Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(ausru @ 2010 03 28, 22:00)

Fedes, o kaip ismoket, kad ramiai reaguotu? Maniskis gal dar per mazas suprasti, bet pas mus baisios isterijos, jeigu mes valgom, o jam kazko negalima.

o mes prie vaiko nevalgom to,ko jai negalima ir tiek (vyrui prasciau tai daryt sekasi,o man puikiai.kai paguldau pietu miego ,tai ir prisivalgau ko noriu biggrin.gif )bet siaip jau paaiskinu,kad jei suvalgys,tai niezes kojytes ir verks visa nakti,tai ir kazkaip susitariam.buna paisterikuoja,bet tik kartais,kai nuotaika ir siaip nekokia
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 28, 22:00)
Fedes, o kaip ismoket, kad ramiai reaguotu? Maniskis gal dar per mazas suprasti, bet pas mus baisios isterijos, jeigu mes valgom, o jam kazko negalima.

na, matai, gal aš pati nesu įsijautrinus tuo klausimu, nes iš esmės mūsų racionas platus. anksčiau daugiau produktų negalima buvo, bet kai vaikui buvo blogai nuo tų alergijų, jis pats prastai valgydavo, tai nebuvo problemos. būdavo ir skandalų. o dabar tiesiog, na, kaip su visais kitais dalykais, jei kažką pastoviai ir nuosekliai darai, tai tai priima kaip neginčijamą dalyką ir net klausimų nekyla. man atrodo jam kaip žaidimo taisyklės tai, svarbu, kad būtų aiškios.

o jūsų gal dar amžius toks, kai reikia visko, ką valgo tėvai. praeinantis dalykas. tiesą sakant su mažąja mums panašiai, tai kadangi vis dėlto didesnę dalį laiko praleidžiam dviese, tai aš stengiuosi valgyti jos miego metu, kad būtų mažiau skandalų. o kai visi kartu, bandau ieškot kompromiso, dažniausiai kažkas būna mano lėkštėj, ką jai galiu atiduot.

na, dar vienas dalykas, ką pastebėjau abiejuose savo vaikuose, jei jei ir užragauja netinkamo maisto,tai paskui jau vengia jo. arba iš anksto net nenori į jį žiūrėt, net neragavę. čia tikrai ne visiems vaikams tai būdinga, bet maniškiai kažkokiu būdu šią savybę turi.

o sakykit, pagal dūrius ant rankos, sau dariausi, jei parašė 3 pliusiukus ,tai čia kokio stiprumo alergija?

Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 03 28, 03:49)
Galima siųstis per tarpininkes 4u.gif

O aš dabar  bandau Locobase, parašysiu po ilgesnio laiko atsiliepimus, bet kol kas tai žinokit man labai patiko(tfu tfu tfu) ax.gif

Mes šiuos kremukus taip pat užsisakėme.Nekantraujame išbandyti.Labai gaila, kad jie antra savaitė muitinėje užstrigo.Kai išmėginsime, parašysime.
Atsakyti
labas rytas

na mano dukrytė kolkas pusė velnio... tikrai geriau nei permai tokiu metu atrodo, o vat B... išėjom vadinasi šeštadienį pasidžiaugti panrmunės šilu... ogi jau žydi (kaip B įvardino atvirasėkliai medžiai) tai kad užsičiaudėjo... o vargeli... bet kažkaip kai suauges ir žino kad jam nuo kai kurių žiedadulkių būna tai vaikščiojom toliau... tik paskui kai apči pasakė ir dukrytė sakau gal jau namo greičiau.. tikiuosi kad tai buvo tik atsitiktinis čiauduliukas...
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2010 03 29, 09:18)
Mes šiuos kremukus taip pat užsisakėme.Nekantraujame išbandyti.Labai gaila, kad jie antra savaitė muitinėje užstrigo.Kai išmėginsime, parašysime.

