Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(plato @ 2010 03 22, 22:17)
Labas vakaras,

Aš vėl po truputį viduj nervinuos, nes vėl didžiausi raudoni lopai mažajai ant kojų verysad.gif Nebežinau jau vėl ką su tuo maistu daryt. Taip noris praplėst tą meniu. Ir dar dabar "tiriu". KAs esate davusios "Osteocare"?  g.gif  Aš galvoju gal čia nuo jo g.gif
O mum kai pasakė tą izonofilų skaičių, tai taip ir pasakė, taip, tikrai rodo alergiją g.gif

Mes irgi pora dienu pagerem ir iskart isbere nuo to apelsinu skonio doh.gif Mamytes, norejau del Neocate paklausti. Mums uzkietejo viduriukai doh.gif Ar ir jums taip? Ka daryt, kad pralaisvetu?
Atsakyti
mamos, kurios neseniai gulejote ligonineje. kaip ten buna - kai atvaziuojat pirma diena, ar jau pradeda tyrimus, ar tik paguldo, apziuri ir viska pradeda kita diena?
Atsakyti
tai kad nei vienas gydytojas neitaria rachito, pries pora menesiu net galvytes echoskopija dare, nieko, vitamino D duodu dabar 2 lasus. Buvo laikas, kai 5 gerdavo, bet seniai.... ka zinau, kaip cia tirtis dar, jei visi neigia ta rachita. Vyras ir jo tevas labai prakaituoja, ypac galva sako, tai matyt paveldejo...
kaip jau sakiau, ant kokosinio ciuzinuko savo lovyteje, bei lininiu pataliuku, ji beveik neprakaituoja, ir automatiskai mazai beria. bet vakar su kanciom, verksmais bandziau migdyt lovytej- nu niekaip. uzeina jai tokie periodai, ant ranku uzmiega, vos pajunta, kad palieku- klykia...tai migdau guledama lovoje, tada labai atsargiai pasisalinu, ja palikus miegancia. nu bet ir tai kartais nuo mano kaulu traskejimo pabunda, apsiciupineja- ir mieganti i asaras, ir papo saukia....sad.gif smile.gif musu lovovje ji prakaituoja, deja.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 23, 11:56)
tai kad nei vienas gydytojas neitaria rachito, pries pora menesiu net galvytes echoskopija dare, nieko, vitamino D duodu dabar 2 lasus. Buvo laikas, kai 5 gerdavo, bet seniai.... ka zinau, kaip cia tirtis dar, jei visi neigia ta rachita. Vyras ir jo tevas labai prakaituoja, ypac galva sako, tai matyt paveldejo...
kaip jau sakiau, ant kokosinio ciuzinuko savo lovyteje, bei lininiu pataliuku, ji beveik neprakaituoja, ir automatiskai mazai beria. bet vakar su kanciom, verksmais bandziau migdyt lovytej- nu niekaip. uzeina jai tokie periodai, ant ranku uzmiega, vos pajunta, kad palieku- klykia...tai migdau guledama lovoje, tada labai atsargiai pasisalinu, ja palikus miegancia. nu bet ir tai kartais nuo mano kaulu traskejimo pabunda, apsiciupineja- ir mieganti i asaras, ir papo saukia....sad.gif smile.gif musu lovovje ji prakaituoja, deja.

Ech...linkiu kuo greičiau ,kad praeitų šis periodas 4u.gif Viskas gyvenime praeina, praeis ir tai... 4u.gif Nes ji matyt dabar dar labiau įsijautrinus, reik mamos šalia ir tiek. Gal storesnį sluoksnį iš lino paklodės padaryt ant jūsų lovos g.gif GAl geriau būtų.
Atsakyti
atėjau pasiguosti blush-anim-cl.gif2:nebežinau ką bedaryt su savo vaiku, pažiūrėjus į veiduką ašaros pradeda riedėt, kaip jam nugydyt jį jau nebeišmanau, kiekvieną dieną vis daugėja. kūnas ne ką geriau atrodo, ant kojyčių sveikos vietos praktiškai nėr, krūtinė tokia pat....puoliau į neviltį.... šiąnakt praktiškai be miego esam visi, begalinis niežulys su verksmais verysad.gif galvoju, už ką taip mūsų mažiukai turi kentėt kodėl???įsivaizduoju, kad ir jums sunku, stiprybės ir jums, man jos kartais nebelieka......
atleiskit, kad taip išsiliejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 03 23, 14:22)
atėjau pasiguosti blush-anim-cl.gif2:nebežinau ką bedaryt su savo vaiku, pažiūrėjus į veiduką ašaros pradeda riedėt, kaip jam nugydyt  jį jau nebeišmanau, kiekvieną dieną vis daugėja. kūnas ne ką geriau atrodo, ant kojyčių sveikos vietos praktiškai nėr, krūtinė tokia pat....puoliau į neviltį.... šiąnakt praktiškai be miego esam visi, begalinis niežulys su verksmais verysad.gif galvoju, už ką taip mūsų mažiukai turi kentėt kodėl???įsivaizduoju, kad ir jums sunku, stiprybės ir jums, man jos kartais nebelieka......

Oje, sveikatytes jums. kai paskaitau apie tokius mazius, paciai verk norisi.

