Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(lolichka @ 2010 04 17, 17:42)
del nagu laku - klientes labai giria juos butent del ilgo laikymosi, tik spalvytes kai kurios visiskai skiriasi nuo pavaizduotuju.. blush2.gif naujieji clearskin neturetu labai skirtis nuo senuju, nes kaip parodyta avon puslapyje tai ju analogai..  smile.gif

Na daugelis priemonių taip, bet kaip supratau sudėtis šiek tiek pasikeitusi, noriu dabar padelių valančių, bet jie tik kitoj arba dar kitoj kampanijoj bus doh.gif
Dėkui labai už gerą atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kokie atsiliepimai apie neriebų makiažo pagrindą iš Color trend serijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste95 @ 2010 04 18, 19:41)
Sveikos, kokie atsiliepimai apie neriebų makiažo pagrindą iš Color trend serijos? smile.gif

Man patinka, turiu pati sviesiausia atspalvi. Gerai tepasi, lygiai dengiasi. Labiausiai dziaugiuos, kad asmeniskai man atspalvis idealiai atitiko. Neblogai maskuoja, suvienodina odos spalva. Gal del laikymosi pastabu tureciau, bet jei ant makiazo bazes uztepi, laikosi ilgiau ir blizgesys T-zonos ne taip greitai islenda.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą smile.gif o jūsų oda turbūt yra gana šviesi, jei rinkotės šviesiausią atspalvį?
Atsakyti
QUOTE(kriste95 @ 2010 04 18, 19:41)

Jis netiks jei oda sausa, linkusi į pleiskanjimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste95 @ 2010 04 18, 21:33)
Ačiū už atsakymą smile.gif o jūsų oda turbūt yra gana šviesi, jei rinkotės šviesiausią atspalvį?

Taip, sviesi, bet nevisiskai balta. Teko tureti ir tokiu atspalviu, kad is viso kaip pamekle atrodydavau. Sis atspalvis dar turi siek tiek rusvumo.

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 04 18, 22:44)
Jis netiks jei oda sausa, linkusi į pleiskanjimą  4u.gif

Su tuo tikrai sutinku. Vienu metu buvo oda issausejusi, tai teko atsisakyt pudru (visos, kurias turiu skirtos riebesnei odai), nes tik isryskedavo visas pleiskanojimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 19 balandžio 2010 - 09:40
Na, mano oda yra mišri, prie riebesnių, tai manau tiktų wink.gif ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Kuris saldesnis kuno purskiklis avieciu kvapo ar migdolu?biggrin.gif kazkuri is siu noreciau uzsisakyti tik abejoju kuri butent...
Atsakyti
QUOTE(Rebeld @ 2010 04 20, 20:48)
Kuris saldesnis kuno purskiklis avieciu kvapo ar migdolu?biggrin.gif kazkuri is siu noreciau uzsisakyti tik abejoju kuri butent...

mano manynumu avieciu ,labai skaniai kvepia bigsmile.gif siandien turejom daug pokalbiu avon,tai butent juos daviau merginom palygint pakvepinta psl ir purskikli,tai vienbalses nuomones,kad kvapas atitinka pakvepinta psl bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 04 20, 21:09)
mano manynumu avieciu ,labai skaniai kvepia  bigsmile.gif siandien turejom daug pokalbiu avon,tai butent juos daviau merginom palygint pakvepinta psl ir purskikli,tai vienbalses nuomones,kad kvapas atitinka pakvepinta psl  bigsmile.gif

Pritariu - kvapas nerealus wub.gif uzsisakiau duso zele ir losjona ax.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit kurį geriau pirkti įdegį spartinantį aliejų ar tą kremuką su beta karotinu(nuo jo nebūsiu oranžinė?)? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 04 21, 14:14)
Sveikos, sakykit kurį geriau pirkti įdegį spartinantį aliejų ar tą kremuką su beta karotinu(nuo jo nebūsiu oranžinė?)?  biggrin.gif

Tikrai nebūsit.
Atsakyti