Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(kristinuv @ 2010 04 06, 19:44)
Loveco, fucidin H jau yra su hormonu, kam dar atskirai hormonas?
paskaiciau, kad turejot bedu su hemoglobinu, kai geret zirniukus, tai tiesiog ferum?
O kaip tokiam mazam suduodavot ir kokia doze? as turiu tu zirniuku, gal ir man pabandyti juos, nors nusipirkau ir ferum lek, jis nerudina dantuku, bet neaisku ar nealergizuos jo. mums irgi israse hemofer, bet jis rudina dantukus, tai vel nesinori duoti

ta prasme, gyd siule tiesiog si tepaliuka. as galvoju, o jis stipresnis uz kitus? jo sudety jau yra hidrokortizono, o dar raso, kad vaikams ir kudikiams nereomendojama.... bet naikina AS, tai suriziuiosiu.

del ventolino- tai kaip ji galejo rekomenduot? vyras sako, kad kai jam buvo astma, jis naudodavo ji, taciau tai isprovokuodavo baisia migrena, kuri tesesi 5 metus...

zirniukais gydom nuo 3 men, tai tada sake guldyt ant pilvuko ir duot po viena zirniuka ciulpti. Jokiu problemu- jie gi saldus, suziaumoja. Dabar neguldau jau seniai ant pilvo, nes nemegsta, tiesiog ant ranku paimtu stacia ir po 2-3 zirniukus duodu, labai labai greit sutirpsta jie, kai taip seilejasi smile.gif pavadinimas ferum pshosph. 6, bet cia individualiai mum paskyre, gi yra f. p. su ne 6, o kitu skaiciumi, cia homeopatas parenka....nes jie skiriasi visi.

mane nuo ferum lek vienos tabletes pacia isbere, o ir siaip, nei vaistas, nei siaubas- nenormalu, vien "sokoladas" ir saldiklis, tai koks tai gali buti vaistas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 06, 21:26)
ta prasme, gyd siule tiesiog si tepaliuka. as galvoju, o jis stipresnis uz kitus? jo sudety jau yra hidrokortizono, o dar raso, kad vaikams ir kudikiams nereomendojama.... bet naikina AS, tai suriziuiosiu.

Na, mum del AS buvo israse Fucidin be h. H sake tepti kai stipriai parausta, kaip ir bet koki hormona, kad slapiuot nepradetu. O kai slapiuoja, atsiranda pulinuku, Fucidin H tik pablogina situacija. Na, mum taip sake g.gif
Atsakyti
labas rytas, mamukai,
vakar maudėmės lakišiuje, bandžiau surizikuot, mat kūdikystėje jis mums netiko, tai ryte odelė kažkiek gražesnė ir šviesesnė thumbup.gif arba man jau vaidenasi visai blink.gif reiks dabar negyvosios jūros druskos nusipirkt ir pabandyt pakaitaliot rolleyes.gif
Atsakyti
O tos maudynes juros druskoje, lakisiaus voneleje atliekamos, kai isbertas visas kunelis?
Atsakyti
nemanau, galima bet kada.juk nekenksminga. mano pupai buvo trys mėnesii.baisiai bėrė veiduką, tai kasdien ploviau su lakišiumi tik veidelį.bet mums tada nepadėjo. o dabar kojytės baltesnės ir rankytės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytės. Su praėjusiom Šv. Velykom. 4u.gif Mano zuikiui vakar veidukas taip pablogėjo greit, kad net nespėjau sužiūrėt, pradėjo šlapiuoti.Niekaip negaliu suprasti, kas taip jam netiko. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Mamytės, o jūsų kuri nors homeopatinio gydymo nebandėt?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 05, 21:11)
Sveika. Laba gaila kad vis dideja musu gretos. Tai jau turbut sutvarket visa aplinka kad kuo maziau tu dulkiu butu. O kokio jus amziaus? Kada berimai prasidejo?
Hormonais netepkit veido, tikrai neiseitis tik sugadinsit vaikui oda  doh.gif O veiduko po drabuziais nepaslepsi juk. Jei jau nusiteket rimtiem vaistukam tai yra kompensuojamas Elidel, bet juo irgi nepatariu piktnaudziauti, bet jis nors neplonina odytes taip kaip hormonai, tuo labiau kad stiprius tepat.
Visai nieko A-Dermos gydomieji kremukai -Dermalibuor ir Epitheliale. Mum padeda Aveeno Jav gamybos kremuka, bet tai yra individualu, kas tinka vienam netinka kitam.
Anksciau mamos minejo (paskaitykit temele) kad gerai veikia puikialapiu aliejus.
DAr pravartu pasidaryti odos paseli, gal jum ant veiduko koks stafilokokas veisiasi ar dar kokia infencija isimetus, kuri apagydzius bukle pageretu. Taip pat svarbu ar zarnynas jusu tvarkoj. smile.gif Zodziu pasiskaitynekit AD temeles rasit daug naudingos info  4u.gif
Papildyta:

Neturėjau tada daug laiko, tai ne į viską atsakiau. Mano mažėliu dabar jau metai ir septyni mėnesiai. Bert pradėjo, kai sūnui buvo metukai ir du mėn. Tada pirmą kartą sunkiau susirgo (kosulys, sloga, aukšta temperatūra...) ir atsirado rausvos dėmės ant veiduko, kojų, rankų... Žiemą išsityrėm kraują dėl alergijos (mano iniciatyva), tai ir nustatė, kad alergija toms visoms erkėms.
Aplinka maksimaliai valoma nuolat, kaži ar verta oro valytuvą įsigyt? g.gif
Tepu Xerodiane, prieš tai kitokiais drėkikliais tepiau. Didelio efekto nėra, bet niežulį apmalšina.
Dėl žarnyno turiu įtarimą, kad nėr jis visai tvarkoj, juolab, kad antibiotikų kursą neseniai turėjom (plaučių uždegimas buvo). Girdžiau bifolac'u, valgo iki šiol nemažai raugintų pieno produktų.... Tai tiek.
Reiks užklaust gydytojos dėl to pasėlio. Nors greičiausiai teks vėl privačiai daryt.

Dabar ir vėl serga, peršalęs. Nuo naujų jau trečias kartas.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 04 06, 20:12)
na ir man jau idomu apie tu lopu rezultatus, pas mus tai viskam kam alergiskas surase viena +, man net i galva nesove, kad ju buna ir daugiau ir kad vienas + tai maza alergija, gal tikrai kas yra atrades kokia info, butu idomu paskaityti. ar gal man vaziuoti pas juos i ligonine ir pasiaiskinti?
Dieve , kol pats visko nesuzinai, nieks negali normaliai paaiskinti doh.gif
Papildyta:
LOveco, as irgi prisiklausiau tu - nebijokit jus tu hormonu. dziaugiuosi, kad atsilaikiau.
nutraukit jus ta MP, jau didelis - irgi dziaugiuosi, kad nepasiduodu.
atsargiai su ventolinu, jis tik nuo 2 metu rekomenduojamas ir yra stiprus vaistas, gali issaukti takihardija ar kazkokia sirdies liga.
na zodziu, jei galima be jo, nedusta, geriau be jo.
cia jau mano patirtis ax.gif

visai neseniai i sita temele buvau ikelusi nuoroda su alergijos tyrimu aprasymais ir rezultatu interptretavimu, kaip tik apie lopus buvo gan aiskiai parasyta.
Atsakyti
Labukas visoms mamytems 4u.gif
aciu visoms patarusioms kur isigyti taukmedziu sviesto. aciuks.gif
dar norejau paklausti del Ieg tyrimo,kur darotes, ar geriau,kai is venos krauja ima, ar is pirsto, nes geromedoje ima is pirsto, ta ne taip baisu butu, nes vaikas labai bijo gydytoju.prasau patarimo.
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2010 04 07, 09:54)
Mamytės, o jūsų kuri nors homeopatinio gydymo nebandėt?

bandom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 04 06, 20:19)
  Ir dar toks labai labai durnas įsitikinimas-suvedžiau galus ir taip jau gaunasi, kad mano mažius neramus (labai dažnai keliasi naktį, ko anksčiau visai nebūdavo) tapo nuo tada, kai pradėjom duoti NEOCATE.
Gal dar kam taip yra?

