Nu žinai kaip vyrai saugo daiktus.... Ogi nesaugo visai. Mes va prižiūrim, kad plaunant indus nesušlaptų, nusiimam... O jie ir į žvejybą ir grybaut ir bulves kast. Na čia perkeltine prasme, bet supratai turbūt.
Maniškis turi mandrą ir tikrai brangų, bet nebenešioja, tipo nebemadingas nori Swach ar kaip ten Aš manau kad jei jau vyrui dovanoti laikrodi, tai tik specializuotoj laikrodžių parduotuvėj. Dabar madingos odinės apyrankės, tai reiktų žiūrėti, kad ir oda tvirta būtų, kad laikytų... Na nelabai galiu patarti, nes nedirbus toj srity, čia iš gyvenimiškos patirties rašau.
Nes ir garantija juk taikoma NE APYRANKEI o ciferblatui, ir tai jei bus "gamyklinis brokas". Na tiesiog rašau, kad netektų nusivilt... O tėvuko laikrodžiui apyrankę juk gali kitą nupirkt, manau meistras turėtų mokėt uždėt ant bet kokio laikrodžio ar tikrai jos nekeičiamos?
QUOTE(Little angel @ 2010 09 23, 11:17)
Nu žinai kaip vyrai saugo daiktus.... Ogi nesaugo visai. Mes va prižiūrim, kad plaunant indus nesušlaptų, nusiimam... O jie ir į žvejybą ir grybaut ir bulves kast. Na čia perkeltine prasme, bet supratai turbūt.
Maniškis turi mandrą ir tikrai brangų, bet nebenešioja, tipo nebemadingas nori Swach ar kaip ten Aš manau kad jei jau vyrui dovanoti laikrodi, tai tik specializuotoj laikrodžių parduotuvėj. Dabar madingos odinės apyrankės, tai reiktų žiūrėti, kad ir oda tvirta būtų, kad laikytų... Na nelabai galiu patarti, nes nedirbus toj srity, čia iš gyvenimiškos patirties rašau.
Nes ir garantija juk taikoma NE APYRANKEI o ciferblatui, ir tai jei bus "gamyklinis brokas". Na tiesiog rašau, kad netektų nusivilt... O tėvuko laikrodžiui apyrankę juk gali kitą nupirkt, manau meistras turėtų mokėt uždėt ant bet kokio laikrodžio ar tikrai jos nekeičiamos?
taip - vyrai yra vyrai Už tai ir laikė kelias savaites viskas O ten ta apyrankė gal ir neypatinga, bet jos pritvirtinimas kažkoks ypatingas. Aišku, jis iki laikrodininko nenuvažiavo, bet pats negeba pakeisti, ką kitiems laikrodžiams puikiai galėjo pats. Na, tiek to, siūlau draugei pamainą - apseis be laikrodžio
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 09 20, 17:01)
Nuo 15kampanijos
Dekui
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2010 09 23, 12:17)
1. is kur cia tokios zinios, kad madingos odines apyrankes? Zmones renkasi pagal tai kas labiau patinka, vieni pripazista tik metalinius, kiti tik odinius dirzelius. Dar negirdejau tokiu madu
2. Tiesa, garantija netaikoma apyrankei. Taciau ir ciferblatui netaikoma. Taikoma paciam laikroduko mechanizmui.
3. Daznai bet kokiam laikrodukui eina pritaikyti dirzeli, nors kaikuriais atvejais tai gali padaryti tik meistras.
maniškis laikrodžių madomis domisi, tai ir žinau. Kaip tai ciferblatui netaikoma? Įsivaizduokim: užsisakom laikrodį, išpakuojam, o ten akivaizdus skilimas ar koks įbrėžimas... Nu pabandytų man jie neapkeisti ar pinigų negražinti....
QUOTE(Little angel @ 2010 09 23, 15:01)
maniškis laikrodžių madomis domisi, tai ir žinau. Kaip tai ciferblatui netaikoma? Įsivaizduokim: užsisakom laikrodį, išpakuojam, o ten akivaizdus skilimas ar koks įbrėžimas... Nu pabandytų man jie neapkeisti ar pinigų negražinti....
O as dirbu su laikrodziais ne pirmus metus
Stikliuko skilimas jau butu ne garantija, o brokas. Garantija, kai panesiojat ir kazkas atsitinka, t.y. gali veluot ar skubet laikrodukas, ar isvis neit, arba sustot ir pan.
Dėkui už tokią naudingą informaciją, tikrai nežinojau. Negalvojau kad jei laikrodis atsilieka ar vėluoja tai jau reiškia kad garantija taikoma. Atrodė, kad baterija senka...
QUOTE(Little angel @ 2010 09 24, 08:53)
Dėkui už tokią naudingą informaciją, tikrai nežinojau. Negalvojau kad jei laikrodis atsilieka ar vėluoja tai jau reiškia kad garantija taikoma. Atrodė, kad baterija senka...
Gali buti baterija, bet gali but ir ne baterija. Visko pasitaiko. Beje, ne visi laikrodziu gamintojai teikia garantijas baterijoms
Sveikos gal kuri turit nuotraukyčių kaip iš tiesų ant nagų atrodo Avon nagų lakai? Būtų labai malonu jei pasidalintumet
QUOTE(Grizliuko mama @ 2010 09 24, 21:37)
Sveikos gal kuri turit nuotraukyčių kaip iš tiesų ant nagų atrodo Avon nagų lakai? Būtų labai malonu jei pasidalintumet
Ziurint kurie tiksliai Jus domina, nes as esu turejusi keliu rusiu tai skirtingai tepasi, skirtingai atrodo ir spalvos pagal kataloga realybes neatitinka
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 24, 23:51)
Ziurint kurie tiksliai Jus domina, nes as esu turejusi keliu rusiu tai skirtingai tepasi, skirtingai atrodo ir spalvos pagal kataloga realybes neatitinka
Labiausiai domina raudoni, rožiniai atspalviai. Dar norėčiau pamatyt Twilight blue, Decadence, Luxe Lavender
aš turiu greitai džiūstantį mambo melon, tai spalva tip top kaip iš žurnalo. Dar gavau iš greit džiūstančių pamėgint bronze ir satin, tai taip pat spalvos atitinka. Pliusas lengvai tepasi ir nekyla burbuliukai. Mat turiu iš profesional tą decadence, tai eina peklon. Amžinybę džiūsta, sunkiai tepasi bei negražiai, o galiausiau dar burbuliukais nueina. Tai iš profesional bijau ką ir imt. O greit džiūstančių paletė skurdi.
aš turiu red wine ir decadence ir abiem esu labai patenkinta tepasi lygiai, gražiai, jokių burbuliukų spalvos intensyvios, ilgai laikosi