QUOTE(Rebeld @ 2010 04 15, 17:03)
Gal kas turit atsiliepimu apie SPA kolekcijos kauke ir aliejuka plaukams su alyvuogiu aliejumi?
Alyvuogių kaukės naudoju jau nebe pirmą pakuotę. Labai patinka. Plaukai švelnūs, minkšti, skaniai kvepia, gerai šukuojasi (kas man ypač aktualu)
Ir kremas kūnui tos pačios serijos labai geras- gerai drėkina odą, lengvai susigeria, oda švelni. Seniau naudojau TBS sviestus kūnui, bet šitas kremas man daug geresnis. Tik galėtų kainuoti pigiau, nes kadangi tepliojuos kasdien, greitai išsinaudoja
Apie aliejuką nieko negaliu pasakyti, nesu bandžius
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 17, 16:13)
Sveikos, norėjau paklausti, ar ilgai laikos avono nagų lakai?
)
Man laikosi trumpai, greitai pradeda trupėti
Spalvos (bent kiek man teko susidurti) beveik visai neatitinka tų, kurios pavaizduotos kataloge. Neseniai pirkau laką prancūziškam manikiūrui, tepasi baisiai dryžiais, naudoti neįmanoma, stovi padėtas, gaila pinigų
---
Dar noriu pagirti naują drėkinamąjį losjoną kojoms su vyšniom, labai skaniai kvepia, pėdos švelnios patepus
Išvis man patinka AVON priemonės kojoms (naudoju kaukę su moliu, šiltu metu purškiklius įvairius), dar turiu nuo žiemos likusio kremo su prieskoniais (šitą vien dėl kvapo pirkčiau, pasakiškas), drėkina labai gerai