QUOTE(kristinuv @ 2010 03 22, 16:44)
Na va, nuvaziavau pirkt puiklapiu aliejaus, tai ta moteris kur dirba Rasakiloj sako - oi ne, puiklapis gal nelabai prie slapiuojanciu, gal geriau WEledos kremukas su cinku. gerai, kad bent meginuku yra isbandymui. tai nuejau pirkt to weledos, kita pardaveja mus pamacius sako -jums gal geriau dermatodoron kremukas weledos. na, nupirkau ir ta
Ir puiklapius paemiau, vis tiek ju vaziavau, viska isbandysiu ir ziuresiu kas geriausiai:)
Papildyta:
Mane irgi domina Weledos produkcija, tik nežinau, ką pirkti. Tiesiog įdomu, kas geriau ir nuo ko. Mums šlapiuojančios žaizdos ant veido ir raudonis ant kūnelio.
Aš irgi guluosi lopo tyrimams šią savaitę. Baisiai nenoriu....
QUOTE(Ateik @ 2010 03 22, 16:53)
O tai ačiū, kad parašėt, nes ant sausos vis tepdavau, nežinojau, kad reikia ant drėgnos odelės.
Tai tiesiog ant sudrėkintos vandenuku tepti reikia??????
QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 16:59)
Pasakysiu, ka isbandem. Gi rasakiloj nusipirkom ekologisko silko KEPURYTE, ne kauke, o kepuryte. 89 lt...bet. Laikem ir nakti uzdeta, nes gerai priglunda ir ka...dvi naktis- o ant veiduko isnyko raudonos demes. ISNYKO. liko tik sausesni plotai. Taciau plinta ant kakliuko, bet tikiu- ir cia dings. Nes dar pirkom bambukini bodi- nu jau medziaga....super...ir ekologiskos medvilnes rubeliu, kad prie kaklo kur glaudziasi ta apykakle, maziau dirgintu
manau, kad bandysiu ta KAUKE medinicinio silko
nes silkas idealiai mazei tinka, pasirodo.
O kas ten per bodžiukas?
Verta pirkti?
QUOTE(Loveco @ 2010 03 22, 17:39)
beje, del neocate. man sake, israsau savaitei, ziuresit, kiek suvalgo, po to pagal tai pratesiu. Tai jei maniske tai valgo, tai ne....tai ka man sakyt...
kad valgo valgo kaip liepet?
realiai 3kartai x 200 ml (taip minimum liepe) gaunasi per diena max 60-180 ml.
Verčiau jau tegul jo lieka, negu, kad trūksta.