Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(Singė @ 2010 03 28, 00:11)
O tuos kremukus LT galima gauti nusipirkt, ar siųstis reikia? g.gif

Galima siųstis per tarpininkes 4u.gif

O aš dabar bandau Locobase, parašysiu po ilgesnio laiko atsiliepimus, bet kol kas tai žinokit man labai patiko(tfu tfu tfu) ax.gif
Atsakyti
fo how meigui pasta-labai alergizuoja, ir ko ten prideta, juk nieko neparasyta sudety tokio, matyt cia ta sudedamoji dalis" ir kt" verysad.gif jau ilgokai dziaugemes grazia oda o dabar -margos kojos, net paciai nekyla rankos ta pasta naudot. net nuo kvietinio pyrago gabalo mazei nebuvo tokio vaizdo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuse @ 2010 03 27, 21:01)
rodyti rodo, bet netiksliai, del to mums ir nedaro, nes po menesio gali rodyti jau tiems produktams kad yra nealergiskas, kiek domejausi tai nuo dvieju metu jau tiksliausiai rodo

Siaip ,kiek domejausi,iki 3 metu "tikslios"nerodo,nes kazkas ten su vaiku krauju yra,atseit formuojasi viskas dar ir visi procesai kitaip vyksta (ot moksliskai paaiskinau lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 03 28, 17:19)
Siaip ,kiek domejausi,iki 3 metu "tikslios"nerodo,nes kazkas ten su vaiku krauju yra,atseit formuojasi viskas dar ir visi procesai kitaip vyksta (ot moksliskai paaiskinau lotuliukas.gif )

niekis, irnesakyk.gif supratau ka nori pasakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 03 28, 10:42)
fo how meigui pasta-labai alergizuoja, ir ko ten prideta, juk nieko neparasyta sudety tokio, matyt cia ta sudedamoji dalis" ir kt"  verysad.gif  jau ilgokai dziaugemes grazia oda o dabar -margos kojos, net paciai nekyla rankos ta pasta naudot. net nuo kvietinio pyrago gabalo mazei nebuvo tokio vaizdo  verysad.gif

Sakiau. Sudetyje nurodytas roziu ziedu ekstraktas - manau jis ir alergizuoja.
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 03 28, 16:19)

Tai kodel mums kazin ir 7-niu menesiu rode? Neuzilgo 2 metukai, o niekas nepasikeite - tu produktu niekaip valgyt negalim. Jeigu vaikas anot Cerniausko "tikras alergiukas", tai jam ir keliu menesiu tyrimai viska rodys. O koks tikslas spelioti ar jusu vaikas tikras alergiukas ar ne? Pasidarai tyrimus ir viskas tampa aisku.
Atsakyti
Ausru, o ka reiskia tikras alergiukas ar netikras?

mums nerode nieko, bet gydytoja aiskino, kad arba letines reakcijos arba nealergiskas maistui. Ir nors visi gydytojai nesiule daryti tu mokamu tyrimu, kad atseit nerodo iki 2 metu, si gydytoja antakalnyje iskart paklause - ar tie gydytojai alergologai, kad dabar alergologai mano, kad jau rodo ir maziems vaikuciams, kad durio meginys dar nera tikslus, bet kraujo, jau atseit tikslus.
ryt vaziuojam lopo meginiu darytis.
vis dar neramu, bijau ligoniniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 03 28, 13:42)
fo how meigui pasta-labai alergizuoja, ir ko ten prideta, juk nieko neparasyta sudety tokio, matyt cia ta sudedamoji dalis" ir kt"  verysad.gif  jau ilgokai dziaugemes grazia oda o dabar -margos kojos, net paciai nekyla rankos ta pasta naudot. net nuo kvietinio pyrago gabalo mazei nebuvo tokio vaizdo  verysad.gif

Gaila verysad.gif , ir aš visai gundžiausi ją išmėginti... Suprantu, kad ne visiems vienodai, bet... bijau nusivilti. Kol kas susilaikysiu.
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 28, 20:22)
mums nerode nieko, bet gydytoja aiskino, kad arba letines reakcijos arba nealergiskas maistui. Ir nors visi gydytojai nesiule daryti tu mokamu tyrimu, kad atseit nerodo iki 2 metu, si gydytoja antakalnyje iskart paklause - ar tie gydytojai alergologai, kad dabar alergologai mano, kad jau rodo ir maziems vaikuciams, kad durio meginys dar nera tikslus, bet kraujo, jau atseit tikslus.
ryt vaziuojam lopo meginiu darytis.
vis dar neramu, bijau ligoniniu verysad.gif

