mes nesim savo gatavas kaip ir visa maisteli..). zodziu kaip ir jus visos bandau ieskoti pliusu smile.gif
beje mamos kurios tikincios o gal ir ne, ir kam dabar blogai -labai rekomenduoju malda, gal naivu kai kam pasirodys, bet...na tikrai labai rekomenduoju  smile.gif
Papildyta:

žinot aš aišku apie tokį maistą net nekalbu, manau nors mano vaikas ir būtų sveikas tikrai jis ilgai nesužinotų kas tai dešrelės, saldainiai, čipsai ir koka kola smile.gif ar dar kitas šlapštas.
Manau tikrai reikia visoms pasimelsti už mūsų mažiukus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes:)
QUOTE(jurhea @ 2010 04 08, 14:25)
zinot o as pasiziuriu kuo sveikus vaikus maitina daugelis mamu ir dziaugiuosi kad mano vaikas per ta nelemta ad bent jau isvenge tokiu dalyku kaip visokios desreles, slapiankos visokie sausainiai ir kitas bevertis maistas, kad ir tas karves pienas, galima ir be jo gyvent tokiem maziukam  sveikiem net nerekomenduoja o va darziuke pvz i visas koses ji deda(mes nesim savo gatavas kaip ir visa maisteli..). zodziu kaip ir jus visos bandau ieskoti pliusu smile.gif

QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 08, 14:29)
žinot aš aišku apie tokį maistą net nekalbu, manau nors mano vaikas ir būtų sveikas tikrai jis ilgai nesužinotų kas tai dešrelės, saldainiai, čipsai ir koka kola smile.gif ar dar kitas šlapštas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif : drinks_cheers.gif

Del vaistuku tai mum irgi gelbedavo euphorbium, umcarol ir viburcol zvakutes...

Mamytes, norejau paklausti...

Skaiciau , kad vienas is alergijos pozymiu yra ne tik odos berimai, AD ir pan, bet ir pilvo putimas. Mano sunuciui nuolat pucia pilva. Pvz nakti prabunda, verkia, kelia kojas i virsu, dujas leidzia...
Aisku, kadangi galim valgyt tik zalios spalvos darzoves, o jos dauguma kopustines gimines, gal del to pucia....
Ir dar, tikrai akivaizdu, kai "sedim ant dietos" , maziaus oda , tfu tfu tfu, tikrai, grazesne, kunelis jau grazus, tik zandukai parausta karts nuo karto.. matyt is tos musu dietos vis tiek yra produktu , kurie kelia alergija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryta_aa: 08 balandžio 2010 - 13:40
QUOTE(Fedes @ 2010 04 08, 13:10)
manau gydytoja mano, kad ventolinas jums taip nepagerina būklės. todėl ir siūlo ligoninę.
jūs gal visdėlto jį pabandykit. tokiem mažiukams reikia labai mažos dozės, ir iš viso pradėti nuo dar labiau sumažintos, aš nebepamenu tiksliai,bet gal po du mililitrus gėrėm, o pradėjom nuo vieno triskart dienoj.
nėra jis toks siaubas baubas, o praplečia bronchų kraujagysles ir leidžia lengviau kvėpuot.

o nosį valykit nesustodami, kad nenueitų žemyn sloga.

tai mum paskyre INHALIATORIU. Maziuke absoliuciai nedusta, nesuprantu, kam jai jo reik. Viena karta purskem, bet tik tiek- efekto jokio.

QUOTE(jurhea @ 2010 04 08, 13:15)
o umckalor lasiukai jums netinka? jie musu vienintelis issigelbejimas visada buna

cia i nosi? bandyt reikes. Beje, tempa 37,8, Duok Die, kad krenta ir be paracetamolio. Siandien vakare bus jau trecia para su tempa.
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 04 08, 11:28)
biggrin.gif  Tikrai , ir kokių tik protų neprilenda. Čia su jum tai diskusija gali tęstis be galo be krašto. Nejaučiat jūs ,kad savo nuomonę jau neskleidžiat , o brukat. Nu bet vistiek,ką aš čia kalbu, koks gi ten mano protas , pagal jus lotuliukas.gif

Matau, kad esate dar viena mama, kuri ateina i foruma konkuruoti ir issilieti. Bet as tikrai neturiu nei noro nei laiko su tokiomis kaip jus tampytis. As jums norejau gero, todel uzklausiau ar zinote Atoderm Po Zinc sudeti ir sintetiniu poveiki. Jei buciau zinojus, kad pulsite man irodineti priesingai ir plius dar uzsipulsite, kad neva linkiu jums blogo ir jus "isvis dar nepasiruosusi" tokiai informacijai, tai buciau is tolo jusu posta apejusi biggrin.gif . Siaip tai jeigu jus nepasiruosusi, tai nera ko viesoj erdvej ir rodytis tada. Negana to, kad aukoju savo laika sviesdama tokias kaip jus, bet dar tureciau ir psichologiniais paruosimais uzsiimineti? Aciu, bet cia jau psichiatru darbas - kreipkites i juos, jeigu jums blogai. Manes irgi niekas neparuosinejo, viena grazia diena emiau ir perskaiciau vienos mamos pateikta informacija apie sintetiniu emolientu zala ir nepuoliau nei jos kaltinti, nei neigti, kad tai netiesa. Apsvarciau sau tyliai, panarsiau interneta, susiradau daugiau informacijos ir mano galvoje nusvito. O jusiskej tai matau niekada nenusvis, bet man tai ne motais - jusu vaikas, jusu bedos.
O del to, kad anot jusu as cia "teisiausia", tai pries ka as tureciau cia stengtis buti teisiausia? Esu teisi pries save, pries savo sazine ir prota, pries savo vaika, o pries ka dar tureciau buti? Pries jus? Pries kitas mamas? Man visiskai nesvarbu teisia jus mane laikot ar ne - nuo to nei mano nuomone, nei vaiko gydymo budai nepasikeis.

O del savo nuomones brukimo cool.gif , tai yra zmoniu, kuriems ji naudinga ir padeda, o jus, kaip "nepasiruosusi", tai galit paprasciausiai apeiti mano postus. Galiu pamokyti kaip tai padaryti - uzeinat su pelyte ant slankiklio ir pavaziuojat zemyn prie jums patinkancio posto biggrin.gif - ir vsio - kliutis iveikta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 08 balandžio 2010 - 15:02
QUOTE(rieduliukas @ 2010 04 08, 14:21)

Jep, tą ir pasiūlė. bigsmile.gif

Bet pasimečiau - dermatologo ir alergologės nuomonės ir rekomedacijos visai priešingos. doh.gif Bandysiu kol kas Grušausko pasiūlytą būdą. Po savaitės liepė apsilankyt, matysim kaip bus...
Atsakyti
mums lb gerai umckalor ir aflubin lašiukai. jokių reikcijų į juos nepastebėjau thumbup.gif vargšiukai sveikit 4u.gif va mumis ir kosulys užpuolė, gerklytę mažiukui skauda, bet daugiau nieko rimčiau
Atsakyti
mama siandien pas pediatre gi buvo, pamirso pasakyt, kad gydytoja sake, kad dabar turetu isberti maziuke, atseit tridiene karstine cia. argi ji su kosuliu buna??
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 04 07, 22:43)
Kiek kiek  blink.gif . Lince, ar tu nesuklydai? O tai kaip jus dabar atrodot su tokiu IgE?

Nesuklydau, 4915 ir met nežinau ką galvot. Tai reiškia įsijautrinimą, kaip suprantu, bet ką konkrečiai? Kai pamačiau negalėjau atsigaut.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti