Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(plato @ 2010 03 22, 21:17)
Labas vakaras,

Aš vėl po truputį viduj nervinuos, nes vėl didžiausi raudoni lopai mažajai ant kojų verysad.gif Nebežinau jau vėl ką su tuo maistu daryt. Taip noris praplėst tą meniu. Ir dar dabar "tiriu". KAs esate davusios "Osteocare"?  g.gif  Aš galvoju gal čia nuo jo g.gif

O tai jus duodat ta skysta apelsinu skonio?
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 16:14)
nieko jie nenustatinejo, nes ismatu tyrimai geri, (keli tyrimai jau buvo speje ateiti), o slogos jie nepastebejo, nes sako, kad tai NE sloga. Temperatura pamatavo viena karta, su ju elektroniniu buvo 36,2 ir vsio. Tai gal tikrai mano termometras gyvsidabrinis vblogai rodo. maziau 37 buvo gal pora sykiu (iki 3 menesiu visada buvo 36,8)

Gyvsidabriniai termometrai yra patys tiksliausi, elektroniniai tikrai negali su jais lygintis. Su elektroniniu tai kiek matuosi, tiek skirtingu rezultatu - ziurint kaip idesi, kaip kontaktuos su pazastim, o gyvsidabris visada rodo tikra temperatura. Kai mes savo pediatrei sakom, kad turim tempo, ji visada klausia kokiu termometru matuota - jeigu pasakau kad gyvsidabriniu, tai sako "Aa, tada reiskias tikrai turi".
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 03 22, 16:19)
aha, va dabar žiūrinėju kaip tik bodžiukus Rasakilos int.puslapyje. O Tu su vilna pirkai?

Aš netyčia gavau originalą, o jiems palikau atšviestą. Bet čia viskas labai labai netyčia gavosi.

oi neeee, be vilnos, nes mes su vyru alergiski jai, tai nerizikavau. bambukinis bodis nu toooos svelnus, sumaisyciau turbut su silku. Organines medvilnes irgi bodis skiriasi nuo paprastos, minkstutis.... o ta organinio silko kepurele, nu sakau, be siuliu, su niekuo nepalyginsi...tiesiog kaip gydomas tas silkas. Dabar ieskosiu, ar neturi jie kazko panasaus su KAKLU, nes dabar beda jau kaklas ir krutine, o ne zandai.

nuploviau vandenuku virintu kakla, ir ant virsaus neuztepiau niekuo, nes iskart parausta, na pabandziau. tai valanda laiko migdesi ir kaip nuo rachito galva sukineja...rankas laikiau, nes tik paleidziu- kasosi. O prakaituoja, limpa visa... nors ka tik nuvaliau! ot... sad.gif

QUOTE(ausru @ 2010 03 22, 16:34)
Kada kada?  blink.gif  Nu musu tai niekas tokiu metu nekele  g.gif - budavo parpiam iki 8-tuoniu, tada pasimaitinu vaika ir atvaziuoja pusryciai. Gal ir ieidavo sesele i palata kokia 7-ta paziuret ar viskas gerai, bet po to apsisukdavau ant kito sono ir toliau parpdavau  hihihi.gif Ne karto niekas nepasake, kad jau laikas keltis.

tai jum gerai, o i palata kai ikisa nosi kokia valytoja, tai ir pazadina vaika, tas verkia...tada koridoriuje dar sutiko seseles mane, sako, o kaip gerai, galim dabar pat jum krauja paimt (buvo pries 8 gal net), ir burbejo, kad "7 palatoj dar miega, UZSIRAKINE, ot nieko sau, kaip namuose. cia gi ne namai, cia ligonine, tai jau nezinau dabar kaip reies ta krauja jiem imt". Tai nr 1 man buvo, kad moterys uzsirakina, as tokios galimybes nezinojau/neturejau, nr 2- kad su kudikiais, o vis tiek jie nori, kad keltusi.

patiko palata mano, buvo 8 smile.gif didele, realiai matyt dviviete butu, bet lova viena smile.gif
tiesa sakant del vonios man iskilo keblumu, nes ten tam tikrom valandom tik rakta duodavo, tai as kitais budais susisukau, taip joje ir neapsilankiau doh.gif doh.gif doh.gif ir nemaciau, kad nors viena mama ten butu ejusi unsure.gif
labai patiko seseles, beje. Nepaisant keistos dienotvarkes, kas savaime suprantama, jos buvo geras , paslaugios, malonios. Zodziu, jei ne vaiko pablogejimas zandu, tai su garantija, kad gausiu ta pacia palata, ryzciausi antram kartui. Bet jei tik del neocate, uz kuri siaip ar taip reik moket- ne...
tas primaitinimas mano pienuka mazina doh.gif doh.gif

Atsakyti
o jūs neturit nė viena šitų marškinukų?
http://www.rasakila....glaustinuke.htm.
Kažkaip labai patikimai atrodo, bet gal tik taip atrodo.
[/quote]

