Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 01, 17:22)
internetu uzsakinejau.bet ir eco parduotuvelrs ju turi.bet mes kai provincijoj gyvenam,viska internetu siustis tenka tongue.gif

Tai cia tie rutuliai http://ekopirk.lt/ek...alls-2-rutuliu/

Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2010 04 01, 17:53)
tai kaip suprantu tie eco rutuliai geriau isskalbia nei riesutai,reiks gal juos pirkt  rolleyes.gif

nezinau ar geriau,bet man ne kiek neprasciau negu Bobas skalbe 4u.gif

QUOTE(kar @ 2010 04 01, 19:56)

sitie,sitie
.......................
Vynuoge,laikykites 4u.gif
Mes dabar tokiam pablogejime sedim nuo Naujuju,kad as jau visa savo optimizma praradus. Ryt dar pas dermatologa vaziuosim i Kairiukscio.
Kiekybini paseli dare,tai jokio stafilakoko nerado,kaip ir kitu patologiniu. Bet nera nei lakto, nei bifido bakteriju. Vis neissirenku kokius probiotikus nupirkt jai.nes prisiskaiciau,kad bifido isvis neatsparios skrandzio rugstim ir iki tikslo nenueina. vz..
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 01, 18:32)
veidelis pas mus nebuvo nukasytas, tik sausos raudonos dėmės, rankos pas mus nudraskytos ir kojytės. žaizdeles aš dezinfekuoju biodermos kremuku specialiu Atoderm PO zinc, kuris ne tik gydo raudonumus, bet ir dezinfekuoja juos, eleidžia žaizdelėms infekuotis. jis brangus bet labai geras thumbup.gif o dėl maudymo maudau kas keturias dienas, ne dažniau, nes po maudynių mums pablogėja doh.gif

Zinau as ta PO Zinc - metosi kazkur apypilne tuta, vis neprisiruosiu issiusti, cia kazkam zadejau padovanot. Mums tai nei hormonai nei jokie sintetiniai nepadejo. Buvo laikas kai pirkau visus is eiles neziuredama kainos ir nieko, snipstas, pinigu ismetimas i bala. Prisimenu kaip vos ne metus laiko ant kojyciu buvo negyjancios zaizdos, is kuriu pastoviai sunkesi skystis - niekas nepadejo - nei hormonai, nei meliai, nei po zinc - viskas tik laikinai uztraukdavo, o po dienos kitos ir vel budavo sunkiasi. Tik po Kinotakaros tos zaizdos uzsitrauke. Todel galiu pasakyti, kad tais tepalais tepkit netepe - jeigu toksinu perteklius neturi kur detis, tai jis ir lips per oda. Ir dar reiketu dziaugtis, kad per oda lipa, o ne i onkologines ligas metasi.
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 01, 16:53)
Plato, vaziuojame rytoj i Antakalny - darysime kraujuko tyrimus privaciai, labai tikiuosi bent kokios info, kuri atrastu musu bedu priezasti... Viliuosi, kad pavyks pasikonsultuoti ir su alergologe  unsure.gif

4u.gif Linkiu,kad tik pagerėtų

QUOTE(spensera1 @ 2010 04 01, 18:32)
veidelis pas mus nebuvo nukasytas, tik sausos raudonos dėmės, rankos pas mus nudraskytos ir kojytės. žaizdeles aš dezinfekuoju biodermos kremuku specialiu Atoderm PO zinc, kuris ne tik gydo raudonumus, bet ir dezinfekuoja juos, eleidžia žaizdelėms infekuotis. jis brangus bet labai geras thumbup.gif o dėl maudymo maudau kas keturias dienas, ne dažniau, nes po maudynių mums pablogėja doh.gif

