Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIV tema

QUOTE(kar @ 2010 03 22, 11:10)
Pas mus irgi ner buve . Ir nepasakyciau, kad labai niestetu. Nebent kojytes paberia, tai tada kartais matosi vienas kitas ibrezimas  unsure.gif

O kaip jus su galvytes ta sausa luoba darot? Maziui plaukai ant virsugalvio uzaugo, tai nei patept ten normaliai, nei ka  doh.gif

Apskritai man cia viskas x failai  doh.gif

Niezulys pas mus didelis,gal net didesnis buna nei patys berimai...Del galvytes,dabar nieko nedarau,yra truputis negraziu vietu,bet labai mazai,anksciau aliejuku tepdavau,padejo.
Man irgi x failai,tamsus miskas dar,bet tupiu tyliai,skaitau,svieciuosi,o kas belieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 22, 16:44)
Na va, nuvaziavau pirkt puiklapiu aliejaus, tai ta moteris kur dirba Rasakiloj sako - oi ne, puiklapis gal nelabai prie slapiuojanciu, gal geriau WEledos kremukas su cinku. gerai, kad bent meginuku yra isbandymui. tai nuejau pirkt to weledos, kita pardaveja mus pamacius sako -jums gal geriau dermatodoron kremukas weledos. na, nupirkau ir ta doh.gif  Ir puiklapius paemiau, vis tiek ju vaziavau, viska isbandysiu ir ziuresiu kas geriausiai:)
Papildyta:

Mane irgi domina Weledos produkcija, tik nežinau, ką pirkti. Tiesiog įdomu, kas geriau ir nuo ko. Mums šlapiuojančios žaizdos ant veido ir raudonis ant kūnelio.
Aš irgi guluosi lopo tyrimams šią savaitę. Baisiai nenoriu.... schmoll.gif

QUOTE(Ateik @ 2010 03 22, 16:53)
O tai ačiū, kad parašėt, nes ant sausos vis tepdavau, nežinojau, kad reikia ant drėgnos odelės.  doh.gif

Tai tiesiog ant sudrėkintos vandenuku tepti reikia??????

QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 16:59)
Pasakysiu, ka isbandem. Gi rasakiloj nusipirkom ekologisko silko KEPURYTE, ne kauke, o kepuryte. 89 lt...bet. Laikem ir nakti uzdeta, nes gerai priglunda ir ka...dvi naktis- o ant veiduko isnyko raudonos demes. ISNYKO. liko tik sausesni plotai. Taciau plinta ant kakliuko, bet tikiu- ir cia dings. Nes dar pirkom bambukini bodi- nu jau medziaga....super...ir ekologiskos medvilnes rubeliu, kad prie kaklo kur glaudziasi ta apykakle, maziau dirgintu smile.gif
manau, kad bandysiu ta KAUKE medinicinio silko  g.gif  nes silkas idealiai mazei tinka, pasirodo.

O kas ten per bodžiukas? blush2.gif Verta pirkti?

QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 17:39)
beje, del neocate. man sake, israsau savaitei, ziuresit, kiek suvalgo, po to pagal tai pratesiu. Tai jei maniske tai valgo, tai ne....tai ka man sakyt...sad.gif kad valgo valgo kaip liepet? biggrin.gif realiai 3kartai x 200 ml (taip minimum liepe) gaunasi per diena max 60-180 ml.

Verčiau jau tegul jo lieka, negu, kad trūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 22 kovo 2010 - 15:57
QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 15:39)
beje, del neocate. man sake, israsau savaitei, ziuresit, kiek suvalgo, po to pagal tai pratesiu. Tai jei maniske tai valgo, tai ne....tai ka man sakyt...sad.gif kad valgo valgo kaip liepet? biggrin.gif realiai 3kartai x 200 ml (taip minimum liepe) gaunasi per diena max 60-180 ml.

