QUOTE(dėja @ 2010 09 30, 22:14)
merginos,gal jau buvo aptarta,bet noreciau nuomoniu apie Anew emulsijas naktines.Pvz.man kokias tris dienas lyg ir griauzdavo oda,o viena pazystama isvis sake griauzia,ir keikia ta emulsija.O man visai patiko dabar jau nebegriauzia,oda tikrai sudrekinta jauciasi.
tie kremai,kurie yra stipresni ir veikia raušles, lygina odą gali sukelti tokį pojūtį lyg griaužia. Jei dar po kelių dienų tas pojūtis ir praėjo,tai reiškias viskas gerai
jei jau oda raustų, šerpetotų ar kažkas panašaus,ai reikštų,kad produktas netinka
naudojau mėlynąją emusiją, esu labai patenkinta
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 01, 11:06)
Merginos, sakykite, ar imanoma uzsisakyti meginuku, tarkim veido kaukiu? Taip pat domina kai kurie gaminiai, bet kadangi turiu alergiska veido oda, tai reikia sekti gaminiu sudetis, gal galima i koki avon centra uzsukti pasiziurineti ar pan?
jei esat iš Kauno,tai Maironio gatvėje esančiame Avon centre galima gyvai apžiūrėti beveik visus gaminius. Nes visų produktų mėginukai yra. Tačiau perkant Avon kosmetiką yra puiki galimybė netikusį produktą grąžinti ir atgauti pinigus arba keisti į kitą produktą. Kai kuriems produktams tai negalioja,tačiau kaukėms ar kremams kurių mėginukų nėra- galioja