Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 06, 15:00)

Jusu vaikuciui berimai nuo soskytes visame veiduke ispilna, ar tik aplink burnyte?

Mus beria tik pilva-nugara, kojas iki kelenu, rankas iki alkuniu ir vsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 04 06, 14:11)
mums tai liepe savo atsivezti produktus kokius norim, nera nustatyto skaiciaus, turi tilpt ant nugarytes
tik mesos nedare, nes nenorejo pudyti ant vaiko biggrin.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif

Va skaitau, kad kad kai pleistriuka klijavo ant nugarytes (Axxa) , tai gulejot ligoninej 6 paras. Pas mus gal kitoks tyrimas, nezinau, sake uzklijuos pleistriukus ir paleis namo but 3 dienas... O as galvoju, o jei maziui reakcija didele pasidarys, blogai bus g.gif Nieks gi musu nestebes, apart manes... Ir apskritai, dideles reakcijos vaikuciams buna per si tyrima?

Ai dar prisiminiau apie soskytes: maniskiui tai lateksine soske alergizuoja - kazkaip patinsta parausta , paserpetoja virsutine lupyte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryta_aa: 06 balandžio 2010 - 15:39
Axxa, ziuriu nelabai patenkinta alergologiniu likot? Taip jau ten yra kad dar visiem vos nevienodai tuos tyrimus g.gif
Mes todel paskutini karta ir vaziavom pasidare vos ne visus tyrimus.
Dek Neocate tai labai retai kompensuoja po metuku ir skiria labai nedaug to misinuko.
Del IgE tai labai nepergyvenkit, ne toks jau didelis skaiciukas 100, musu buvo 1470, tai cia jau laaabai padidejes. Aisku bandykit pagal turimus tyrimus bandyt koreguot dieta, gal siek tiek pades jum 4u.gif

O del kito vaikucio, tai tikek kad bus sveikutelis, manau prasminga butu nevartoti E ir visokiu labai purkstu produktu. Gal maitinant irgi po biski visko be E ir pan. As tai taip darysiu kazkada , jei atsiras noras surizikuoti kita pupuli pagimdyt.
O kaip jum ant odos nieko nerado? O kiekybinio ismatu paselio irgi nedare kaip supratau?
Laikykites. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 06, 14:48)
O kaip jum ant odos nieko nerado? O kiekybinio ismatu paselio irgi nedare kaip supratau?

Ne, odelės netyrė (turbūt turit omeny AS). O kiekybinio irgi nedarė, nors atnešė dėžutę mėginėlui 6-tą parą prieš pietus, bet vaikas jau buvo padaręs kakutį ir daugiau tą dieną nedarė, kol išvažiavom namo.
Atsakyti
Labutis,
O aš šį kartą, skirtingai nei po pirmo gulėjimo ligoninėj, likau patenkinta alergologų darbu Antakalnio ligoninėje, gal todėl, kad tokio lygaus ir gražaus veidelio ir kūno mano mažiukas neturėjo ištisus 8 mėnesius. Nežinau, ar ilgam. Bijau ir džiaugtis garsiai.
Ir dar toks labai labai durnas įsitikinimas-suvedžiau galus ir taip jau gaunasi, kad mano mažius neramus (labai dažnai keliasi naktį, ko anksčiau visai nebūdavo) tapo nuo tada, kai pradėjom duoti NEOCATE.
Gal dar kam taip yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 06 balandžio 2010 - 18:20
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 06, 16:48)
musu buvo  1470,

Kiek?????? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 04 06, 19:19)
Labutis,
O aš šį kartą, skirtingai nei po pirmo gulėjimo ligoninėj, likau patenkinta alergologų darbu Antakalnio ligoninėje, gal todėl, kad tokio lygaus ir gražaus veidelio  ir kūno mano mažiukas neturėjo ištisus 8 mėnesius. Nežinau, ar ilgam. Bijau ir džiaugtis garsiai.
  Ir dar toks labai labai durnas įsitikinimas-suvedžiau galus ir taip jau gaunasi, kad mano mažius neramus (labai dažnai keliasi naktį, ko anksčiau visai nebūdavo) tapo nuo tada, kai pradėjom duoti NEOCATE.
Gal dar kam taip yra?

