Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(aissttee @ 2010 03 18, 13:34)
Na ir man atrodo, gal parausta nuo to paties sudrekimo, kai patepu. Maniskiui tai ta alergija atsirado tik pries pora sav, greiciausiai nuo zoliniu sirupu, kai buvo susirges, nes seniau niekas nealergizuodavo. Bet va ir keista, kodel per tiek laiko ta odele negereja, jei cia nuo tu vaistu, TS tai tepu dar tik 6 dienas, nezinau, po kiek laiko turetu pagereti, jei jis tinka. Vis mastau irgi griebtis biodermos arba a-derma, bet gal pavyks be ju smile.gif Del darzoviu ir vaisiu, tai mes perkam ekologiskus, tai nealergizuodavo, bent jau anksciau, o parduotuviniu bijau, nes daznai tie chemikalai sukelia nepageidaujamas reakcijas.

Bet jūsų vaikiukas alergiškas? Nes mano mažajai tos dėmės irgi išlindo būtent po žolelinių sirupų 4u.gif Bet ji alergiška. Ir va tokia reakcija. Tos dėmės nepraeinamum nuo praeitų metų lapkričio. Tik apmažėja- vėl paryškėja. Bet niekur nebuvo dingę verysad.gif AŠ tepu Bioderma, nes tik jis padeda. Nesiplečia raudonumas ir bėrimas, nes jis veikia antibakteriškai.

Tiesa, mano kompiuteris buvo apsirgęs tai visą kalną nuorodų praradau. Vėl viską iš naujo teks atrast doh.gif Va užrodė man, berods buvo kažkuri įdėjusi.
http://www.aromanatu...i/sviestai.html
Koki akaina šiaip jūs perkate tą sviestą? Nes man gana ssiuntimas tiek kiek turbūt čia 100g kaina nurodyta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 18 kovo 2010 - 14:16
QUOTE(juraciukas252 @ 2010 03 18, 12:05)
parduodu sviestmedžių, avokadų,palmių sviestus ir juodąjį afrikietišką muila . Tel.860009409

Labai aciu, bet zinom, kur be antkainio nusipirkti lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(jurhea @ 2010 03 17, 19:10)
Linų sėmenų aliejaus rekomenduojama vartoti šalto spaudimo, po arbatinį šaukštelį kasdien.(MUM GRIEZTAI SAKE ALIEJAUS NEDUOT.....)

O butent del ko negalima aliejaus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 03 18, 13:12)
O į ligoninę bais netikėta žinia buvo. Dar nežinau net kada. O kiek jau išsiklausinėjau tai 3d. turėtume būti unsure.gif  Tik baisu man ,kad reiks dėl to užmigdyti unsure.gif GAl teko susidurt su neurochirurgais KMUK? g.gif

Ne, su neurochirurgais tiesiogiai neteko bendraut, tik su neurologais.
Suprantu, kaip neramu console.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 03 18, 14:16)
Kristinuv, jus vilnieciai? Galime susitarti del patogios vietos, mes duosime jums kapsulyte, o gal tikrai labai pades?

Is kristinuv ir plato patirties matau, kad neverta kolka sskubeti... aciu, mergaites.

Ir dar - gal atsiras vilnieciu mamyciu kurios emu uzsakyma darysite? Mielai prisijungciau  blush2.gif
Patirtis parode, kad su infekcijom juokaut negalima sad.gif O vis dar neissimi clasiko, kad viena uzsakymus galeciau darytis.

Aš ir norėčiau pirkti vieną kapsulytę pabandymui.Gal kas galite parduoti iš Vilniečių.
Atsakyti
QUOTE(juraciukas252 @ 2010 03 18, 13:05)
parduodu sviestmedžių, avokadų,palmių sviestus ir juodąjį afrikietišką muila . Tel.860009409

nurodytu tel neina prisiskambinti doh.gif
ar yra mamyciu pirkusiu is Juraciukas252 produkcijos?
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 17, 22:58)
beje, kazkas klause apie galvytes kauliukus - taip jie minkstuciai, uztai, kaip gydytojas sake, geriau sugyja, o nukrito nuo lovos ant laminato, tai man irgi sunku suprasti koddel taip nesekmingai viskas baigesi, nes vyresnis vaikas yra krites, bet tik guziuku atsipirko, o cia...

ausru, o kaip jus tepat puiklapiu alieju, tiesiai ant veiduko, ar maisot su kuom nors? Ir jis tinka, kai jau pablogeja situacija, kaip suprantu, ar ne?
aciu 4u.gif

As nemaisau, nors skaiciau, kad gali buti masomi su baziniais aliejais/sviestais.

