QUOTE(ausru @ 2010 03 31, 01:38)
Bandziau ir as Balance - man jie kvapa kazkoki turi, pajutau, kad dirgina kvepavimo takus pilant juo i skalbimo masina, tai nepatiko man jie.
O verdu tai taip - 15 riesutu verdu 30 min. uzpylus 2 litrais vandens ant silpnos ugnies (pries tai riesutus patartina suskaldyti). Norint kad dar stipriau butu kita diena galima dar 30 min pavirti. Kai atausta perkosi i koki plastmasini buteli ir vsio - skalbiklis gatavas.
matai, o mums nuo Neutralo pleiskanojo odelė.
ačiū už info. kažkaip maga pabandyti, ypač kai sakai, kad jie taip taupiai naudojasi.
beje,o kaip su dozuote tuomet jų? kiek to skalbiklio pili 5kg? mums su minkštu vandeniu turbūt reiktų mažiau...
ir ar tu verdi kažkokiam atsiram puode, ar maistiniam? pam mani problema, kad indukcinė kaitlentė, tai atskirai puodą pirkt tokiam reikalui prabanga, o bet kokio nepastatysi
dar naujienos mūsų fronte...
Pirmokėli atsimeni, kaip ieškojau aš slogos kaltininkų? tai vat, atrodo bus vis dėlto elementarno- dulkių erkutės, bet kai buvo labai įsiaudrinę ir infekcijos prisidėję, tai jau nebuvo galima atsekt.
dūrio tyr parodė labai mažą reakciją, tai alergologė suinterpretavo, jog bus ta alergija, bet dabar jos būklei neturi įtakos.
bet kadangi mes infekcijas išsigydėm ir odos problemų atsikratėm tfu 3k, o sloga niekur nedingo, tai nusprendžiau išbandyti erkučių versiją - iškrausčiau mažę į tuščią kambarį (kaip gerai, kai turim tokią galimybę), kur tik jos lovytė ir supamas fotelis, prieš tai aišku jį visą drėgnai iššveitusi. tai pirmoji šį naktis jau teikia vilčių- išmiegojo beveik visą naktį ten ir švariausiai kvėpavo, jokių slogų. o kai paryčiais pamaitinau ir paprašiau MB užmigdyt, tai jis kažkaip patingėjo ten stoviniuoti, atsinešė į mūsų lovą- ir ką gi, sloga iki kelių, jau pusvalandžio kokio girdėjau šnopuojant
taigi, visa ta teorija, kad alerginių slogų iki trijų metų nebūna mums jau antram vaikui griūna