Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

man tai maksimum dvi dienas laikos. Beje iš profesional ir balerina turiu, tai atsiliepimai tokie pat. Vieną kart patepus dryžiais eina, o antrą burbulai kyla. Net nuo kojų nagų po nepilnos savaitės byrėt pradėjo.
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 09 25, 09:03)
aš turiu greitai džiūstantį mambo melon, tai spalva tip top kaip iš žurnalo. Dar gavau iš greit džiūstančių pamėgint bronze ir satin, tai taip pat spalvos atitinka. Pliusas lengvai tepasi ir nekyla burbuliukai. Mat turiu iš profesional tą decadence, tai eina peklon. Amžinybę džiūsta, sunkiai tepasi bei negražiai, o galiausiau dar burbuliukais nueina. Tai iš profesional bijau ką ir imt. O greit džiūstančių paletė skurdi.

O man decadence - superinis! Labai gražiai tepaisi ir atrodo, ir džiūsta ne taip jau ilgai. thumbup.gif Na, ne 30s, kaip tie greitukai, bet greit visai smile.gif Matyt, kiek žmonių, tiek nuomonių - nepabandžius nežinosi... Raudona spalva gan greit nusilupa, nepamenu, kuri tiksliai, reiktų pažiūrėt, gal nufotkinsiu kolekciją šnd, įdėsiu spalvas ir pakomentuosiu wink.gif
Klientės perka tik profesional linijos ir patenkintos, ir perka dar kartą. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edukas82: 25 rugsėjo 2010 - 10:40
user posted image
Pirmas - twilight blue - tamsiai melynas. 2 sluoksniai beveik juodas, bet pres saule tamsiai melynas smile.gif
Antras - midnigth plum - tamsiai violetinis. Uztepus sviesiau atrodo, nei foto. smile.gif
Trecias - decadence - violetinis, zvilgus, puikusis thumbup.gif
Paskutinis - real red. Sitas gerai tepa, bet gan greit nusilupa. Antra sluoksni uztepus truputi ilgiau, bet siaip spalva grazi man, tai tepliojuosi smile.gif
Dar turejau rankose cherry jubilee ir viva pink - atitinka katalogine spalva.
4u.gif
Atsakyti
Na as pirkau sita. Kvepiantis nagu lakas. Pabandytas tik 1 karta jis grazus perlamutrinis ruzavas, o as noriu sodresnes spalvos todel nenaudoju. Tepasi labai gerai, bet spalva labai sviesi, kad gautum tokia kaip buteliukyje nzn kiek kartu reik tept g.gif
user posted image
Atsakyti
As turiu mambo melon is greitai dziustanciu laku, tai labai dziaugiuosi juo thumbup.gif spalva beveik atitinka, sakyciau toks labiau panasu i coral reef. O del laikymosi, tai dar nebuvau bandzius tokio lako, kad tiek ilgai laikytu smile.gif ant ranku issilaike visa savaite, o paskui ne taip, kad pradejo lupinetis po maza gabaleli, o jisai atsoka kazkaip nuo nago, paimi uz krastelio ir graziai nusiima visas. Ant koju nagu isbuvo 2 sav. kol nuaugo nagai ir negraziai atrode biggrin.gif o cia spalva: http://www.part.lt/i...844983ff497.JPG
Atsakyti
Ar skaniai kvepia vyriski kvepalai BLACK SUEDE LEATHER? ax.gif Gavau pasiulyma gan pigiai pirkti, bet nezinau ju kvapo ax.gif Nubalsuokit ar jie "skanus" biggrin.gif Ar tiktu jaunam vaikinukui (21m.)? rolleyes.gif
Atsakyti
Lakai tai man visi ne itin gerai laiko, nes dažnai indus plaunu, rankas plaunu dažnai darbe. Tai ar pigus ar brangus , ilgiau dviejų dienų nelaiko.
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 09 26, 08:06)
Ar skaniai kvepia vyriski kvepalai BLACK SUEDE LEATHER?  ax.gif  Gavau pasiulyma gan pigiai pirkti, bet nezinau ju kvapo  ax.gif Nubalsuokit ar jie "skanus"  biggrin.gif  Ar tiktu jaunam vaikinukui (21m.)?  rolleyes.gif

Kvapas tai geras, toks stiprus ir sodrus, bet manyčiau, kad labiau tiktų truputį vyresniam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 26, 10:33)
Lakai tai man visi ne itin gerai laiko, nes dažnai indus plaunu, rankas plaunu dažnai darbe. Tai ar pigus ar brangus , ilgiau dviejų dienų nelaiko.

... drinks_cheers.gif ir dar viena galiu pasakyti, kad ant naturaliu nagu niekas taip nelaiko kaip ant ne naturaliu... Ant priaugintu nagu ir lakas uz kelis litus gerai laiko ir lakuojasi ne dryziais ir t.t. aisq nesakau,kad stebuklas nutinka ir matosi kur geras lakas kur blogas , bet su naturaliais nagais bedos yra didesnes g.gif
Atsakyti
kas nesioja seniai papuošalus: juoduoja jie ar ne? Nes ant mano žiedo dėmelės atsirado, nors tik namo grįžus nusiimu. Galvojau dar auskariukus 15Q imt, bet nemažai kainuoja ir jei jie dėmėm nueis. Rašo kad nikelio neturi, tai tada kas per dėmelės ant žiedo.. Gal kas domėjos ir galėtų plačiau pakomentuot
Atsakyti
Nzn man niekas nepajuodavo dar seip kaip man sake juos laikyti atskirai nuo kitu papuosalu taip ir darau niekada nededu salia ar su kitais papuosalais.
Atsakyti
O kaip naudoti šį user posted image plaukų aliejuką?
Atsakyti