Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

Sveikos mamos, grizau trumpam is ligonines biggrin.gif
dare lopo meginius ir ikvepiamiem, tai ikveliamiem nealergiskas, bent jau neparode nieko, o va lopus nueme siandien , tai priraudimu nemazai, tik sake ryt pakomentuos, kai bus tikslesni rezultatai.
man ten neatrodo labai blogai, nes jau buvau nusiteikus kazkokiam kosmarui ax.gif
tik labai nera ka veikti su vaiku, ypac po piet.
gulim palatoje pas Č, tai visai ir smagu.

vynuoge
ir musu tokie pat berimai, ryte lyg grazus, pradeda seiletis ir nueina tais spuogiukais.
mus tepa dabar meliu, jis pradziovina, bet kita diena vel tas pats.
tai trumpai tada tiek, parasysiu daugiau rytoj, kai grisim.
Atsakyti
laikykitės jūs ten mirksiukas.gif laukiam info gryžus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 04 01, 16:44)
O tuos eko rutulius reikia uzsisakinet? Ar yra pirkti ir paprastose parduotuvese? Kazkaip tokiais dalykais niekada nesidomejau, o i problemu su oda nieks niekada neturejo. Vyresneliui nei spuogiuko, nei paraudimo nebuvo...

internetu uzsakinejau.bet ir eco parduotuvelrs ju turi.bet mes kai provincijoj gyvenam,viska internetu siustis tenka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 04 01, 17:48)
Sveikos mamos, grizau trumpam is ligonines biggrin.gif
dare lopo meginius ir ikvepiamiem, tai ikveliamiem nealergiskas, bent jau neparode nieko, o va lopus nueme siandien , tai priraudimu nemazai, tik sake ryt pakomentuos, kai bus tikslesni rezultatai.
man ten neatrodo labai blogai, nes jau buvau nusiteikus kazkokiam kosmarui ax.gif
tik labai nera ka veikti su vaiku, ypac po piet.
gulim palatoje pas Č, tai visai ir smagu.

vynuoge
ir musu tokie pat berimai, ryte lyg grazus, pradeda seiletis ir nueina tais spuogiukais.
mus tepa dabar meliu, jis pradziovina, bet kita diena vel tas pats.
tai trumpai tada tiek, parasysiu daugiau rytoj, kai grisim.

kristinuv, labai lauksim naujienu!
Ot ir prsau, atrodo kraujukas nieko neparode - sveikas vaikas, o lopo meginiai iskase priezastis... Labai dziaugiuosi, kad pavyks nustatyti negalavimu kaltininkus.

Mamytes, nebezinau jau ka ir bedaryt.... doh.gif Nutraukiau visus papildus skirtus O.N., nesu tikra kad jie mums kenkia, bet kuo toliau tuo liudniau.
Aciu Dievuliui, kunelis grazesnis, taciau veidukas- verkt norisi... Draskosi iki krauju, nors naguciai ir nukarpyti. Apmaunu pirstinytem trina iki asaru.. naktys bemieges, blaskosi, verkia... Kelnytes permaunant stveria kojas ir znaibydama drasko...
Lauke geriau, o vos tik i namus gryztam ir vel uzraustam... nebeismanau jau kuo ir tept ir ka daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 01, 16:31)
kristinuv, labai lauksim naujienu!
Ot ir prsau, atrodo kraujukas nieko neparode - sveikas vaikas, o lopo meginiai iskase priezastis... Labai dziaugiuosi, kad pavyks nustatyti negalavimu kaltininkus.

Mamytes, nebezinau jau ka ir bedaryt....  doh.gif  Nutraukiau visus papildus skirtus O.N., nesu tikra kad jie mums kenkia, bet kuo toliau tuo liudniau.
Aciu Dievuliui, kunelis grazesnis, taciau veidukas- verkt norisi... Draskosi iki krauju, nors naguciai ir nukarpyti. Apmaunu pirstinytem trina iki asaru.. naktys bemieges, blaskosi, verkia... Kelnytes permaunant stveria kojas ir znaibydama drasko...
Lauke geriau, o vos tik i namus gryztam ir vel uzraustam... nebeismanau jau kuo ir tept ir ka daryt?  verysad.gif

Nebežinau ir aš , bet aš tai stverčiau vaiką ir eičiau pas dar kitą gydytoją. Pediatrė mum išrašydavo Extra siuntimą, tą pačią dieną, kai pas mus tik didžiausi bėrimai buvo, o čia jumjaukasosi iki kraujų, neduok die infekcija kokia unsure.gif Eičiau tol, kol rasčiau ,kas bent kažkuo gali pagelbėt. Ne mano nervam būtų laukt kažkokių pagerėjimų, o vaikas kankinas verysad.gif Bandykit kaip ausru gydė unsure.gif
Atsakyti
Plato, vaziuojame rytoj i Antakalny - darysime kraujuko tyrimus privaciai, labai tikiuosi bent kokios info, kuri atrastu musu bedu priezasti... Viliuosi, kad pavyks pasikonsultuoti ir su alergologe unsure.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu tie eco rutuliai geriau isskalbia nei riesutai,reiks gal juos pirkt rolleyes.gif

