Pliaze isbuname tik gera valanda,nes pradedame virti kaip veziai bliude...skura nenusakomo raudonumo,skauda peciai,nosis...nesam mesas
Ant kalniuko pora baru
Dienos pasivazinejimas baigesi,traukiam vakarienei.Jau pasiilgome ledu ju kas vakara yra kokiu 5 rusiu,nerealus!Pats su saukstu kabini dediesi,nors sprog.Uztat su kepiniais ne kas,vien pudingai(per 2 savaites buvo kelis kartus iskepe ale vieno kasnio pyrageliu iv.rusiu,tai visi slave)budavo pastoviai toks nevalgomas pyragas nezinau kas ten per receptura kaip is manu keptas fe
taigi,kaip be vyno vynu salyje?Nusiperkame uz 6eurus
gurksnojame ant viesbucio stogo su vaizdu i pagrindine gatve(tarp milzinisku kaktusu,ju cia prisodinta vazonuose),kol isgirstam hipnotizuojancius ritmus,lekiu su kamera ir foto ziuret kas kur daros...Pasirodo jau karnavalui ruosiasi hebra ir turistams apie tai pranesa
Diena baigeme apie 23val.ir vasario 25 judame link Timanfaya nacional.parko
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 19, 13:18)
Klausimelis
Ar tikrai tokie ryskus spalvu kontrastai Lanzaroteje kaip atrodo fotografijose?
jau nagus grauziuosi kad nenuvaziavau i Lanzarote bent jau i ekskursija kai buvau Tenerifeje....
Ar tikrai tokie ryskus spalvu kontrastai Lanzaroteje kaip atrodo fotografijose?
jau nagus grauziuosi kad nenuvaziavau i Lanzarote bent jau i ekskursija kai buvau Tenerifeje....
atsakysiu as, jei galima. Buvau Lanzaroteje, kontrastai tikrai tokie, kokie ir nuotraukose. Labai ispudinga sala... ypac kai palygini su kokia La Gomera, kuri labai labai zalia.. Tiesa, Lanzaroteje zemes kaina yra labai didele, gide sake, kad kaip brangiausiuose Maskvos rajonuose, kadangi ten vien draustinio teritorijos, ir tokiu, kur butu galima statytis ir gyventi, plotu labai nedaug. Beje, turejom labai nuostabia gide, kuri labai idomiu dalyku pripasakojo. Be to, pas juos, jei pastebejote, vyriauja balta spalva su zalia ar tai melsva, kadangi statantis nama leidima gauni tik tada, jei tom spalvom dazyti. Cia tam, kad butu bendras vaizdas ir toks kontrastas.
dar noreciau pridurti, kad sitose vietose is masinu negalima kur nori islipti, jau nekalbu apie lavos gabaliuku paemima, nes tai saugoma ir labai didziules baudos.
QUOTE(sindiokas @ 2010 03 19, 16:33)
Is pradziu viskas atrodo VAU!Poto akys pripranta ir nebematai to grozio,dabar kai foto paziuriu, is tikro egzotiskai cia atrodo
Nuotraukos neredaguotos,taip kad tikrai taip ir atrodo,o man visi tie balti namai juodam fone primine Santorini,tik kad cia Lanzaroteje langai ir durys dazomi zalia spalva(ne melyna)
Nuotraukos neredaguotos,taip kad tikrai taip ir atrodo,o man visi tie balti namai juodam fone primine Santorini,tik kad cia Lanzaroteje langai ir durys dazomi zalia spalva(ne melyna)
Ziurint nuotraukas ir man iskart Santorinis atminty iskyla Is pradziu pamaniau, kad si sala tokia niuroka ir nuobodi, bet kuo toliau ziuriu foto ir skaitau, tuo labiau zaviuosi
QUOTE(liekna @ 2010 03 19, 22:07)
Is pradziu pamaniau, kad si sala tokia niuroka ir nuobodi, bet kuo toliau ziuriu foto ir skaitau, tuo labiau zaviuosi
Ir as tokia isankstine nuomone buvau susidariusi.
Tikrai zavi. Kai as realiai panasiose vietose nubuvusi, tai man labai idomus krastovaizdis, netiketi kontrastai. Gal ne tiek grazi sala, atrodo, bet kiek idomi.
nuostabus vaizdai trumpi nuotrauku aprasymai ,vienas malonumas akei
kokia temperatura vasario menesi salose
nuostabus vaizdai
QUOTE(grt fbj @ 2010 03 20, 18:47)
nuostabus vaizdai trumpi nuotrauku aprasymai ,vienas malonumas akei
kokia temperatura vasario menesi salose
Tik 5-ias dienas maciau termometra tai visad rode 24l.Kitomis dienomis galejo buti ir daugiau,buvo rytu ir vakaru,kai tikriausiai apie 15l.buvo
Paskutinis išsiveržimas buvo 1824 m.Netiketa matyti tiek masinu,judanciu link tikslo(va ka reiskia ilgiau pamiegoti)
Siuo metu mokslininkai studijuoja ,kaip magma galejo likti labai arti paviršiaus ? Tik nėra jokio pavojaus žmonėms!
Visi stebime,kaip ipilamas vanduo i zemes skyle ir po keliu sekundziu issauna didelis geizeris
Dar viena atrakcija- sausa žole sudega imesta į vieną iš šiu grežiniu, maždaug 200l, ji pasiekia magma esancia keli metrai nuo paviršiaus. Va taip va be ugnies-degtuku...
vaizdai aplinkui
Yra suvenyru,taip pat garsusis restoranas"El Diablo", gamina maista naudojant žemės gamtos šiluma.
Populiariausias patiekalas(tikriausiai,kad maziausiai reikalauja ilgo kepimo)
Pabandziau kystelti ranka i ta skyle na istikro karsta ilgai neislaikysi
Ivaziavimas i si nacion.parka Timanfaya taip pat mokamas-8eurai suaugusiam.
Uz berods 5eurus(nepamenu) galima su kupriuku 20min pasivaikscioti vulkane
vaizdai aplinkui
Yra suvenyru,taip pat garsusis restoranas"El Diablo", gamina maista naudojant žemės gamtos šiluma.
Populiariausias patiekalas(tikriausiai,kad maziausiai reikalauja ilgo kepimo)
Pabandziau kystelti ranka i ta skyle na istikro karsta ilgai neislaikysi
Ivaziavimas i si nacion.parka Timanfaya taip pat mokamas-8eurai suaugusiam.
Uz berods 5eurus(nepamenu) galima su kupriuku 20min pasivaikscioti vulkane
Vaziuojame i Teguise miesta(ne Costa Teguise kurortas)seniausia Ispanijos gyvenviete Kanaruose!Datuojama 1402m.Šiandien Teguise zinomas pirkėjams - kaip miestas kiekviena sekmadieni virstantis didžiausiu gatvės turgumi!
Teguise buvo pirmoji sostinė (iki 1852) ir yra isikurusi salos centre.
Kadangi siandiena ne turgaus diena,tai nusprendziame butinai sugrizti sekmadieni.Turgus vyksta iki 14val.