Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

Kokie atsiliepimai butu apie makiazo pagrinda „Ideal Shade“ , ar graziai gula, drekina, ar tinka kasdienai, ar nesuda kaukes vaizdo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 04, 21:03)
Kokie atsiliepimai butu apie makiazo pagrinda „Ideal Shade“ , ar graziai gula, drekina, ar tinka kasdienai, ar nesuda kaukes vaizdo ?  4u.gif

Jeigu apie ta stikliniam buteliukyje tai turejau meginuka, tai man patiko, nesudaro tikrai kaukes efekto, graziai sulygina oda, graziai atrodo smile.gif tai vis laukiu kada koks ispardavimas jo bus biggrin.gif O jeigu apie ta naujaji tai turiu as ji, nieko ipatingo, paprastas makiazo pagrindas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 04 04, 20:35)
Jeigu apie ta stikliniam buteliukyje tai turejau meginuka, tai man patiko, nesudaro tikrai kaukes efekto, graziai sulygina oda, graziai atrodo smile.gif tai vis laukiu kada koks ispardavimas jo bus biggrin.gif O jeigu apie ta naujaji tai turiu as ji, nieko ipatingo, paprastas makiazo pagrindas ax.gif

Aha tas papras tas tubeleje . Bet ir ta kita pudryte thumbup.gif nes visai noreciau pabandyti kokia pudryte avono 4u.gif
Atsakyti
Cherry, pabandyk pirmą mėginėlį tos pudros. Po to jau žinosi ar tau jos reik.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 04 05, 10:31)
Cherry, pabandyk pirmą mėginėlį tos pudros. Po to jau žinosi ar tau jos reik.

Tai kad neturiu is kur gauti ta megineli , reikes paieskoti gal kas ispirduotuveje tures parduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 05, 11:42)
Tai  kad neturiu is kur gauti ta megineli , reikes paieskoti gal kas ispirduotuveje tures parduoti  g.gif

Savo konsultantes paprasyk gal tures ji, arba uzsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 01, 01:08)
Tema vadinas "Avon KOSMETIKA", todėl ir diskutuokit TIK apie kosmetiką. Ne rankines, rėmelius, šukas, manau nebus prieštaraujančių, kad čia tikrai ne kosmetika.
Tokie klausimai kaip "kiek tas ir anas kainuos kataloge" irgi bus trinami.

Temoj griežtai TIK APIE KOSMETIKĄ.

Aš tai nelabai sutinku smile.gif
Man atrodo , kad tema '' AVON'' tai jokiu būdu ne tik kosmetika, bet viskas kas yra kataloge- rankinės, šepečiai, šepetėliai, kempinėlės, na VISKAS kas yra KATALOGE. Jame taip pat yra ROŽINIO KASPINO gaminiai, siūlyčiau visoms konsultantėms, pirkėjoms, ir visiems neabejingiems pasidomėti jais ir prisidėti prie AKCIJOS
Tikiuosi moderatorė neužpyks smile.gif

tik mergaitės siūlau nekomentuoti - pritariu/nepritariu, visas mintis reiškim čia, nes tema gali būti uždaryta , o mes pabartos .
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie:
1.Zvilgesio plaukams suteikiantis purskiklis
2.Sruogeles isryskinantis balzamas
3.Pedu pagalveles
smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 04 06, 21:00)
Kokie atsiliepimai apie:
3.Pedu pagalveles
smile.gif  4u.gif

1. Visiškai nevertas dėmesio gaminys. Nepažvilgina, plaukai tarsi sukibę palieka, greitai susiriebaluoja. pabandžiau, daugiau neperku ir kitoms nepatariu.
2. Turėjau, iš tiesų šviesina, bet kai dažau plaukus, tai kažkaip poreikio nėra. Beje, man gavosi tokia į geltonumą spalva, norėjau, kad būtų į baltumą ar bent pilkumą (mano natūrali - pelenų spalva).
3. Turiu, bet nelabai naudoju, gal kiek palengvina krūvį, bet man jie slysta, tai uždaruose bateliuose dar nieko, o basutėse jau nelabai. Beje, bate iškart vietos sumažėja, tai gerai, jei bateliai laisvoki.
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 04 06, 20:00)
Kokie atsiliepimai apie:
3.Pedu pagalveles
smile.gif  4u.gif

As parasysiu apie
3.Pedu pagalveles 4u.gif
Man labai patiko. thumbup.gif Mano pavasariniu batu padas toks kietas, ilgiau pavaiksciojus pradeda skaudeti ******, o su tom pagalvelem - kaip gerai, labai ilgai galiu vaikscioti, issimovus is batu jauciasi tik tas naturalus nuovargis, bet neskauda koju. Tai man labai patinka bigsmile.gif Turiu kelias klientes, kurios pirko, gyre ir man taip isiknietejo pabandyti - nenusivyliau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 04 06, 21:00)
Kokie atsiliepimai apie:
3.Pedu pagalveles
smile.gif  4u.gif

2- įsimylėjau į šitą balzamą, aš nedažau plaukų (anksčiau dažydavau sruogelėmis),o su šiuo balzamu gaunu natūralų saulės nugairintų plaukų vaizdą, na man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 balandžio 2010 - 11:23
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 04 06, 14:10)
Aš tai nelabai sutinku  smile.gif
Man atrodo , kad tema '' AVON'' tai jokiu būdu ne tik kosmetika, bet viskas kas yra kataloge- rankinės, šepečiai, šepetėliai, kempinėlės, na VISKAS kas yra KATALOGE. Jame taip pat yra ROŽINIO KASPINO gaminiai, siūlyčiau visoms konsultantėms, pirkėjoms, ir  visiems neabejingiems pasidomėti jais ir prisidėti prie AKCIJOS
Tikiuosi moderatorė neužpyks  smile.gif
tik mergaitės siūlau nekomentuoti - pritariu/nepritariu, visas mintis reiškim čia, nes tema gali būti uždaryta , o mes pabartos .

sutikčiau, jei apsiribotumėm tik su kosmetika ir grožiu susijusiom prekėm, bet apie rankines, rėmelius žinučių netoleruosiu. Vis tik tema "Avon KOSMETIKA", o ne "Avon kompanija" smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 balandžio 2010 - 11:25