kaip Summer White kvepaliukai? kvapas stiprus/nestiprus, ar nors kelias val išlieka?
QUOTE(Elegant @ 2010 09 21, 20:37)
kaip Summer White kvepaliukai? kvapas stiprus/nestiprus, ar nors kelias val išlieka?
Nestiprus, laiko ne itin gerai.
QUOTE(amliv213 @ 2010 09 21, 19:06)
o kokie atsiliepimai apie Avon plauku šepečiuis, nes neblogos kainos, tai proga įsigyti
As turiu dar is labai senos kolekcijos tokias dideles retas sukas,tai negaliu jomis atsidziaugti kai reikia plaukus slapius issukuoti, tai galvoju kazin ar ir sitos naujos raudonos butu tokios geros mano visos pazystamos giria labai ta sulankstoma sepeti, nes ji rankineje nesiojasi. O va as turiu ta su seriukais kur ir su spygliukais ir su seriukais viename, tai man nepatinka, elektrina plaukus, o mano sesei jis labai patinka. Tai manau dar cia daug kas ir nuo plauku priklauso
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 21, 23:16)
As turiu dar is labai senos kolekcijos tokias dideles retas sukas,tai negaliu jomis atsidziaugti kai reikia plaukus slapius issukuoti, tai galvoju kazin ar ir sitos naujos raudonos butu tokios geros mano visos pazystamos giria labai ta sulankstoma sepeti, nes ji rankineje nesiojasi. O va as turiu ta su seriukais kur ir su spygliukais ir su seriukais viename, tai man nepatinka, elektrina plaukus, o mano sesei jis labai patinka. Tai manau dar cia daug kas ir nuo plauku priklauso
Dėl sulankstomų šepečių - tai irgi man labai patinka, tik vat kad labai geitai sulūžta Daug jau jų turėjau, bet sakiau, daugiau nebepirksiu Gal kur nors kitokį rasiu - pigesnį ar tvirtesnį.
QUOTE(Edukas82 @ 2010 09 21, 13:07)
Turiu klausimą skubų Kaip nešiojasi GEORGE vyriškas laikrodis? Nori draugė užsakyti, o aš girdėjau, kad visi AVON laikrodžiai apsitrina, greit plyšta apyrankės... Kas turėjo, ar žino - SOS Nenoriu įkišti niekalo, kaip sakant... AČIŪ
niekas nenesioja laikrodziu?
QUOTE(Edukas82 @ 2010 09 22, 11:08)
niu aš turiu prieš kokius 4 metus gautą kaip dovaną-laikrodį. Ten tada davė už 3 ir daugiau užsakytų kvepaliukų su kristaliuku-pakabuku. Tokia alyvinė pakuotė.
niu lygtai nemaišau, o gal su iš anew užsakytų gaminių laikrodis buvo dovana, niu bet esmė, kad man jis iki šiol laiko gerai, nei apyrankė plyšusi,nei ką, aišku ne kas dien nešioju,bet ir nenukišusi į stalčių laikau
QUOTE(emilijut @ 2010 09 22, 13:04)
niu aš turiu prieš kokius 4 metus gautą kaip dovaną-laikrodį. Ten tada davė už 3 ir daugiau užsakytų kvepaliukų su kristaliuku-pakabuku. Tokia alyvinė pakuotė.
niu lygtai nemaišau, o gal su iš anew užsakytų gaminių laikrodis buvo dovana, niu bet esmė, kad man jis iki šiol laiko gerai, nei apyrankė plyšusi,nei ką, aišku ne kas dien nešioju,bet ir nenukišusi į stalčių laikau
Na, aš tėvukui pirkau prieš metus, nusitryne jau po mėnesio gal. Dabar guli prie lovos ant spintelės, nes ir apyrankė nutrūko... Ir dar ten kažkoks uždėjimas įdomus, kad ne visur pakeičia Šitas, kurį noriu draugei užsakyt kitoks, bet vis tiek baisoka Ir draigė viena turi - nusitrynė... Va ir galvoju, kokie daugiau atsiliepimai apie juos...
QUOTE(amliv213 @ 2010 09 21, 20:06)
o kokie atsiliepimai apie Avon plauku šepečiuis, nes neblogos kainos, tai proga įsigyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 21, 23:16)
mano visos pazystamos giria labai ta sulankstoma sepeti, nes ji rankineje nesiojasi.
Man tas sulankstomas butu labai super, bet laiko apie 2-3 men ir tai as su juo retai sukuojuosi. Daugiau nebepirksiu .
QUOTE(~Indre~ @ 2010 09 22, 09:49)
Dėl sulankstomų šepečių - tai irgi man labai patinka, tik vat kad labai geitai sulūžta Daug jau jų turėjau, bet sakiau, daugiau nebepirksiu Gal kur nors kitokį rasiu - pigesnį ar tvirtesnį.
QUOTE(Edukas82 @ 2010 09 22, 11:08)
As esu pirkus ta su svarovskiais, tai kelis kartus tik uzsidejau ir apyranke suplyso
QUOTE(amliv213 @ 2010 09 21, 20:06)
Aš turiu tą apvalų: natūralių ir sintetinių šerių, tai labai gerai plaukus suglosto. Sulankstomą nešioju rankinėje - tvirtas patogus. Man jo kokybė tinka. Turiu ir retas šukas, tai ir normalios.
