QUOTE(Loveco @ 2010 03 24, 15:34)
butinai atsizvelgsiu i patarimus, ir siandien vakare ar ryt kibsiu i generaline tvarka namuose. Del suniuko, nu tai jis vargsas uzdarytas atskiroje patalpoje, be jis nesiseria ir yra mazas. jus man pasakykit, kur garantija, kad nuo jo yra alergija, jei ir man rodo sunim, bet nuo sito absoliuciai niekas nevyksta??
ai va, dar sakot, gali buti blogai, jei nieko nedarysiu,... o tai jei dules valysiu ir steriliau gyvensiu, tai ka pakeis? vis tiek ta alergija soktels, ar tada jau mazai sansu?
Visa tai jusu pasirinkimo teise-galit atsisakyt suns arba palikt alergena,galit palaikyt tvarka,o galit leist erkutems laisvai daugintis, skraidyt alergenams ore ir t.t.
Siulau pasiskaityt apie ikvepiamuosius alergenus,manau,paskaicius ivairiu straipsniu nuomone pasikeis,nes tada jau galesit isivaizduot,ka reiskia alergija dulkiu erkutem ir kt.ikvepiamiem alergenam.ir nekils abejoniu ar cia reik dulkes valyt,ar cia reik to suns atsisakyt,jei jis mazas,nesiseria,kitam kambary ir pan.kad nesiseria tai viena,bet juk jis seiles turi,liezuviu 'prausiasi',galu gale sysioja/kakoja,nesioja bakteriju begale ir t.t.gi ne tik kailiui alergija gali buti.kad ir laikysit jus ji antram aukste.nezinau,man tikrai net nekiltu abejoniu del to suns.mes katina 5 metus turejom,irgi seimos narys buvo,gaila ir t.t.bet gi jis gyvunas.aisku kiekvienas renkasi pagal savo prioritetus,man vaikas svarbiau.net jei ir menkiausia uzuomina jau butu,kad GALI BUTI nuo suns,man jau butu pavojaus varpas.
vz,jei leisit,kad alergenai pastoviai dirgintu vaika,tai vien alerginiais berimais tai manau nepasibaigs.o ir kad ir kaip ten butu,man atrodo ir paciai bus ramiau,kad 'padariau viska,kas buvo mano jegose'.a ne?cia tiesiog is karto dabar toki shoka gavot,tiek neigiamu emociju,kad sunku blaiviai mastyt.vz,laikykites
Papildyta:
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 24, 17:06)
Idomu po kurio laiko jums pablogejo. Nes as netepu jau 3 ar 4 dienas, kolkas vaizdas tik gereja
Speju Neocate savo padare
mum Elidelis irgi 'stebuklus daro'tik tam kartui.nustoji tept-ir vel tas pat s... Jei alergenas vis tiek lieka,tai ir berimai vel atsinaujina