Viskas bus gerai smile.gif , greit grįšit smile.gif , lauksim su gerom naujienom 4u.gif .
Atsakyti
Dar norėjau paklausti dėl tyrimų ar vienu kartu galima daryti atskirai maisto ir ne maisto ir dar pvz. prieskonių rinkiniui g.gif ? Ar čia jau labai daug kraujo reiktų?
Tikrai gal vertėtų pasidaryti vieną kart tuos tyrimus g.gif . Ilgą laiką mažė valgė tik miežius ir soras, jau koks pusmetis kartą į savaitę valgo grikius, mėnesis ryžius, trys savaitės avižas... Nu ir vėl nusprendžiau pabandyti turimą ekologišką trijų grūdų košę: avižos, miežiai ir spelta, nu ir pabėrė kaip ir anksčiau doh.gif . Galvoju gal iš greitos reakcijos pvz. į avižas perėjo į lėtinę reakciją g.gif , nu arba nežinau nuo ko g.gif . Jogurtui taip pat dar neatėjo laikas verysad.gif, duodavau kartą į savaitę buvo gerai, bet daviau du kart ir pabėrė doh.gif .
Didėjant vaikučiui vis daugiau reikia galvą pasukti ką duoti valgyt, nebežinau duot jai po kartą į savaitę ar visai neduot, gal labiau įsialergizuos g.gif ir dar ilgiau teks laukti išaugimo verysad.gif .
Atsakyti
Man tai baisu pagalvoti kaip alergiskam vaikuciui sirdele skauda, kai jam mazai ka valgyt galima. Ne visi tai supranta (tarkim einant i svecius) ar nori suprast...
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 28, 17:49)

Tai kodel mums kazin ir 7-niu menesiu rode? Neuzilgo 2 metukai, o niekas nepasikeite - tu produktu niekaip valgyt negalim. Jeigu vaikas anot Cerniausko "tikras alergiukas", tai jam ir keliu menesiu tyrimai viska rodys. O koks tikslas spelioti ar jusu vaikas tikras alergiukas ar ne? Pasidarai tyrimus ir viskas tampa aisku.

tai kad ir musu atveju tas pats,rasiau jau anksciau,kad mum 1.8 m tiksliai parode,nes pakartotinai daryti ta pati parode.taip kad tas pasakymas'iki 3 metu netikslus tyrimai' gal ir taikomas kazkam, bet pvz.ne mums,ne jums ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 03 28, 21:23)
Man tai baisu pagalvoti kaip alergiskam vaikuciui sirdele skauda, kai jam mazai ka valgyt galima. Ne visi tai supranta (tarkim einant i svecius) ar nori suprast...

cia tai taip.o kaip nusibodo aiskint ta pati...dabar jau retai beislendam i svecius del sito,kas nori-eina pas mus.nes mum sunkiau prisitaikyt prie kitu aplinkos,o jiem tsakant,nieko nekainuoja pas mus ateit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 03 27, 11:15)
Mano maziuliui irgi pablogejimas, nedidelis (kolkas), bet nuotaika gadinantis...
Vakar mb svarino su smirdanciu cif'u... Gal jis... sad.gif

gali būti ir kvapas, ir pačiochemikalo likučiai...
prieš N metų studentų laikais dar draugė vonią išplovė su Cifu. viską aišku nuplovė kiek galima švariu. po kiek laiko, kai nuėjau maudytis, po dušu tik pastovėjau- man nuo kojų oda tiesiog nusilupo, kaip nuo nudegimo saulėje būna... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 03 28, 21:23)

na mano trimetinis tai pukiai žino, kad jei pasakua šita duona jam bloga, tai ir neima. žino, kad kiti geria pienelį, o jis arbatytę ir kažkaip ramiai tai priima.aišku,būtų blogiau, jei negalėtų saldumynų valgyt biggrin.gif
aš manau čia ir nuo mūsų požiūrio priklauso. į svečius vertėtų savo maisto neštis pvz.
mes gimtadienį nuėjom, o ten atrakcija - picas visi daros. na tai ką, mes sau susiimprovizavom kitokią picą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 28, 17:22)
Ausru, o ka reiskia tikras alergiukas ar netikras?

Kaip as supratau tikrais alergiukais Cerniauskas vadina tokius vaikucius, kuriems tyrimai lb anksti viska parodo ir kurie galima sakyti jau gimsta su alergija, o ne palaipsniui isialergizuoja. Dar jis sako, kad kuo veliau prasideda berimai, tuo didesne tikimybe isaugti alergija, o tiems, kurie beriami nuo pat gimimo, tokia tikimybe mazesne.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 03 28, 20:55)
na mano trimetinis tai pukiai žino, kad jei pasakua šita duona jam bloga, tai ir neima. žino, kad kiti geria pienelį, o jis arbatytę ir kažkaip ramiai tai priima.aišku,būtų blogiau, jei negalėtų saldumynų valgyt  biggrin.gif
aš manau čia ir nuo mūsų požiūrio priklauso. į svečius vertėtų savo maisto neštis pvz.
mes gimtadienį nuėjom, o ten atrakcija - picas visi daros. na tai ką, mes sau susiimprovizavom kitokią picą smile.gif

Fedes, o kaip ismoket, kad ramiai reaguotu? Maniskis gal dar per mazas suprasti, bet pas mus baisios isterijos, jeigu mes valgom, o jam kazko negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 28 kovo 2010 - 20:59