Mes pirkom, bet kokybe tai baisi buvom uzdeje gal kokius 5 kartus ir padejom i stalciu, nezinau, mums asmeniskai jokio efekto, kaip kasesi taip ir kasosi, net gal maziau su medvilne, o to silko kokybe visai prasta, vaikas besikasydamas visa glaustinuke sugadino, nors siaip nagucius stengiames laiku nukarpyti, bet tas silkas jau tokia matyt silpna medziagyte, kad vos prisilietus tuoj pat siulas uzsitraukia, o veliau nueina akis, kaip mot. pedkelnese jeigu kam tinka ir patinka galim perleisti, musu dydis 12-18 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Issute: 22 kovo 2010 - 23:28
QUOTE(ausru @ 2010 03 22, 14:06)
O cia jau iskaiciavot mokescius, kuriuos LT prides, nes siuntinys is JAV? Muitinej prideda dar 70 kelis litus, ir po to dar reikia susimoketi uz pasto islaidas nuo muitines iki jusu.

siaip jau tokiai sumai prides 21 % pvm, apmokestina ir įskaitant siuntimo išlaidas, plius 16 lt muitines islaidu.
jei sius as a gift, tai gal ir nepridės g.gif , bent jau kai man giminės siunčia, tai neapmokestina.
o muitas priklauso nuo 150 eur vertės berods, tai dar būtų prie visko anksčiau išvardinto doh.gif

QUOTE(ausru @ 2010 03 22, 22:32)
Papildyta:

Gyvsidabriniai termometrai yra patys tiksliausi, elektroniniai tikrai negali su jais lygintis. Su elektroniniu tai kiek matuosi, tiek skirtingu rezultatu - ziurint kaip idesi, kaip kontaktuos su pazastim, o gyvsidabris visada rodo tikra temperatura. Kai mes savo pediatrei sakom, kad turim tempo, ji visada klausia kokiu termometru matuota - jeigu pasakau kad gyvsidabriniu, tai sako "Aa, tada reiskias tikrai turi".

gyvsidabrinį irgi gali vėsinti, jei drėgnas kūnas, bet be abejo, jis tikslenis.
tik tiek, kad primatuoti elektroniu daugiau, nei yra, tai tikrai neiįmanoma. jei jau su eletroniniu primatavai, tai reiškia yra tempa, bent jau kiek aš suprantu, su juo gali tik "per mažai" primatuot. ne itke jie grybauja, kiek mes matuotis su jais nemokam.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 22, 21:32)

Šitą patį duodu unsure.gif Ir dar vaistinėje paklausiau, ar nėra čia kokių priedų. Patikino,kad ne, tik vienas toks ir yra g.gif

QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 21:57)
O prakaituoja, limpa visa... nors ka tik nuvaliau! ot... sad.gif

O tai kaip jum su tuo rachitu? Aš jau klausiau , pamenu. Bet maniš jūsų aprašymų, tai grynai kaip mano mažajai buvo unsure.gif Ji labai labai kaito...Nu nerealiai prakaituodavo, ypač galvytė. Visas autokėdutės pamušalas iškart būdavo šlapias, dėmė didžiausia. Dėdavau palutes medvilnines, visteik šlapia būdavo. O jau vasarą, tai išvis visą šlapią iškart išimdavau. Kepures kiaurai grežt buvo galima. Bet kokie rūbeliai, šlapia visa. Kuo beaprengsi jau šlapia. O pavasarį, o žiemą doh.gif Duodavom to vitamino D, vistiek ji ištisai prakaitavo.Bet....pvz. ir dantukai pirmieji dygo, ji išvis nesiseilėjo blink.gif išvis. Tai masažistė mūsų pasakė, kad būna vaikų tokia vegeacinė sistema. Vieniprakaituoja, kiti seilėjas. Mūsiškė pradėjo seilėtis gal tik kokių 10-ies mėn. ar dar vėliau g.gif JAu tie rachito požymiai buvo pranykę. Tikiuos,jum greit praeis tas prakaitavimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 23 kovo 2010 - 00:09
QUOTE(Issute @ 2010 03 23, 01:27)
Mes pirkom, bet kokybe tai baisi  buvom uzdeje gal kokius 5 kartus ir padejom i stalciu

blink.gif Oho. Ačiū, kad parašei. Nes kažkaip gundžiausi rizikuoti pirkti. Matai, kaip. Vaikučių nagučiai labai aštrūs, neįmanoma nukarpyt idealiai. Maniškis gal pirmą dieną būtų sudraskęs ir ištaukęs siūlus. Dar kartą ačiū 4u.gif .

