QUOTE(plato @ 2010 03 24, 00:03)
visom keturiom už. Aš ir kai susilpnėju galvoju galvoju apie tą ligą, ir užeina sąmonės prašviesėjimai tokie. Kad reiki a ją vyti ir galvoti , teigti mintyse, kad mano mažoji pasveiks, va ims ir valgys ką nori, ir nebebers
Dar esu gavusi patarimą pvz. galima tą ligą varyti. Mažam kūdikėliui tai sakyti arba dainuoti ,kaip tą kokį virusą ar ligą išvarysim, o didesniam ir piešti galima
Dar esu gavusi patarimą pvz. galima tą ligą varyti. Mažam kūdikėliui tai sakyti arba dainuoti ,kaip tą kokį virusą ar ligą išvarysim, o didesniam ir piešti galima
paziurekit filma THE SECRET, apie tiegiamu minciu galia trumpai tariant, mes pritrauiame tai, kur koncentruojame savo mintis...jei i liga- liga pritraukiame...jei i sveikata- ji pakeliui.... todel diskutuoti forume, is esmes,. yra blogai
jus rimtai patariat viska steriliai laikyt? ta prasme, kiek tai gali buti rimta- ar kasdien po du kartus dulkes valyt, ar dar steriliau?.... miegamajame nuolat lova toia, kaip kad miegam- nes nuolat joje ir zulinames, kai vaika migdau, nespeciau klot kas valandele...