Mums šitas irgi geras mirksiukas.gif O dėl maudynių tai g.gif Aš dabar pagalvojau, ypač jei kremais tepant, tai man kažkaip noris vakare nuplaut g.gif Juk netepsi vėl ant jau užteptos odos g.gif Aš tai prausiu kasdien.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 01 balandžio 2010 - 23:46
QUOTE(plato @ 2010 04 01, 23:43)
4u.gif  Linkiu,kad tik pagerėtų
Mums šitas irgi geras mirksiukas.gif 

O sudety analizavotes? Ar esat skaite apie tokia sudedamaja to kremo dali kaip mineralinis aliejus? Cia tik vienas is "geriu", kuriu ten yra. Imetu nuoroda, gal bus idomu ka vaikelis per oda gauna mirksiukas.gif - http://www.kvapunama...lt/min_aliejai/ - cia tik vienas is daugybes straipsniu. Apie mineralinio aliejaus zala galite kokiomis tik norite kalbomis pasiskaityti, o Biodermos Atoderm PO Zinc kreme jis anaiptol ne saraso pabaigoje.

Stai Atoderm PO Zinc sudetis
"Ingredients: water (aqua), mineral oil (parafinum liquidum), glycerin, cetearyl isononanoate, glyceryl stearate, peg-100-stearate, myreth-3 myristate, dimethicone, steareth-21, beta-sitosterol, zinc gluconate, piroctone olamine, tocopheryl acetate, mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, laminaria ochroleuca extract, cetyl alcohol, stearic acid, triethanolamine, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, disodium edta, carbomer, caprylic/capric triglyceride, phenoxyethanol.

Visu sudetiniu daliu, tu kurios bandomoms ziurkems sukele skrandzio kraujavimus, vezi ir genetinius pakitimus neanalizuosiu - esu ne karta jau tai dariusi, kas skaite senesnes temas, tas zino, tik atkreipkit demesi kurioje saraso vietoje sitam kreme randasi mineralinis aliejus. Pagal nuo seno tarp kosmetikos gamintoju priimta tvarka pagrindiniai didziausiu proporciju ingredientai eina saraso pradzioje.

Bet atleiskit kad man vis rupi ka kitos mamos ant savo vaiku sutepa, is tikruju tai gal reiketu viena karta numoti ranka ir baigti ta svietejiska misija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 02 balandžio 2010 - 02:16
Ausru, o tai ką tu siūlai tept, kai niekas nebepadeda?aš bent hormininių nevartoju, bandau sveikiau užsigydyt?ką ten tu minėjai, kad jums padėjo?kas ten per vaistas, prasau placiau.tepalas ar kas?o kaina lb kandžiojasi?supranti, jei nori apsaugot vaiką nuo chemijos, tektų i vakumą įkišt, nes mes gyvenam bute šalia gatvės, visas maistas koks cheminis. nors perku patį geriausią jam, bet galimybės iš kaimo temptis neturiu, tenka pasitikėt bobulėm ant turgaus, o be to jis faktiškai visko negali valgyt. supranti, tu sakei, kad tavo vaikui nepadeda, tai ir numojai ranka, o jei būtų tas tepalas kažkiek palengvinęs, mažiau kasytūsi, jam palengvėtų, ar taip pat numotum į tą kremą ir toliau leistum vaikui kankintis ir išradinėtum kažką naują?
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 01, 22:04)
nezinau ar geriau,bet man ne kiek neprasciau negu Bobas skalbe 4u.gif
sitie,sitie
.......................
Vynuoge,laikykites 4u.gif
Mes dabar tokiam pablogejime sedim nuo Naujuju,kad as jau visa savo optimizma praradus. Ryt dar pas dermatologa vaziuosim i Kairiukscio.
Kiekybini paseli dare,tai jokio stafilakoko nerado,kaip ir kitu patologiniu. Bet nera nei lakto, nei bifido bakteriju. Vis neissirenku kokius probiotikus nupirkt jai.nes prisiskaiciau,kad bifido isvis neatsparios skrandzio rugstim ir iki tikslo nenueina. vz..

