Ir dar noriu paklausti tu kur tepa puiklapiais, o tai gal galima kai blogeja iskart pradeti tepti, kad nesuslapiuotu, ar jau tik kai slapiuoja, kaip manost?
aciu
Papildyta:
Lilosun, tiek ten ir gerumo, man atrodo is saldytu uogu, ale vis
Galiu duot truputi saldyto lietuvisko brokolio pabandyti, vis ne ispaniskas:)
QUOTE(šešėlė @ 2010 03 22, 12:12)
bet tai išgąsdinai su tuo kompensavimu... tikrai tik 3 mėn?
mums visos problemos prasidėjo nuo galvytės, buvo baisi. ta pluta dėjosi ir dėjosi iš naujo, kaip kepurė. sutvarkiau tik kas vakarą per maudynes nušveisdama su frotine pirštine, tada skalauju žolelėm su arbatmedžių aliejum, ir tada jau teplioju essexu ir TS.
mums visos problemos prasidėjo nuo galvytės, buvo baisi. ta pluta dėjosi ir dėjosi iš naujo, kaip kepurė. sutvarkiau tik kas vakarą per maudynes nušveisdama su frotine pirštine, tada skalauju žolelėm su arbatmedžių aliejum, ir tada jau teplioju essexu ir TS.
Taip, tikrai 3 men. Anksciau buvo kompensuojama metams. Radau eBay 4 dezutes - su siuntimu is USA 370 lt. Cia 800 kainuotu...
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 22, 12:07)
Labu. Gavom is SCORAD 65 balus Kas vartojo Neocate, po kiek laiko matesi pagerejimas? Mes valgom 3ia diena, kolkas pokyciu jokiu. Ir
Nebuvo niekada pagėrėjimo. Geriam jau 3 mėn.
Dar klausimėlis mamytėms-jūs į vonią maudydamos pilat 1 valg.šaukštą negyvosios jūros drsukos-nėra čia per mažai?
Klausiu todėl, kad gydytoja man minėjo, į stiklinę arbatinį šaukštelį pilti (bet čia konkrečiai kūnui ji sakė, ne veidukui). Tad ir pradėjau galvoti, kaip jums rekomendavo.
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 22, 13:01)
Ir dar noriu paklausti tu kur tepa puiklapiais, o tai gal galima kai blogeja iskart pradeti tepti, kad nesuslapiuotu, ar jau tik kai slapiuoja, kaip manost?
aciu
Papildyta:
aciu
Papildyta:
na galiu pasakyti kaip aš darau (nors jį naudojam dar tik savaitę), pamatau, kai eina link to ir nelaukiu tepu, dabar mūsų tokia odytės būklė, kad gali bet kada šlapiuot pradėt, todėl bent kelis kart patepu į dieną, nežinau ar gerai darau
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 22, 10:07)
Kas vartojo Neocate, po kiek laiko matesi pagerejimas? Mes valgom 3ia diena, kolkas pokyciu jokiu. Ir seip, 2 tyrimai alergijos pieno baltymui nerode... tai vis mastau, gal net ne tas pienas kaltas Nors daktare laikosi savo, kad alergija misinukui
Maniškiui perėjus nuo MP prie Aptamil Alergy Care mišinio, ryškus pagerėjimas prasidėjo jau po dviejų dienų.
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 22, 12:02)
Taip, tikrai 3 men. Anksciau buvo kompensuojama metams. Radau eBay 4 dezutes - su siuntimu is USA 370 lt. Cia 800 kainuotu...
O cia jau iskaiciavot mokescius, kuriuos LT prides, nes siuntinys is JAV? Muitinej prideda dar 70 kelis litus, ir po to dar reikia susimoketi uz pasto islaidas nuo muitines iki jusu.
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 03 22, 12:36)
na galiu pasakyti kaip aš darau (nors jį naudojam dar tik savaitę), pamatau, kai eina link to ir nelaukiu tepu, dabar mūsų tokia odytės būklė, kad gali bet kada šlapiuot pradėt, todėl bent kelis kart patepu į dieną, nežinau ar gerai darau
Puiklapiai lb svelnaus poveikio ir tinka pastoviam naudojimui, tik aisku oda gali priprasti.
