Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(kristinuv @ 2010 03 24, 17:37)
Oi kaip dziugu. na mums vel grizdavo i pradine padeti iskart praktiskai. tai cia jau Jums geras zenklas labai 4u.gif

Tikiuosi pagaliau pasalinom pagrindini alergena... Pieno baltyma. Beje, alergijos pieno baltymui nerode nei vienas is 2ju tyrimu. Nei kraujo meginys, nei duris i rankyte g.gif Cia matyt del to, kad dar maza mano dukryte ir tyrimai daznai meluoja. Nors nuo kiausinio puse rankos paraudonavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 24, 12:17)
paziurekit filma THE SECRET, apie tiegiamu minciu galia smile.gif

drinks_cheers.gif filmas geras,reikia prisiruost dar karteli paziuret.Kas cia klause kur ji gaut,tai nezinau ar nuomose buna,gal parsisiust galima g.gif as turiu,bet tik anglu k.
Atsakyti
Loveco, pabandykit nors menesiui pasalint suni ir paziuresit ar tikrai jis neitakodavo.
Nes ne kailiui yra alergija o epiteliui, tai yra kad jo kuno lasteles patenka visur, pilna ju dulkese ir ant drabuziu ir siaip ore sklaido. Nepagalvojai kad ir suniuka kankini, nes jai demesio stokoja ir nesupranta jis kodel ji uzdare laiko ir tu jo neglostai? ax.gif Galu gale issvystys neigiama reakcija i pati vaika, kuris ateme viska is jo.
Prisimeni, man atrodo jau rase, kad net jei kaimynai turi suni, per rozetes patenka tu suns alergenu.
Isisvaizduok jei tik del suniuko tavo vaikelis kencia? Ir kai jo nebebus viskas susitvarkys?Tai ir toliau laikytum, vaika kankintum?
Pritariu Vasara gimusi, kad laikui begant gali tik stipret jei nuolatos susiduria su alergenu. Aisku tavo pasirinkimo teise. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 24, 17:57)

Singe, tai jauciu susitiksim pirmadieni, as bandysiu iskart parsytis tu lopo meginiu, jei manes ten kas klausys ax.gif
Ir dar gal prasysiu aplinkai irgi istirti, nes mes tik maisto darem alergenus.
bet jei vel reiks krauja is galvytes imti, nes musu venu nerado, tai nezinau... doh.gif
Stiprybes visoms.

Taip, manau, kad susitiksim.
Žinai, ligoninėj yra viena seselė, ją kviečiasi tada, kai neranda vaikučio venos, iš kur kraują paimt. Kai ją pasikvietė į pagalbą, mano sūneliui paėmė kraują taip, kad jis net nesuverkė. Buvau labai labai jai dėkinga....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 24 kovo 2010 - 17:04
QUOTE(šešėlė @ 2010 03 24, 15:49)

iš kitos pusės, gal gali nebūti alergijos konkrečiam šuniui?...

KA AS IR SAKAU, kad esu gloscius begales sunu, taciau pagaliau per visa savo gyvenima atsirinkau, kas man nesukelia alergijos- ir mano svajone issipilde, laikom suni, saugom ji kaip savo aki, nes gali buti, kad bet koks kitas- man alergizuos. Todel as ir noreciau pasidaryti tyrimus, o tokius kazkur daro, ar konkreciam suniui yra reakcija (paima jo epiteli gal ar panaisiai...).

QUOTE(ausru @ 2010 03 24, 15:51)
Ne, ne, tikrai ne antibais. Nuo odos galit naikinti antiseptiniais eme taukais ( thumbup.gif ), kordicepsu, etileno meliu ar fuksinu, puiklapiu alieju, dazniau maudyti su juros druska. O is vidaus - kordicepsu, bakteriofagu ar tiesiog gerasias bakterijas ilgiau pagirdyti.

