AXXA, nu jo, kazkuria prasme ir mum panasiai buvo. kazka norejau rasyt, ir pamirsau, ilgas pasakojimas tavo
QUOTE(viskas_bus_gerai_
@ 2010 04 06, 09:48)
Kokiuose pataliukuose jusu vaikiukai - alergiukai miega?
kukuruzu uzpildo ferreti, o ant virsaus velu linini uzvalkala, paklode irgi linine.
QUOTE(Singė @ 2010 04 06, 18:19)
Labutis,
O aš šį kartą, skirtingai nei po pirmo gulėjimo ligoninėj, likau patenkinta alergologų darbu Antakalnio ligoninėje, gal todėl, kad tokio lygaus ir gražaus veidelio ir kūno mano mažiukas neturėjo ištisus 8 mėnesius. Nežinau, ar ilgam. Bijau ir džiaugtis garsiai.
Ir dar toks labai labai durnas įsitikinimas-suvedžiau galus ir taip jau gaunasi, kad mano mažius neramus (labai dažnai keliasi naktį, ko anksčiau visai nebūdavo) tapo nuo tada, kai pradėjom duoti NEOCATE.
Gal dar kam taip yra?
zinok as tau pasakysiu, nors turbut niekas nezino.... as irgi turiu itarima, kad neocate nera toks nekaltas. Kaip ir visokie sintetiniai kremai, matyt, taip ir sintetinis misinys nera super..... manise gal ne tiek neramesne (sunku pasakyt, jai bangom uzeidavo), bet kad isberta nenormaliai daug- faktas. Kaip jau minejau, dar ligonineje pradejo primaitinti neocate, ir iskart berimas sparciai plito, po savaites namuose jau visa kuneli apeme buvo. Tada buvom ir ryzius ivede iskart, praktiskai su neocate, tad lieka ARBA ryziai, ARBA neocate. Siuo metu 2 dienas nebeduodu nei to, nei to, ir ka, panos, GEREJA bent jau vos vos.
Pries tai ir hormonais bandziau tepti- neima tu berimu jie... o dabar gereja, vos vos...
bandysiu neduot neocate ir ryziu dar toliau, seksiu, kas bus.
tiesa, per tas pora dienu dingo raudoni spuogai aplink lupas (jie ypac paryskedavo po misinuko valgymo), nors seilejasi dar labiau.
yra kita bedele, bet cia jau ne su AD susijusi. Vakar temperatura buvo 38,1, koset staigiai pradejo is plauciu tarsi, siandien tempa 38,5 buvo jau.
nosisir uzgulta, ir bega nesvietiskai, pas gydytoja apsilankem, kraujas kaip ir geras beveik, limfocitu sako iki 5 metu bus daug, cia normalu. Plauciai svarus, bronchai svarus, zodziu.
Israse siuntima pas LOR, nusistebejo, kaip ana gydytoja nesiunte (mes pataikem pas pavaduojancia siandien).
Israse VENTOLINO inhaliaciju 2 kartus per diena, kvepuot per toki jogurto indeli
na man pasirode keista, nes tiek vyras, tiek mama si yra naudoje, bet tik tada, kai astma jau normali budavo, o dabar mazoji nei dusta, nei ka...
dar hummer purskalo i nosi
antibiotikus neskyre, nes nera ko, arbatu zoleliu nesiule, nes alergiska, sirupu taipogi.
Taciau kas man nepatiko: "mes TIKRAI UZ naturalu zindyma, nu bet kai tokios zirkles kaip jusu atveju, tai TIKRAI reikia nutraukti maitinima ir maitinti misiniu".
labai nesigincyjau su ja, isklausiau tik nuomones, bet grizau liudna. Nu nenoriu as nutraukti MP nors tu ka. maziuke nakti prisiglaudzia, tik taip nusiramina- syki bandziau neduodi MP, o ciulptuka- jezau marija, koks siaubas buvo, tik vaika isankinau ta nakti...
dar klause, kuo maitinu is kosiu, sakau ryziais, bet nutraukiau, nes gal jie alergizuoja. sako, OI NE, nealergizuoja ryziai...velgi nutylejau.
tada sako, kuo tepat. pasakiau, ir dar priduriau, kad itin retais atvejais- hormonis silpnais.
Tai sako, "oi . nebijokit jus tu hormonu, kodel visi sako, kad plonina oda, va paziurekit, as 40 metu jais tepu ir oda stora stora mano". Nu ka as galejau pasakyti...buvau su mama, sioji dar bande aiskinti, kad per oda patenka tie hormonai, bet gydytoja sako, oi ne ne, jie veikia tik vietiskai...as buvau neissimiegojus, nusilpusi siandien (vaikas juk koseja, serga), tai ir nieko nesakiau, galvoju vis tiek ne musu gydytoja
zodziu, fucidin H nusipirkom, o cutivata ar kokio ten, nepirkom, nes man atrodo, kad jau uzteks gal tu hormonu
tai vat taip.