O sakykit kaip jus isitikinot, kad tikrai skilo? Sviete? Maniskis irgi buvo nuskrides nuo lovos, nulekem i priemima, pasviete prozektoriuku i akis, paciupinejo, bet nesviete. O koks gydymas kai skyla ar jokio?
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 03 18, 13:12)
Gulamės magnetiniam rezonansui Konkrečiai ėjom dėl kitų bėdų, dėl kojyčių. O gulsimės dėl kitos diagnozės. Stuburo kanalo neužsivėrimas. Jei teko girdėt.

O jums raudonoms dėmėms padeda tas Emu? Ar tik šiaip bendrai odai? Nes tom raudonom dėmėm, tai maniškei visai nepadėjo, jos tik ryškėjo ir plėtėsi.
Papildyta:
Jau su kiek nuomonių susidūriau....Ir su mamom visa tai praėjusiom, ir tebegyvenančiom su alergija. Kurių vaikučiam jau po kelis metukus. Visos nuomonės kol kas sutapo - Tie tyrimai tokio amžiaus - Yra netikslūs. Ir aš pvz. tikrai jais nepasikliausčiau 100proc. deja. Mums yra 1m ir 1 mėn. Aš jau buvau sudvejojusi darytis. Čia kai jau nebežinai ko griebtis. Bet. Visgi nesidarėm. Kai buvau pas alergologę patį pirmą kart su mažyle- tada buvo 1,5mėn. ji paminėjpo ,kad iki 2m. net neverta tyrimų daryti.

O varge blink.gif , nieko neteko girdeti apie tokia beda, bet turbut labai rimta? unsure.gif Uzjauciu 4u.gif

Mums siek tiek padeda, raudonis priblanksta, bet visiskai tai nenunaikina jis tu demiu - sitas reikalas ne drekikliu kompetencijoj. As net ir nesitikiniu, kad emu jas panaikintu, man uztenka, kad sudrekina. O jeigu plinta, suku galva kas alergizuoja, stengiuosi iliminuoti alergena. O zutbut uztusuoti tu demiu as nesistengiu, jos pas mus buna kiek joms reikia - buna ir po keliu dienu nunyksta, buna ir kelis menesius toj pacioj vietoj stovi - joms pas mus visiska laisve. Kai labai taikiau maista beveik jau visai nebuvo, o dabar issireikalauja vis tai sio, tai to, tai ir tu demiu daugiau. Be to po antibiotiko alergine reakcija tapo stipresne.

O mums tyrimai labai padejo atsirinkti. Jusu vietoj net nedvejociau darytis ar ne. As irgi su tom nuomonem susiduriau - vieniems parodo, kitiems ne, bet jus juk nezinot koks jusu vaiko ad dabar - alerginis ar nealerginis? Musu pvz 100% alerginis, ir po tyrimu dabar jau ramu, nes zinau padeti - nereikia sukti galvos ir skaitinetis nuomoniu. O pirmuosius tyrimus mes pasidarem 7 menesiu - labai puikiai viska rode ir tu produktu iki siol valgyti negali, nors jau metai nuo to praejo. Tai kodel netikslus? Nebent del to, kad vienu kartu ne visus alergizuojancius parode, nes vaikas auga ir alergizuojanciu daugeja, kadangi jis paprasciausiai ima valgyti ivairesni maista.
Papildyta:
QUOTE(aissttee @ 2010 03 18, 13:18)
Velgi, mamytes,  prasau jusu patarimo. Maziui issausejusia odele tepu TS, tai kur seip truputi sausa ir neraudona, tai suminkstina, bet ziuriu per kojyciu sulenkimus kur labiausiai raudona, ir pavienius raudonus issausejusius plotelius, kai juo patepu, tai iskart paryskeja, labiau parausta, o po keliu val ar veliau, lyg vel pagereja, ypac rytais buna pasvieseja. tai as ir nesuprantu, ar cia reiskia, kad TS mum netinka, ar tokia reakcija iskart ir turi buti? g.gif
Dar kas antra diena maudom lakisiaus zoliu vonelej, tai rytais odele irgi buna grazesne, bet per diena vel parausta,,,nesinori jokiu tepalu su chemija naudot, tai vis laukiu laukiu, kol pageres...o pas alergologa tik po poros sav paskirta, gal nepabloges kol sulauksim eiles, nes bijau prisizaisti...

Manau viskas su ts gerai ir jums jis tinka. Taip ir turi buti - juk tepat sausa pazeista oda, kuria prisilietimas sudirgina. Tik tepkit ant sudrekintos odos.

O prisizaist jus nieko neprisizaisit, nes cia tokia liga - letine - is jos jums jokie alergologai issikapsyti nepades(na nebent padarys tyrimus), tik laikas. O dabar jus viska darot teisingai. Tiesa lakisiu galit kelis kartus i savaite pakeisti neg.juros druska - saukstas vonelei, po to perlieti po dusu. O kad kiekviena diena maudot - lb gerai - neisimes bakterijos.