O planu del namo, kodel reiketu atsisakyti? Gal ziedadulkems netgi neisialerginsit.

na alergiski mes su vyru ziedadulkem, kaip ir "viskam kitkam" (tad su ikvepiamais alergenais as turiu patrirties asmenines, iki siol dar, patikekit zinau smile.gif taciau lygiai taip pat esu skaiciusi, kad per didelis alergenu kiekis padaro taip, kad organizmas nebereaguoja i juos... tai vat del namo ir galvoju, jei spetume pasistatyti greitai, tai gal uzkirstume kelia visokioms sienligems ir t.t., nes nuo mazumes ji butu gyvenusi gamtoj?.... mum maistui isvis praktiskai niekam nerodo, ten beveik nuliai, o va kur ikvepiami- jau kyla, pvz dilgelei. nuline klase, bet vis tiek ne cielas nulis, o 8 ar 4 g.gif

QUOTE(LiloSun @ 2010 03 24, 16:58)
Loveco, pabandykit nors menesiui pasalint suni ir paziuresit ar tikrai jis neitakodavo.
Nes ne kailiui yra alergija o epiteliui, tai yra kad jo kuno lasteles patenka visur, pilna ju dulkese ir ant drabuziu ir siaip ore sklaido. Nepagalvojai kad ir suniuka kankini, nes jai demesio stokoja ir nesupranta jis kodel ji uzdare laiko ir tu jo neglostai?  ax.gif Galu gale issvystys neigiama reakcija i pati vaika, kuris ateme viska is jo.
Prisimeni, man atrodo jau rase, kad net jei kaimynai turi suni, per rozetes patenka tu suns alergenu.
Isisvaizduok jei tik del suniuko tavo vaikelis kencia? Ir kai jo nebebus viskas susitvarkys?Tai ir toliau laikytum, vaika kankintum?
Pritariu Vasara gimusi, kad laikui begant gali tik stipret jei nuolatos susiduria su alergenu. Aisku tavo pasirinkimo teise.  4u.gif

mielosios, viskas ok, as gi neketinu savo vaikelio kankint specialiai, bet supraskit ir mus- man prireike viso gyvenimo, kad rasciau tinkama augintini (kiek esu turejusi ziurkenu, triusiu, katinu, pauksciu, jezau marija, su greituke turbut reikejo mane veziot i klinikas, bet vis "uzmigdydavo" tevai augintinius, man sokas aisku dar didesnis...).... todel as kazkaip noriu buti 10000 proc tikra, ar konkreciai siam vaikui yra reakcija konkreciai siam suniui. Juk gali buti, kad ir nuo baldu alergija yra, bet tai zinodama, as nepuolu PIRMIAUSIAI ju atsikratyti...

svarstau, ar buna taip, kad po kurio laiko, negaves alergenu, organizmas sumazina reakcija i juos (na pvz buvo 2 klase, o po metu- liko 1) ?
Atsakyti
Loveco,o kokia veisle jusu suniuko?
Mes irgi turim suni,siuo metu "atostogauja" jis,paziuret norejom ar kas pasikeis,bet kazkoku ryskiu pokyciu nematyt,gal bus aiskiau kai parsivesim g.gif bet cia paskaicius,manau kad tyrimai gal daugiau parodytu g.gif nors as irgi kaip kitos,vis delsiu,nes dar maza,gal nieko nerodys...
Atsakyti
labai idomiai F.Taunyte raso, kad kiekvienam alergiskam vaikui butina nupirkti po suni... daug galvoju ta tema, is tikro, tai as pati nenoriu nei sunio nei kates tikrai, nebent gyventumem nuosavam name, nes paprasciausiai man gaila gyvuno. bet... na kodel pvz taip susitvarko odos bukle kai vaikas suserga? nes imunitetas gauna papildomo darbo ir nebelieka laiko kovoti su "netikrais priesais", ar del kitu kokiu priezasciu, kaip jus manot?

ne ne visai taip, raso vaikui serganciam atopiniu dermatitu, na bet vistiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurhea: 24 kovo 2010 - 18:45
pasakykit ka manot? sita pasta skatina geruju bakteriju dauginimasi zarnyne, ne pacios bakterijos bet ologosacharidai kurie reikalingi tam kad jos ten uzsiveistu. visai netiketai atradau sita daikta o ieskojau jau gal metus uzsienietiskuose saituose doh.gif

http://www.fohow.lt/...ui-fohow-meigui

ka manot jus??? mes tai jau metem senokai gerasias bakterijas, nes man pasirode per mazai efektyvu ir nutraukus jas jokio absoliuciai skirtumo nepastebejau net sakyciau atvirksciai pagerejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurhea: 24 kovo 2010 - 18:53
QUOTE(jurhea @ 2010 03 24, 19:52)
pasakykit ka manot? sita pasta skatina geruju bakteriju dauginimasi zarnyne, ne pacios bakterijos bet ologosacharidai kurie reikalingi tam kad jos ten uzsiveistu. visai netiketai atradau sita daikta o ieskojau jau gal metus uzsienietiskuose saituose  doh.gif

ka manot jus??? mes tai jau metem senokai gerasias bakterijas, nes man pasirode per mazai efektyvu ir nutraukus jas jokio absoliuciai skirtumo nepastebejau net sakyciau atvirksciai pagerejo

nesu girdėjus apie tokius dalykus, bet man kažkaip nepatinka sudėties dalis "ir kt."... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 03 24, 18:52)