Aiškiais, sakyk suvalgo ir dar prašo lotuliukas.gif

O dėl tavo mergytės nuolat pakilusios temperatūros nieko naujesnio nesužinojai iš ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 22 kovo 2010 - 15:56
nieko jie nenustatinejo, nes ismatu tyrimai geri, (keli tyrimai jau buvo speje ateiti), o slogos jie nepastebejo, nes sako, kad tai NE sloga. Temperatura pamatavo viena karta, su ju elektroniniu buvo 36,2 ir vsio. Tai gal tikrai mano termometras gyvsidabrinis vblogai rodo. maziau 37 buvo gal pora sykiu (iki 3 menesiu visada buvo 36,8)

geras tas bodis, ten ivairiu yra, ir su vilna. 25 lt kazkur
Papildyta:
pasiprasiau ten nuo odos megini kad paimtu bei citomegala istirtu, ziuresim rytoj. Labai noreciau gauti atsviestus oroginalus, bet ne israsa. Kazin kaip reikalaut?
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 18:14)

geras tas bodis, ten ivairiu yra, ir su vilna. 25 lt kazkur
Papildyta:
pasiprasiau ten nuo odos megini kad paimtu bei citomegala istirtu, ziuresim rytoj. Labai noreciau gauti atsviestus oroginalus, bet ne israsa. Kazin kaip reikalaut?

aha, va dabar žiūrinėju kaip tik bodžiukus Rasakilos int.puslapyje. O Tu su vilna pirkai?

Aš netyčia gavau originalą, o jiems palikau atšviestą. Bet čia viskas labai labai netyčia gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 14:59)
6:30 kelia,

Kada kada? blink.gif Nu musu tai niekas tokiu metu nekele g.gif - budavo parpiam iki 8-tuoniu, tada pasimaitinu vaika ir atvaziuoja pusryciai. Gal ir ieidavo sesele i palata kokia 7-ta paziuret ar viskas gerai, bet po to apsisukdavau ant kito sono ir toliau parpdavau hihihi.gif Ne karto niekas nepasake, kad jau laikas keltis.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 22, 16:34)
Kada kada?  blink.gif  Nu musu tai niekas tokiu metu nekele  g.gif - budavo parpiam iki 8-tuoniu, tada pasimaitinu vaika ir atvaziuoja pusryciai. Gal ir ieidavo sesele i palata kokia 7-ta paziuret ar viskas gerai, bet po to apsisukdavau ant kito sono ir toliau parpdavau  hihihi.gif Ne karto niekas nepasake, kad jau laikas keltis.

mes irgi iki 8-9 miegodavom, nieks nekele smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS, nelabai turiu kada skaityt visos temos, tik noriu pasiulyt pabandyt (cia tiem, kas jau VISKA isbande) sviestmedziu alieju. mum kazkaip padejo, o gal tik sutapimas, nes dar gydomes ir homeopat zirniukais. o kokosu aliejus alergizavo (o gal irgi tik sutapimas). pirkom rasakiloj. iki tol isbandem praktiskai viska, nieks nepadejo, nuo ko beria - visikai neaisku.
labai sudomino tos silkines kepurytes. kaip buvimas su ja gali padeti? gal galit dar parasyti, kaip sekasi jum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saran: 22 kovo 2010 - 19:07
QUOTE(Singė @ 2010 03 22, 16:50)
Mane irgi domina Weledos produkcija, tik nežinau, ką pirkti. Tiesiog įdomu, kas geriau ir nuo ko. Mums šlapiuojančios žaizdos ant veido ir raudonis ant kūnelio.
Aš irgi guluosi lopo tyrimams šią savaitę. Baisiai nenoriu.... schmoll.gif
Tai tiesiog ant sudrėkintos vandenuku tepti reikia??????
O kas ten per bodžiukas? blush2.gif Verta pirkti?
Verčiau jau tegul jo lieka, negu, kad trūksta.

Apie weleda man paaiskino, kad dermatodoron labai jau geras - parasyta, kad tinka ir slapiuojanciom egzemom. ir dar yra tepaliukas su cinku, dabar gailiuosi, kad ir jo nepaemiau, nes yra meginuku mazu.
Mums tai va kaip buvo - neprausiau ir netepiau 2 dienas, tai ryskiai pagerejo, na posauses tos vietos kur slapiavo, bet tikrai maziau raudonos ( o slapiuoja mums labiausiai nakti, kad pakaso gerai). Bet as nusipirkau to dermatodoron, tai galvoju patepsiu, nuprausiau veiduka virintu vandeniu ir patepiau - iskart paraudo ir pradejo kasytis. tai va , gal mus vanduo alergizuoja, arba labai tas tepaliukas netinka. ziuresiu kaip bus kai atsikels is miegelio.

