QUOTE(plato @ 2010 03 18, 14:12)
Jau su kiek nuomonių susidūriau....Ir su mamom visa tai praėjusiom, ir tebegyvenančiom su alergija. Kurių vaikučiam jau po kelis metukus. Visos nuomonės kol kas sutapo - Tie tyrimai tokio amžiaus - Yra netikslūs. Ir aš pvz. tikrai jais nepasikliausčiau 100proc. deja. Mums yra 1m ir 1 mėn. Aš jau buvau sudvejojusi darytis. Čia kai jau nebežinai ko griebtis. Bet. Visgi nesidarėm. Kai buvau pas alergologę patį pirmą kart su mažyle- tada buvo 1,5mėn. ji paminėjpo ,kad iki 2m. net neverta tyrimų daryti.
O mes kaip tik pasidarem, bet ai, nesigailiu, paskui galvociau, kad o gal reikejo pasidaryti.
o ka kitos mamos sako apie lopo meginius, mums juos siulo irgi, bet tada jau i ligonine
Papildyta:
QUOTE(aissttee @ 2010 03 18, 14:18)
Velgi, mamytes, prasau jusu patarimo. Maziui issausejusia odele tepu TS, tai kur seip truputi sausa ir neraudona, tai suminkstina, bet ziuriu per kojyciu sulenkimus kur labiausiai raudona, ir pavienius raudonus issausejusius plotelius, kai juo patepu, tai iskart paryskeja, labiau parausta, o po keliu val ar veliau, lyg vel pagereja, ypac rytais buna pasvieseja. tai as ir nesuprantu, ar cia reiskia, kad TS mum netinka, ar tokia reakcija iskart ir turi buti?
Dar kas antra diena maudom lakisiaus zoliu vonelej, tai rytais odele irgi buna grazesne, bet per diena vel parausta,,,nesinori jokiu tepalu su chemija naudot, tai vis laukiu laukiu, kol pageres...o pas alergologa tik po poros sav paskirta, gal nepabloges kol sulauksim eiles, nes bijau prisizaisti...
va ir mums labai panasiai, ryte tik tokie sausi ploteliai, kurie i vakara labai parausta. Ir nebesuprantu del TS, toks ispudis, kad nuo jo tikrai raudonuoja stiprokai. nebezinau nei kuom drekinti
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 03 18, 17:07)
As nemaisau, nors skaiciau, kad gali buti masomi su baziniais aliejais/sviestais.
O sakykit kaip jus isitikinot, kad tikrai skilo? Sviete? Maniskis irgi buvo nuskrides nuo lovos, nulekem i priemima, pasviete prozektoriuku i akis, paciupinejo, bet nesviete. O koks gydymas kai skyla ar jokio?
Nukrito uzmiges naktinio miegelio, tai as apziurejau, kaip ir nieko nemaciau, o ryte atsikelem ir ziuriu baisiausia hematoma ant galvytes sono ir tokia minskta ji, nes nera audinio, kaip aiskino, kraujas neturi kur susigerti, tai ir subega po oda. Padare nuotrauka ir aiskiai matosi skilimas, tai viena laime, kad kraujas bego ne i smegenis, o i sia puse, siaubas
dar dare echoskopija del sutrenkimo, bet lyg nemate jo.
o gydymo nera - stebeti ar nesikeicia elgesys ir kuo ramiau buti. niekam nelinkiu...
Papildyta:
Ausru, o jus kaip padaret ta palete, tai rode tuos alergenus, kuriuos ir itaret? ir visus parode, ar visgi kai ka ir pati atradot?
laukiu rezultatu, bet vis knieti uzbegti ivykiams uz akiu
Ir dar del ligonines, tai kaip supratau galiu ten prasyti, kad neteptu hormonais ir sintetiniais, bet busiu tokia kaip issisokele, ar ne? nes kaip suprantu jiems nepatinka, jei ten vadovauti imiesi kaip gydyti.
Ir kaip ten su ta hipoalergine dieta, tai as pati turiu duoti svo produktus, ar jie verda man? nes jei rimtai pusryciams batonas ir slapianka, tai atsiprasau koks puikus dietos subalansavimas, verta isbandyti