Jau kaip sunku mano vaiką užmigdyt, kažkokia tragedija jam tas miegas. Sumažinau miego skaičių, bet tik paguldyk, baisus klyksmas. Kaip skerdžiamas rėkia.
Jau galvoju, gal kokios arbatos duoti. Bet juk nelabai alergiškiems vaiakms jos galima. Vienu žodžiu, vargo vakarienė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 23 kovo 2010 - 08:10
O mus beria matyt nuo ventolino verysad.gif Siandien jau nebeduosiu. isbere ir pilvuka ir nugaryte, tikriausiai taip dar niekad nebuvo verysad.gif Paskutini kart atkreipiau demesi, kad jei girdant ventolina kazkur aplink burnyte nubega iskart paraudonuoja unsure.gif

Paskaiciau sudeti, tai idomu kas netinka ar ta vveiklioji medziaga salbutamolis ar kokia apelsinu skonio medziaga, ar dar koks biesas g.gif ir tada gal visai tas TS tinka? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 03 23, 08:46)
O mus beria matyt nuo ventolino  verysad.gif  Siandien jau nebeduosiu. isbere ir pilvuka ir nugaryte, tikriausiai taip dar niekad nebuvo  verysad.gif  Paskutini kart atkreipiau demesi, kad jei girdant ventolina kazkur aplink burnyte nubega iskart paraudonuoja  unsure.gif

Paskaiciau sudeti, tai idomu kas netinka ar ta vveiklioji medziaga salbutamolis ar kokia apelsinu skonio medziaga, ar dar koks biesas  g.gif  ir tada gal visai tas TS tinka?  doh.gif

yra ir sukvepuojamo ventolino, jei apelsinu skonis netinka...
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 03 23, 08:46)
O mus beria matyt nuo ventolino  verysad.gif  Siandien jau nebeduosiu. isbere ir pilvuka ir nugaryte, tikriausiai taip dar niekad nebuvo  verysad.gif  Paskutini kart atkreipiau demesi, kad jei girdant ventolina kazkur aplink burnyte nubega iskart paraudonuoja  unsure.gif

Paskaiciau sudeti, tai idomu kas netinka ar ta vveiklioji medziaga salbutamolis ar kokia apelsinu skonio medziaga, ar dar koks biesas  g.gif  ir tada gal visai tas TS tinka?  doh.gif

VA mes turim kvėpuojamą, nieko nebuvo. JEi neturit inhaliatoriaus, pasidaryti galima iš jogurto indelio, ar grietinės. O draugė siūlė tą sirupą, tai vadinas nepirksiu niekad, nes mum tos apelsinų medžiagos, ar kokis ten geltonasis dažiklis netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 03 23, 00:07)
Šitą patį duodu unsure.gif Ir dar vaistinėje paklausiau, ar nėra čia kokių priedų. Patikino,kad ne, tik vienas toks ir yra g.gif

Nu tai kaip be priedu, jeigu apelsinu skonio? Drauges berniukui nuo jo baisi alergine reakcija buvo, net su temperatura, o kai nustojo girdyti, iskart viskas praejo. Jeigu jums reikia kazkokio kalcio papildo, tai jau geriau nusipirkit toki pati Osteocare tik baltomis tabletemis be priemaisu ir pasitarkit su pediatre kiek duoti - galit juk sutrinti, praskiesti su vandeniu ir sumaitinsit kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 03 23, 10:03)
VA mes turim kvėpuojamą, nieko nebuvo. JEi neturit inhaliatoriaus, pasidaryti galima iš jogurto indelio, ar grietinės. O draugė siūlė tą sirupą, tai vadinas nepirksiu niekad, nes mum tos apelsinų medžiagos, ar kokis ten geltonasis dažiklis netinka schmoll.gif

Obstrukcinio bronchito proga nusipirkom ir inhaliatoriu. kai pradejom gert dar neturejom. Dabar jau kaip ir sveikas, tik tiek, kad dar liepe ventolina kokias tris-keturias dienas pagirdyt. Uzteks...pasiinhaliuosim su arbatyte ir bus gerai.

Kai apsitvarkys odyte reiks pabandyt vel TS. Galgi bereikalo ji ir apsmeiziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 23, 09:08)
Nu tai kaip be priedu, jeigu apelsinu skonio? Drauges berniukui nuo jo baisi alergine reakcija buvo, net su temperatura, o kai nustojo girdyti, iskart viskas praejo. Jeigu jums reikia kazkokio kalcio papildo, tai jau geriau nusipirkit toki pati Osteocare tik baltomis tabletemis be priemaisu ir pasitarkit su pediatre kiek duoti - galit juk sutrinti, praskiesti su vandeniu ir sumaitinsit kaip nors.

Ausru 4u.gif dekinga tau tikrai . Daugiau neisiu į tą vaistinę. Pasakau,kad alergiška visad, tai pagal jas tai reik išsireikalaut tada aprašo ir pačiai studijuotis doh.gif Arba kiekvienakart pirmiausiai internete pasižiūrėt doh.gif O dar kiek pinigų suplojau už tą papildą ir dar žuvų taukus doh.gif O gydytoja mūsų jau ir mane bais bais nervina. Vėl paskyrė, svarbu paskirt ir maniškę bandomuoju triušiu pabūt. Taigi žino ,kad alergiška, tai jeitikrai yra tablečių, iškart galėjo pasakyt unsure.gif

kar, inhaliatorius gėris, reiks ir man įsigyti. Draugė sako,kad tik pačioj pradžioj kai kas kimba , duoda vaikams kvėpuot ir labai neįsiserga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 23 kovo 2010 - 10:36