jei nera nei lakto, nei bifido, tai tuoj atasiras patogeniniu.
jums reikia ne rinktis, o nuolat gerti gerasias bakterijas. jei kaip rasot ju neauga ir beveik nera zarnyne (nes tyrime turi buti nurodyti du dalykai: kiek ju yra, ir ar auga apskritai), tai ir rezultatai gali ne is karto pasimatyti, mano vaikui prireike metu,kol atsistatem. gal tik po keliu menesiu apskritai kazkoks poveikis pasijuto. tik pagal tyrimus suzinojom, kad jau pradejo augti kolonijos, nes pagal bukle dar negalejau pasakyt.

kokias jus rinkotes gb?

bifido sudaro 90% zarnyno floros, o lacto 10%, pastarosios yra skaitomos svarbesnėmis.
mums gastro irgi pradėjo atstatinėti nuo lakto. čia gal ir individualu, nežinau.

praėjusioj temoj rašiau jau svarbiausią info iš čia:

http://www.ispub.com...iotics.xml#h1-6

GB reikai vartoti su maistu arba po maisto, nes maistas neutralizuoja skrandžio rūgščių poveikį
The Jarisch-Herxheimer Reaction - gali pasireiškti į alerginę reakciją panaši reakcija - sąlygota patogeninių bakterijų žūties,t.y. vienosžūva,kitos nešdinasi iš organizmo, alia kaip žiurkės iš skęstančio laivo. tokiu atveju gali tekti sumažinti GB kiekį, kol alerginės reakcijos nelieka ir toliau vartojant vėl didinti ir pasiekti didžiausią terapinę dozę. taip pat reikai turėti omeny, kad net tokia neigiama reakcija yra teigiamas pokytis ir rodo organizmo sveikimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 02 balandžio 2010 - 07:54
ojei kiek aš visko nežinau blush2.gif o tai kada tų gerųjų bakterijų netenkama?nes mums kai tyrimus darė, nieko apie jas neminėjo g.gif o kokiu pavidalu jas reikia gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 02, 09:16)
ojei kiek aš visko nežinau blush2.gif o tai kada tų gerųjų bakterijų netenkama?nes mums kai tyrimus darė, nieko apie jas neminėjo g.gif o kokiu pavidalu jas reikia gerti g.gif

gal truputį bendros info apie jas pradžiai:
http://www.e-vaistin...ios-bakterijos/

šiaip jau gb (gerosios bakterijos) turi gyventi mūsų žarnyne, kad jis sėkmingai veiktų, o žūsta dėl netinkamos mitybos, antibiotikų, užteršto maisto, radiacijos, viduriavimo, kt ligų. Taip pat ir alergiukų žarnynas dažnai streikuoja.

kūdikiams yra sukurti milteliai, kurių kieviena kruopelytė turi apvalkalėlį, kad kuomažiau jų žūtų skrandyje ir pasiektų žarnyną. bet ne visada yra būtent to, ko reikia kūdikiui, Lietuvoj sakyčiau pasirinkimas kolkas skurdokas, nors jau tikrai žymiai geriau nei preiš kelis metus, tai kartais tenka gerti kapsulėmis parduodamas, o kadangi vaikai dar jų nesugeria, tai ardyti ir girdyti taip. aš tokiasstengiuosi didesnėm dozėm girdyti.

beje, vyresnėliui mums labai super kramtomos thumbup.gif bet kiek žinau lieutvoj jų yra tik vienos rūšies.
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 01, 16:31)
kristinuv, labai lauksim naujienu!
Ot ir prsau, atrodo kraujukas nieko neparode - sveikas vaikas, o lopo meginiai iskase priezastis... Labai dziaugiuosi, kad pavyks nustatyti negalavimu kaltininkus.