Mes turim sita Meigui, maniski beria nuo jos. Teks paciai sunaudot.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 24, 20:05)
Mes turim sita Meigui, maniski beria nuo jos. Teks paciai sunaudot.

nu va tai tau, beria sad.gif bet ausru tai viska isbandzius kas tik imanoma, saunuole thumbup.gif
man tai sudetis tokia nekalta pasirode, net neatkreipiau demesio i ta "kt ":)
Atsakyti
Gal bus idomu:

"Kai atgimsta gamta, keiciasi ir zmogaus kunas: pagal tukstantmeciu patikrinta kinu medicina atsilus orams aktyveja medzio stichija, kuriai atstovauja kepenys ir tulzies pusle, musu organizmo svarintojai. Jei gyvename ne kaip sventieji, nusidedame valgydami nesveika maista ir piktnaudziaudami gerimais (naudodami sintetinius emolientus, hormonus, kt.vaistus - pridedu nuo saves cia) sie organai gali buti perkrauti tersalais. Taip jau yra, kad musu kunas dirba vadinamaisiais ciklais. Rudeni organizmas labiau kaupia, ziema taupo, o pavasari isskiria - tarsi atlaisvina vieta naujai energijai. Saules spinduliais lyg lazeriu terapija net ir nesideginant per akupunkturinius taskus aktyvinami visi meridianai. Veide ir galvoje yra jautriu energiniu kanalu tasku, per kuriuos saules kvantai suzadina detoksikacija, o kepenys, kaip valymo organas surenka tersalus is viso organizmo. Naturalu, kruvis kepenims tampa gerokai didesnis. O jei vargses pacios negaluoja? Tada galime stebeti visokiu nepavasarisku apraisku: energijos stygius, alerginiai berimai, kartais paumeja letines ligos. Galima skustis maudimu po desiniuoju sonkauliu lanku, sunkiu uzmigimu, ir pavirsiniu miegu pirmoje nakties puseje, galvos skausmais. Del alergijos dazniausiai kaltiname ziedadulkes. Tiesos yra, bet ziedadulkes - tik paskutinis lasas i tersalais perpildyto organizmo kantrybes taure. Pavasari tirpstantis sniegas upeliais pasalina ziemos sastingi ir susikaupusius tersalus. Tie patys valomieji upeliai bega alergiskiems zmonems is nosies, asaromis per akis. Beda ta, kad tersalai gali buti ypatingi ir neretai kunas ju pats pasalinti nebegali. Tuomet alergijos pleciasi ir umeja. Pavasarinis pasninkas pries Velykas lengvina tersalu salinima, nes tada sutaupyta energija nukreipiama organizmui valyti."

Naturalioji Medicina, 2010, kovo numeris.
Papildyta:
Kopinau dabar sita straipsneli ir uzsimasciau: mano vaikis vel valgyti nustojo - praktiskai per diena nelabai ka ir suvalgo, neina ikisti. Tai gal cia jam naturaliai taip gaunasi? Taip sakant pasninkauja, organizma valosi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurhea @ 2010 03 24, 19:10)
nu va tai tau, beria sad.gif bet ausru tai viska isbandzius kas tik imanoma, saunuole thumbup.gif
man tai sudetis tokia nekalta pasirode, net neatkreipiau demesio i ta "kt ":)

Sitos Meigui esme tai skaitei turbut - oligosacharidai. Ana syki besinagrinejant geruju bakteriju Liveo Baby sudeti zvilgsnis uzkliuvo, kad ten irgi yra situ oligosacharidu. Ir dar parasyta, kad pasalintos visos galimai alergizuojancios medziagos - vadinasi turetu buti tikrai geros bakterijos.
Papildyta:
Pirmokeli, kur dingus? As pavasariniai darbai uzspaude? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 24 kovo 2010 - 19:37