mano mažiukui ir pagerėjo, kūnelis gražesnis beje sunku spręst apie tų vaistu ir tepalų žalą ir naudingumą vapvz buvau privačiai pas dermatologę neblogą, tai ji nustebo, kad vaistų neduodu, kad tik sebamedais teplioju, sako mažute, pas jus jau lb įsisenėję, jei nepradėsit rimtai gydyt, o tik tepliosit velniai žino kuo, jums peraugs į astmą ar dar ką, nes oraganizmas nebeįstengia kovoti be paskatinimo ji man ir sako- jei tu nori užsigydyt per vasarą ta zarazą, kas jums sako ir įvyks jei tikrai norėsit, gerkit vaistukus, tepkit tepaliukais, aišku ne hormononiais, vasarą prie jūros dažnai važiuokit, sveikai maitinkitės, būkit lauke kuo dažniau ir tikrai pasveiksit.jei norit pasveikt, sako, turit būtinai užsigydyt žaizdas nes jos neleidžia pasveikt oraganizmui pilnai.ir dar kas man įstrigo, ji man sako AD yra liga, o visos ligos yra gydomos vaistais, todėl tikrai labiau nepakenksit nei čipsai ir kola kitiems vaikams pakenkia, nenaudokit hormonų dažnai ir pirmyn, nes taip kankinsitės iki paauglystės nežinau kiek čia tiesos, bet va dar viena nuomonė
beje, dar paklausiau, sakau kaip su tuo mitu, kad daug kas išauga iki trijų metukų, ji man sako, kad taip, bet jei negydysit o tik lauksit ir tikėsitės, kad išaugs savaime, niekada to nebus. kad reikia gydyt vaistukais ir laaaabai žiūrėt maistuką nežinau kuom betikėti, bet ji taip įtikinamai kalbėjo
Dėl agurklių aliejaus. Mano draugė savo vaikus tepa. Sakė jau po kelių dienų pradėjo šviesėt oda
QUOTE(Eima @ 2010 04 03, 10:12)
Dėl agurklių aliejaus. Mano draugė savo vaikus tepa. Sakė jau po kelių dienų pradėjo šviesėt oda
o kur jo būtų galima įsigyt?vaistinėse juk nepardavinėja?nes aš gyvenu ne Vilniuje, kur pardavyklų yra daugiau
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 03, 06:46)
1.Gal pradekime Velyku savaitgali linksmesne nata?
2.Vakar mano mazoji ismiegojo visa nakti Ir
3/Be je nupirkau saviskei plastmasiniu kiausiniu, su zuikuciais, kad galetu irgi tureti, zaisti, kai visi begios su kiausiniais.
2.Vakar mano mazoji ismiegojo visa nakti Ir
3/Be je nupirkau saviskei plastmasiniu kiausiniu, su zuikuciais, kad galetu irgi tureti, zaisti, kai visi begios su kiausiniais.
1.LiloSun, tikrai ,kad vat kaip būna AŠ pati nebuvau alergiška, tik jau būdama nėščia staiga tapau alergiška katėms , ir tai išliko iki
dabar. Vat mažajai nieko visai, jei nuvažiuojam į kaimą, kur pūkuotas katinas, o aš ant tos sofos pasėdžiu ir pradedu iškart nosį trint, užsikemša nosis, paraudonuoja akys. Pvz. dulkėms ir gėlių žiedadulkėms tapau alergiška irgi tik ilgiau su jomis padirbusi, ir dar visokiems megztinių pūkams
2.
3.Kokia gera mintis O kur jūs juos pirkote? Aš jau galvoju ką čia reiks daryt prie to velykinio stalo,kai visi valgys kiaušinius
Sveikinu su Šv. Velykomis, mažučiams daug Sveikatos
Sveikos. Jungiuos į jūsų gretas... Kol kas atopinio dermatito mažuliui neisk nepripaišė, nes net ir nebuvo pas odos gydytoją. Bet jau keliausiu, nes po pagulėjimo ligoninėje su plaučių už-degimu ir penicilino pilno kurso, šaiip tik pasausėjanti odelė darosi vis negražesnė. Žandukai vis raudonuoja, sausėja, o ant rankų pakietėję sausi plėmukai jau susiformavo.