Mamytes, nebezinau jau ka ir bedaryt....  doh.gif  Nutraukiau visus papildus skirtus O.N., nesu tikra kad jie mums kenkia, bet kuo toliau tuo liudniau.
Aciu Dievuliui, kunelis grazesnis, taciau veidukas- verkt norisi... Draskosi iki krauju, nors naguciai ir nukarpyti. Apmaunu pirstinytem trina iki asaru.. naktys bemieges, blaskosi, verkia... Kelnytes permaunant stveria kojas ir znaibydama drasko...
Lauke geriau, o vos tik i namus gryztam ir vel uzraustam... nebeismanau jau kuo ir tept ir ka daryt?  verysad.gif

užuojauta... bet galiu patart labai nedaug.. paprasčiausiai išlaukti... praeis. tikrai praeis... mum pernai taip buvo panašiu metu... ką padarysi dabar labai bjaurus oras ir tai veikia...
aš visada kai jau nebegalėdavau pati tvert leisdavau vonią vandens ir kišdavau... jai labai vanduo patinka tai pamiršdavo kad reikia kasytis...
teks atrast kažką, kas padėtų... stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 04 02, 01:55)
Bet atleiskit kad man vis rupi ka kitos mamos ant savo vaiku sutepa, is tikruju tai gal reiketu viena karta numoti ranka ir baigti ta svietejiska misija  lotuliukas.gif

Tai, kad pateiki įdomią info ir asmeniškai aš, dažniausiai būtent iš tavo pateikiamos info pirmą kart ir susidomėjau kas per sudėtis tų kremu ir pan. Gal tiesiog gan griežtokas info ir savo nuomonės pateikimas gali užkliūt. Bet esu visiškai tokia pati kaip tu (tiesiog kitoj srity) todėl galiu ir suprast. Man visada rūpėjo kaip yra vaikai gydomi. Irgi taip pat sakydavau mamytėms - ką jūs darot, pagalvokit savo galvom, paieškokit info pilna ir t.t. Kol supratau ir mano šeimos gydytoja tą patį pasakė - pranašu nebūsi, nesikišk, vaikas ne tavo. Kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad ji teisi. Bet kai paskaitau kaip vaikai gydomi, net kraujas užverda. Ir kas iš to? Blogiau tik pačiai. mirksiukas.gif
Aš ir pati savo mažojo nuo AD negydau tradiciškai nuo pat pradžių. Apart ADermos Exomegos, jis nieko kito iš chemijos nėra gavęs. Bet šitoj vietoj aš galėčiau ir savo šeimos gydytojai padėkot, kuri iš kart perspėjo, kad jei nenoriu tolimesnių pasekmių, iš kart galvočiau apie kitokį netradicinį AD gydymą. Ir ačiū jai už tai... Būna visko, juk AD banguoja, bet susitvarkom. AŠ būsiu iš tų mamyčių, kurios savo vaikus gydo homeopatiškai. Bet panašu, kad būsiu iš tų nedaugelio, kuri sakys, kad mums tai padeda. Tiesa, teko pakeist 2 gydytojas, nes mačiau, kad negana to ką jos daro ir nesigailiu, nes dabar matau rezultatus 4u.gif
Sorry, kad įsikišau, tiesiog tavo postas užkliuvo ir kažkaip norėjosi ir man pasisakyt tada blush2.gif
Atsakyti
Visoms mamytems, nuosirdus nuosirdus aciu uz palaikyma ir patarimus notworthy.gif
Jus visos nuostabios! Besisukdamos savuose rupesciuose atrandat laiko ir kita palaikyti uz rankos... group.gif

kristinuv, labai norejau uzbegti bent trumpam pas jus, bet baisingai laiko neturejom, vyras atsiprases is darbo suveziojo ir vis skubino greiciau greiciau... blush2.gif Tad manau progu susimirkseti dar bus wink.gif O orams atsylus, gal kur greitkelio Kaunas-Vilnius pusiaukely ir koki bendra mamyciu meeta suorganizuosim, jei tik bus noro bei galimybiu wink.gif
Atsakyti