o kur tos lopo meginius daro pirmą kart girdžiu tai aš sorpo ir darysiuos tik neapsisprendžiu ar mišrų ar tik mastui, nes maistui daugiau produktų ten, o mišrus medžiai visokie, žolės, o maisto mažiau.nėra pagrindinių ten produktų
QUOTE(kar @ 2010 04 05, 15:50)
Ir ne taupime esme...esme tame, kam vartot brangias, jei pigesnes gali but netgi geresnes
Pilnai sutinku.
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 05, 19:45)
o kur tos lopo meginius daro pirmą kart girdžiu tai aš sorpo ir darysiuos tik neapsisprendžiu ar mišrų ar tik mastui, nes maistui daugiau produktų ten, o mišrus medžiai visokie, žolės, o maisto mažiau.nėra pagrindinių ten produktų
Tai jei nera itarimo, kad alergiskas ikvepiamiems alergenams, tai darykit tik maisto.
as kaip supratau, tai tik gulint ligonineje daro tuos tyrimus, lopo meginius.
man isvis kyla itarimas, ar tie tyrimai buvo tikslus, nes keista, kad nieko nerodo, (tik suniui, erkems, katei), o is maisto beveik visi nuliu nuliai. Kai apdoroju info, tai nesuprantu, kaip gali benrti NUO AS, suprasciau, jei nuo berimu, AS isbujoja ant isberimu, bet gal ne atvirksciai> na bet ne medike esu
man isvis kyla itarimas, ar tie tyrimai buvo tikslus, nes keista, kad nieko nerodo, (tik suniui, erkems, katei), o is maisto beveik visi nuliu nuliai. Kai apdoroju info, tai nesuprantu, kaip gali benrti NUO AS, suprasciau, jei nuo berimu, AS isbujoja ant isberimu, bet gal ne atvirksciai> na bet ne medike esu
Sveiki mano mažėliui taip pat alerginis dermatitas ar kaip ten... Alergiškas naminėms erkutėms (dulkių, patalynės), maistui alergijos nėra. Darėm dar žiemą kraujo tyrimą. Visa bėda, kad labai beria veidą, net ne beria, o tokiais raudonais plėmais apėjęs. Labai niežti jam... Išbandėm daug visokių emoliantų, paskutinį kažkokį super naują, super gerą... Nepadeda Vaikas naktimis drąskosi veidą Hormonais kartais tepu (cutivata), bet pagerėjimas deja laikinas... vargstam, žodžiu.
QUOTE(jurgelep @ 2010 04 04, 17:16)
Mes tai apie metus nepriaugam svorio,kaip buvo 13 kg taip ir yra
QUOTE(Fedes @ 2010 04 05, 00:29)
įdomiai čia su tuo pasiūlymu pasistudijuoti rinką
nesunku
primink, ar darėtės tyr kurių jums trūksta, ar tiesiog bandysit pastiprint žarnyną?
nesunku
primink, ar darėtės tyr kurių jums trūksta, ar tiesiog bandysit pastiprint žarnyną?
Taip,pagal tyrimus mes neturim nei bifido,nei lakto bakteriju
O antrus, kuriu negalejom prisimint, Bifolac'a israse.Skaiciau visus pavadinimus vyrui,tai prisimine
o su tuo pasiulymu pastudijuot rinka,man irgi patiko o pagal ka studijuot nepasake,tai kai as tokia zalia sitam reikale,pristudijuociau as ten tai kaip suprantu,man reik ziuretis butent kur daugiau tu bifido ir lakto?o kaip jus sugirdot vaikui?Imaisot i gerima ar sumaisot su trupuciu skyscio ir saukstu sugirdot?nes maniske milteliu ne pro kur nesuvalgys
tiesa,mes pienui 1 klases alergija turim.
Jus cia apie visokias GB snekat, o as kai paprasiau pediatres siuntimo del kirmeliu kad padarytu (kovo pradzioje) tai pasake kad kai ateisim geguzes menesi apziurai tada ir duos . Ir del alergijos labai atmestinai prieme (netgi siuntima pas alergologa po 3 menesiu tik dave ), tai apie visokius GB tyrimus net nera prasmes svajot Labai laukiu kada prie musu atsidarys seimos klinika, tai ten perrasysiu savo vaikus (as pati kitoj poliklinikoj nei vaikai registruota)
mamytes norejau paklausti is kur siuncates nerafinuota taukmedziu sviesta, arba kur perkate lietuvoje? mano vaikutis irgi serga atopiniu dermatitu, noreciau isbandyti, gal pades?
