QUOTE(Fedes @ 2010 03 28, 20:55)
gali būti ir kvapas, ir pačiochemikalo likučiai...
prieš N metų studentų laikais dar draugė vonią išplovė su Cifu. viską aišku nuplovė kiek galima švariu. po kiek laiko, kai nuėjau maudytis, po dušu tik pastovėjau- man nuo kojų oda tiesiog nusilupo, kaip nuo nudegimo saulėje būna...
Ohooooo
QUOTE(ausru @ 2010 03 28, 21:00)
Fedes, o kaip ismoket, kad ramiai reaguotu? Maniskis gal dar per mazas suprasti, bet pas mus baisios isterijos, jeigu mes valgom, o jam kazko negalima.
Pas mus dabar tas pats prasidėjo
Pvz. kokius blynus valgant. DAr nieko kepto nesu davus jai. Sakiau gal reiks pabandyti , pvz. kokius bulvinius blynus
QUOTE(Lagūna @ 2010 03 29, 09:18)
Mes šiuos kremukus taip pat užsisakėme.Nekantraujame išbandyti.Labai gaila, kad jie antra savaitė muitinėje užstrigo.Kai išmėginsime, parašysime.
Parašykit būtinai kaip jums bus
QUOTE(rieduliukas @ 2010 03 29, 09:22)
na mano dukrytė kolkas pusė velnio... tikrai geriau nei permai tokiu metu atrodo, o vat B... išėjom vadinasi šeštadienį pasidžiaugti panrmunės šilu... ogi jau žydi (kaip B įvardino atvirasėkliai medžiai) tai kad užsičiaudėjo... o vargeli... bet kažkaip kai suauges ir žino kad jam nuo kai kurių žiedadulkių būna tai vaikščiojom toliau... tik paskui kai apči pasakė ir dukrytė sakau gal jau namo greičiau.. tikiuosi kad tai buvo tik atsitiktinis čiauduliukas...
O dabar yra visokių vaistų mačiau, būtent nuo alergijos žiedadulkėms
Čia apie suaugusį kalbu.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 03 29, 09:44)
O kodel renkates butent naftos produktus, kai sitiek naturaliu priemoniu dar manau neisbandytu?
Čia gal tik apie Aveeeną turėjot omenyje.. Nes tiesa sakant tai man John& John irgi nekelia pasitikėjimo. Bet jei ir apie mūsiškį kremą, tai aš kol kas tepu tai kas padeda akivaizdžiai . Nenoriu kad nusieitų iki tokios būklės kaip jau buvo kartą. (tfu tfu tfu). Ir bent jau mum tai natūrali priemonė vis dėl to nepadėjo . Dariau kaip ir jūs sakėt, vistiek, tik dar daugiau raudonavo
O va bioderma stabdo bėrimo plitimą, mažina raudonumą, mum padeda
Teisa pediatrė mūsų sakė, kol kas tai tik jum šitas kremas padeda, sako kiek rekomendavau , daugiau niekam nepadėjo. Na va ir žinok žmogau. Nor gal jie ne būtent tokį naudojo.
O Locobase draugė Švedijoj naudoja ir padeda jiems sakė. Kolkas ir mums žiūriu padeda