as tai pastebejau, kad bifolac visada visi gyd siulo.
vakar pradejau primaitinima ryziu kose (ekologiska, ICA firmos, yra rimi. jazmininiai ryziai kazkokie vadinasi).
vargse, nori daugiau, bet daviau tik 1,5-2 arbatinius saukstelius.... dabar po biski gal didinsiu, nes atrodo viskas gerai jai man tik neramu, kad pienukas mano nemazetu...dabar gaunasi totali nesamone, kiekviena krutis "dirba" mazdauyg kas 9-10 valandu (kas antra maitinima neocate, ir krutis kaitalioju.). Kaip manot, gal per maitinima duot is abieju? ale tada neistrauks viso MP...
Labutes...
Kadangi maniske kasosi galva, tai as jai kepuryte uzdejus bunu. Tik siandien pastebejau, galvyte paberta tokiai raudonais spuogeliais. Manau, prakaitinis berimas. Pirstinyciu det nesinori, nes kisa rankas i burna, apseileja, paskui per veideli trina... Irgi dirginasi. Be to, pirstais vaikas su aplinka pazindinasi. Kaip jus su kasimaisis kovojat ?
Kadangi maniske kasosi galva, tai as jai kepuryte uzdejus bunu. Tik siandien pastebejau, galvyte paberta tokiai raudonais spuogeliais. Manau, prakaitinis berimas. Pirstinyciu det nesinori, nes kisa rankas i burna, apseileja, paskui per veideli trina... Irgi dirginasi. Be to, pirstais vaikas su aplinka pazindinasi. Kaip jus su kasimaisis kovojat ?
QUOTE(Loveco @ 2010 03 26, 14:01)
as tai pastebejau, kad bifolac visada visi gyd siulo.
vakar pradejau primaitinima ryziu kose (ekologiska, ICA firmos, yra rimi. jazmininiai ryziai kazkokie vadinasi).
vargse, nori daugiau, bet daviau tik 1,5-2 arbatinius saukstelius.... dabar po biski gal didinsiu, nes atrodo viskas gerai jai man tik neramu, kad pienukas mano nemazetu...dabar gaunasi totali nesamone, kiekviena krutis "dirba" mazdauyg kas 9-10 valandu (kas antra maitinima neocate, ir krutis kaitalioju.). Kaip manot, gal per maitinima duot is abieju? ale tada neistrauks viso MP...
As tai visada is abieju vienu kartu duodavau. Gal tik pirmuosius menesius, kol pienas liejosi laisvai su viena apsieidavo, o veliau tai is abieju mielai ispumpindavo - aisku is pirmosios gal daugiau isgerdavo, o is antrosios tik davalgydavo. Tada kita maitinima pradedavau nuo tos buvusios antrosios, kad jau ja iki galo istustintu, ir tt. O drauge, kuri tik is vienos kruties vieno maitinimo metu maitindavo, jau nebemaitina - uztruko pienukas del per dideliu laiko tarpu, o maniskiui jau tuoj 2 bus, bet vis dar megaujasi mp.
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 26, 00:15)
Mamos, gal zinot apie topinambus - saldzias bulves. Jei manau , kad alergiskas paprasta bulvei, tai ir jiems bus alergiskas, ar cia visai kita rusis? kaip manot?
aciu
aciu
Bulvės priklauso bulvinių šeimai, o topinambai - astrinių. jie saulėgrąžų giminaičiai, tad tie, kurie alergiški bulvėms, baklažanams, pomidorams, gali bandyti valgyti topinambus, galbūt tai tikrai gera išeitis, nes topinambai labai naudingos tik labai nepelnytai nepopuliarios daržovės.
Labas rytas,
Man kažkaip susivaideno, kad po ištepliojimo TS mano mažiukas baisiai kasosi.
O taip džiaugiausi, atradusi šitą naturproduktą.
Gal dar kuriai mamytei taip yra? Kažkaip vis negaliu patikėti, kad nuo jo.
QUOTE(Singė @ 2010 03 27, 09:43)
Labas rytas,
As visa kuna istepiau TS. Pradzioj lyg viskas ok buvo, o po kokiu 3 h veidukas paraudo. Ant kuno berimu neatsirado. O del kasimosi nepastebejau, maniske ir seip kasosi istisai Taip ir nesupratau ar cia nuo TS mum isbere veiduka ar tiesiog paumejo vel Ot ir pasigyriau, kad pagerejo.... Ir dar galvyte mazais raudonais spuogeliais isbere, speju nuo kepurytes sukaito. Kur galima rasti medvilniniu pirstinaiciu? Nes dabar as kojines ant ranku dedu vaikui
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 27, 11:22)
.Kur galima rasti medvilniniu pirstinaiciu? Nes dabar as kojines ant ranku dedu vaikui
Žinai, ir aš kojines dedu ant rankų. Bet, patikėk, jos geriau nei pirštinės (mūsų atveju), nes jų nenusimauna (užmaunu iki alkūnės). O pirštinytes per sekundę nusiima-kokių tik nebandžiau dėti.
Tad gal nieko tokio, kad kojines dedi, svarbu, kad jos medvilninės būtų.
Mano maziuliui irgi pablogejimas, nedidelis (kolkas), bet nuotaika gadinantis...
Vakar mb svarino su smirdanciu cif'u... Gal jis...
Vakar mb svarino su smirdanciu cif'u... Gal jis...
QUOTE(pirmokelis @ 2010 03 27, 00:40)
Bulvės priklauso bulvinių šeimai, o topinambai - astrinių. jie saulėgrąžų giminaičiai, tad tie, kurie alergiški bulvėms, baklažanams, pomidorams, gali bandyti valgyti topinambus, galbūt tai tikrai gera išeitis, nes topinambai labai naudingos tik labai nepelnytai nepopuliarios daržovės.
Aciu, pirmokelis kaip enciklopedija visada
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 03 27, 09:43)
Labas rytas,
Va ir man kazkaip taip pradejo atrodyti, kol kas nebetepu juo. dabar tepu puiklapiais pamaisytais su essex vazelinu.
puiklapiai kai uztepu - parausta, bet paskui lyg pagereja odele, nezinau.
Ir siaip - veidukas lyg geresnis tfutfutfu, bet labai daug spuogiuku - taskiuku atsirado ant pilvuko, krutinytes, kakliuko.
nesuprantu, ar cia plinta nuo maisto, lyg nepanasu kad prakaitine.
va kazkaip ir Loveco skaiciau panasiai isplito vaikiukui
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 27, 10:22)
As visa kuna istepiau TS. Pradzioj lyg viskas ok buvo, o po kokiu 3 h veidukas paraudo. Ant kuno berimu neatsirado. O del kasimosi nepastebejau, maniske ir seip kasosi istisai Taip ir nesupratau ar cia nuo TS mum isbere veiduka ar tiesiog paumejo vel Ot ir pasigyriau, kad pagerejo.... Ir dar galvyte mazais raudonais spuogeliais isbere, speju nuo kepurytes sukaito. Kur galima rasti medvilniniu pirstinaiciu? Nes dabar as kojines ant ranku dedu vaikui
as tai nusimezgu is plonu medvilniniu siulu o paskui prisiuvu prie marskineliu.tai nors ir didele pana,bet niekaip nenusiima
Sveiko. O mes dziaugiames Aveeno kremukais Granatas isreklamavo ir nusprendem pabandyti. Tai zinokit labai mum padeda, aisku kartu su dieta ir kitom priemonem, bet vis sis tas