QUOTE(Loveco @ 2010 04 05, 20:07)
Kodel keista, juk galite buti alergiski tik aplinkos alergenams.
Del AS, tai alergija yra AS issikiriamiems toksinams, ir nuo ju padaugeja berimu, suintensyveja niezulys.
Papildyta:
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 04 05, 20:21)
Sveiki mano mažėliui taip pat alerginis dermatitas ar kaip ten... Alergiškas naminėms erkutėms (dulkių, patalynės), maistui alergijos nėra. Darėm dar žiemą kraujo tyrimą. Visa bėda, kad labai beria veidą, net ne beria, o tokiais raudonais plėmais apėjęs. Labai niežti jam... Išbandėm daug visokių emoliantų, paskutinį kažkokį super naują, super gerą... Nepadeda Vaikas naktimis drąskosi veidą Hormonais kartais tepu (cutivata), bet pagerėjimas deja laikinas... vargstam, žodžiu.
Sveika. Laba gaila kad vis dideja musu gretos. Tai jau turbut sutvarket visa aplinka kad kuo maziau tu dulkiu butu. O kokio jus amziaus? Kada berimai prasidejo?
Hormonais netepkit veido, tikrai neiseitis tik sugadinsit vaikui oda O veiduko po drabuziais nepaslepsi juk. Jei jau nusiteket rimtiem vaistukam tai yra kompensuojamas Elidel, bet juo irgi nepatariu piktnaudziauti, bet jis nors neplonina odytes taip kaip hormonai, tuo labiau kad stiprius tepat.
Visai nieko A-Dermos gydomieji kremukai -Dermalibuor ir Epitheliale. Mum padeda Aveeno Jav gamybos kremuka, bet tai yra individualu, kas tinka vienam netinka kitam.
Anksciau mamos minejo (paskaitykit temele) kad gerai veikia puikialapiu aliejus.
DAr pravartu pasidaryti odos paseli, gal jum ant veiduko koks stafilokokas veisiasi ar dar kokia infencija isimetus, kuri apagydzius bukle pageretu. Taip pat svarbu ar zarnynas jusu tvarkoj. Zodziu pasiskaitynekit AD temeles rasit daug naudingos info
Papildyta:
QUOTE(linulka @ 2010 04 05, 20:56)
mamytes norejau paklausti is kur siuncates nerafinuota taukmedziu sviesta, arba kur perkate lietuvoje? mano vaikutis irgi serga atopiniu dermatitu, noreciau isbandyti, gal pades?
Mes siunciames is cia
http://www.akomaskin...l_pillow_packs_
QUOTE(Singė @ 2010 04 03, 19:49)
Na manau, žino, jeigu siūlė. Kad nereikia perplauti, buvo sakiusi ne tik ji, bet ir dermatologė, bet aš jos pasakymu nelabai pasitikėjau.
Čia, vėlgi, susikerta dvi nuomonės-vienur teigiama, kad nereikia, kitur-kad reikia būtinai. Kaip ir visada-kiekviena mamytė pasirinks tą variantą, kuriuo tiki, kurį patikrino, kuriuo nesuabejojo ir t.t. .
Čia, vėlgi, susikerta dvi nuomonės-vienur teigiama, kad nereikia, kitur-kad reikia būtinai. Kaip ir visada-kiekviena mamytė pasirinks tą variantą, kuriuo tiki, kurį patikrino, kuriuo nesuabejojo ir t.t. .
Del poveikio odai, tai net neabejoju, kad neperplovus efektas butu didesnis. Bet ngyvosios juros druska turi poveiki ne tik odai, kuris nne visada toks jau teigiamas. Turbut domejotes koki?
Papildyta:
QUOTE(plato @ 2010 04 03, 21:47)
Nei aš jum draudžiu sakyt, ką jūs manot nei ką. Jūs juk čia teisiausia ar ne taip? Negalima niekam išsakyt nei savo nuomonės, nei priemonių , jei jie nesutampa su jūsiške ir jūsiškėm priemonėm.
Gerų ir Jums Šv. Velykų.
Gerų ir Jums Šv. Velykų.
