QUOTE(šešėlė @ 2010 03 24, 15:49)
iš kitos pusės, gal gali nebūti alergijos konkrečiam šuniui?...
KA AS IR SAKAU, kad esu gloscius begales sunu, taciau pagaliau per visa savo gyvenima atsirinkau, kas man nesukelia alergijos- ir mano svajone issipilde, laikom suni, saugom ji kaip savo aki, nes gali buti, kad bet koks kitas- man alergizuos. Todel as ir noreciau pasidaryti tyrimus, o tokius kazkur daro, ar konkreciam suniui yra reakcija (paima jo epiteli gal ar panaisiai...).
QUOTE(ausru @ 2010 03 24, 15:51)
Ne, ne, tikrai ne antibais. Nuo odos galit naikinti antiseptiniais eme taukais (
), kordicepsu, etileno meliu ar fuksinu, puiklapiu alieju, dazniau maudyti su juros druska. O is vidaus - kordicepsu, bakteriofagu ar tiesiog gerasias bakterijas ilgiau pagirdyti.
O planu del namo, kodel reiketu atsisakyti? Gal ziedadulkems netgi neisialerginsit.
na alergiski mes su vyru ziedadulkem, kaip ir "viskam kitkam" (tad su ikvepiamais alergenais as turiu patrirties asmenines, iki siol dar, patikekit zinau
taciau lygiai taip pat esu skaiciusi, kad per didelis alergenu kiekis padaro taip, kad organizmas nebereaguoja i juos... tai vat del namo ir galvoju, jei spetume pasistatyti greitai, tai gal uzkirstume kelia visokioms sienligems ir t.t., nes nuo mazumes ji butu gyvenusi gamtoj?.... mum maistui isvis praktiskai niekam nerodo, ten beveik nuliai, o va kur ikvepiami- jau kyla, pvz dilgelei. nuline klase, bet vis tiek ne cielas nulis, o 8 ar 4
QUOTE(LiloSun @ 2010 03 24, 16:58)
Loveco, pabandykit nors menesiui pasalint suni ir paziuresit ar tikrai jis neitakodavo.
Nes ne kailiui yra alergija o epiteliui, tai yra kad jo kuno lasteles patenka visur, pilna ju dulkese ir ant drabuziu ir siaip ore sklaido. Nepagalvojai kad ir suniuka kankini, nes jai demesio stokoja ir nesupranta jis kodel ji uzdare laiko ir tu jo neglostai?
Galu gale issvystys neigiama reakcija i pati vaika, kuris ateme viska is jo.
Prisimeni, man atrodo jau rase, kad net jei kaimynai turi suni, per rozetes patenka tu suns alergenu.
Isisvaizduok jei tik del suniuko tavo vaikelis kencia? Ir kai jo nebebus viskas susitvarkys?Tai ir toliau laikytum, vaika kankintum?
Pritariu Vasara gimusi, kad laikui begant gali tik stipret jei nuolatos susiduria su alergenu. Aisku tavo pasirinkimo teise.
mielosios, viskas ok, as gi neketinu savo vaikelio kankint specialiai, bet supraskit ir mus- man prireike viso gyvenimo, kad rasciau tinkama augintini (kiek esu turejusi ziurkenu, triusiu, katinu, pauksciu, jezau marija, su greituke turbut reikejo mane veziot i klinikas, bet vis "uzmigdydavo" tevai augintinius, man sokas aisku dar didesnis...).... todel as kazkaip noriu buti 10000 proc tikra, ar konkreciai siam vaikui yra reakcija konkreciai siam suniui. Juk gali buti, kad ir nuo baldu alergija yra, bet tai zinodama, as nepuolu PIRMIAUSIAI ju atsikratyti...
svarstau, ar buna taip, kad po kurio laiko, negaves alergenu, organizmas sumazina reakcija i juos (na pvz buvo 2 klase, o po metu- liko 1) ?