Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(rieduliukas @ 2010 03 18, 11:02)
labas rytas
o dėl odos drėkinimo... visi tie sintetiniai tikrai nu max pusvalandžiui sudrėkindavo mažės odelę ir po to vėl tepk... ir tepdavau o ką padarysi...
tarp kitako sintetinio tepalo buvo nemačius ilgai... ir ką? vakar mb patepė po pietų žandus... užraudo užkaito draskosi, bet kadangi buvo jau labai laikas miegot nu galvojau pervargo... vakare mb vėl patepė vėl akimirksniu tas pats... sakau vsio daugiau jokių tepimų...
tai vat tokios tokelės iš mūsų fronto

o kuo jus drekinat?
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 18, 10:06)
o kuo jus drekinat?

taukmedžiu, kpanangan (jei teisingai parašiau), šiuo metu tik tuos turiu... o šiaip dar esu turėjus kokosų aliejaus ir emu... emu darysiu užsakyma vėl nes labai man patiko... dar galvoju avokadų sviestą pabandyt užsisakyt... prausiu su afrikietišku juoduoju muilu (bet ir tai max 2 kartus į savaitę) ir galvą su tuo paęiu muilu išplaunu
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 17, 23:26)
Mums irgi reikejo primoketi, bet kazkaip maziau  g.gif Gal uz visa triju menesiu doze tiek sumokejom  g.gif

Nuo gruodzio menesio 2009 m. uz neocate reikia primoketi apie 35 lt., nebekompensuoja jo 100 proc. kaip kad ankcaiu.
Gulejome ligonine gruodzio pradzioje ir gydytojai informavo, kad jau pora dienu, kaip pasikeite tvarka.
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 03 17, 22:57)
ausru, ligonineje isplito ir visas kalas, ir ant krutines jau doh.gif  o tyrimu rezultatu dar ner, tik vieno ar keliu

Loveco, dievuliau... tikiuosi jum nepasikartos tas pats musu variantas, kuomet grizus is ligonines mamytem forume verkiau ir guodziausi... Isvaziavom sveikesnes nei grizom...
Stiprybes jum, kantrybes, laikykites ir kad viskas greiciau imtu taisytis - nuosirdziai linkiu...
Papildyta:
QUOTE(r.rasa35 @ 2010 03 17, 14:15)
Vynuoge 81 o kokius tians vitaminus jums dabar skyrė O. Novikovas. nes mes irgi naudojam tuos vitaminus tik mes gydomės pas žolininkę Žaną. Šiuo momentu mes naudojam Maca imunitetui stiprinti ir aišku plius žolytes. esam bandę kalcį bet jis mums netiko alergizavo, kordisepsas irgi paberdavo

Dabar geriame tik chitosana. Gereme kordi ir mes, bet jis mus baisiniai bere... Gydytojas nutrauke jo vartojima. Ziuresim, ka pasakys pirmadieni.
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 03 17, 23:48)
beje, ka manot, ar tikrai primaitinant misiniu pagereja bukle?

Jei elergija pieno baltymui bukle turi pageret, bent jau taip man sake gyd. Astrauskaite.
Mum bukle siek tiek eme taisytis mazdaug po 1,5 ar 2 menesiu. Tuomet pagal ivertinimo skale turejom apie 65, dabar manau tikrai maziau ivertintu. Tik kita beda nuo neocate - baisianiai uzkietejo viduriukai. Bet jei jusu mergyte dar gauna ir MP -manau siu bedu tikrai neturesite.

