Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(muiloburbulai @ 2010 09 27, 10:58)
O kaip naudoti šį user posted image plaukų aliejuką?

Pašildytą tepti ant išplautų drėgnų plaukų, palaikyti apie 10 min., tada išskalauti (geresnis poveikis, jei laikant, plaukai susukami į rankšluostį.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 09 27, 11:13)
Pašildytą tepti ant išplautų drėgnų plaukų, palaikyti apie 10 min., tada išskalauti (geresnis poveikis, jei laikant, plaukai susukami į rankšluostį.

O išskalauti tekančiu vandeniu? Aliejus nusiplaus, ar reikia papildomai šampūno?
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 09 27, 09:19)
Nzn man niekas nepajuodavo dar seip kaip man sake juos laikyti atskirai nuo kitu papuosalu taip ir darau niekada nededu salia ar su kitais papuosalais.

Dar daug kas ir nuo žmogaus organizmo priklauso.. Draugei net tikras sidabras pajuoduoja, nors tuo tikrai sunku patikėti, bet kiek pavyko sužinoti - tokių atvejų pasitaiko. Kažkokios medžiagos iš organizmo išsiskiria ir sureaguoja su sidabru..
Atsakyti
Tai as ir turejau viena sidabrini zieduka kuris pajuodavo bet tai buvo tik vienas.
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 09 27, 08:58)

o as tiesiog pasildydavau ji delnuose,patepdavau maza kieki i plaukus,ir fsio blush2.gif plaukai gerai issisukuodavo,ir neriebindavo...gal ir neteisingai naudodavau,bet kitokios info neradau...
Atsakyti
Norėčiau paklausti dėl 14C 173psl nr. 3gaminio. Tai ten vonios putos ar vonios pienelis? Nes ant jo užrašyta, kad pienelis ir kad putos tai dabar susimaišiau.
Atsakyti
QUOTE(kibuke @ 2010 09 27, 19:07)
Norėčiau paklausti dėl 14C 173psl nr. 3gaminio. Tai ten vonios putos ar vonios pienelis? Nes ant jo užrašyta, kad pienelis ir kad putos tai dabar susimaišiau.

Mano supratimu, tai abu viename... g.gif
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 09 27, 11:27)
O išskalauti tekančiu vandeniu? Aliejus nusiplaus, ar reikia papildomai šampūno?

Dabar jau nepamenu, seniai naudojau, bet lyg ir naudodavau šampūną, nes maniejo plaukai linkę riebaluotis.
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 09 27, 20:21)
Mano supratimu, tai abu viename... g.gif

Ačiū už atsakymą, bet šiandient parašiau pačiam avonui ir pasirodo, kad tai vonios pienelis. Spausdinimo klaida buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 27, 18:03)
o as tiesiog pasildydavau ji delnuose,patepdavau maza kieki i plaukus,ir fsio  blush2.gif  plaukai gerai issisukuodavo,ir neriebindavo...gal ir neteisingai naudodavau,bet kitokios info neradau...

kaip kaip....???? tai si gamini isplaut reikdavo??? doh.gif lotuliukas.gif ir as galvojau kad cia nenuplaunamas aliejukas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 09 27, 10:58)

As tai naudoju taip kaip parasyta instrukcijoje ax.gif
Minutei istatau buteliuka i karsta vandeni. Sudrekinu plaukus, tada tepu aliejuka, palaikau minute ar kelias, tada plaunu sampunu.
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2010 09 28, 23:00)
As tai naudoju taip kaip parasyta instrukcijoje ax.gif
Minutei istatau buteliuka i karsta vandeni. Sudrekinu plaukus, tada tepu aliejuka, palaikau minute ar kelias, tada plaunu sampunu.

Na pas mane jokių instrukcijų nebuvo, užtad ir klausiu rolleyes.gif O kaip jis jums, turi teigiamą poveikį?
Atsakyti