Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(muiloburbulai @ 2010 09 29, 09:45)
Na pas mane jokių instrukcijų nebuvo, užtad ir klausiu  rolleyes.gif O kaip jis jums, turi teigiamą poveikį?

Instrukija yra ax.gif ten kur etikete galine, jinai atsilupa ir buna parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 09 29, 18:18)
Instrukija yra  ax.gif ten kur etikete galine, jinai atsilupa ir buna parasyta smile.gif

doh.gif dėžutę išmečiau.
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 09 29, 21:19)
doh.gif dėžutę išmečiau.

Ne ant dėžutės, o kur ant gaminio paties yra tokia lyg ir etiketė, ten ties rodiklyte atsiklijuoja ir atsiverčia aprašymas.
Atsakyti
Sveikutes , gal yra konsultante Vilniuj Salininkuose ? Labai noreciau pasiziuret kataloga gyvai ir uzsisakyti . rasykit i a.z.
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 09 29, 21:19)
doh.gif dėžutę išmečiau.

bent jau pas mane dezutes isvis nebuvo, o ta etikete apie kuria kalbejau, tai ant pacio buteliuko tongue.gif
Atsakyti
merginos,gal jau buvo aptarta,bet noreciau nuomoniu apie Anew emulsijas naktines.Pvz.man kokias tris dienas lyg ir griauzdavo oda,o viena pazystama isvis sake griauzia,ir keikia ta emulsija.O man visai patiko dabar jau nebegriauzia,oda tikrai sudrekinta jauciasi.
Atsakyti
gal kas turit koreguojamoji kremine pudra "magix" spf15 ar permatoma kompaktinė pudra "ideal shade" gal keleta komentaru kuri geresne kuri labiau maskuoja ir dengia graziau aciu, galit ir i az
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 10 01, 09:37)
gal kas turit koreguojamoji kremine pudra "magix" spf15 ar permatoma kompaktinė pudra "ideal shade" gal keleta komentaru kuri geresne kuri labiau maskuoja ir dengia graziau aciu, galit ir i az

labas, aš turiu magix, tačiau negaliu jos pagirti. oda mišri, tai labai greitai išlenda blizgesys. be to, palietus veidą, dalis pudros lieka ant rankų sad.gif šiaip ji man tinkama paakiams maskuoti, tai taip ir guli beveik nenaudojama. ideal shade turėjau skystą, tai kol kas iš avon pudrų ji man geriausia.
Atsakyti
Merginos, sakykite, ar imanoma uzsisakyti meginuku, tarkim veido kaukiu? Taip pat domina kai kurie gaminiai, bet kadangi turiu alergiska veido oda, tai reikia sekti gaminiu sudetis, gal galima i koki avon centra uzsukti pasiziurineti ar pan? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ? prieš porą savaičių gavau Avon mėginuką - serumas veidui su glikolio rūgštimi Anew. Pabandžiau, ir visai patiko. Pagalvojau, kad reiktų nusipirkti. O pasirodo, kataloge jo nėra. Kaip čia yra? Dalina mėginukus, o jei nori pirkti - tai nėra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 09 30, 22:14)
merginos,gal jau buvo aptarta,bet noreciau nuomoniu apie Anew emulsijas naktines.Pvz.man kokias tris dienas lyg ir griauzdavo oda,o viena pazystama isvis sake griauzia,ir keikia ta emulsija.O man visai patiko dabar jau nebegriauzia,oda tikrai sudrekinta jauciasi.
tie kremai,kurie yra stipresni ir veikia raušles, lygina odą gali sukelti tokį pojūtį lyg griaužia. Jei dar po kelių dienų tas pojūtis ir praėjo,tai reiškias viskas gerai 4u.gif jei jau oda raustų, šerpetotų ar kažkas panašaus,ai reikštų,kad produktas netinka mirksiukas.gif naudojau mėlynąją emusiją, esu labai patenkinta ax.gif

QUOTE(Klapuske @ 2010 10 01, 11:06)
Merginos, sakykite, ar imanoma uzsisakyti meginuku, tarkim veido kaukiu? Taip pat domina kai kurie gaminiai, bet kadangi turiu alergiska veido oda, tai reikia sekti gaminiu sudetis, gal galima i koki avon centra uzsukti pasiziurineti ar pan? ax.gif  4u.gif
jei esat iš Kauno,tai Maironio gatvėje esančiame Avon centre galima gyvai apžiūrėti beveik visus gaminius. Nes visų produktų mėginukai yra. Tačiau perkant Avon kosmetiką yra puiki galimybė netikusį produktą grąžinti ir atgauti pinigus arba keisti į kitą produktą. Kai kuriems produktams tai negalioja,tačiau kaukėms ar kremams kurių mėginukų nėra- galioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 10 03, 00:11)

jei esat iš Kauno,tai Maironio gatvėje esančiame Avon centre galima gyvai apžiūrėti beveik visus gaminius. Nes visų produktų mėginukai yra. Tačiau perkant Avon kosmetiką yra puiki galimybė netikusį produktą grąžinti ir atgauti pinigus arba keisti į kitą produktą. Kai kuriems produktams tai negalioja,tačiau kaukėms ar kremams kurių mėginukų nėra- galioja  mirksiukas.gif

Labai aciu uz atsakyma bigsmile.gif o meginuku galima tame centre nusipirkti, ar per konsultantes reikia uzsisakyti? 4u.gif
Atsakyti