Loveco, mano vyresnelis toks. Ka beaprengtum, kur bepaguldytum visas slapias. Jei atsikelia po miego tai visa pagalve slapia buna, jei tik palaksto iskat plaukai kaip po vandeniu pakisti. Gal uztat vis ir persala... O ir pats kudas kaip sakaliukas... na vat tokie prakaituojantys vaikai ir viskas. Kazkaip net i galva neatejo, kad tai bais nenormalu...

Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 03 23, 14:22)
atėjau pasiguosti blush-anim-cl.gif2:nebežinau ką bedaryt su savo vaiku, pažiūrėjus į veiduką ašaros pradeda riedėt, kaip jam nugydyt  jį jau nebeišmanau, kiekvieną dieną vis daugėja. kūnas ne ką geriau atrodo, ant kojyčių sveikos vietos praktiškai nėr, krūtinė tokia pat....puoliau į neviltį.... šiąnakt praktiškai be miego esam visi, begalinis niežulys su verksmais verysad.gif galvoju, už ką taip mūsų mažiukai turi kentėt kodėl???įsivaizduoju, kad ir jums sunku, stiprybės ir jums, man jos kartais nebelieka......

Visada issiliekit, ir Jus ne viena verysad.gif kai man norisi verkti, as irgi daznai cia parasau, mamos labai palaiko. Linkiu sulaukti pagerejimo, mes irgi va taip tarp gerejimu ir blogejimu gyvenam.
Siandien buvau poliklinikoje pas konsultante, tai sake vis tiek stebeti nuo ko alergizuot gali, nors ir nerodo alergijos niekam. nes gali tik daug veliau pradeti rodyti, o organizmas jau bus tuo alergenu uzterstas, taip galvojau ka nors dar prideti prie savo raciono, matyt dar teks palaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 03 23, 13:22)

laikykis... dabar pats bjauriausias oras ir tai labai pasireiškia odelei... deja ne kažin ką ir padaryt gali... dėk pirštinytes siūk prie rankovyčių kad nenusikasytų iki žaizdų žiūrėk kad būtų pakankamai drėgmės (jei jauti kad trūksta statyk indą su vandeniu ant radijatoriaus ar kokį šlapią skudurą), vėdink kambarius ypač prieš miegą (geriausia su skersvėju jei tik įmanoma kokias 5 min) žiūrėkit kad nebūtų perkaršta... net nebežinau ką daugiau ir bepatart... sunku žiūrėt kaip vaikas kenčia žinau ir užjaučiu... pabandykit bent savaitgalį pakaitom su vyrų išeit pamiegot į kitą kambarį, kad nors vienas pailsėtumėt o kitam tada leiskit dieną pamiegot... nes kai pervargsit ir jūs tai nelabai kuom galėsit ir vaikui pagelbėt... stenkitės kad kuo daugiau gerų emocijų gautu vaikas nes ir nuo stresų ūmėja draskymaisi...
laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 03 23, 14:35)
Oje, sveikatytes jums. kai paskaitau apie tokius mazius, paciai verk norisi.

Loveco, mano vyresnelis toks. Ka beaprengtum, kur bepaguldytum visas slapias. Jei atsikelia po miego tai visa pagalve slapia buna, jei tik palaksto iskat plaukai kaip po vandeniu pakisti. Gal uztat vis ir persala... O ir pats kudas kaip sakaliukas... na vat tokie prakaituojantys vaikai ir viskas. Kazkaip net i galva neatejo, kad tai bais nenormalu...

Išbandžiau kiaulių taukus su beržų degutu, tiktai veikia stebuklingai, mums net hormonai taip negydydavo. Tik tiek , kad smirda. Siūlau tikrai pabandyt. Ačiū pasiūliusiai mamytei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 03 23, 15:30)
Išbandžiau kiaulių taukus su beržų degutu, tiktai veikia stebuklingai, mums net hormonai taip negydydavo. Tik tiek , kad smirda. Siūlau tikrai pabandyt. Ačiū pasiūliusiai mamytei. 4u.gif

Saunu,kad ir Jums kiek pagelbejo 4u.gif Smarve tai jau taaaaip.ir tepa labai. bet iskentet galima visa tai.
......................
Jokubo mama,laikykites,po juodu dienu vis tiek ateis sviesiu 4u.gif Ateis pavasaris,laukan dazniau islisit,prisimirs kiek visos bedos 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju mamytės už palaikymą 4u.gif tik jūs ir tesuprantat kaip aš jaučiuosi ir ką išgyvenu.
Visiems vaikučiams sveikatytės, tikiu, kad taip blogai visada negali būti, turi kažkada ir pagerėt, bet kartais jėgos apleidžia, ir pratrūkstu. ... verysad.gif išsilieju, išsiverkiu, palengvėja tam kartui, ir vėl stoju į kovą su AD, kol vėl visko neprisikaupia.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 03 23, 16:35)
Saunu,kad ir Jums kiek pagelbejo 4u.gif Smarve tai jau taaaaip.ir tepa labai. bet iskentet galima visa tai.
......................
Jokubo mama,laikykites,po juodu dienu vis tiek ateis sviesiu 4u.gif Ateis pavasaris,laukan dazniau islisit,prisimirs kiek visos bedos 4u.gif

Sakykite, kur perkate beržų degutą Vilniuje?
Atsakyti