Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 07, 13:17)
Tuomet man isties labiau pasiseke  4u.gif  Antakalnyje grieztai teveliams pasakoma - iseikite uz duru. Spejau pamatyti tik tiek, kad vaikucius sunynioja i paklode, kad nesispardytu ar akiu neisdraskytu...
O baime - naturalus dalykas, kuris laikui begant isnyksta arba bent sumazeja smile.gif Tikiu, kad daugelis is musu gimdymo metu, jei vyras butu prasitares: NORIU ANTRO, butume ji isspyre lauk, arba apsauke zodziais, kuriu jie dar niekad nera girdeje biggrin.gif o kai praina tam tikro laiko atkarpa, pacios imam svaigti, kaip noretume antro ar trecio... Tad gal ir su sia liga susigyvensim? O maziukams pasveikus ir drasesnem tapsim  4u.gif

O man geriau kai pati matau. Uz duru visada apsibliaunu...
O kai matai, zinai ka daro, kad reikia tai atlikti ir kazkaip to streso nera. O kai uz duru mazius klykia brrrrrr siurpu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 07, 14:24)
nesuvokiu, KODEL, bet ko gero, visur tokia tvarka- tevai uz duru. Suprantu, jei tai butu kazkoks super sterilus dalykas ar operacija, kur visi su kaukem ar pan- cia gi jokiu kaukiu nemaciau smile.gif be to, eina kalba apie KUDIKIUS, nu 3 metu vaikui kitaip, bet KUDIKIUI mamos isejimas ir jo palikimas neaisku kam, ir dar neaisku kuriam laikui ir isvis, palikimas tam, kas sukelia kad ir maziausia skausma- YRA TRAUMA.

Mano 1m 8men vaikui didesne trauma visais ligonines klausimais buvo nei 5 menesiu jauneliui (liga ta pati, proceduros tos pacios)...

6-7 metai gal jau ir kitaip, bet 2 ar 3 vargu ar trauma mazesne nei kudikiui...
Papildyta:
Kai mama uz duru, nieks nesicackina, daro tai, ka reikia ir tiek.
Atsakyti
o kai mama viduje, tai nori pasakyti- issidirbineja? man vienodai rodo, jos privalo daryti taip, kad tyrimas NEPAKENKTU VAIKUI. psichologija, neurologija- irgi yra tam tikra sritis, neuztenka teisingai i vena pataikyti... smile.gif
Atsakyti
o is galvytes kai ima, tai man isvis siaubo istorija, as pati bijociau is galvos sau kraujo duot smile.gif
Atsakyti
Aš kaip tik už tai, kad laukti už durų ir nematyti vaikučio tuo metu, kai jam ima kraujuką. Žinoma, tas gal tinka, kai jis visai mažulis. Manau seselėm pačiom ramiau, kai mama nebūna šalia. unsure.gif
Atsakyti
Darėm bendrą IgE tai mūsų dabar 4915, o pirmq kart kai darėm buvo 200, tai pasikeitė 200 kartų, it ne į gerą. schmoll.gif
Atsakyti
mums ir antakalnio alergologiniam sk ligoninej ir poliklinikoje abiem atvejais leido man buti, net nepagalvojau kad gali but kitaip.
o kai su vyresniu santariskese neleido ir jis po to karto iki dabar bijo daktaru, o pries tai visai neverkdavo net kai is venos krauja imdavo, tai as jau sau esu pasakius, kad niekur as neisiu.
bet abu kartus negalejau ziureti kaip ima krauja is galvytes. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 07, 16:24)

kraujo emimo diena, netiketai isejus mum i koridoriu priduoti pieno paselio, sesutes mus pasigavo dar pries 8 val, ir sako, ateikit paimsim krauja. Nieko nesake, kad va uz duru laukit ar pan, o as joms net saldainiu nedaviau, ta prasme jos leido man likt, o as net su dziaugsmo asarom jom is anksto dekojau, nes jos turbut neisivaizdavo, koki geri padare man ir mano dukrai  blush2.gif