Kas per absurdiski klausimai? Ar as teisiausia? Del saves tai taip, o ar kazkam kitam atrodau teisi ar ne, tai man kazkaip nei silta nei salta.
Ka reiskia niekam kitam negalima issakyti nuomones? Ar cia jus taip nuomone pateikinejot per paranojiskus kaltinimus, kad as jums bloga linkiu?
Nu kokiu tik protu neprilenda i foruma
Kazkaip neiskenciu sikart nepacitavus Grusausko: "Del manes, tai jus nors sudu tepkit"
QUOTE(linulka @ 2010 04 05, 20:56)
daddygirl berods nikas, as is jos pirkau siaip as dar pirkau cleopatra bella, man labai patiko. Dar maciau Kvapu namai prekiauja sviestmedzio aliejumi (nors konsistencija tai identiska TS), tai ko gero tik pavadinimas ne visai toks
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 05, 21:11)
Kodel keista, juk galite buti alergiski tik aplinkos alergenams.
Del AS, tai alergija yra AS issikiriamiems toksinams, ir nuo ju padaugeja berimu, suintensyveja niezulys.
koks stafilokokas veisiasi ar dar kokia infencija isimetus, kuri apagydzius bukle pageretu. Taip pat svarbu ar zarnynas jusu tvarkoj. Zodziu pasiskaitynekit AD
koks stafilokokas veisiasi ar dar kokia infencija isimetus, kuri apagydzius bukle pageretu. Taip pat svarbu ar zarnynas jusu tvarkoj. Zodziu pasiskaitynekit AD
nu man butu keista, jei kudikis nuo gimimo butu alergiskas aplinkai, konkreciai- dulkems ar suniui kodel tada periodais uzeina siaubas baubas (siuo metu blogiausia per visus 6 men), o kartais, ziurek, visiskai svarus visas visas kunelis, tik vos sausesnes demeles ant veiduko, bet net ne raudonos. Juk dulkes valyti kasdien pradejau tik pries pora savaiciu...o suo jau 5 metai cia gyvena
realiai be bakteriofago, ar yra kaip dar ji naikinti?
galvoju nusipirkti to BF, daryti vaikui klizmutes, girdyti kazkiek, GAL tepti kuneli (jei nebus reakcijos) ir PATI gerti.
Gal zinot buda, kaip pasiskaiciuoti, kokio kiekio reikia? ana syki pirkau 180 ml, tai tik mazoji gere, bet buvo mazokai gal
QUOTE(Loveco @ 2010 04 05, 21:40)
nu man butu keista, jei kudikis nuo gimimo butu alergiskas aplinkai, konkreciai- dulkems ar suniui kodel tada periodais uzeina siaubas baubas (siuo metu blogiausia per visus 6 men), o kartais, ziurek, visiskai svarus visas visas kunelis, tik vos sausesnes demeles ant veiduko, bet net ne raudonos. Juk dulkes valyti kasdien pradejau tik pries pora savaiciu...o suo jau 5 metai cia gyvena
galvoju nusipirkti to BF, daryti vaikui klizmutes, girdyti kazkiek, GAL tepti kuneli (jei nebus reakcijos) ir PATI gerti.
Gal zinot buda, kaip pasiskaiciuoti, kokio kiekio reikia? ana syki pirkau 180 ml, tai tik mazoji gere, bet buvo mazokai gal
Taigi juk vaika ne ligoninei bert pradejo? Prisikvepavo suns skleidziamu alergenu ir paleido alergijos mechanizma. Pabandykit palikt kam suni, issvest buta, kad nei kvapo jo neliktu, paziuresit ar po keliu savaiciu ar menesio gal vaikui pageres. Aisku tada suo jau nebegales gristi. Gal to bijote?
Realiai juk net kelios mamos pateike pavyzdziu kad ju vaikus, ir mus tuo paciu beria nuo suns, tai ko jus stebites?
BF info lapeli parasyt kokio amziaus kiek ml per dien areik sugert. Nepadauginkit, nes jei pati gersit tai persiduos kazkiek per piena, tai dar jei vaikui girdysit ar nebus per daug. Del tepimo, paimmkit geriau BF krema, man atrodo yra ir tokiu, nes aprinimai mum asmeniskai nesuveike, arba reikejo daug ilgiau tai daryt nei mes.