MAMYTES
, aciu uz palaikyma - be jusu tikrai butu sunkiau viska isgyvent... heart.gif

p.s. dar noriu paklausti patarimo is jusu sukauptos patirties.
Mum dabar 7,5 men., gydytoja siulo pasidaryti 36 alergenu palete. Darysime ja privaciai, tad mastau ar verta ja dabar daryti, ar visdelto dar palaukti iki metuku? Ar 7,5 men. - pakankamas amzius, kad alergenai butu tikslesni? Zinau, kad mazuliukam jie beveik nieko nerodo, bet va... gal mes jau dideles? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynuoge_81: 18 kovo 2010 - 11:32
parduodu sviestmedžių, avokadų,palmių sviestus ir juodąjį afrikietišką muila . Tel.860009409
Atsakyti
Mamytės, o tą juodą afrikietišką muilą galima naudot kaip parastą ar tik kelis kart per savaitę galima?
Atsakyti
Rieduliuk, o jus kordi ant veiduko tepet, ar geret?
Jei tepet, ar irgi su Emu maiset?

Vynuoge
mes vakar pasidarem 36 palete. mums irgi 7,5 menesio. as dar dariau tuos papildomus, nes 36 nera nei grikiu, nei moliugo, nei kopusto, nei kukuruzu. dar kazkam dariau, ai kalakutui.
tai va, bet mums is durio meginiu niekam nerode alergijos - nei pienui, nei mp, kiausiniui, erkei, zuviai.
tai jau nebezinau. ziuresiu ka parodys dabar.

mums primygtinai siulo ta ligonine, kad atseit man subalansuotu dieta ir sugydytu zandus doh.gif

Gal kuri turetu parduoti to kordicepso (ar kaip jis ten blush2.gif ) viena vnt, Jis kapsules, ar ne?
bandyciau gydyti veiduka, kaip patare ausru.
Ar ir platintojos parduoda vnt?

laikykimes visos toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 16, 19:27)
nes mums supuole viskas i viena vieta - zandai raudoni, nukrito nuo lovos - skilo kaukole(nesipleciu, nes jau zliumbiu) ir tada paprasta sloga perejo i obstrukcini bronchita - kas man jau siaubas tikras - vos ne astminio bronchito prazdzia - tikiuosi tfutfutfu, ne.

unsure.gif ujej ujej Laikykitės 4u.gif

QUOTE(carramele @ 2010 03 16, 19:30)
Apie duoniukus - mes valgom kažkokius vokiškus "ruginius duonos traškučius" (roggen dunn). Juose tik rugiai, melės, druska. Mūsiškiuose "Ustukių malūno" speltos trapučiuose pažiūrėjau - 100% spelta. Dar vyras buvo radęs ekologiškų kukurūzinių trapučių, bet firmos negaliu parašyt, nes ką tik subaigėm.

Bjaurus dalykas tos ligoninės. Bet šiuo atveju turbūt ilgai neužtruksit? Keliom dienom guldys?

Reiks pabandyti kukurūzinius. Spelta man įtartina buvom. Lyg ir buvo reakcija g.gif
O į ligoninę bais netikėta žinia buvo. Dar nežinau net kada. O kiek jau išsiklausinėjau tai 3d. turėtume būti unsure.gif Tik baisu man ,kad reiks dėl to užmigdyti unsure.gif GAl teko susidurt su neurochirurgais KMUK? g.gif

QUOTE(Fedes @ 2010 03 16, 21:18)
o dėl ko jūs gulatės?  verysad.gif
o duoniukai tie ruginiai jau seniai yra, tai aš irgi nervindavausi, dėl to ir parašiau Javinei , kad darytų ką normalaus, be kviečių.

Šaunuolė, kad parašei Javinei 4u.gif
Gulamės magnetiniam rezonansui Konkrečiai ėjom dėl kitų bėdų, dėl kojyčių. O gulsimės dėl kitos diagnozės. Stuburo kanalo neužsivėrimas. Jei teko girdėt.
QUOTE(ausru @ 2010 03 17, 13:59)
taukmedzio sviesta, dabar emu taukus;

O jums raudonoms dėmėms padeda tas Emu? Ar tik šiaip bendrai odai? Nes tom raudonom dėmėm, tai maniškei visai nepadėjo, jos tik ryškėjo ir plėtėsi.