Jei norit, kad maziau raudonuotu, reikia koreaguoti dieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 kovo 2010 - 16:38
QUOTE(plato @ 2010 03 18, 14:12)

Jau su kiek nuomonių susidūriau....Ir su mamom visa tai praėjusiom, ir tebegyvenančiom su alergija. Kurių vaikučiam jau po kelis metukus. Visos nuomonės kol kas sutapo - Tie tyrimai tokio amžiaus - Yra netikslūs. Ir aš pvz. tikrai jais nepasikliausčiau 100proc. deja. Mums yra 1m ir 1 mėn. Aš jau buvau sudvejojusi darytis. Čia kai jau nebežinai ko griebtis. Bet. Visgi nesidarėm. Kai buvau pas alergologę patį pirmą kart su mažyle- tada buvo 1,5mėn. ji paminėjpo ,kad iki 2m. net neverta tyrimų daryti.

O mes kaip tik pasidarem, bet ai, nesigailiu, paskui galvociau, kad o gal reikejo pasidaryti.
o ka kitos mamos sako apie lopo meginius, mums juos siulo irgi, bet tada jau i ligonine verysad.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(aissttee @ 2010 03 18, 14:18)
Velgi, mamytes,  prasau jusu patarimo. Maziui issausejusia odele tepu TS, tai kur seip truputi sausa ir neraudona, tai suminkstina, bet ziuriu per kojyciu sulenkimus kur labiausiai raudona, ir pavienius raudonus issausejusius plotelius, kai juo patepu, tai iskart paryskeja, labiau parausta, o po keliu val ar veliau, lyg vel pagereja, ypac rytais buna pasvieseja. tai as ir nesuprantu, ar cia reiskia, kad TS mum netinka, ar tokia reakcija iskart ir turi buti? g.gif
Dar kas antra diena maudom lakisiaus zoliu vonelej, tai rytais odele irgi buna grazesne, bet per diena vel parausta,,,nesinori jokiu tepalu su chemija naudot, tai vis laukiu laukiu, kol pageres...o pas alergologa tik po poros sav paskirta, gal nepabloges kol sulauksim eiles, nes bijau prisizaisti...

va ir mums labai panasiai, ryte tik tokie sausi ploteliai, kurie i vakara labai parausta. Ir nebesuprantu del TS, toks ispudis, kad nuo jo tikrai raudonuoja stiprokai. nebezinau nei kuom drekinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 03 18, 17:07)
As nemaisau, nors skaiciau, kad gali buti masomi su baziniais aliejais/sviestais.

O sakykit kaip jus isitikinot, kad tikrai skilo? Sviete? Maniskis irgi buvo nuskrides nuo lovos, nulekem i priemima, pasviete prozektoriuku i akis, paciupinejo, bet nesviete. O koks gydymas kai skyla ar jokio?

Nukrito uzmiges naktinio miegelio, tai as apziurejau, kaip ir nieko nemaciau, o ryte atsikelem ir ziuriu baisiausia hematoma ant galvytes sono ir tokia minskta ji, nes nera audinio, kaip aiskino, kraujas neturi kur susigerti, tai ir subega po oda. Padare nuotrauka ir aiskiai matosi skilimas, tai viena laime, kad kraujas bego ne i smegenis, o i sia puse, siaubas verysad.gif
dar dare echoskopija del sutrenkimo, bet lyg nemate jo.
o gydymo nera - stebeti ar nesikeicia elgesys ir kuo ramiau buti. niekam nelinkiu...
Papildyta:
Ausru, o jus kaip padaret ta palete, tai rode tuos alergenus, kuriuos ir itaret? ir visus parode, ar visgi kai ka ir pati atradot?
laukiu rezultatu, bet vis knieti uzbegti ivykiams uz akiu ax.gif

Ir dar del ligonines, tai kaip supratau galiu ten prasyti, kad neteptu hormonais ir sintetiniais, bet busiu tokia kaip issisokele, ar ne? nes kaip suprantu jiems nepatinka, jei ten vadovauti imiesi kaip gydyti.
Ir kaip ten su ta hipoalergine dieta, tai as pati turiu duoti svo produktus, ar jie verda man? nes jei rimtai pusryciams batonas ir slapianka, tai atsiprasau koks puikus dietos subalansavimas, verta isbandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 18, 17:16)
va ir mums labai panasiai, ryte tik tokie sausi ploteliai, kurie i vakara labai parausta. Ir nebesuprantu del TS, toks ispudis, kad nuo jo tikrai raudonuoja stiprokai. nebezinau nei kuom drekinti doh.gif
Papildyta:

Nukrito uzmiges naktinio miegelio, tai as apziurejau, kaip ir nieko nemaciau, o ryte atsikelem ir ziuriu baisiausia hematoma ant galvytes sono ir tokia minskta ji, nes nera audinio, kaip aiskino, kraujas neturi kur susigerti, tai ir subega po oda. Padare nuotrauka ir aiskiai matosi skilimas, tai viena laime, kad kraujas bego ne i smegenis, o i sia puse, siaubas verysad.gif
Ausru, o jus kaip padaret ta palete, tai rode tuos alergenus, kuriuos ir itaret? ir visus parode, ar visgi kai ka ir pati atradot?
Ir dar del ligonines, tai kaip supratau galiu ten prasyti, kad neteptu hormonais ir sintetiniais, bet busiu tokia kaip issisokele, ar ne? nes kaip suprantu jiems nepatinka, jei ten vadovauti imiesi kaip gydyti.
Ir kaip ten su ta hipoalergine dieta, tai as pati turiu duoti svo produktus, ar jie verda man? nes jei rimtai pusryciams batonas ir slapianka, tai atsiprasau koks puikus dietos subalansavimas, verta isbandyti doh.gif

Taip ir turi buti - is po nakties alergines reakcijos padariniai buna aprime, organizmas kazkiek apsivales, o i vakara po visu valgymu vel uzastreja.

Labai jus uzjauciu del tos nelaimes 4u.gif . Mums irgi panasus atvejis buvo, tik iskrito pietu miegelio uzmiges musu lovoje unsure.gif . Lyg ir viskas gerai, bet kartais bukstauju, kad kokiu liekamuju reiskiniu nebutu unsure.gif

Pirma karta kai daremes tyrimus, tai as nieko neitariau, nes atrode, kad alergizuoja viskas ir atsirinkti man nejo. Po tyrimu kai emiau isimineti tuos produktus, tada jau pastebejau, kad vaikas po truputi grazeja, o kazka is ju vel suvalgius, uzsidega.

Del tepalu tai taip - galite rinktis tepti savais ar juju, tipo "gydomaisiais". Nelabai patenkinta bent jau ponia A... buna, jeigu renkiesi savo, bet del vaiko geroves tu svetimu izeistu ambiciju galima ir nepaisyti - as nusileidau ir labai pasigailejau rolleyes.gif

Su dieta tai buvau Loveco smulkiai surasius, bet jai ne taip pasirodo buvo. Greiciausiai del to, kad ji dar jokiu tyrimu neturejo, o mes jau buvome karta daresi ir guldamasi as pakisau tyrimu lapa gydytojai po nosim, tai musu alergiskumu jai neteko abejoti ir iskart skyre individualia dieta tiek man tiek vaikui. Bet kaip minejau sedevru ten jokiu negalima - praverda kokia kose ir tiek. As ilgai to individualumo neistveriau, nes kiek gali zmogus vaiko kosem buti gyvas, tai pasiprasiau hipoalerginio stalo - bent sriubos dave.
Atsakyti
aisku, as kai ir taip vien kosem gyva, tai man tiktu biggrin.gif
dabar pabandziau, sriubos - bulve, kopustas, moliugas, vanduo, druska, dziuveseliu, rugines duonos, kasnis meduolio - iskart blogiau.
matyt koses labiau tinka.
bet netinka aliejai - semenu, graikiniu riesutu, nuo sito greiciausiai net mane isbere.

Na, tai lauksiu sestadienio ir ziuresiu ka mums parodys atsakymas.
tik isivaizduoja ka gydytoja pasakys, as vaiko netepu hormonais, o jis kai papuola i silta patalpa - iskart uzsidega zandai. bet kaip sakant vaiko labui, galiu ir iskesti komentarus, tiek jau to mirksiukas.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 18, 18:21)
Pirma karta kai daremes tyrimus, tai as nieko neitariau, nes atrode, kad alergizuoja viskas ir atsirinkti man nejo. Po tyrimu kai emiau isimineti tuos produktus, tada jau pastebejau, kad vaikas po truputi grazeja, o kazka is ju vel suvalgius, uzsidega.

Pabaigsiu dar rasyti, nes pirmai nepabaigiau: pirma karta visu produktu neparode, antra karta sarasas buvo ganetinai prasipletes, bet tai neaisku - gal pirma karta darant dar nebuvo isialergizaves tiems, kuriu nerode.
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 18, 19:26)
Na, tai lauksiu sestadienio ir ziuresiu ka mums parodys atsakymas.
tik isivaizduoja ka gydytoja pasakys, as vaiko netepu hormonais, o jis kai papuola i silta patalpa - iskart uzsidega zandai. bet kaip sakant vaiko labui, galiu ir iskesti komentarus, tiek jau to mirksiukas.gif
aciu 4u.gif

O tai nebutina pries tuos gydytojus "issirengineti" - as tai sakydavau taip kaip man patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 kovo 2010 - 19:35
http://www.technolog...g...332/365&l=3
Atsakyti