Mes 2 kartus gulėjom Antakalny. Abu kartus buvau prie vaikelio, kai ėmė kraują, nors to net neprašiau. Seselės neliepė išeit.
Pirmą kartą labai gerą sesutę pasikvietė, kai ėmė kraują-mat eilinės nerado venų niekaip, tad pasikvietė, kaip aš sakau, aukso gabalėlį, vaikelis net necyptelėjo.
O va šį kartą nerado ilgai venų, mažius labai verkė, suvystė rankytes, teko imti iš galvytės. Skaudu, bet ką daryt, juk reikia tą tyrimą atlikt. O kai plonos venos, tikrai labai sunku yra įdurt ir pataikyti. Gerai, kad tada žmogus specas buvo, o šį kartą buvo kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 07 balandžio 2010 - 15:17
Gal kuri zinot Moletu pl.Vilniuje dirba gydytoja,pavarde is B raides,tik nezinau,ji dermatologe ar alergologe unsure.gif Gal kam teko lankytis? g.gif Pavardes man reikia.
Atsakyti
Na ką, mano įtarimai apsitvirtino su kaupu - su užrašu AD gavom siuntimą pas vaikų alergologą. verysad.gif Dar ir pas homeopatę mažių užrašiau - reik bandyt švelnius būdus, gal padės...

Beje, ar tas sąrašiukas temos pradžioj apie galimus ir ne maisto produktus ir maitinančiom mamom tinka? Matyt rieks labai atidžiai maistą rinktis, nors labiausiai bijau, kad gali būt alerginė reakcija į gyvūnus namų - ką tada reiks daryt (dukra sportuoja su šuniu verysad.gif )...
Atsakyti
aš išsinuomojau bioptron lempą nuo rytojaus, bandysim taip gydytis, nes niekaip veiduko, net trumpam neina užgydyt.
Papildyta:
QUOTE(Ateik @ 2010 04 07, 16:38)
Na ką, mano įtarimai apsitvirtino su kaupu - su užrašu AD gavom siuntimą pas vaikų alergologą.  verysad.gif Dar ir pas homeopatę mažių užrašiau - reik bandyt švelnius būdus, gal padės...

Beje, ar tas sąrašiukas temos pradžioj apie galimus ir ne maisto produktus ir maitinančiom mamom tinka? Matyt rieks labai atidžiai maistą rinktis, nors labiausiai bijau, kad gali būt alerginė reakcija į gyvūnus namų - ką tada reiks daryt (dukra sportuoja su šuniu  verysad.gif )...

mes tai atsisakėm visų savo gyvūnų, kad ir kaip gaila buvo, nors pagerėjimo kaip ir nėra kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 07, 18:15)
aš išsinuomojau bioptron lempą nuo rytojaus, bandysim taip gydytis, nes niekaip veiduko, net trumpam neina užgydyt.

O mes siandien hormonu pasitepem blush2.gif Nebegalejau ziuret jau i vaika. Kol kas rezultato jokio. Kaip isbere nuo moliugo, kuri per velykas davem, taip ir nepraeina... Nebezinau kuom maitint. Morkos savaime bijau, bulvei alergiska (tyrimas parode), panasu, kad moliugui taip pat. Tai mintam kalafiorais ir brokoliais. Nors brokoliai panasu kad irgi alergizuoja doh.gif Siandien daviau banano isskaptavus su sauksteliu, tai pilvas visas raudonais spuogeliais nuejes. Kazkaip mus pradejo kitaip bert. Anksciau raudonos demeles budavo, dabar raudoni spuogeliai. Primena paauglystes spuogelius, kai kurie baltom virsunelem. Visa galvyte isberta ir veidelis, nuo siandien dar ir pilvas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 07, 18:17)
mes tai atsisakėm visų savo gyvūnų, kad ir kaip gaila buvo, nors pagerėjimo kaip ir nėra kol kas.

Ir mes savo katineli atidavem, nors pagerejimo irgi nepastebejau
Atsakyti