o del lopo meginiu - Jums jau dare 36 palete? Ir kas Jus siuncia tu lopo meginiu darytis? Nes pas mus siuntime tai parasyta - istyrimui ir gydymui, bet apie lopo meginius nieko - tai s dabar ir galvoju, gal jie sakys, kad mums visai nereikia ju daryti?
gal man ten nuvaziuot is anksto pakalbet?
labai idomu kaip Jums seksis, kada gulates? Idomu kokius dar tyrimus darys ir kiek reiks guleti, as uzsirasius nuo pirmadienio, tai greiciausiai dar ir susitiktume ligonineje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 22, 21:06)

o del lopo meginiu - Jums jau dare 36 palete? Ir kas Jus siuncia tu lopo meginiu darytis? Nes pas mus siuntime tai parasyta - istyrimui ir gydymui, bet apie lopo meginius nieko - tai s dabar ir galvoju, gal jie sakys, kad mums visai nereikia ju daryti?
gal man ten nuvaziuot is anksto pakalbet?
labai idomu kaip Jums seksis, kada gulates? Idomu kokius dar tyrimus darys ir kiek reiks guleti, as uzsirasius nuo pirmadienio, tai greiciausiai dar ir susitiktume ligonineje biggrin.gif

Aha, tą paletę darė, bet ji nieko mums nepadėjo išaiškinti. Einu pas gydyoją šį ketv. Ji buvo minėjusi, kad penktad.iš ryto važiuosim į ligoninę lopo mėginių darytis.
Tad gal ir susitiksim mirksiukas.gif . Aš dar ketv.parašysiu vakarop.
Papildyta:
o jūs neturit nė viena šitų marškinukų?
http://www.rasakila....glaustinuke.htm.
Kažkaip labai patikimai atrodo, bet gal tik taip atrodo.
Atsakyti
[quote=kristinuv,2010 03 22, 20:06]
Apie weleda man paaiskino, kad dermatodoron labai jau geras - parasyta, kad tinka ir slapiuojanciom egzemom. ir dar yra tepaliukas su cinku, dabar gailiuosi, kad ir jo nepaemiau, nes yra meginuku mazu.
Mums tai va kaip buvo - neprausiau ir netepiau 2 dienas, tai ryskiai pagerejo, na posauses tos vietos kur slapiavo, bet tikrai maziau raudonos ( o slapiuoja mums labiausiai nakti, kad pakaso gerai). Bet as nusipirkau to dermatodoron, tai galvoju patepsiu, nuprausiau veiduka virintu vandeniu ir patepiau - iskart paraudo ir pradejo kasytis. tai va , gal mus vanduo alergizuoja, arba labai tas tepaliukas netinka. ziuresiu kaip bus kai atsikels is miegelio.

Mes naudojome Weledos dermatodoron.Ištepėm gal kokias 3 tūtas, bet ypatingo poveikio nepastebėjome.... gal tik kaina įspudinga už tokį tepaliuką.
Atsakyti
Labas vakaras,

Aš vėl po truputį viduj nervinuos, nes vėl didžiausi raudoni lopai mažajai ant kojų verysad.gif Nebežinau jau vėl ką su tuo maistu daryt. Taip noris praplėst tą meniu. Ir dar dabar "tiriu". KAs esate davusios "Osteocare"? g.gif Aš galvoju gal čia nuo jo g.gif

QUOTE(LiloSun @ 2010 03 22, 09:20)
As ne medike, bet kiek zinau tie eozinofilai rodo ne tik alergija, jie padideja ir pvz., kai yra kokiu parazitu ( bet cia ne jum taikau, tiesiog buvo parasyta), gal ir kokiais itais atvejais padideja.
O siaip gali buti taip kad rodo tiesiog organizmo reakcija, kad yra kazkoks organizmo isijautrinimas, ka ir rodo berimai. Tai gali buti kad tikrai nealerginis jusu Ad, tada butu daugiau sansu jum greiciau jo atsikratyt smile.gif Paziuresit vasara, gal ir visiskai praeis  wub.gif

O mum kai pasakė tą izonofilų skaičių, tai taip ir pasakė, taip, tikrai rodo alergiją g.gif
Atsakyti