Sveiko. O mes dziaugiames Aveeno kremukais Granatas isreklamavo ir nusprendem pabandyti. Tai zinokit labai mum padeda, aisku kartu su dieta ir kitom priemonem, bet vis sis tas
Ačiukas, reiks pastudijuoti Papildyta:
į jų sudėtį įeina avižos, tačiau mano zuikiui rodo nedidelę alergiją joms, tai taip išeina, kad mes negalėtume jo bandyti
Ačiukas, reiks pastudijuoti Papildyta:
į jų sudėtį įeina avižos, tačiau mano zuikiui rodo nedidelę alergiją joms, tai taip išeina, kad mes negalėtume jo bandyti
Mum rodo irgi avizoms ir gana didele, bet tinka. MAnau kad individualiai cia, pvz., mum ir a-derma su avizom tiko, tik ji grauzia kai nukasytos vietos.
Cia kaip su visais kremais, nepabandes nesuzinosi
ai, merginos, šitas pavasaris, žiūrau, visoms su pablogėjimais. aš savo džigitą ir vėl į negyvą druską mirkau, o jau maniau kad nebereiks. gal kai įsilinguos pavasarėlis, saulelė stipriau pašvies ,ateis ir pagerėjimas. laikykitės, kantriosios. beje, gal kas norit pabandyt šampūno su beržų degutu? mums labai gerai veikia sausą galvos, o ir viso kūno odą. kaip žiopla užsisakiau 2 butelius, o jis labai skalsus.. galiu ir ne visą perleist, o įpilt 50 ar 100 g. už 250 sumokėjau 36Lt, tai kaina atitinkamai dalinsis. vasinasi Capasal Therapeutic shampoo, jei kam įdomu.
Tai jei mums 8 men ir nerodo nieko, tai reiskia kad gal mums tiesiog nerodo, o ne kad mes niekam nealergiski? nors gydytoja aiskino, kad tikrai rodytu, jei butu alergija.
Tai jei mums 8 men ir nerodo nieko, tai reiskia kad gal mums tiesiog nerodo, o ne kad mes niekam nealergiski?
nors gydytoja aiskino, kad tikrai rodytu, jei butu alergija.
Tai jei mums 8 men ir nerodo nieko, tai reiskia kad gal mums tiesiog nerodo, o ne kad mes niekam nealergiski?
nors gydytoja aiskino, kad tikrai rodytu, jei butu alergija.
rodyti rodo, bet netiksliai, del to mums ir nedaro, nes po menesio gali rodyti jau tiems produktams kad yra nealergiskas, kiek domejausi tai nuo dvieju metu jau tiksliausiai rodo