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 03 22, 12:04)
Dar klausimėlis mamytėms-jūs į vonią maudydamos pilat 1 valg.šaukštą negyvosios jūros drsukos-nėra čia per mažai?
1 valgomas saukstas vonelei cia pagal Vaiciulionienes rekomendacijas, bet jeigu leliukas didesnis, galima ir siek tiek daugiau ipilti. As iki 1,5 metuku tiek pildavau, o dabar jau apie 2 saukstus ipilu. Dar ziurint kiek vandens toje voneleje ir kokio ji dydzio. Musiske tai didele, ilgai dar maziu joje maudysiu, ir vandens pripilu vos ne pilna, tai tie 2 saukstai dabar mums pats tas.
Siaip su negyvosios juros druska galima stipriai prisizaisti, todel geriau "niepierieborscyt"
Na va, nuvaziavau pirkt puiklapiu aliejaus, tai ta moteris kur dirba Rasakiloj sako - oi ne, puiklapis gal nelabai prie slapiuojanciu, gal geriau WEledos kremukas su cinku. gerai, kad bent meginuku yra isbandymui. tai nuejau pirkt to weledos, kita pardaveja mus pamacius sako -jums gal geriau dermatodoron kremukas weledos. na, nupirkau ir ta Ir puiklapius paemiau, vis tiek ju vaziavau, viska isbandysiu ir ziuresiu kas geriausiai:)
Papildyta:
Loveco, pamaciau, kad esat, tai paklausiu - o jums nesiule lopo meginiu? ar jus dar negavot ir kitu atsakymu? nes galvojam vis gi gultis juos pasidaryti, tik labai bijau pablogejimo, kaip ir jus
Ir kokia ten dienotvarke ligonineje? kelia 7 val?
ar leidzia pamiegoti?
Issimus visos musu dienotvarkes dabartines, taip graziai dabar esam viska susistate
Ir dar man rupi, jei guluosi lopo meginiu, tai ar galiu jiems sakyti ko guluosi, ar jie patys jau turi nuspresti? nes noreciau, kad ta pacia diena tuos lopus ir suklijuotu, kad trumpaiu ten guleti
Papildyta:
Loveco, pamaciau, kad esat, tai paklausiu - o jums nesiule lopo meginiu? ar jus dar negavot ir kitu atsakymu? nes galvojam vis gi gultis juos pasidaryti, tik labai bijau pablogejimo, kaip ir jus
Ir kokia ten dienotvarke ligonineje? kelia 7 val?
ar leidzia pamiegoti?
Issimus visos musu dienotvarkes dabartines, taip graziai dabar esam viska susistate
Ir dar man rupi, jei guluosi lopo meginiu, tai ar galiu jiems sakyti ko guluosi, ar jie patys jau turi nuspresti? nes noreciau, kad ta pacia diena tuos lopus ir suklijuotu, kad trumpaiu ten guleti
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 22, 12:49)
Dar tik priminsiu naujom mamytem, kad TS reikia tepti ant dregnos odeles. kazkada irgi tepiau ant sausos, kol kazkieno zinute paprotino..
O tai ačiū, kad parašėt, nes ant sausos vis tepdavau, nežinojau, kad reikia ant drėgnos odelės.
pirmiausia kristinuv nesupratau apie kokius lopo meginius eina kalba, bet gydytoja minejo, kad jei labai blogai butu ir negeretu, tai reiketu juos daryti.
Dienotvarke mazdaug tokia:
6:30 kelia, vaiksto daznai tai temperatura matuot, tai siuksles nest, tai dar ka... tada 8:30 pusryciai, tada lauki gydytoju vizitacijos, kazkuriuo metu dar tepimai, proceduros (nebepamenu ar pries ar po gyd, nes mum jokiu nebuvo). 13:30 yra pietus, 16:00 yra pavakariai, 18:00 vakariene. O tada vel paskyrimai visokie vakariniai (tepliojimai ir t.t. ). 21 val atseit jau miegas
per viena diena, beveik garantuoju, nepaleis jusu, nebent, kaip nors, tsakant, tarsites man kelis kartus akcentavo, kad MINIMUMAS yra 5 dienos. Taciau, sako, jei matysim, kad tikrai nesiadaptuojat su vaiku, isleisim anksciau. Sake, kad gal 1-2 moterys buvo, kurios taip sunkiai pernese ligonines, tai as, matyt, trecia buvau. Nors man ne tragedija, bet maciau, kad vaikui negerai, stresas vis tiek, nu tai... gydytoja pati pamate tai.
