QUOTE(ausru @ 2010 04 02, 22:21)
Ogi paprastai - juk ne is dangaus tas kudikelis nusileido, o 9 menesius augo tarpo jusu kune, o jis manote labai svarus?
Dar vienas dalykas - jeigu vaikas alergiskas, vadinasi paveikta jo genetika. O kas tuos genus paveike? Ogi uzterstumas.
Žinokite, nepatikėsite, bet viską būtent taip ir suprantu kaip jūs paaiškinote. Tada kodėl kitiems vaikams nėra jokių AD
Jei genetika , tai sutinku. Mano brolis ir jo sūnus be galo alergiški buvo. Kūdikystėj ir ankstyvoj vaikystėj.
Nenoriu aš čia nieko įrodinėt, nei ką. Bet vat man klausimas ,nors tu ką. Ar jūs tikrai esat 100 proc. tikra,kad jūs teisi?
Ar tikrai?
Jei alergiją lemia genai ir užterštumas ir maisto produktai ir t.t. Tai kodėl kremu tepimas išbėrimo yra užslopinimas? Jei aš tuo pačiu metu neduodu blogo maisto, ir tepu kremu,kuris padeda, kad nenueiti iki sutinusių raudonų dėmių.
Vertinu aš ir natūralumą ir natūralias priemones, bet išties tai nelabai jau man noris toliau diskutuot, nes matau ,kad yra viena tiesa čia ir viskas. Nei viena tiesa nėra teisesnė, nes visi vaikai skirtingi. Ir jų tėvai skirtingi.
Ir šiaip , man šokas išties po tų siaubingų palyginimų. Nafta, onkologinės ligos....
Na juk susieta tai buvo iškart su tuo. Tepi kremu iš vaistinės - viskas.
Po kelių metų nenustebčiau ką nors išgirdus dar naujo. Kiekvieną naujausią straipsnį aš vertinu labai skeptiškai, stengiuosi pažiūrėt iš šalies. Ir nepuolu iškart tikėt visais naujausiais moksliniais tyrimais kokie tik paskelbti. Dar neseniai visur trimitijo apie mėsos žalą, riebalus. O va jau straipsniai ir tyrimai apie mėsos gėrį ir gyvulinių riebalų gerumą ir sveikatą .
O užterštumas..... aš dirbau gana nesveikomis pakankamai sąlygomis būdama nėščia, valgiau viską, nekimšau kas pakliūva, bet ir nesilaikiau dietų su sveikuolišku maistu. Draugė išvis dirbo kenksmingomis sąlygomis, grožio salone, kirpykloje, valgė ką norėjo ir kada papuolė. Mano vaikas alergiškas , jos ne. Abi gyvenam prie judresnių gatvių ir dirbam pačiose judriausiose miesto vietose. Et... Nežinau išties , kam aš čia kalbu, turbūt , tikrai pilnatis veikia