Man irgi visai nieko buvo, ypac vakariniai ir rytiniai pasipliurpimai mamu biggrin.gif
ka jums parode lopai?
Papildyta:
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 06, 14:40)
Ar Antakalnyje darete?
Penktadieni ir mes laukiame atsakymo, taip viliuosi bent kokio aiskumo, nes kolkas... nebezinau jau ka ir valgyti beduot sad.gif

Jei nieko nerodys, butinai darykite lopo meginius, mums jie parode, tik dabar ziuresim ar teisingai. sekmes 4u.gif ar geriau jums nors kiek? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 06, 14:47)
ne, aš Šiauliuose dariaus. Man ir jau rimta depresija, pikta kaip biesas, sukūdau kaip begaliu, nebežinau ko besiimti. maistas pas mus lb ribotas. gal dabar kažką sužinosiu, nes aš jokių kviečių neuodu, tik rugius, net ruginę duonelę pati jam kepu, kad ką pagraužt turėtų. jokių grikių, vištienos, pieno produktų, pienas pas mus be laktozės, jokių daržovių ir vaisių.tik obuoliai, cukinij, kalafioras, brokolis. mėsa tik kalakutiena. atrodo maistą normuoju, vaisių neduodu, bet va kaip beria taip beria.jokių kiaušinių, saldumynų.pavargau doh.gif

Butinai darykite lopo megisnius. Mums lopo meginiai parode alergija viskam ka as tuo metu valgiau, o pienui, kiausiniui, morkai - viskam kas turetu alergizuoti, nerode. tai dabar jokiu kvieciu, rugiu, mieziu, ryziu, bulviu... bet galiu piena, kiausini, morka:)
Atsakyti
AXXA, nu jo, kazkuria prasme ir mum panasiai buvo. kazka norejau rasyt, ir pamirsau, ilgas pasakojimas tavo smile.gif

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 04 06, 09:48)
Kokiuose pataliukuose jusu vaikiukai - alergiukai miega?

kukuruzu uzpildo ferreti, o ant virsaus velu linini uzvalkala, paklode irgi linine.
QUOTE(Singė @ 2010 04 06, 18:19)
Labutis,
O aš šį kartą, skirtingai nei po pirmo gulėjimo ligoninėj, likau patenkinta alergologų darbu Antakalnio ligoninėje, gal todėl, kad tokio lygaus ir gražaus veidelio  ir kūno mano mažiukas neturėjo ištisus 8 mėnesius. Nežinau, ar ilgam. Bijau ir džiaugtis garsiai.
Gal dar kam taip yra?

zinok as tau pasakysiu, nors turbut niekas nezino.... as irgi turiu itarima, kad neocate nera toks nekaltas. Kaip ir visokie sintetiniai kremai, matyt, taip ir sintetinis misinys nera super..... manise gal ne tiek neramesne (sunku pasakyt, jai bangom uzeidavo), bet kad isberta nenormaliai daug- faktas. Kaip jau minejau, dar ligonineje pradejo primaitinti neocate, ir iskart berimas sparciai plito, po savaites namuose jau visa kuneli apeme buvo. Tada buvom ir ryzius ivede iskart, praktiskai su neocate, tad lieka ARBA ryziai, ARBA neocate. Siuo metu 2 dienas nebeduodu nei to, nei to, ir ka, panos, GEREJA bent jau vos vos.

Pries tai ir hormonais bandziau tepti- neima tu berimu jie... o dabar gereja, vos vos...
bandysiu neduot neocate ir ryziu dar toliau, seksiu, kas bus.
tiesa, per tas pora dienu dingo raudoni spuogai aplink lupas (jie ypac paryskedavo po misinuko valgymo), nors seilejasi dar labiau.

yra kita bedele, bet cia jau ne su AD susijusi. Vakar temperatura buvo 38,1, koset staigiai pradejo is plauciu tarsi, siandien tempa 38,5 buvo jau.
nosisir uzgulta, ir bega nesvietiskai, pas gydytoja apsilankem, kraujas kaip ir geras beveik, limfocitu sako iki 5 metu bus daug, cia normalu. Plauciai svarus, bronchai svarus, zodziu.
Israse siuntima pas LOR, nusistebejo, kaip ana gydytoja nesiunte (mes pataikem pas pavaduojancia siandien).
Israse VENTOLINO inhaliaciju 2 kartus per diena, kvepuot per toki jogurto indeli biggrin.gif na man pasirode keista, nes tiek vyras, tiek mama si yra naudoje, bet tik tada, kai astma jau normali budavo, o dabar mazoji nei dusta, nei ka...
dar hummer purskalo i nosi