Papildyta:
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 03 18, 11:14)

p.s. dar noriu paklausti patarimo is jusu sukauptos patirties.
Mum dabar 7,5 men., gydytoja siulo pasidaryti 36 alergenu palete. Darysime ja privaciai, tad mastau ar verta ja dabar daryti, ar visdelto dar palaukti iki metuku? Ar 7,5 men. - pakankamas amzius, kad alergenai butu tikslesni?  Zinau, kad mazuliukam jie beveik nieko nerodo, bet va... gal mes jau dideles?  blush2.gif

Jau su kiek nuomonių susidūriau....Ir su mamom visa tai praėjusiom, ir tebegyvenančiom su alergija. Kurių vaikučiam jau po kelis metukus. Visos nuomonės kol kas sutapo - Tie tyrimai tokio amžiaus - Yra netikslūs. Ir aš pvz. tikrai jais nepasikliausčiau 100proc. deja. Mums yra 1m ir 1 mėn. Aš jau buvau sudvejojusi darytis. Čia kai jau nebežinai ko griebtis. Bet. Visgi nesidarėm. Kai buvau pas alergologę patį pirmą kart su mažyle- tada buvo 1,5mėn. ji paminėjpo ,kad iki 2m. net neverta tyrimų daryti.

Papildyta:
Žiūrėkite, čia radau kitoj temoj. Ką esat girdėję apie šį kremą? Sdėtis tai kažkokia gąsdinanti man rodos unsure.gif

http://www.vaistai.l...chword=sinclair

http://www.atopiclai..._atopiclair.php
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 18, 14:31)
Rieduliuk, o
Gal kuri turetu parduoti to kordicepso (ar kaip jis ten blush2.gif ) viena vnt, Jis kapsules, ar ne?
bandyciau gydyti veiduka, kaip patare ausru.
Ar ir platintojos parduoda vnt?

laikykimes visos toliau 4u.gif

Kristinuv, jus vilnieciai? Galime susitarti del patogios vietos, mes duosime jums kapsulyte, o gal tikrai labai pades?

Is kristinuv ir plato patirties matau, kad neverta kolka sskubeti... aciu, mergaites.

Ir dar - gal atsiras vilnieciu mamyciu kurios emu uzsakyma darysite? Mielai prisijungciau blush2.gif
Patirtis parode, kad su infekcijom juokaut negalima sad.gif O vis dar neissimi clasiko, kad viena uzsakymus galeciau darytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynuoge_81: 18 kovo 2010 - 13:18
Velgi, mamytes, prasau jusu patarimo. Maziui issausejusia odele tepu TS, tai kur seip truputi sausa ir neraudona, tai suminkstina, bet ziuriu per kojyciu sulenkimus kur labiausiai raudona, ir pavienius raudonus issausejusius plotelius, kai juo patepu, tai iskart paryskeja, labiau parausta, o po keliu val ar veliau, lyg vel pagereja, ypac rytais buna pasvieseja. tai as ir nesuprantu, ar cia reiskia, kad TS mum netinka, ar tokia reakcija iskart ir turi buti? g.gif
Dar kas antra diena maudom lakisiaus zoliu vonelej, tai rytais odele irgi buna grazesne, bet per diena vel parausta,,,nesinori jokiu tepalu su chemija naudot, tai vis laukiu laukiu, kol pageres...o pas alergologa tik po poros sav paskirta, gal nepabloges kol sulauksim eiles, nes bijau prisizaisti...
Atsakyti
QUOTE(aissttee @ 2010 03 18, 13:18)
Velgi, mamytes,  prasau jusu patarimo. Maziui issausejusia odele tepu TS, tai kur seip truputi sausa ir neraudona, tai suminkstina, bet ziuriu per kojyciu sulenkimus kur labiausiai raudona, ir pavienius raudonus issausejusius plotelius, kai juo patepu, tai iskart paryskeja, labiau parausta, o po keliu val ar veliau, lyg vel pagereja, ypac rytais buna pasvieseja. tai as ir nesuprantu, ar cia reiskia, kad TS mum netinka, ar tokia reakcija iskart ir turi buti? g.gif
Dar kas antra diena maudom lakisiaus zoliu vonelej, tai rytais odele irgi buna grazesne, bet per diena vel parausta,,,nesinori jokiu tepalu su chemija naudot, tai vis laukiu laukiu, kol pageres...o pas alergologa tik po poros sav paskirta, gal nepabloges kol sulauksim eiles, nes bijau prisizaisti...

