Su Sv. Velykom sveikinu visas mamytes, linkiu stiprybes ir kantrybes ir toliau ieskant pagalbos musu vaikuciams
Parasysiu apie musu pasiekimus ligonineje. patekom pas gyd Č. i palata, tai labai dziaugiausi, nors jis man toks keistokas is pradziu pasirode, nelabai snekus, nieko neispesi, nors veliau paaiskindavo kas ir kaip.
Tai lopo meginiai parode, kad alergizuoja kvieciai, rugiai, mieziai, ryziai, grikiai, truputi avizos, bulve ir brokolis.
Tinka kukuruzai, kopustas, topinambai, pienas, kiausinis, moliugas.
mesos netyre.
panaikino mano dieta, liepe viska valgyt, tik kad produktai nesikartotu, atseit galima ir ryzius, bet koki karta per savaite.
na, ziuresim kaip mums seksis.
nuvaziavom labai graziais zandeliais, bet jie mums visada pageredavo, kai pradedavom gerti Liveo kids po pertraukos. po [poros dienu zandai pradejo blogeti, tada vietoj essex tepe vittella su cinku, vel pasitaise.
tepti duodavau tik rytais ir tai paskui greit eidavom i palata ir nuvalydavau, o vakare, sakydavau, kad pati pasitepsiu essex, bet tepdavau puiklapiais.
Kol zandai buvo grazus, puiklapis mums labai tiko, kai pradejo blogeti, kazkaip jis mums nepadedavo.
tai dabar grizus tepu weledos dermotodoron kremuku ir weledos kremuku su cinku, gal tas cinkas mums sausina ir uztraukia odele.
Tik vat idomu, reiks pastudijuoti sudedamasias dalis, atrodo turetu buti naturalios, bet gal ten yra kazko kas ir gydo tuos zandus, nes kad nebutu taip, jog as valgydama viska organizma tersiu, o tas kremukas gydo ir atrodo, kad produktai nealergizuoja.
Norejau parasyti ka gyd C sake, bet nebeprisimenu, parasysiu, kai tik gris atmintis
sake, kad tyrimai visi gali but netikslus, kad tiksliausias dalykas yra stebeti zandus, jei kas netinka, kita diena jau turetu pablogeti zandai.
liepe vaikui pradeti valgyt mesa, nes jau hemoglobinas labai zemas ir dar dakterino pavalgyt, nes rado grybelio ant liezuviuko ar ko ten.
ir kai suslapiuoja, tepti meliu, man patiko, kad nesiule iskart hormonais. nors sake, jei labai blogai tai patepti hidrokortizonu pora
kartu. Jis vienas geriau nei fucidin H, nes nereikia pratinti stafilokoko atsparumo antibiotikams.
man susidare ispudis, kad ten neskuba hormonais tepti, bet aisku sintetikos tai kilogramais plipdo:oh
grizom namo, jau vakare zandai slapiavo, bet su weledos cinko kremuku kazkaip uztraukiau.
isbandykit ji mamos, yra rasakiloj meginuku pirkti tik 5 lt ir turetu but naturalus ir ekologiskas kaip suprantu dalykas.
tai linkiu graziu svenciu, parasysiu jei dar ka prisiminsiu.