o kuo tuos taskucius tepti, nes maniskei pleciasi nuo kaklo ant krutines jau.
mum gydytoja idomiai psake, kad jei PER DVI SAVAITES nebus pagerejimo ar pasveikimo, tipo reikes vel gultis (bet tyrimai juk jau padaryti???). Taciau man liepe maitint 3 kartus MP, 3 kartus neocate, nu kas antra maitinima. Lengva pasakyt, nakti ir ryte maze tiesiog prilipus prie papo, o diena misinio beveik nevalgo. Vakar tik sensacija buvo, MP pavalgius dar iskart sukirto 180 ml....
Tai ka zinau, jei as maitinu MP ir neocate, tai nesigauna kad vien neo, tai kaip galima tiketis pasveikimo?
aptamilio uzvalge pora kartu, ir slapiuot pradejo
Pasakysiu, ka isbandem. Gi rasakiloj nusipirkom ekologisko silko KEPURYTE, ne kauke, o kepuryte. 89 lt...bet. Laikem ir nakti uzdeta, nes gerai priglunda ir ka...dvi naktis- o ant veiduko isnyko raudonos demes. ISNYKO. liko tik sausesni plotai. Taciau plinta ant kakliuko, bet tikiu- ir cia dings. Nes dar pirkom bambukini bodi- nu jau medziaga....super...ir ekologiskos medvilnes rubeliu, kad prie kaklo kur glaudziasi ta apykakle, maziau dirgintu
manau, kad bandysiu ta KAUKE medinicinio silko nes silkas idealiai mazei tinka, pasirodo.
Dienotvarke mazdaug tokia:
6:30 kelia, vaiksto daznai tai temperatura matuot, tai siuksles nest, tai dar ka... tada 8:30 pusryciai, tada lauki gydytoju vizitacijos, kazkuriuo metu dar tepimai, proceduros (nebepamenu ar pries ar po gyd, nes mum jokiu nebuvo). 13:30 yra pietus, 16:00 yra pavakariai, 18:00 vakariene. O tada vel paskyrimai visokie vakariniai (tepliojimai ir t.t. ). 21 val atseit jau miegas
per viena diena, beveik garantuoju, nepaleis jusu, nebent, kaip nors, tsakant, tarsites man kelis kartus akcentavo, kad MINIMUMAS yra 5 dienos. Taciau, sako, jei matysim, kad tikrai nesiadaptuojat su vaiku, isleisim anksciau. Sake, kad gal 1-2 moterys buvo, kurios taip sunkiai pernese ligonines, tai as, matyt, trecia buvau. Nors man ne tragedija, bet maciau, kad vaikui negerai, stresas vis tiek, nu tai... gydytoja pati pamate tai.
QUOTE(ausru @ 2010 03 20, 16:16)
Kordicepsas skirtas ne ad gydyti, o jeigu i oda yra isimetes stafilokokas - yra spuogeliu, pulinuku, bet oda neslapiuoja. Jeigu slapiuoja, yra opeliu - geriau prideginti meliu arba fuksinu tiek kiek reikia (po vieno patepimo rezultato nesitikekit, slapiavimus reikia ilgai gydyti). O jeigu tie taskuciai, apie kuriuos kazkas klause, yra tiesiog toks ad berimas be infekcijos, tai kordis nepades.
o kuo tuos taskucius tepti, nes maniskei pleciasi nuo kaklo ant krutines jau.
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 22, 10:07)
Labu. Gavom is SCORAD 65 balus Kas vartojo Neocate, po kiek laiko matesi pagerejimas? Mes valgom 3ia diena, kolkas pokyciu jokiu. Ir seip, 2 tyrimai alergijos pieno baltymui nerode... tai vis mastau, gal net ne tas pienas kaltas Nors daktare laikosi savo, kad alergija misinukui
mum gydytoja idomiai psake, kad jei PER DVI SAVAITES nebus pagerejimo ar pasveikimo, tipo reikes vel gultis (bet tyrimai juk jau padaryti???). Taciau man liepe maitint 3 kartus MP, 3 kartus neocate, nu kas antra maitinima. Lengva pasakyt, nakti ir ryte maze tiesiog prilipus prie papo, o diena misinio beveik nevalgo. Vakar tik sensacija buvo, MP pavalgius dar iskart sukirto 180 ml....
