QUOTE(kristinuv @ 2010 04 06, 19:44)
Loveco, fucidin H jau yra su hormonu, kam dar atskirai hormonas?
paskaiciau, kad turejot bedu su hemoglobinu, kai geret zirniukus, tai tiesiog ferum?
O kaip tokiam mazam suduodavot ir kokia doze? as turiu tu zirniuku, gal ir man pabandyti juos, nors nusipirkau ir ferum lek, jis nerudina dantuku, bet neaisku ar nealergizuos jo. mums irgi israse hemofer, bet jis rudina dantukus, tai vel nesinori duoti
paskaiciau, kad turejot bedu su hemoglobinu, kai geret zirniukus, tai tiesiog ferum?
O kaip tokiam mazam suduodavot ir kokia doze? as turiu tu zirniuku, gal ir man pabandyti juos, nors nusipirkau ir ferum lek, jis nerudina dantuku, bet neaisku ar nealergizuos jo. mums irgi israse hemofer, bet jis rudina dantukus, tai vel nesinori duoti
ta prasme, gyd siule tiesiog si tepaliuka. as galvoju, o jis stipresnis uz kitus? jo sudety jau yra hidrokortizono, o dar raso, kad vaikams ir kudikiams nereomendojama.... bet naikina AS, tai suriziuiosiu.
del ventolino- tai kaip ji galejo rekomenduot? vyras sako, kad kai jam buvo astma, jis naudodavo ji, taciau tai isprovokuodavo baisia migrena, kuri tesesi 5 metus...
zirniukais gydom nuo 3 men, tai tada sake guldyt ant pilvuko ir duot po viena zirniuka ciulpti. Jokiu problemu- jie gi saldus, suziaumoja. Dabar neguldau jau seniai ant pilvo, nes nemegsta, tiesiog ant ranku paimtu stacia ir po 2-3 zirniukus duodu, labai labai greit sutirpsta jie, kai taip seilejasi pavadinimas ferum pshosph. 6, bet cia individualiai mum paskyre, gi yra f. p. su ne 6, o kitu skaiciumi, cia homeopatas parenka....nes jie skiriasi visi.
mane nuo ferum lek vienos tabletes pacia isbere, o ir siaip, nei vaistas, nei siaubas- nenormalu, vien "sokoladas" ir saldiklis, tai koks tai gali buti vaistas