Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(OneLove @ 2010 04 21, 14:14)
Sveikos, sakykit kurį geriau pirkti įdegį spartinantį aliejų ar tą kremuką su beta karotinu(nuo jo nebūsiu oranžinė?)?  biggrin.gif

As turiu alieju ir labai juo dziaugiuosi thumbup.gif efektas matosi jau po 1 karto, oda tokia svelni po jo buna, neissauseja.. ir kvapas labai skanus, toks kokosinis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai sita kosmetika nesu patenkinta. Visu pirma jokia save gerbianti kosmetikos firma neuzsiima absoliuciai viskam skirtos kosmetikos gamyba. Atkreipkite demesi, kad rimtos kompanijos jeigu dirba su plauku prieziuros priemonemis, tai ne dirba su veidu. Jeigu dirba su dekoratyvine, tai nedirba nei su veido nei su plauku prieziuros priemonem.
Be to si kosmetika yra gaminama lenkijoje. Nors pati kosmetika yra is JAV.
Pati kazkada ja platinau esu daug ka isbandziusi. tera keli produktai verti demesio. Visa kita tai....
Dekoratyvines kosmetikos labai prastos kokybes atspalviai. Pati kosmetika prifarsiruota labai dirbtinu ir nenaturaliu kvapu. As bijociau ant veido uzsitepti ju krema.
O dar pardavineti rankines is dermantino uz tokia kaina?????
Atsakyti
QUOTE(Indraja22 @ 2010 04 21, 17:54)
As tai sita kosmetika nesu patenkinta. Visu pirma jokia save gerbianti kosmetikos firma neuzsiima absoliuciai viskam skirtos kosmetikos gamyba. Atkreipkite demesi, kad rimtos kompanijos jeigu dirba su plauku prieziuros priemonemis, tai ne dirba su veidu. Jeigu dirba su dekoratyvine, tai nedirba nei su veido nei su plauku prieziuros priemonem.
Be to si kosmetika yra gaminama lenkijoje. Nors pati kosmetika yra is JAV.
Pati kazkada ja platinau esu daug ka isbandziusi. tera keli produktai verti demesio. Visa kita tai....
Dekoratyvines kosmetikos labai prastos kokybes atspalviai. Pati kosmetika prifarsiruota labai dirbtinu ir nenaturaliu kvapu. As bijociau ant veido uzsitepti ju krema.
O dar pardavineti rankines is dermantino uz tokia kaina?????

Nu laba diena biggrin.gif o tai Lancome? juk ir veidui prieziuros priemones gamina, ir plauku ir dekoratyvine ax.gif Ir kosmetines Lancomo yra, ir sepeteliai bigsmile.gif Arba Dioras g.gif tai ten kainos simtavos, tai irgi demesio neverta kosmetika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 21 balandžio 2010 - 19:05
QUOTE(bonza @ 2010 04 21, 20:04)
Nu laba diena  biggrin.gif  o tai Lancome? juk ir veidui prieziuros priemones gamina, ir plauku ir dekoratyvine  ax.gif Ir kosmetines Lancomo yra, ir sepeteliai  bigsmile.gif Arba Dioras  g.gif

drinks_cheers.gif ryskiai nusapnavo kazka mergaite 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja22 @ 2010 04 21, 18:54)
1.As tai sita kosmetika nesu patenkinta. Visu pirma jokia save gerbianti kosmetikos firma neuzsiima absoliuciai viskam skirtos kosmetikos gamyba. Atkreipkite demesi, kad rimtos kompanijos jeigu dirba su plauku prieziuros priemonemis, tai ne dirba su veidu. Jeigu dirba su dekoratyvine, tai nedirba nei su veido nei su plauku prieziuros priemonem.
2.Be to si kosmetika yra gaminama lenkijoje. Nors pati kosmetika yra is JAV.
3.Dekoratyvines kosmetikos labai prastos kokybes atspalviai. Pati kosmetika prifarsiruota labai dirbtinu ir nenaturaliu kvapu. As bijociau ant veido uzsitepti ju krema.
4.O dar pardavineti rankines is dermantino uz tokia kaina?????

