Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(Bombonciuke @ 2010 04 07, 18:20)
O mes siandien hormonu pasitepem blush2.gif Nebegalejau ziuret jau i vaika. Kol kas rezultato jokio. Kaip isbere nuo moliugo, kuri per velykas davem, taip ir nepraeina... Nebezinau kuom maitint. Morkos savaime bijau, bulvei alergiska (tyrimas parode), panasu, kad moliugui taip pat. Tai mintam kalafiorais ir brokoliais. Nors brokoliai panasu kad irgi alergizuoja doh.gif Siandien daviau banano isskaptavus su sauksteliu, tai pilvas visas raudonais spuogeliais nuejes. Kazkaip mus pradejo kitaip bert. Anksciau raudonos demeles budavo, dabar raudoni spuogeliai. Primena paauglystes spuogelius, kai kurie baltom virsunelem. Visa galvyte isberta ir veidelis, nuo siandien dar ir pilvas doh.gif
Papildyta:

Ir mes savo katineli atidavem, nors pagerejimo irgi nepastebejau

ojei, sveikatytės jums 4u.gif mums net hormonai nepadeda, o dar tik paaštrina bėrimus, todėl nebetepu, kad ir kaip blogai mum yra, be galo sunku matyti vaikutį kenčiantį.mes tyrimus irgi esame pasidarę, atrodo nevalgom tų produktų, tačiau situacija nesikeičia. doh.gif vis tiek beria.
na ką mamytės belieka mums apsišarvuot kantrybe, kovojant su Ad. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 07, 18:25)
ojei, sveikatytės jums 4u.gif mums net hormonai nepadeda, o dar tik paaštrina bėrimus, todėl nebetepu, kad ir kaip blogai mum yra, be galo sunku matyti vaikutį kenčiantį.mes tyrimus irgi esame pasidarę, atrodo nevalgom tų produktų, tačiau situacija nesikeičia. doh.gif vis tiek beria.
na ką mamytės belieka mums apsišarvuot kantrybe, kovojant su Ad. 4u.gif

Tai va... As irgi vis ieskau nuo ko gali bert, vis salinu galimus alergenus, bet kad nesimato jokiu prosvaisciu. Buvom pagrazeje, jau buvau beapsidziaugianti, bet... Speju ieskok neieskojes, bandyk nebandes, isaugs ir baigsis vargai. Tikiuosi mazylei nebus taip kaip man, kad iki 3ios klases subintuotom rankom vaiksciojau doh.gif Po gimdymo vel subintuotom rankom miegu, kad nenusikasyt ir irgi nesuprantu nuo ko beria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 04 07, 18:30)
Tai va... As irgi vis ieskau nuo ko gali bert, vis salinu galimus alergenus, bet kad nesimato jokiu prosvaisciu. Buvom pagrazeje, jau buvau beapsidziaugianti, bet... Speju ieskok neieskojes, bandyk nebandes, isaugs ir baigsis vargai. Tikiuosi mazylei nebus taip kaip man, kad iki 3ios klases subintuotom rankom vaiksciojau doh.gif Po gimdymo vel subintuotom rankom miegu, kad nenusikasyt ir irgi nesuprantu nuo ko beria doh.gif

ojei kaip jūs vargstat, sveikatytės ir jums 4u.gif o mes su vyru abu visai nealergiški, o vaikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 07, 11:58)
Manau kad siam tyrimui, kraujuka ima tik is venos... Jei vaikutis iki metuku - ima is galvytes venos.... Man ir uz duru stovint, asaros rieda, girdint vaikucio asaras....

g.gif nu kad mum ir 5 menesiu eme is venos, ir pati laikiau, ir mano istverminga megraite viska gerai pakele. ir visur ir Antakalnyje visur dalyvavau, ir laikiau, kad mano maziuke nebijotu. Net paskutini karta pacios sesutes gyre, kad kai rami mama, ramus vaikas. As neleisciau imti be manes, nes neziniai kaip jie ta vena pagaus.
Atsakyti
Kiek kraują iš venos ėmė - turbūt apie 8 kartus per visą gyvenimėlį - nei karto nepalikau savo vaiko. Aš už jį atsakinga ir niekus negali, išskyrus operacinę, manęs neįleisti. Dėl operacinės nesiginčyjau...kantriai laukiau

QUOTE(LiloSun @ 2010 04 07, 18:20)
g.gif nu kad mum ir 5 menesiu eme is venos, ir pati laikiau, ir mano istverminga megraite viska gerai pakele. ir visur  ir Antakalnyje visur dalyvavau, ir laikiau, kad mano maziuke nebijotu. Net paskutini karta pacios sesutes gyre, kad kai rami mama, ramus vaikas. As neleisciau imti be manes, nes neziniai kaip jie ta vena pagaus.