NA aš jau gautūsi,kad chemiją naudoju. Bet mums jis labai padeda. BIODERMA. Tai kaijuo patepu, tuo momentu irgi labiau paryškėja, tik aišku čia netu nematant,nesiimu psręsti. Nes aš kai matau tą paryškėjimą, tai jis tiesiog nuo patepimo paties, nuo sušilimo, drėgmės, paties kremo. O vėliau apmažėja. O rytais, tos dėmelės irgi šviesesnės būna. 4u.gif
Tiesa, jūsiškiui irgi metukai , tai jau pats bėgioja. Nes kol mažoji ropojo, tada per dieną labiau parausdavo. Ir bent jau pas mus, tai grynai alerginis. Va nuo vakar vėl raudonos dėmės. Pabandžiau melioną. Įtariu prifarširuota sbrudų buvo kokis tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 18 kovo 2010 - 13:24
QUOTE(plato @ 2010 03 18, 14:22)
NA aš jau gautūsi,kad chemiją naudoju. Bet mums jis labai padeda. BIODERMA. Tai kaijuo patepu, tuo momentu irgi labiau paryškėja, tik aišku čia netu nematant,nesiimu psręsti. Nes aš kai matau tą paryškėjimą, tai jis tiesiog nuo patepimo paties, nuo sušilimo, drėgmės, paties kremo. O vėliau apmažėja. O rytais, tos dėmelės irgi šviesesnės būna. 4u.gif
Tiesa, jūsiškiui irgi metukai , tai jau pats bėgioja. Nes kol mažoji ropojo, tada per dieną labiau parausdavo. Ir bent jau pas mus, tai grynai alerginis. Va nuo vakar vėl raudonos dėmės. Pabandžiau melioną. Įtariu prifarširuota sbrudų buvo kokis tai doh.gif

Na ir man atrodo, gal parausta nuo to paties sudrekimo, kai patepu. Maniskiui tai ta alergija atsirado tik pries pora sav, greiciausiai nuo zoliniu sirupu, kai buvo susirges, nes seniau niekas nealergizuodavo. Bet va ir keista, kodel per tiek laiko ta odele negereja, jei cia nuo tu vaistu, TS tai tepu dar tik 6 dienas, nezinau, po kiek laiko turetu pagereti, jei jis tinka. Vis mastau irgi griebtis biodermos arba a-derma, bet gal pavyks be ju smile.gif Del darzoviu ir vaisiu, tai mes perkam ekologiskus, tai nealergizuodavo, bent jau anksciau, o parduotuviniu bijau, nes daznai tie chemikalai sukelia nepageidaujamas reakcijas.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 18, 12:31)
Rieduliuk, o jus kordi ant veiduko tepet, ar geret?
Jei tepet, ar irgi su Emu maiset?

neturėjau tuo metu emu tai maišiau su shea aliejum (buvau parsisiuntus būtent aliejų) manau galima ir su kokiu kitokiu kremuku ar TS išlydytu sumaišyt... aš tepiau negirdžiau...

dar kažkas apie tą juodą muilą klausė... dukrytės praust kiekvieną dieną nematau reikalo, o vyras mano (irgi turi AD nuo vaikystės ir dabar kartais išlenda) prausiasi juo kiekvieną dieną jam tinka ir patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rieduliukas: 18 kovo 2010 - 13:40