1. cia ne kritika, rimtos kompanijos plecia savo veikla, ir jei yra paklausa, pasirupina pasiula.
2.man "Lenkijoje" skamba geriau nei "Kinijoje" ir visai negasdina. Ir butu naudingiausia, jei ivardintumei tuos kelis produktus, is tiesu vertus demesio 4u.gif
3. kai kurie atspalviai tikrai mazai tikrove atitinka, bet pirkau dafiga visokiu prekiu, kuriu atspalviai buvo tokie pat g.gif O kur tu matei dekoratyvuine kosmetika, neprifarsiruota?
4. pask. kataloge maciau grazia rankine uz berods 70 litu. man visiskai priimtina kaina uz dermantina, ypac turint omeny, kad parduotuvese pas mus 99 metu kolekcijos po 120 kainuoja ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar kas turite iš 6 katalogo 2psl.reklamuojamus auskarus? Kaip jie atrodo realybėje? Ar verti dėmesio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebeld @ 2010 04 15, 17:03)
Gal kas turit atsiliepimu apie SPA kolekcijos kauke ir aliejuka plaukams su alyvuogiu aliejumi?

Alyvuogių kaukės naudoju jau nebe pirmą pakuotę. Labai patinka. Plaukai švelnūs, minkšti, skaniai kvepia, gerai šukuojasi (kas man ypač aktualu) biggrin.gif Ir kremas kūnui tos pačios serijos labai geras- gerai drėkina odą, lengvai susigeria, oda švelni. Seniau naudojau TBS sviestus kūnui, bet šitas kremas man daug geresnis. Tik galėtų kainuoti pigiau, nes kadangi tepliojuos kasdien, greitai išsinaudoja doh.gif

Apie aliejuką nieko negaliu pasakyti, nesu bandžius unsure.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 17, 16:13)
Sveikos, norėjau paklausti, ar ilgai laikos avono nagų lakai? smile.gif)

Man laikosi trumpai, greitai pradeda trupėti schmoll.gif Spalvos (bent kiek man teko susidurti) beveik visai neatitinka tų, kurios pavaizduotos kataloge. Neseniai pirkau laką prancūziškam manikiūrui, tepasi baisiai dryžiais, naudoti neįmanoma, stovi padėtas, gaila pinigų cool.gif

---
Dar noriu pagirti naują drėkinamąjį losjoną kojoms su vyšniom, labai skaniai kvepia, pėdos švelnios patepus rolleyes.gif Išvis man patinka AVON priemonės kojoms (naudoju kaukę su moliu, šiltu metu purškiklius įvairius), dar turiu nuo žiemos likusio kremo su prieskoniais (šitą vien dėl kvapo pirkčiau, pasakiškas), drėkina labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 04 22, 12:39)
Dar noriu pagirti naują drėkinamąjį losjoną kojoms su vyšniom, labai skaniai kvepia, pėdos švelnios patepus rolleyes.gif Išvis man patinka AVON priemonės kojoms (naudoju kaukę su moliu, šiltu metu purškiklius įvairius), dar turiu nuo žiemos likusio kremo su prieskoniais (šitą vien dėl kvapo pirkčiau, pasakiškas), drėkina labai gerai smile.gif

Tikrai, su tom vyšniom taip skainiai kvepėjo thumbup.gif Bet pati nelabai ką pėdom naudoju, tai neužsisakiau. Su tom avietėm kažką užsisakysiu. Kvapas thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
gal kas nepagailes atsiliepimu apie pudros rutuliukus..
kokius renkates- bronzinius ar spindesio suteikiancius?..
kokie atsiliepimai?.. rolleyes.gif
Atsakyti
Rutius, naudoja drauges ir labai gerai apie juos atsiliepia, tiesa naudoja bronzinius.
As kai sviesiaode nedristu tamsiu rinktis.
Atsakyti
As tai patenkinta esu sia kosmetika 4u.gif . Tfu tfu tfu, viskas man tiko ka esu bandziusi. (ne taip kaip su Oriflame ). lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutius @ 2010 04 22, 12:24)
SVEIKOS 4u.gif
gal kas nepagailes atsiliepimu apie pudros rutuliukus..
kokius renkates- bronzinius ar spindesio suteikiancius?..
kokie atsiliepimai?..  rolleyes.gif

Mama turėjo kažkada tuos rutuliukus, tai man jie veidui oranžinį atspalvį suteikdavo ir oda bjauriai blizgėdavo doh.gif Geriausi rutuliukai yra Guerlain, bet čia ne ta tema biggrin.gif
Atsakyti