Kas dėl laikrodžių, tai aš saviškį kas vakarą nusiimu ir ryte užsidedu, nu kad apyrankė ne taip triuštų, o jei sutriuš tai manau galima bus pasikeisti, nes man juoda apyrankė ne itin patinka, bet kol gera, tai negi keisiu. Va 15 kampanijoj bus moteriškas alyvinis laikrodukas, tai jei 15 ir 16 kompanijose pirkimo suma bus už 69 litus berots, jį galima bus įsigyti už 17 litų. (Čia ne konsultantėms, o eilinėm pirkėjom kaip aš). Tai va jis tai super atrodo ir laukiu nesulaukiu kol turėsiu.
Vakar buvau 14 kampanijos katalogo pristatyme... Mačiau rankinių, papuošalų... Nu tai tokia raudona su kišenėmis, nu taip "pigiai" atrodo, o ta rankinė kur su kvepalais tai elementarus ciratinis maišas... Na bet tai matėsi ir iš foto kataloge tai nenustebino... Va papuošaliukai su žaliais lašeliais kataloge patiko, bet gyvai įspūdžio nepaliko. Tačiau tie juodi auskariukai su pakabuku, kur su svarovskiais, tai tikrai gražiai atrodė,. Tik va aš juodaplaukė, tai ant manęs nesižiūrės, bet va šiaip tai gražiausi pasirodė iš visų ten buvusių... Mačiau tą lūpdažį kur su blizgiu viename, na kur 15 kampanijoj bus - nieko gero, tikrai neimsiu, ir niekam nepatarsiu.
Dar norėjau paminėti makiažo pagrindą kaip naujovę, kur buvo galima įsigyti miniukus 13 kompanijoj,. Tai va nusipirkau nude spalvos, ir ....
Pirma sunkiai tepėsi, ėjo dryžiais, nelygiai. Pasitepusi atrodžiau lyg numirėlė - gelsvos spalvos, na kaip atrodo numirėliai karstuose - tikrai kraupiai. Tai ant viršaus dėjau dar gold rutuliukus, tai sutvarkiau situaciją. Kas dar. Duoda kaukės efektą ir stiprų, tą pagrindą kad ir plonai užsitepus labai nenatūraliai atrodai, o kiek žaist reikia, kad tolygiai užtept Nu man Magix pirmoj vietoj - užtept vienas juokas ir oda it kašmyras
Tai va jei nepirkot, tai ir nepirkit, nes patirsit "kultūrinį šoką"
QUOTE(Little angel @ 2010 09 23, 10:38)
Kas dėl laikrodžių, tai aš saviškį kas vakarą nusiimu ir ryte užsidedu, nu kad apyrankė ne taip triuštų, o jei sutriuš tai manau galima bus pasikeisti, nes man juoda apyrankė ne itin patinka, bet kol gera, tai negi keisiu. Va 15 kampanijoj bus moteriškas alyvinis laikrodukas, tai jei 15 ir 16 kompanijose pirkimo suma bus už 69 litus berots, jį galima bus įsigyti už 17 litų. (Čia ne konsultantėms, o eilinėm pirkėjom kaip aš). Tai va jis tai super atrodo ir laukiu nesulaukiu kol turėsiu.
O pats laikrodis nenusitrynė? Pakeisti apyrankę lengviau, nei visą laikrodį, ypač, kai kaina nemenka visai...
Na tai kad neilgai jį nešioju
O kas dėl vyriško, tai pasakysiu atvirai, konkrečiai tas modelis man atrodo nekaip. Apyrankė TIKRAI greit nusitrins, ir šiaip "pigiai" atrodantis modeliukas. Bet tai mano nuomonė, nes pas mane skonis kiek specifinis, matyt per išranki esu Bet saviškiui rodžiau jį kataloge, tai nuomonė buvo ta pati. Na aš nepirkčiau, net jei su nuolaida siūlytų... Kad ir už pusę kainos
Bet tai taikoma TIK šitam modeliui, tu gal geriau kvepaliukus "Black suede leather" pasiūlyk 14 Kampanijoj 41.90 - kvapas nuostabus, saviškiui užsakiau, tai laukiu nesulaukiu. Girdėjau, kad gerai laiko, o ir nusivylimo nebus
O kas dėl vyriško, tai pasakysiu atvirai, konkrečiai tas modelis man atrodo nekaip. Apyrankė TIKRAI greit nusitrins, ir šiaip "pigiai" atrodantis modeliukas. Bet tai mano nuomonė, nes pas mane skonis kiek specifinis, matyt per išranki esu Bet saviškiui rodžiau jį kataloge, tai nuomonė buvo ta pati. Na aš nepirkčiau, net jei su nuolaida siūlytų... Kad ir už pusę kainos
Bet tai taikoma TIK šitam modeliui, tu gal geriau kvepaliukus "Black suede leather" pasiūlyk 14 Kampanijoj 41.90 - kvapas nuostabus, saviškiui užsakiau, tai laukiu nesulaukiu. Girdėjau, kad gerai laiko, o ir nusivylimo nebus
QUOTE(Little angel @ 2010 09 23, 11:03)
Na tai kad neilgai jį nešioju
Tai kad čia draugė užsakinėja savo vyrui, aš galvoju, kad reikia išsiaiškinti, kaip jie laiko, nes sakau, mano tėvukui tai nusitrynė Reiks pasiūlyti kvepalus