Tai ka zinau, jei as maitinu MP ir neocate, tai nesigauna kad vien neo, tai kaip galima tiketis pasveikimo?
QUOTE(carramele @ 2010 03 22, 12:40)
Maniškiui perėjus nuo MP prie Aptamil Alergy Care mišinio, ryškus pagerėjimas prasidėjo jau po dviejų dienų.
aptamilio uzvalge pora kartu, ir slapiuot pradejo
Pasakysiu, ka isbandem. Gi rasakiloj nusipirkom ekologisko silko KEPURYTE, ne kauke, o kepuryte. 89 lt...bet. Laikem ir nakti uzdeta, nes gerai priglunda ir ka...dvi naktis- o ant veiduko isnyko raudonos demes. ISNYKO. liko tik sausesni plotai. Taciau plinta ant kakliuko, bet tikiu- ir cia dings. Nes dar pirkom bambukini bodi- nu jau medziaga....super...ir ekologiskos medvilnes rubeliu, kad prie kaklo kur glaudziasi ta apykakle, maziau dirgintu
manau, kad bandysiu ta KAUKE medinicinio silko nes silkas idealiai mazei tinka, pasirodo.
QUOTE(ausru @ 2010 03 22, 14:06)
O cia jau iskaiciavot mokescius, kuriuos LT prides, nes siuntinys is JAV? Muitinej prideda dar 70 kelis litus, ir po to dar reikia susimoketi uz pasto islaidas nuo muitines iki jusu.
Galima su selleriu susitart, kad ivertintu 50$ siuntini, kad muito moket nereiketu
va tas man ir nepatinka, kad kelia 6,30, o realiai ateina gydytojai tik kokia 9 val, na bet nepakeisiu gi as tvarkos pagal save.
as tikrai nemanau, kad isleis po dienos, nes tie lopo meginiai reikia tris paras stebeti, jie rodo letines reakcijas i produktus, nes musu nerode greitu niekam is 36 paletes, o jus dar tos paletes atsakymu nedaret?
as dabar galvoju, gal man penktadieni nuvaziuoti ten pasneketi, nes mes planuojam gultis pirmadieni, ir jei jie dar mums iskart tu meginiu nedarys, ar galvoja laikyti 5 dienas, tai man taip netinka, as neturiu kur kito vaiko padeti visiskai, nes ir vyras komandiruoteje, na vnz.
tai bent issiaiskinciau ko tiketis.
ar nelabai kas mane taip priimtu, kaip manot?
ar gal telefonu pasiaiskinti, bet velgi - kol vaiko nemato - nesinori man ten komanduoti perdaug, kad nesusidarytu nekokios nuomones apie mus
as tikrai nemanau, kad isleis po dienos, nes tie lopo meginiai reikia tris paras stebeti, jie rodo letines reakcijas i produktus, nes musu nerode greitu niekam is 36 paletes, o jus dar tos paletes atsakymu nedaret?
as dabar galvoju, gal man penktadieni nuvaziuoti ten pasneketi, nes mes planuojam gultis pirmadieni, ir jei jie dar mums iskart tu meginiu nedarys, ar galvoja laikyti 5 dienas, tai man taip netinka, as neturiu kur kito vaiko padeti visiskai, nes ir vyras komandiruoteje, na vnz.
ar gal telefonu pasiaiskinti, bet velgi - kol vaiko nemato - nesinori man ten komanduoti perdaug, kad nesusidarytu nekokios nuomones apie mus
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 22, 15:09)
va tas man ir nepatinka, kad kelia 6,30, o realiai ateina gydytojai tik kokia 9 val, na bet nepakeisiu gi as tvarkos pagal save.
rytoj vaziuojam, pratest neocate ir atsiimt atsakymus.
ten maciau mamos su dviem vaikais gulejo...pametinukais...
beje, del neocate. man sake, israsau savaitei, ziuresit, kiek suvalgo, po to pagal tai pratesiu. Tai jei maniske tai valgo, tai ne....tai ka man sakyt... kad valgo valgo kaip liepet? realiai 3kartai x 200 ml (taip minimum liepe) gaunasi per diena max 60-180 ml.