drinks_cheers.gif Aš irgi iš tų ramiųjų esu. Mano vaikis irgi ramus, kai reikia įv. procedūras atlikti. Dabar jau pats supranta, kad kitaip nebus, o anksčiau tiesiog šnekindavau jį, glostydavau galvytę. Verkdavo, bet neklykdavo, greitai nurimdavo. Apskritai - vaikai labai jaučia tėvų nuotaikas, negali sau leisti jaudintis, nervintis, nes tada viskas tik kreivai. Suprantu, kad sunku kartais matyti šviesą tunelio gale, bet vilties visada reikia turėti - kitaip neįmanoma sulaukti ryto...
Atsakyti
pritariu del kantrumo. As KMUK bandziau aiskinti, kad ne pirma karta ims krauja, as zinau, kas tai per daiktas, ir butent todel zinau, kaip raminti vaika, tai seseles man pradejo aiskinti, kad neva as pati verksiu,nualpsiu, paskui jom reikes mane gaivinti...nu net pikta pasidare... nei asaros neisspaudziau visus tuos kartus, isskyrus tada, kai isvare uz duru...
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 07, 13:17)
Tikiu, kad daugelis is musu gimdymo metu, jei vyras butu prasitares: NORIU ANTRO, butume ji isspyre lauk, arba apsauke zodziais, kuriu jie dar niekad nera girdeje biggrin.gif

Mes tai su MB apie antra kalbet pradejom kol mane siuvo po gimdymo ax.gif tongue.gif Tai sesutes ir akusere juoktis tik pradejo biggrin.gif
Atsakyti
http://www.aromabalt...a...ducts&cid=8

"ABRIKOSŲ KAULIUKŲ ALIEJUS
(Oleum Armeniacae)

Išgaunamas šalto presavimo būdu iš paprastųjų abrikosų taip pat iš slyvų ir kaukazinių slyvų kauliukų.

Maitinamasis aliejus, lengvai tepamas, greitai įsigeria, sudaro epiderminį barjerą. Plačiai naudojamas kosmetikoje ir dermatologijoje kaip drėkinamųjų ir maitinamųjų aliejų mišinių bazinis aliejus (pagrindinis ingredientas). Rekomenduojamas vaikų ir jautriai odai.

POVEIKIS
Priešuždegiminis, regeneruojamasis, gaivinamasis, jaunina odą, išlygina smulkias raukšleles, stangrina odą, suteikia jai sveiką išvaizdą ir gražią spalvą, atkuria odos elastingumą, ypač celiulito pažeistos ir grublėtos odos, pašalina uždegimą.
NAUDOJIMO ATVEJAI
- Pavargusi ir suglebusi oda;
- problemiška oda;
- sausas dermatitas;
- jautrios ir vaikų odos priežiūra
;
- kasdieninė mišrios odos priežiūra."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 07 balandžio 2010 - 20:39
QUOTE(ausru @ 2010 04 07, 21:37)
"ABRIKOSŲ KAULIUKŲ ALIEJUS

Gerai skaitosi info apie jį, bet ryt einu pas Grušauską su mažuliu, žiūrėsiu, ką jis pasiūlys tepimui. TS jau nebetepiau šiandien - kažkaip negerėja, o tik blogėja paskutiniu metu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 04 07, 15:15)
Darėm bendrą IgE tai mūsų dabar 4915, o pirmq kart kai darėm buvo 200, tai pasikeitė 200 kartų, it ne į gerą.  schmoll.gif

Kiek kiek blink.gif . Lince, ar tu nesuklydai? O tai kaip jus dabar atrodot su tokiu IgE?
Atsakyti
labukas visoms,
mamiškis naktį lb neramiai miegojo, pati užmigau tik 4.30val. atrodo kūnas kažkiek graesnis, gal lakišius padėjo, o gal dieta, mat atsisakėm kviečių ir grikių ir vištienos, ką seniau duodavau nemanydama, kad jis netoleruoja doh.gif nusipirkau vakar negyvosios jūros druskos. buvau beuro vaistinėj pačioj didžiausioj pas mus, tai sako neturim, nes iš apyvartos išėmė, o mes likutį išsipardavėm jau doh.gif tai radau kažkokią natūralios kosmetikos parduotuvę tai ir radau ten thumbup.gif o kiek dozuot į vonę? ne per daug du šaukštai g.gif
Atsakyti
nu mamos zinokit stebuklai, nebealergizuoja avizos ir vistiena(kaimiska), jau 3 savaites duodu, 2-3 kartus per savaite ir nieko, absoliuciai nieko thumbup.gif
gal gi tikrai cia mum ne siaip pagerejimas gal isaugam, kaip norisi tuo tiketi...
Atsakyti