TS tik laikinai padrėkina odelę, bet vis reikia po kelis kartus per dieną tapti. Tik tiek, kad mažulis auga linksmas, pakankamai gerai miega. Gauna mano pienuką ir nesu tikra, ar turiu kažko iš maisto vengti ar vis tik valgyt viską. O ir gyvūnus auginam - katiną, šunį...
Einu skaityt - tiek info jūsų čia pridėję.
TS tik laikinai padrėkina odelę, bet vis reikia po kelis kartus per dieną tapti. Tik tiek, kad mažulis auga linksmas, pakankamai gerai miega. Gauna mano pienuką ir nesu tikra, ar turiu kažko iš maisto vengti ar vis tik valgyt viską. O ir gyvūnus auginam - katiną, šunį...
Einu skaityt - tiek info jūsų čia pridėję.
QUOTE(plato @ 2010 04 03, 00:19)
Nenoriu aš čia nieko įrodinėt, nei ką. Bet vat man klausimas ,nors tu ką. Ar jūs tikrai esat 100 proc. tikra,kad jūs teisi? Ar tikrai?
Jei alergiją lemia genai ir užterštumas ir maisto produktai ir t.t. Tai kodėl kremu tepimas išbėrimo yra užslopinimas? Jei aš tuo pačiu metu neduodu blogo maisto, ir tepu kremu,kuris padeda, kad nenueiti iki sutinusių raudonų dėmių.
Vertinu aš ir natūralumą ir natūralias priemones, bet išties tai nelabai jau man noris toliau diskutuot, nes matau ,kad yra viena tiesa čia ir viskas. Nei viena tiesa nėra teisesnė, nes visi vaikai skirtingi. Ir jų tėvai skirtingi.
Ir šiaip , man šokas išties po tų siaubingų palyginimų. Nafta, onkologinės ligos....
Na juk susieta tai buvo iškart su tuo. Tepi kremu iš vaistinės - viskas.
Jei alergiją lemia genai ir užterštumas ir maisto produktai ir t.t. Tai kodėl kremu tepimas išbėrimo yra užslopinimas? Jei aš tuo pačiu metu neduodu blogo maisto, ir tepu kremu,kuris padeda, kad nenueiti iki sutinusių raudonų dėmių.
Vertinu aš ir natūralumą ir natūralias priemones, bet išties tai nelabai jau man noris toliau diskutuot, nes matau ,kad yra viena tiesa čia ir viskas. Nei viena tiesa nėra teisesnė, nes visi vaikai skirtingi. Ir jų tėvai skirtingi.
Ir šiaip , man šokas išties po tų siaubingų palyginimų. Nafta, onkologinės ligos....
Na juk susieta tai buvo iškart su tuo. Tepi kremu iš vaistinės - viskas.
Zinokit, as nesuprantu jusu Plato. Jeigu jums patinka manyti, kad mineralinis aliejus arba dar kitaip vadinamas skystas parafinas, kuris yra pagrindine sintetiniu kremu sudedamoji dalis, yra gaminamas ne is naftos, o tarkim is sviesto, tai jus taip ir manykit. Kaip kad pvz galima manyti, kad zeme ne apvali, o dubens formos - kas nuo to pasikeis?
O ka reiskia ar as teisi? Nu jau cia iki absurdu su tokiom diskusijom nuejom. As juk nedariau pati nei tu tyrimu, netyrinejau pati po mikroskopu nei naviku nei kitu dariniu. Taciau, jeigu ne viename saltinyje jau yra rasoma, kad atlikus tokius ir tokius tyrimus paaiskejo tokie dalykai, tai koks tikslas uzsidengti ausis, purtyti galva ir kartoti as netikiu netiki netikiu?
Is viso tai man jau igriso sitos diskusijos. As sugebu padeti savo vaikui ir man to uztenka. Tik is geros valios norejosi padeti ir kitiems. Bet jeigu jums kaip teigiate mano tiesos nepriimtinos (nors jos tikrai nera vien mano), tai susigeneruokit savas tiesas, jomis vadovaukites ir laimingai sveikite.