Sveiki Singe, bei kitos mamytes wink.gif

Neocate - naudojame nuo gruodzio vidurio, bendra musu bukle nuo siuo misinuko bene per 2 men. pagerejo, taciau mergyte isties labai neramiai miega naktimis, pucia pilveli, labai uzkietejo viduriukai.
Tad kaip Loveco ir sako, sis misinukas tikrai nera jau toks nekaltas, taciau ka daryt: kuri blogybe didesne? Kad neocate mums neitin tinka, pripazista ir alergologe, skatina pereiti prie aptamil allergy care, taciau gastro gydytoja pamaciusi kad neprigyjo lakto bakterijos - tai daryti uzdraude, motyvuodama, kad isprovokuosime dar didesnius pablogejimus.

Kristinuv, penktadieni gausime atsakymus, jei jie bus visi neigiami, manau gulsiuos i ligoninine.. perlipsiu savo nusistatyma ir eisiu iki galo, kad issiaiskinti visus imanomus alergenus.

LiloSun, aciu uz paprotinima del grybelio. Mums isties, odeleje bene pries menesi laiko buvo aptike si bruda sad.gif Tuokart lyg apsigydem. Kai prasidejo dabartinis pablogejimas, man vel buvo kilusi mintis, kad po skiepo nusilpus mergytes imunitetui sis uzkratas galejo atisnaujinti. Nes tas niezas, na nesveikas jau buvo sad.gif Atrode jei tik galetu gyva susidraskytu verysad.gif Zanduku nespedavom meliu taskuot, vel iki kraujo nusidraskydavo sad.gif Ieskojau info internete, nuotrauku, ir tos raudonos demes isties labai panasios. Tad galbut visai ne maisto produktaicia kalti, o paprasciausiai ta infekcija???
Tepu dabar gamintu tepaliuku, issitraukiau tepaliuka nuo grybelio. Kojytes, rankytes drasko maziau, o stai veiduka vis dar tryna, ko pasekoje ji vel raudonom puslytem ismeta... AS tuokart nerado, bet gal ir sitas brudas isimete? doh.gif Kaip suprantu cia pagelbet galetu fucidin h?

Kazkuri mamyte klause ar gydemes pas hemeopatus - Taip, vaiksciojom pas juos, paskirtus zirniuksu gereme beveik 2 menesius, taciau pagerejimo nematem, tad vizitus nutraukem.

Skaudu pripazint, taciau tik mergytes liga priverte labiau atmerkti akis ir pasiziureti kokiame uzterstame pasaulyje mes gyvenam.
Anksciau tikrai nekreipdavau demesio i E raideles ant pakuotes, ar i jauciama nuolatini nuovargi /vis manydavau pervargau darbe, pailsesiu - bus gerai/, nesidomejau kokiu oru kvepuoju ir pan. Dabar gi prisingai... Labai skaudu, kad tokia kaina teko sumoket uz suvokima, kokiam uzterstam pasauly gyvenam... Nesu FANATIKE sveiko gyvenimo budo, taciau dabar daugiau apie tai skaitau, domiuosi ir renku info. Ausru deka labaiau susimasciau kokiais vaistukais gydau savo lelyte ir kad kartais gal verta ijungti stabdzius. Nesu is tu mamyciu, kuri atsisako hormono, nes man buna sunku ziureti i besikankinanti vaikiuka, taciau juo ir nepiknaudziauju, tik kai labai reikia...

Toje pacioje prof. Hademaro Bankhoferio knygoje radau paprasta, krauja valanti recepta.. Tad gal ir kuriai is jusu jis pasirodys idomus...

20 g. pupalaiškio lapų /rašo, kad yra vaistinėje/, 40 g, kiaulpienės šaknų 15 g. lazdyno riešutų lapų. 1 valgomajį šaukštą šio mišinio užplikykite puoduku verdančio vandens, palaikykite uždengę 15 min. ir nukoškite. Kasdien ryte ir vakare gerkite po puodelį arbatos ir nesaldykite jos. Venkite alkoholio, kavos, nikotino.

p.s. viliuosi, kad jei Dievas duos, antram musu vaikuciui neteks tiek kankintis del mano nepatirties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynuoge_81: 07 balandžio 2010 - 11:56