O kodel renkates butent naftos produktus, kai sitiek naturaliu priemoniu dar manau neisbandytu?
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 03 28, 20:55)
gali būti ir kvapas, ir pačiochemikalo  likučiai...
prieš N metų studentų laikais dar draugė vonią išplovė su Cifu. viską aišku nuplovė kiek galima švariu. po kiek laiko, kai nuėjau maudytis, po dušu tik pastovėjau- man nuo kojų oda tiesiog nusilupo, kaip nuo nudegimo saulėje būna... doh.gif

Ohooooo blink.gif

QUOTE(ausru @ 2010 03 28, 21:00)

Pas mus dabar tas pats prasidėjo doh.gif Pvz. kokius blynus valgant. DAr nieko kepto nesu davus jai. Sakiau gal reiks pabandyti , pvz. kokius bulvinius blynus g.gif

QUOTE(Lagūna @ 2010 03 29, 09:18)

Parašykit būtinai kaip jums bus ax.gif

QUOTE(rieduliukas @ 2010 03 29, 09:22)
na mano dukrytė kolkas pusė velnio... tikrai geriau nei permai tokiu metu atrodo, o vat B... išėjom vadinasi šeštadienį pasidžiaugti panrmunės šilu... ogi jau žydi (kaip B įvardino atvirasėkliai medžiai) tai kad užsičiaudėjo... o vargeli... bet kažkaip kai suauges ir žino kad jam nuo kai kurių žiedadulkių būna tai vaikščiojom toliau... tik paskui kai apči pasakė ir dukrytė sakau gal jau namo greičiau.. tikiuosi kad tai buvo tik atsitiktinis čiauduliukas...

O dabar yra visokių vaistų mačiau, būtent nuo alergijos žiedadulkėms g.gif Čia apie suaugusį kalbu.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 03 29, 09:44)
O kodel renkates butent naftos produktus, kai sitiek naturaliu priemoniu dar manau neisbandytu?

Čia gal tik apie Aveeeną turėjot omenyje.. Nes tiesa sakant tai man John& John irgi nekelia pasitikėjimo. Bet jei ir apie mūsiškį kremą, tai aš kol kas tepu tai kas padeda akivaizdžiai . Nenoriu kad nusieitų iki tokios būklės kaip jau buvo kartą. (tfu tfu tfu). Ir bent jau mum tai natūrali priemonė vis dėl to nepadėjo . Dariau kaip ir jūs sakėt, vistiek, tik dar daugiau raudonavo schmoll.gif O va bioderma stabdo bėrimo plitimą, mažina raudonumą, mum padeda g.gif Teisa pediatrė mūsų sakė, kol kas tai tik jum šitas kremas padeda, sako kiek rekomendavau , daugiau niekam nepadėjo. Na va ir žinok žmogau. Nor gal jie ne būtent tokį naudojo.

O Locobase draugė Švedijoj naudoja ir padeda jiems sakė. Kolkas ir mums žiūriu padeda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 29 kovo 2010 - 10:15
QUOTE(ausru @ 2010 03 29, 09:44)

Ausru, svarbu kad padetu, jau geriau nei hormonai. Kiek mes jau tu naturaliu isbandem doh.gif visa vaistine alieju/svestu ir vis tiek vaikas reikdavo naktim, draskesi, o Aveeno nors stebuklo nepadarys, bet bent jau kazkiek mum nuramina ta odele. As jau matau dideli skituma palyginus kai tepiau sviestais, aliejais. Naturalios super, bet tada, kad oda tik sausa (bet mum ir tada nepakankamai drekino) o kai nudraskymaai yra ir slapiavimai, tai jie nei velnio nepadeda.
As uz naturaluma, bet proto ribose smile.gif Mum dieta su tais kremais geriau veikia, bet kai gerem ketotifena ir tepemes naturaliai.
Papildyta:
Del valgymo, tai mes irgi beveik nevalgom kartu ir prie maziukes, ir dar tfu3, nebuvo mum del to problemu. I svecius einam pavalge, ir pasiemam savo kose ar koki skanesta, ir as lakstau su mazaja tai jai nesvarbu ka ten kiti valgo prie stalo. smile.gif
Kazkaip valgo prie jos vaikai kitka, bet ji nelabai gundosi, bent jau kol kas.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 03 29, 11:53)
Ausru, svarbu kad padetu, jau geriau nei hormonai. Kiek mes jau tu naturaliu isbandem  doh.gif  visa vaistine alieju/svestu ir vis tiek vaikas reikdavo naktim, draskesi, o Aveeno nors stebuklo nepadarys, bet bent jau kazkiek mum nuramina ta odele. As jau matau dideli skituma palyginus kai tepiau sviestais, aliejais. Naturalios super, bet tada, kad oda tik sausa (bet mum ir tada nepakankamai drekino) o kai nudraskymaai yra ir slapiavimai, tai jie nei velnio nepadeda.
As uz naturaluma, bet proto ribose smile.gif Mum dieta su tais kremais geriau veikia, bet kai gerem ketotifena ir tepemes naturaliai.
Papildyta:

Aš irgi , kad viskas būtų proto ribose. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 03 29, 10:53)
Naturalios super, bet tada, kad oda tik sausa (bet mum ir tada nepakankamai drekino) o kai nudraskymaai yra ir slapiavimai, tai jie nei velnio nepadeda.

drinks_cheers.gif ale tu čia parašei tai kaip mano žodžiais bigsmile.gif NEs aš tą patį vakar pagalvojau tepdama...Kad kai jau yra vos ne žaizdotas bėrimas tai tos natūralios priemonės(na neskaitant vonelių) kažin ar padeda. O vat kitos tai net antiseptiškai kažkaip veikia galbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 03 29, 11:53)
Ausru, svarbu kad padetu, jau geriau nei hormonai. Kiek mes jau tu naturaliu isbandem  doh.gif  visa vaistine alieju/svestu ir vis tiek vaikas reikdavo naktim, draskesi, o Aveeno nors stebuklo nepadarys, bet bent jau kazkiek mum nuramina ta odele. As jau matau dideli skituma palyginus kai tepiau sviestais, aliejais. Naturalios super, bet tada, kad oda tik sausa (bet mum ir tada nepakankamai drekino) o kai nudraskymaai yra ir slapiavimai, tai jie nei velnio nepadeda.
Papildyta:
Del valgymo, tai mes irgi beveik nevalgom kartu ir prie maziukes, ir dar tfu3, nebuvo mum del to problemu. I svecius einam pavalge, ir pasiemam savo kose ar koki skanesta, ir as lakstau su mazaja tai jai nesvarbu ka ten kiti valgo prie stalo. smile.gif

Mes naudojame sviestmedį maišydami su migdolų aliejumi.Bet oda , kaip kažkuri mamytė išsireiškė sausa"kaip sachara".Kažkur tai skaičiau, kad Aveeno produkcija nėra labai baisi chemija g.gif nežinau gal ir klystu.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 03 29, 10:53)
Papildyta:

Be jokios abejones jusu organizmas jau labai uzterstas ir vos tik nustoji dengti kuna naftos plevele, tuoj tie toksinai ir lipa i pavirsiu.

O naturalumo proto ribose nebuna - jis arba yra tas naturalumas, arba jo isvis nera - pusinio naturalumo nebuna.
Atsakyti
Noreciau papasakoti savo istorija thumbup.gif
Jau senai skaitau visu pasisakymus ir semiausi informacijos ax.gif
Noreciau papasakoti ir savaja, ir kartu pasidziaugti.............
Mums buvo taip 3 sav. po biski pradejo paberineti, tai vis galvojau gal ta, gal ana suvalgiau doh.gif o valgiau viska is eiles, tai labai demesio nekreipiau.....
Paskuj atveze naujas duru staktas ir kita diena jau isvaziavom i ligonine ziauriai istino ausytes ir slapiavo doh.gif
Po 2 paru isleido is ligonines ir buvom jau svaruciai, bet kita diena vel prasidejo ziaurus berimas, visas kunelis isbertas galvyte slapiuoja zandai baisiai raudoni, o tada jau gerem ir zirtec padidinta doze ir hormoninius varem, ir aisku mano visiska dieta, bet akysi blogejo, kol seimos gydytos uzklause ka naujo isigijom schmoll.gif
Viskas aisku naujai pagamintos medines durys, aisku su visais klijai, lakais ir impregnantais............tai iskabinom duris issivedinom namus, ir nepatikesit akyse nuslugo mirksiukas.gif
Bet daugiau kaip men. vis mete ir mete berimus skirtingose vietose, o kunelis visas pasisiauses, kol viena diena nesupratau, kad nuo dziovinamu rubu namuose doh.gif ir nepatikesi dabar jau beveik menuo kaip ne vienos tab. ir jokiu hurmonu, aisku odele visa nusilupo ir dabar esam grazuciau thumbup.gif
Nu dar maista dabar isivedineju kiekviena diena po nauja produkta, kad nebutu sokas organizmui, nes vienu metu tik ant avizu sedejau doh.gif
Atsakyti