QUOTE(plato @ 2010 03 22, 21:17)
Labas vakaras,
Aš vėl po truputį viduj nervinuos, nes vėl didžiausi raudoni lopai mažajai ant kojų Nebežinau jau vėl ką su tuo maistu daryt. Taip noris praplėst tą meniu. Ir dar dabar "tiriu". KAs esate davusios "Osteocare"? Aš galvoju gal čia nuo jo
Aš vėl po truputį viduj nervinuos, nes vėl didžiausi raudoni lopai mažajai ant kojų Nebežinau jau vėl ką su tuo maistu daryt. Taip noris praplėst tą meniu. Ir dar dabar "tiriu". KAs esate davusios "Osteocare"? Aš galvoju gal čia nuo jo
O tai jus duodat ta skysta apelsinu skonio?
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 16:14)
nieko jie nenustatinejo, nes ismatu tyrimai geri, (keli tyrimai jau buvo speje ateiti), o slogos jie nepastebejo, nes sako, kad tai NE sloga. Temperatura pamatavo viena karta, su ju elektroniniu buvo 36,2 ir vsio. Tai gal tikrai mano termometras gyvsidabrinis vblogai rodo. maziau 37 buvo gal pora sykiu (iki 3 menesiu visada buvo 36,8)
Gyvsidabriniai termometrai yra patys tiksliausi, elektroniniai tikrai negali su jais lygintis. Su elektroniniu tai kiek matuosi, tiek skirtingu rezultatu - ziurint kaip idesi, kaip kontaktuos su pazastim, o gyvsidabris visada rodo tikra temperatura. Kai mes savo pediatrei sakom, kad turim tempo, ji visada klausia kokiu termometru matuota - jeigu pasakau kad gyvsidabriniu, tai sako "Aa, tada reiskias tikrai turi".