P.S. Visiems linksmu svenciu
QUOTE(ausru @ 2010 04 03, 10:25)
Zinokit, as nesuprantu jusu Plato. Jeigu jums patinka manyti, kad mineralinis aliejus arba dar kitaip vadinamas skystas parafinas, kuris yra pagrindine sintetiniu kremu sudedamoji dalis, yra gaminamas ne is naftos, o tarkim is sviesto, tai jus taip ir manykit. Kaip kad pvz galima manyti, kad zeme ne apvali, o dubens formos - kas nuo to pasikeis?
O ka reiskia ar as teisi? Nu jau cia iki absurdu su tokiom diskusijom nuejom. As juk nedariau pati nei tu tyrimu, netyrinejau pati po mikroskopu nei naviku nei kitu dariniu. Taciau, jeigu ne viename saltinyje jau yra rasoma, kad atlikus tokius ir tokius tyrimus paaiskejo tokie dalykai, tai koks tikslas uzsidengti ausis, purtyti galva ir kartoti as netikiu netiki netikiu?
Is viso tai man jau igriso sitos diskusijos. As sugebu padeti savo vaikui ir man to uztenka. Tik is geros valios norejosi padeti ir kitiems. Bet jeigu jums kaip teigiate mano tiesos nepriimtinos (nors jos tikrai nera vien mano), tai susigeneruokit savas tiesas, jomis vadovaukites ir laimingai sveikite.
Man jūsų tiesos priimtinos, kol jūs nepuolėt savo tiesas įrodinėt man, ir kad aš savo vaiką nuodiju. Pateikit informaciją. Šaunu. Super, kad dalinatės. Bet nepulkit iškart ieškot vėžių , auglių ir visokio blogio. Aš susikoncentruoju tik į gerus dalykus. Man priimtina medicina, man priimtina liaudiškos priemonės. Bet aš neperšu savo nuomonės ir negasdinu, neieškau aš tik blogiausio. Tai nereiškia,kad laikau įkišus galvą į smėlį.
Šaunu,kad jūs tapote pati gydytoja savo vaikui, bet kaip ir pati sakot, aš turiu savo tiesas ir gyvenu, tai nereikia gasdinti,kad mano vaikui bu sdabar blogai. Net nesinori jau lyst man čia, toks vaizdas, kad linkima mano vaikui blogo Na tepu aš tą kremą, tepu, ir netikiu,kad bus kas blogo. Ot kvailas daiktas ane??
Tikrai gailiuosi,kad garsiai pasakiau,kas mum padeda ir prieš Velykas dar nuotaiką gadinuos
plato, nesinervuok, aš tau labai stipriai pritariu mano veido oda pačios lb sausa, tepu kremu kiekvieną dieną, taip išeina kenkiu taip sau aš taip pat netepu savo mažiuko bet kuo, o kremuku kasdien, juolabiau visi gydytojai kaip vienas sako, kad odelė turi būti kasdien po kelis kartus stipriai drėkinama, ir nurodo tuos kremus kurie galimi net naujagymiams. argi jie nori jiems pakenkti aš pritariu ir liaudies medicinai, bet ne visada ji išgali padėt, o žaist vaiko sveikata nebeturiu kada, vis tikiuos išaugt iki 3 metukų gydantis beje, turiu vieną pavyzduką panašų, mano teta jaunystėje susilaukė dukters, gydytojai nustatė pas mergytę lb silpną širdį, kažkokia liga buvo, db nepasakysiu tai va, jie rekomendavo širdį stiprint vaistukais, teta atsisakė bijodama pakenkt mažo kūdikėlio vidaus organams, galvojo apie jos ateitį ir gydė liaudies medicina, žolelėm, įv užpilais. db mergaitei jau 23 metai, ji vos paeina, širdis lb silpna, uždrausta jai turėt vaikiuką, nes mirs, jokio fizinio krūvio ir aplamai neaišku kiek ji betems esmė tame, kad teta tikėjo liaudies medicina, atsisakė bet kokių cheminių vaistų, gydė pati, ko pasekmės db labai nekokios tad spręsti kuo pasitikėti-vaistais ar žolelėm yra lb sunku ir apie ateitį spręst dar tikrai per anksti, speliot kas gali nutikt ateityje ir pan.
