Įkraunama...
Įkraunama...

Lanzarote-puiki sala Kanarų salyne

QUOTE(sindiokas @ 2011 01 11, 17:17)

Man irgi kai kurie reportazai nemazai padejo,tad kai ivedus zodi Lanzarote nieko neismete nusprendziau padaryt foto-moto ...Apie kitas salis net nerasau,nes yra nemazai info,dar reiktu prisest ir padaryt pora reportazu kuriu taip pat nera siame forume

aš bandysiu daugiau kelionę su vaikais akcentuot biggrin.gif kiek ir ką galima pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 06 02, 12:42)
Vakar grizom is Lanzarotes :)Super sala thumbup.gif

Dekoju Sindiokui uz reportaza,nemazai info is cia pasisemiau.

Beje,valgem ta visciuka ant vulkano kaitros kepta.Skonis idomus,tuo paciu ir paprastas ir neiprastas.Mums patiko:)

Man tai prie tu visciuku apsilyde slepeciu padai. Tad gumos kvapas tikrai apetito nesuzadino ir likau neparagavus.
Papildyta:
QUOTE(Aistux @ 2012 03 16, 17:33)
Man tai prie tu visciuku apsilyde slepeciu padai. Tad gumos kvapas tikrai apetito nesuzadino ir likau neparagavus.

Kelios nuotraukytes is musu keliones (dalinuosi tik keliomis, nes kitu 1400 sukelti patingejau) smile.gifLanzarote nuotraukos

jei turite klausimu, klauskite ir atsakysiu! Geru jums kelioniu i sia nuostabia, mazyte, karsta ir visuomet vejuota sala!
Atsakyti
Tai nuostabi sala 4u.gif zadu dar karta gristi, bet si karta su vaikuciais ir seimyna. wub.gif
Aciu forumietems, kuriu pasakojimu deka susidariau keliones marsruta po sala, o kaip plana turi ir gera vairuotoja - uzteko 2 dienu beveik viska pamatyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(+lelija+ @ 2012 05 02, 18:02)
Tai nuostabi sala 4u.gif  zadu dar karta gristi, bet si karta su vaikuciais ir seimyna.  wub.gif
Aciu forumietems, kuriu pasakojimu deka susidariau keliones marsruta po sala, o kaip plana turi ir gera vairuotoja - uzteko 2 dienu beveik viska pamatyti.  blush2.gif

O mes uz keliu dienu irgi skrendam ten visa semyna su 9 men dukryte 10iai dienu smile.gif tikiuosi geru ispudziu smile.gif 4u.gif
Ir aciu uz reportaza, super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2010 05 05, 10:37)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif jei neklystu tai mes vaziuojam i ta pacia vieta kur sumetsos fotkes ,nes prie musu hotel toks pats krantas ? gal tam paciam viesbuty gyvenot ? Grand Teguise Playa?
Atsakyti
Labai laiku atradau šį foto reportažą. Kaip tik ruošiamės į Lanzarotę už mėnesio. Labai laukiu. Dėkui už išsamų pasakojimą. smile.gif
Atsakyti
Man didesni ispudi paliko Fuerteventura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LauruteLondone @ 2013 02 28, 15:37)
Labai laiku atradau šį foto reportažą. Kaip tik ruošiamės į Lanzarotę už mėnesio. Labai laukiu. Dėkui už išsamų pasakojimą.  smile.gif

Labai prasom, smile.gif man taip pat padeda kai kurie pasakojimai,tai jauciu pareiga irgi dalintis...Turiu medziagos daugybei saliu,bet laiko ir noro nebe - tinginyste !!
Atsakyti
Ka pasiulysit nuveikti atvykus i Arrecife pusdieniui? Ar spesim aplankyti Timanfajos vulkanini parka ar vykti iki Kaktusų sodo, ar dar koks variantas yra? Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2014 03 30, 15:24)
Ka pasiulysit nuveikti atvykus i Arrecife pusdieniui? Ar spesim aplankyti Timanfajos vulkanini parka ar vykti iki Kaktusų sodo, ar dar koks variantas yra? Patarkit  4u.gif

Pusdienis,tai kiek jums mazdaug valnadu lieka?Timanfaja aplankykite butinai, o kaktusu sodas manes nesuzavejo,nuotraukose viskas graziau apipavidalinta,mes jame uztrukume tikrai nepilna valanda. siulyciau vaziuojant sustoti pasigrozeti Los Hervideros,man ten vaizdas labai grazus. dar verta demesio Mirador del Rio, bet jis kitame salos gale,kaip i laika tilpsit
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2014 03 30, 18:03)
Pusdienis,tai kiek jums mazdaug valnadu lieka?Timanfaja aplankykite butinai, o kaktusu sodas manes nesuzavejo,nuotraukose viskas graziau apipavidalinta,mes jame uztrukume tikrai nepilna  valanda. siulyciau vaziuojant sustoti pasigrozeti Los Hervideros,man ten vaizdas labai grazus. dar verta demesio  Mirador del Rio, bet jis kitame salos gale,kaip i laika tilpsit

Aciu uz atsakyma. Mes atplaukiam 12 val. isplaukiam 19 val. Tai praktiskai iki 18 turim laiko.
Atsakyti
Kaip keliaujat saloje? Nuomojates auto ar su taxi, ar autobusai?
Atsakyti