QUOTE(carramele @ 2010 03 18, 14:37)
Ne, su neurochirurgais tiesiogiai neteko bendraut, tik su neurologais.
Suprantu, kaip neramu
O tai ką šiaip galėtumei rekomenduoti?
Mes buvome pas Kanytę. Likau patenkinta.
O neramu tai tikrai. Kol kas viska sgerai, sveikas vaikas juk. Tai man ta žinia kaip perkūnas
QUOTE(ausru @ 2010 03 18, 16:36)
O varge
, nieko neteko girdeti apie tokia beda, bet turbut labai rimta?
Uzjauciu
Mums siek tiek padeda, raudonis priblanksta, bet visiskai tai nenunaikina jis tu demiu - sitas reikalas ne drekikliu kompetencijoj.
O mums tyrimai labai padejo atsirinkti.
NA diagnozė baisiai skamba. Ir šiaip baisumai gali grėsti visokiausi. Bet mums , aš tuo labai tikiu, viskas bus gerai. Tėra tik skylutė. Galbūt , nereikės operuot
O kai išgirdom, tai taip, vienas gydytojas pripasakojo visokių baisybių, kaip būna, ir kaip galėjo būti
Aišku, matyt tikėjaus per daug iš Emu ,kai tepiau pačiam raudonume. Reiks tepti ir toliau , tiesiog visą odą.
O dėl tyrimų, tai mat kaip
Visiems tada vadinas skirtingai. Tik šiuo atveju, tai matot, aš jau pati daugelį produktų atsirinkau. Ir jau žinau ,kas alergizuoja, kitų net neduodu, su alergologės konsultacija. Beje, jei tos dėmės pas mus visad paryškėja tik po kokio nors naujo , alergeno, naujo maisto, tai vadinas mūsų AD tikrai alerginis.
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 18, 17:16)
o ka kitos mamos sako apie lopo meginius, mums juos siulo irgi, bet tada jau i ligonine
Va būten t šitus mėginius man viena mamytė siūlė pasidaryt
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 18, 19:26)
dabar pabandziau, sriubos - bulve, kopustas,
moliugas, vanduo, druska, dziuveseliu, rugines duonos, kasnis meduolio - iskart blogiau.
Aš mesčiau lauk moliūgą. Ben t jau mums , būdavo momentinė reakcija. Jis oranžinis.