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 03, 12:15)
plato, nesinervuok, aš tau labai stipriai pritariu mano veido oda pačios lb sausa, tepu kremu kiekvieną dieną, taip išeina kenkiu taip sau aš taip pat netepu savo mažiuko bet kuo, o kremuku kasdien, juolabiau visi gydytojai kaip vienas sako, kad odelė turi būti kasdien po kelis kartus stipriai drėkinama, ir nurodo tuos kremus kurie galimi net naujagymiams. argi jie nori jiems pakenkti aš pritariu ir liaudies medicinai, bet ne visada ji išgali padėt, o žaist vaiko sveikata nebeturiu kada, vis tikiuos išaugt iki 3 metukų gydantis beje, turiu vieną pavyzduką panašų, mano teta jaunystėje susilaukė dukters, gydytojai nustatė pas mergytę lb silpną širdį, kažkokia liga buvo, db nepasakysiu tai va, jie rekomendavo širdį stiprint vaistukais, teta atsisakė bijodama pakenkt mažo kūdikėlio vidaus organams, galvojo apie jos ateitį ir gydė liaudies medicina, žolelėm, įv užpilais. db mergaitei jau 23 metai, ji vos paeina, širdis lb silpna, uždrausta jai turėt vaikiuką, nes mirs, jokio fizinio krūvio ir aplamai neaišku kiek ji betems esmė tame, kad teta tikėjo liaudies medicina, atsisakė bet kokių cheminių vaistų, gydė pati, ko pasekmės db labai nekokios tad spręsti kuo pasitikėti-vaistais ar žolelėm yra lb sunku ir apie ateitį spręst dar tikrai per anksti, speliot kas gali nutikt ateityje ir pan.
Bet taipogi neaiku kaip butu jei nebutu pasitikejusi liaudies medicina, o gydziusi vaistais. juk nieks negali pasakyti, kada tada butu isgijusi... na cia tokie dalykai...
Ir apskritai del dermatito.... kazkaip maniau, kad tai odos liga ir nevisada turi bendro su vidumi (konkreciai). Ausru, sako, kad viskas tik is vidaus. Ar as kazka blogai supratau?
na kiek teko girdėt, kad tai viskas iš vidaus, organizmas kovoja su brudais ir viskas veržiasi per odą na sunku ką pasakyt, gydytoja mums liepė gydytis iš vidaus, išrašė Zyrtec, bet kiek skaičiua visur, nikur nerašo kiek dienu jį riekia vartot gal kas žinot
o dėl to pvz, gal ir nekokį daviau, negerai pasieilgiau lygindama, nes nestumiu aš ant liaudies medicinos, bet esmė tame, kad ji dabar geria vaistus didelėm dozėm, bet gydytojai sako, kad biški paveluota su jais....kad širdutė jau pervargusi
o dėl to pvz, gal ir nekokį daviau, negerai pasieilgiau lygindama, nes nestumiu aš ant liaudies medicinos, bet esmė tame, kad ji dabar geria vaistus didelėm dozėm, bet gydytojai sako, kad biški paveluota su jais....kad širdutė jau pervargusi
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 03, 12:59)
na kiek teko girdėt, kad tai viskas iš vidaus, organizmas kovoja su brudais ir viskas veržiasi per odą na sunku ką pasakyt, gydytoja mums liepė gydytis iš vidaus, išrašė Zyrtec, bet kiek skaičiua visur, nikur nerašo kiek dienu jį riekia vartot gal kas žinot
Na mes irgi ka tik gerem zyrtec'a. istikruju irgi nepaklausiau kiek laiko vartot. Sakiau sugersim visa, bet palaipsniui kaip tai uzsimirso ir nepabaigem.
O tai kaip gydytis is vidaus?