antibiotikus neskyre, nes nera ko, arbatu zoleliu nesiule, nes alergiska, sirupu taipogi.
Taciau kas man nepatiko: "mes TIKRAI UZ naturalu zindyma, nu bet kai tokios zirkles kaip jusu atveju, tai TIKRAI reikia nutraukti maitinima ir maitinti misiniu". verysad.gif unsure.gif labai nesigincyjau su ja, isklausiau tik nuomones, bet grizau liudna. Nu nenoriu as nutraukti MP nors tu ka. maziuke nakti prisiglaudzia, tik taip nusiramina- syki bandziau neduodi MP, o ciulptuka- jezau marija, koks siaubas buvo, tik vaika isankinau ta nakti...
dar klause, kuo maitinu is kosiu, sakau ryziais, bet nutraukiau, nes gal jie alergizuoja. sako, OI NE, nealergizuoja ryziai...velgi nutylejau.
tada sako, kuo tepat. pasakiau, ir dar priduriau, kad itin retais atvejais- hormonis silpnais.
Tai sako, "oi . nebijokit jus tu hormonu, kodel visi sako, kad plonina oda, va paziurekit, as 40 metu jais tepu ir oda stora stora mano". Nu ka as galejau pasakyti...buvau su mama, sioji dar bande aiskinti, kad per oda patenka tie hormonai, bet gydytoja sako, oi ne ne, jie veikia tik vietiskai...as buvau neissimiegojus, nusilpusi siandien (vaikas juk koseja, serga), tai ir nieko nesakiau, galvoju vis tiek ne musu gydytoja smile.gif
zodziu, fucidin H nusipirkom, o cutivata ar kokio ten, nepirkom, nes man atrodo, kad jau uzteks gal tu hormonu blink.gif doh.gif

tai vat taip.
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 04 06, 15:20)
Mes prieš savaitę grįžom iš Vilniaus Antakalnio alergologinio ir galiu pasakyti, kad ganėtinai nusivyliau ten daromais tyrimais  blush2.gif 

na ir man jau idomu apie tu lopu rezultatus, pas mus tai viskam kam alergiskas surase viena +, man net i galva nesove, kad ju buna ir daugiau ir kad vienas + tai maza alergija, gal tikrai kas yra atrades kokia info, butu idomu paskaityti. ar gal man vaziuoti pas juos i ligonine ir pasiaiskinti?
Dieve , kol pats visko nesuzinai, nieks negali normaliai paaiskinti doh.gif
Papildyta:
LOveco, as irgi prisiklausiau tu - nebijokit jus tu hormonu. dziaugiuosi, kad atsilaikiau.
nutraukit jus ta MP, jau didelis - irgi dziaugiuosi, kad nepasiduodu.
atsargiai su ventolinu, jis tik nuo 2 metu rekomenduojamas ir yra stiprus vaistas, gali issaukti takihardija ar kazkokia sirdies liga.
na zodziu, jei galima be jo, nedusta, geriau be jo.
cia jau mano patirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 04 06, 20:47)
Man irgi visai nieko buvo, ypac vakariniai ir rytiniai pasipliurpimai mamu biggrin.gif
ka jums parode lopai?

Vos vos paraudo, kur buvo miežiai ir kur buvo kukurūzai. Bet tik vos vos.

O mamų susitikimai prie tepliojimų kabiento tikrai visai nieko (ar tu juos turėjai omeny? mirksiukas.gif ).
Atsakyti
Loveco, fucidin H jau yra su hormonu, kam dar atskirai hormonas?

paskaiciau, kad turejot bedu su hemoglobinu, kai geret zirniukus, tai tiesiog ferum?
O kaip tokiam mazam suduodavot ir kokia doze? as turiu tu zirniuku, gal ir man pabandyti juos, nors nusipirkau ir ferum lek, jis nerudina dantuku, bet neaisku ar nealergizuos jo. mums irgi israse hemofer, bet jis rudina dantukus, tai vel nesinori duoti
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 06, 20:51)

zinok as tau pasakysiu, nors turbut niekas nezino.... as irgi turiu itarima, kad neocate nera toks nekaltas. Kaip ir visokie sintetiniai kremai, matyt, taip ir sintetinis misinys nera super..... manise gal ne tiek neramesne (sunku pasakyt, jai bangom uzeidavo), bet kad isberta nenormaliai daug- faktas. Kaip jau minejau, dar ligonineje pradejo primaitinti neocate, ir iskart berimas sparciai plito, po savaites namuose jau visa kuneli apeme buvo. Tada buvom ir ryzius ivede iskart, praktiskai su neocate, tad lieka ARBA ryziai, ARBA neocate. Siuo metu 2 dienas nebeduodu nei to, nei to, ir ka, panos, GEREJA bent jau vos vos.

va va, ir man jis įtarimą kelia ir ne prie dūšios yra....
Atsakyti
Tai va, vienas is israsytu tepalu "Advantan", kito nzn nes negavom. "Advantanu" sake tept maximum 2 sav.
Atsakyti