Vynuoge console.gif jauciu kaip sunku,jau vien skaitant graudu kaip tie vaikuciai kankinasi verysad.gif Laikykites mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 01, 17:53)
Plato, vaziuojame rytoj i Antakalny - darysime kraujuko tyrimus privaciai, labai tikiuosi bent kokios info, kuri atrastu musu bedu priezasti... Viliuosi, kad pavyks pasikonsultuoti ir su alergologe  unsure.gif

Varge, varge, galiu tik palaikyti jus uz rankos, pati niekada nezinau kaip elgtis, kai pablogeja....
O Jus labai mokate paguosti visada 4u.gif
tuos mokamus tyrimus daro tik treciadieniais, jei as neklystu, bet tikrai nenoriu suklaidinti. zinoma vaziuokite gal kazka patars, dieve dieve, kaip sunku.
stiprybes 4u.gif
Uzeikit pas mus , jei turesite laiko, mes 2 palatoje 867359348
Atsakyti
vynuoge puikiai tave suprantu, aš dažnai naktį atsikeliu ir laikau vaiko rankytes, kad nesidraskytų, pas mus veidukas gražus, bet jau delniukai doh.gif vienos žaizdos doh.gif mums veideliui laaabai padėjo bepanten plius tepalas, iškart veidelis pasidarė gražus, o va kūnui jis nelabai mums. nežinau kodėl taip g.gif pirštinytes aš ir maudavau,jis nusitraukdavo jas, viniodavau su bintu rankytes, bet per bindą nusidraskydavo. konsultavaus su gydytoja, nepatarė ant rankų nieko dėt, mat skatina prakaituot ir dar blogiau.mums dar cutibaza kremukas padėjo kažkiek mirksiukas.gif pas mane praktika nemenka ant tepalų, krūvas jų išbandžiau. reikia mudyt kuo rečiau nes lb oda sausėja, išmaudžius tepu sebamed kremu labai riebiu visą kūną storu sluoksniu, kažkiek padeda, apramina odelę mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristinuv, laukiam naujienu 4u.gif O kaip bendrai jusu bukle?

Vynuoge, laikykis 4u.gif Isivaizduoju kaip sunku, o ka O.N. sake del jusu bukles?
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 01, 17:43)
vynuoge puikiai tave suprantu, aš dažnai naktį atsikeliu ir laikau vaiko rankytes, kad nesidraskytų, pas mus veidukas gražus, bet jau delniukai doh.gif vienos žaizdos doh.gif mums veideliui laaabai padėjo bepanten plius tepalas, iškart veidelis pasidarė gražus, o va kūnui jis nelabai mums. nežinau kodėl taip g.gif pirštinytes aš ir maudavau,jis nusitraukdavo jas, viniodavau su bintu rankytes, bet per bindą nusidraskydavo. konsultavaus su gydytoja, nepatarė ant rankų nieko dėt, mat skatina prakaituot ir dar blogiau.mums dar cutibaza kremukas padėjo kažkiek mirksiukas.gif pas mane praktika nemenka ant tepalų, krūvas jų išbandžiau. reikia mudyt kuo rečiau nes lb oda sausėja, išmaudžius tepu sebamed kremu labai riebiu visą kūną storu sluoksniu, kažkiek padeda, apramina odelę mirksiukas.gif

Bepanthen Plius yra antiseptinis - t.y. naikina bakterijas, tai nenuostabu, kad padejo, jeigu i ta veideli nuo kasymo buvo kazkas isimete.

O jei retai maudysit, isimes ir i kuneli. Jei norit, kad ne taip sausetu ir dar padetu, maudykit su negyvosios juros druska.
Atsakyti
veidelis pas mus nebuvo nukasytas, tik sausos raudonos dėmės, rankos pas mus nudraskytos ir kojytės. žaizdeles aš dezinfekuoju biodermos kremuku specialiu Atoderm PO zinc, kuris ne tik gydo raudonumus, bet ir dezinfekuoja juos, eleidžia žaizdelėms infekuotis. jis brangus bet labai geras thumbup.gif o dėl maudymo maudau kas keturias dienas, ne dažniau, nes po maudynių mums pablogėja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spensera1: 01 balandžio 2010 - 18:33